Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 24. fordulóban egy speciális világ körüli útra invitállak titeket, körbeutazzuk a világot! Remélem ti is élvezni fogjátok az utazást, én mindent megtettem! 😊 Mivel hosszú az út, ezért ezúttal HÁROM percetek van kitölteni!
Itt a repülõjegyed, indulj el!
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
am <#worship>#worship>
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Egy kis összegzés, így nem sokkal a vége elõtt:
23 forduló alatt 61 játékos összesen 4308 pontot szerzett az elérhetõ 12627-bõl, ez az összes elérhetõ pontszám 34%-a.
A kvíz kitöltésére eddig 1280 perc, 51 másodperc ment el, ez megközelítõleg 21 óra és 21 perc.
Az aktív játékosok száma (10-nél több fordulóban vett részt): 31 fõ (az összes játékos 51%-a).
A legtöbb elért pontszám 175 pont (lacee), a legkevesebb 0 (Sanag, jhetedikj, xido, domino, Hugh Hefner). A top3 és a követõboly közötti különbség: 6 pont.
A 25. helyezett és elõtte állóknak van még esélyük a végsõ gyõzelemre (még elérhetõ: 70 pont)
Az aktív játékosok közül a leglassabban Dóra töltötte ki a kvízeket (49 perc 24 másodperc), leggyorsabban Tomászító (22 perc 4 másodperc)
A tavalyi évben nem játszók közül a legjobb teljesítményt manóka nyújtja, 23 fordulóban 171 gyûjtött ponttal.
Aragorn
ba32107
Bandee1987
Barnabyka
cargame
Casillas
cchaya
COOLancs
Dean Winchester
degenerator
Doddy
Dóra
Eagle16
Fbn Lx
Gabor1990
Grove4
Kicsi
kicsilány
lacee
manóka
NoName
Pheaper
swampi
Tomászító
tomcsa4
toysoldier
vegicsek
zdlr
Zenszkij
zsutyesz
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Valóban, több neve van. Valóban van megfelelõje az eredeti rövidítésnek, de ott van a hivatalos név a válaszlehetõségek között.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
akartam kérdezni, hogy akkor azzal mi lesz, de akkor így fasza 😄D
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Legközelebb zrikáljatok meg privátban, mostanság hajlamos vagyok a VB miatt errõl-arról megfeledkezni 😄
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
(egyébként az "ovok <óvok>óvok>" videót akartam betenni, de azt nem találtam.
😄😄😄<#vigyor>#vigyor>
(egyébként most persze van akiben az merül fel h ez csalt azelõtt is csak nem szólt 😄 ha igen akkor 1.kifutottam volna az idõbõl
2. lett volna legalább 1 alkalom amikor 10 pontot érek el vagy legalább 8-9et 😄
mind1 gyorsan töröld amiket beírtam.minden ezzel kapcsolatos hsz-t.
tényleg a saját faszságom miatt basztam el :S nem kellett volna "játszanom ezzel a keresgélés-> jó megoldás javítása opcióval :S
😞
kipróbáltam h milyen meg idõbe végzek-e de érted most 1 pont nem sokat számít no meg ha már eddig tisztességesen végjátszottam a meccseim akkor ne most bukjak már 😄
szal kérdésnél bejelöltem az egyik választ ami kiderült h rossz és a jót jelöltem be 😄 de megbántam a tettem és gondoltam szólók. :S
mert hát alapjáraton egy rendes õszinte f*sz vok :/
PÜ-ben elmondom melyiken csaltam xD nem akarok ötletet adni a többieknek.
ha vége a fordnak ide is beírom ha vkit érdekel,bár ezt kötve hiszem 😛