Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Vivimos por ti, vence por nosotros.
asszem most lett vagy 7 pontom tuti!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
9.re a választ pls 😊
10.kérdésnél USA ugrott be egybõl xD
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
és remélem hibátlan, elég biztos voltam mindben, de majd meglátjuk
Vivimos por ti, vence por nosotros.
de itt 3 perc van kezdéskor meg
"Üdvözöllek a Heti Kvíz: A világ körül fordulójában. A kvíz kitöltésére két és fél perc áll rendelkezésedre,"
szal ezt javítanod kell.
no meg #3007 ????
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"