52
  • balee66
  • NEXUS6
    A sötét oldal meg Windózt?
    Vagy izé, na a fehér oldal, vagy izé, szal a repuk?
    Szal mostmár ebben is pártosodni kell???
  • NEXUS6
  • Narxis
    Egyetértek. Amúgy asszem Obama "stábja" MacBookokat használ.
  • HöfEE
    Te pontosan leírtad most a frankót! :D Én is ugyanigy gondolom.
  • Sosome
    Ez sztem hülyeség attól hogy itthon ez a legismertebb termékük és az apple-ről mindenkinek az iPod jut eszébe, kint ez amcsiországban egész másképp van. Ott van pénz megvenni az pl az apple asztali gépét vagy egy apple notebookot. Meg hát az életben maradás még sztem köszönhető az apple egyedi üzletpolitikájának is hogy "fizesé minden apróságért bakker de minőséget is adunk érte"

Mondjuk én inkább winfos párti vok, jobban a kezemre esik ezen nőttem is fel de be kell vallani az MacOs semmivel nem marad el, csak nekem ez jön be.
  • szily3
    aaaaaaaaaaaablaaaaaaaaaak vaaaaaaaaagy aaaaaaaaaalmaaaaaaaaaaaaaaaa? ablaaaaaaaaaak vagy aaaaaaaalmaaaaaa? ablaaak vagy aalmaa? ablak vagy alma? ablak/alma? ablak alma? ablakalma? ablakalmaablakalmaablakalmaablakalmaablakalmaablalmaabalmaabma.... BUMMM!!!! PINGVIN
  • hodobaj
    Szegény Apple ha nem lenne bilgéc most Steve Jobs lenne a király.
    (Bár az is igaz egyik se jobb a másiknál.)
  • zola2000
    Kihagytad az IBM fejleszthető megoldását, pedig az a legnagyobb jelenleg mondjuk én nem kedvelem, eléggé lehúzásszaga van ennek a fejlesztgetésnek.
  • DjDano
    Jól bizonyítja ezt, hogy a két évtizeddel ezelőtt oly népszerű egyéb számítógépes családok (Commodore Amiga, Atari stb.) közül szinte egyedül az Apple maradt életben.

Persze csakhogy jórészt az Ipodnak köszönheti hogy még életben van...
  • Alfa Of NS
    Kár hogy nem volt igazi verseny a platformok között.
  • roliika
    Szép gépecske ez a képen..egy C128-hoz képest. Boldog szülinapot Mac! :)