Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor most idõbe vagyok?
köszi szépen
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
NoName: 1:21
Fbn Lx: 3 hibád lett
Bulykin/Kicsi: 7 pont
chhaya: mindenki így kezdi, nyugi, majd belerázódsz, ez 7 pontos lett :)
DW: 2:16 és 8 pont
de fönök azért milyen már h magad rakod be kérdésnek xD
no legközelebb ide 1 hszba beirhatod h jön a köv. ford mert ugy szoktam már meg -.-
kiváncsi lennék hány pontom van meg h idõbe voltam-e :) ha ezt megtudom megmondom miért kérdem.
ez most elég jó lesz, legalábbis úgy érzem :D
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
kettõt elbasztam, és még 2kétséges
Rohadt szoros lesz ám a vége, az elsõ három helyen nûanszok dönthetnek!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
de legalább szoros az idei verseny, nem úgy mint tavaly, ahol féltávon már 30 ponttal vezettél :D
legalább lesz izgalom a nyári 10 fordulóra :D
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Mondjuk az az érzésem, lacee nem fog örülni ennek az eredménynek... :/
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
nem sürgetés, csak hajt a kíváncsiság :D
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
az utolsó kérdés: 4bõl4 yeah
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
kész
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
a bannerban lévõ link nem jó nálam, csak a hozzászóláson keresztül.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!