19
-
#19 Nálunk is mikrohullám van, és rettenetesen instabil! Ha köd van, eső van, alig csordogálnak az adatok. Tehát egyetértek az előző hozzászólóval, hogy fos hardver+fos rendszer, és drága is az adott sávszél vele... -
#18 Igen kevesebb hálózat kisebb fenntartási költég, főleg az informatika terén igaz ez, mindenki jobban járna. -
gettoharcos2 #17 sms-t pont lehet ingyér is küldeni : wadja.com -
#16 "Csak egy maradhat!!!"
Ahogy mondja a részegség miatt kettős-látásban szenvedő alkesz, és lenyomja a köv sörét is!
-
pzssoft #15 Jaja, 13:05-kor történt valami, mert az országban több helyen is elment a net és csak most jön/jött vissza percekre - de remélem már marad is (adsl). Állítólag valami központi kábelszakadás. -
Reg5 #14 Jó neked. -
traveller #13 Nézd meg a bix statisztikát 13:00 előtt van egy nagy sebesség csökkenés valószínűleg azért olyan lassúak. -
Sir Ny #12 ebben mi a hír? és hogy lehet a semmiről egy oldalt írni? -
roliika #11 Mellesleg tudja valaki, hogy a freemail.hu, iwiw.hu, hwsw.hu miért borult ma meg illetve miért ilyen tetű lassú a weboldalak fele? Ennyire nem bírják a hétvégi kiképzést milliárdokért? -
roliika #10 Szia! Ahol laktam (Zalaegerszeg) 1-10 megabites netet adtak 5000Ft-ért és stabil volt..szakadó esőben, hóban. Csak az atomstabil rögzítés kérdése, hogy mennyire jó.
Cikkhez is hozzászólva, a 4G a rövidtávú jövő. Alacsony beruházás nagy sávszél nagy hatótáv. 1 ilyen mobil állomás 100km-t is letud majd fedni több száz Mbites Internettel. Az állomáshoz közel eső települések 1 gigabites kapcsolattal is rendelkezhetnek. Már élesben tesztelik..nem sci-fi. -
roliika #9 "*A Hackthat.net csak egy internetes játék. Nem kell félned, számítógépedre nem települt semmilyen program! "
Mellesleg marhaságnak tartom. -
szlovákiai hun #8 A mikrohullámú internet szolgáltatókat kellene megszüntetni, mert az egy fos fos hardverekkel, nincs stabil sebesség és még drága is. -
#7 Rohadj el -
feherf #6 LINK -
Ferrer #5 Jajjmár, keress több pénzt, az sms meg pont ezért izgalmas, mert olyan, mint egy levél, de tömörnek kell lennie, ezért azon kell lenni, hogy minél személyesebb legyen :) Én meg telefonálni utálok, inkább elmegyek valakihez. -
#4 Én bevallom évek óta nem küldtem sms-t. Leszoktam róla. Erre most írtam eggyet, amivel kiváltottam egy kb 10 másodpercnyi beszélgetést, és 4 SMS árát számolta fel. Lolmár... -
#3 elégségesnek=elégtelennek -
#2 Ezért nem írok soha SMS-t. A mondanivalóm kifejtésére kevés, a bevitel nehézkes (még QWERTY billentyűzeten is) és még ráadásul drága is. Valószínűleg azért csökken az ebből származó profit, mert egyre több ember tartja elégségesnek ezt a szolgáltatást. Azt is utálom, amikor bizonyos helyeken korlátozva van a karakterszám. Inkább nem is írok posztot, mint egy félórát azzal pöcsöljek utólag, hogy hogyan fogalmazzam át a mondanivalómat úgy, hogy azért hellyel-közzel ugyanaz legyen az értelme, de azért beleférjen a karakterkorlátba. Szerintem ha az SMS-eken is megszüntetnék a karakterkorlátot, rögtön sokkal többen használnák. Így már megérné többeknek használni. A sok kicsi meg ugye sokra megy. -
GABOR16 #1 Az SMSeken hatalmas profit van... a maximálisan 192bájtnyi adatért arányaiban hatalmas összegeket kérnek el