Heti kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rise Against
2. leglassabb aktív játékos vagyok, és alig vagyok lemaradva
még behozhatom :3

Rise Against
Hoppá, akkor még gyõzhetek :ASD

Fabio Capello
persze, én kérek elnézést :]

Atti12
héjj ez jó volt 😛

Fabio Capello
Induljék a Világ körüli utazás!

A 24. fordulóban egy speciális világ körüli útra invitállak titeket, körbeutazzuk a világot! Remélem ti is élvezni fogjátok az utazást, én mindent megtettem! 😊 Mivel hosszú az út, ezért ezúttal HÁROM percetek van kitölteni!

Itt a repülõjegyed, indulj el!

chhaya
Hmm nem kötekedés, de mindegyik ranglistában elírtad a nickem. 😄 Lehetne chhaya -ra egységesíteni? Köszi. ^^

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

legtöbb részvétel / legkevesebb részvétel stat van?

am <#worship>
Grove4
Köszi, a 3. sor eléggé rossz arány.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Fabio Capello
22. forduló és 23. forduló végeredménye feltöltve, ranglista frissítve.

Egy kis összegzés, így nem sokkal a vége elõtt:

23 forduló alatt 61 játékos összesen 4308 pontot szerzett az elérhetõ 12627-bõl, ez az összes elérhetõ pontszám 34%-a.

A kvíz kitöltésére eddig 1280 perc, 51 másodperc ment el, ez megközelítõleg 21 óra és 21 perc.

Az aktív játékosok száma (10-nél több fordulóban vett részt): 31 fõ (az összes játékos 51%-a).

A legtöbb elért pontszám 175 pont (lacee), a legkevesebb 0 (Sanag, jhetedikj, xido, domino, Hugh Hefner). A top3 és a követõboly közötti különbség: 6 pont.

A 25. helyezett és elõtte állóknak van még esélyük a végsõ gyõzelemre (még elérhetõ: 70 pont)

Az aktív játékosok közül a leglassabban Dóra töltötte ki a kvízeket (49 perc 24 másodperc), leggyorsabban Tomászító (22 perc 4 másodperc)

A tavalyi évben nem játszók közül a legjobb teljesítményt manóka nyújtja, 23 fordulóban 171 gyûjtött ponttal.

Fabio Capello
yap. :]

Fabio Capello
23. forduló névsorolvasás. Aki nem látja a nevét, de kitöltötte, az legyen oly drága jelentkezzen, mert van egy névtelenem. Az egyszerûség kedvéért ABC sorrendben a nevek:

Aragorn
ba32107
Bandee1987
Barnabyka
cargame
Casillas
cchaya
COOLancs
Dean Winchester
degenerator
Doddy
Dóra
Eagle16
Fbn Lx
Gabor1990
Grove4
Kicsi
kicsilány
lacee
manóka
NoName
Pheaper
swampi
Tomászító
tomcsa4
toysoldier
vegicsek
zdlr
Zenszkij
zsutyesz

Lacee
szép 3000. ték volt 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Atti12
a 22. fordulónak is? 😄

Fabio Capello
Az eredmények feltöltése folyamatban, új kör este nyolckor!

Bulykin
22.forduló eredmények?<#whatever>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Pipör
sztem nekem is 😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

vegicsek
hát ez siralmas lett 😄

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Szerintem a kérdés volt rosszul feltéve, mert itt inkább az anyavállalat nevérõl volt szó.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

kész

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Fabio Capello
Well, tegyünk pontot a kérdéses dolog végére.

Valóban, több neve van. Valóban van megfelelõje az eredeti rövidítésnek, de ott van a hivatalos név a válaszlehetõségek között.

Lacee
pedig egy idõben (talán 1-2 éve) még reklámozták is a megfejtést, ha jól rémlik 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Casillas
én sem találtam most utólag, hogy melyik lehetett a helyes, mert neten mást találtam, mint ami a lehetõségek közt volt 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Pipör
Kitöltve.

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

kész
Grove4
Egy ksist piásan,de nekiesek a kvízvnek.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Elküldenéd priviben a válaszlehetõségeket? elfelejtettem 😄

Lacee
szerintem közte van a jó is 😊

Utánanéztem a bankos kérdésnek, és mintha nem szerepelt volna a helyes válasz. Az nem lehetséges?

N o N a m e
kész! Remélem még idõben
Kész. Remélem nem csúsztam ki az idõbõl!

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

toysoldier
😄D

akartam kérdezni, hogy akkor azzal mi lesz, de akkor így fasza 😄D

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Fabio Capello
Reopen.

toy: a vaktippeddel bemakkoltad a hetedik kérdést, pont oda került a helyes válasz 😄

Fabio Capello
Igen, én is most találtam meg 😄

Survey closed egy pár pillanatra.

toysoldier
a hetedik kérdés odabasz 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Fabio Capello
23. forduló

Köszönöm a türelmet, és az eredmények is mindjárt felkerülnek! :]

Fabio Capello
Mea culpa, máris jönnek :]

Legközelebb zrikáljatok meg privátban, mostanság hajlamos vagyok a VB miatt errõl-arról megfeledkezni 😄

kedd van 😛😊

Fabio Capello
Eredmények és új kör a mai nap (hétfõn) folyamán :]

Fabio Capello
persze, holnap éjfélig nyitott a kör.

Most töltöttem ki a 22-et, érvényes még?

Ja az lemaradt, hogy most nagyon érdekes kérdések voltak. (Eddig is szupi volt, de ez a mostani csúcs.) Kurva jó ez a kvíz!

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Kész. Remélem nem csúsztam ki az idõbõl, most lassú voltam! (Legalábbis anak éreztem.)

Grove4
Csak poén természetesen, nem kell komolyan venni.

(egyébként az "ovok <óvok>" videót akartam betenni, de azt nem találtam.

Grove4

😄😄😄<#vigyor>

jajjjj csak azt lehetett kikeresni csak azt az egyet mert pont ugy volt feltéve a kérdés :S és látod igy is alig maradt pár másodperc idõm.
(egyébként most persze van akiben az merül fel h ez csalt azelõtt is csak nem szólt 😄 ha igen akkor 1.kifutottam volna az idõbõl
2. lett volna legalább 1 alkalom amikor 10 pontot érek el vagy legalább 8-9et 😄

mind1 gyorsan töröld amiket beírtam.minden ezzel kapcsolatos hsz-t.
tényleg a saját faszságom miatt basztam el :S nem kellett volna "játszanom ezzel a keresgélés-> jó megoldás javítása opcióval :S
Fabio Capello
elgondolkozom rajta, alapvetõen simán kiraknálak a játékból csalásért, de legalább bevallottad, ez mindenképp pozitív.

Fantasztikus ember vagy 😉 hatha most nekiall mindenki csalogatni...

N o N a m e
lol
csaltam :/
😞
kipróbáltam h milyen meg idõbe végzek-e de érted most 1 pont nem sokat számít no meg ha már eddig tisztességesen végjátszottam a meccseim akkor ne most bukjak már 😄
szal kérdésnél bejelöltem az egyik választ ami kiderült h rossz és a jót jelöltem be 😄 de megbántam a tettem és gondoltam szólók. :S
mert hát alapjáraton egy rendes õszinte f*sz vok :/
PÜ-ben elmondom melyiken csaltam xD nem akarok ötletet adni a többieknek.
ha vége a fordnak ide is beírom ha vkit érdekel,bár ezt kötve hiszem 😛
Fabio Capello
lolmiért?