Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
atiiis vs. Katyo
atiiis a gyorsabb, ezért õ kezd,
HK MP5-t használva eltalálod Katyo-t 4055.11 sebeztél rajta!
A nyertes: atiiis!
Súlyosan megsebesítetted Katyo-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]
Próbáltam beszélni a "Családfõ"-vel, de közölte hogy az ijesmibe nem szól bele. Nagyon liberális...
Ha mára elég garázs törtem attól még ha más feltöri nekem kocsit rongálni tudok? (Ez egy kérdés)<#help>#help>
Maffiózó.hu lvl 52 | Telefon 12643 | név kisberci
írd neki hogy a szökés az sorozat te g33k 😄 utazok azt megcsapom
Usában van asszem 200000-at kért kölcsön, és most nagy arccal nem emléxik rá
azért jól esett h elköszöntetek<#sir>#sir> na mind1
#100713 itt csak azok tudják olvasni akik az sgbf-ben vannak na de mind 1 majd meg lássuk hogy mi lesz....
Akkor most ne jókor hozakodom elõ azzal, hogy meg kellene valakit fegyelmezni a ti közös erõtökkel?
(Már NEM tudok menni SZBre, kaptam meghívót!!)
Nem az a baj,hogy nyakig vagyunk a szarban,hanem az,hogy lötyögtetik tito, lvl 42. sms:44217
Én erre gondoltam az SGBF úra inditási dologban hogy egy ILYEN Topikban kellene beszélnünk.....
többit sms mindjárt
Már nem érik be azzal, hogy \"mi\" éhenhaljunk. Azt akarják hogy némán, beletörődve tegyük. Lvl: 250 és a RESET között, SMS:111
Már nem érik be azzal, hogy \"mi\" éhenhaljunk. Azt akarják hogy némán, beletörődve tegyük. Lvl: 250 és a RESET között, SMS:111
Crea SMS: 11216
Én nem szeretném ha szétesne se a topik se az SGBF!Jó lenne ha új alapokra helyeznénk a dolgokat és megpróbálnánk nagyobb összetartást produkálni.Igenis büszke vagyok arra,hogy szerepelhet a nevem a "családi" képen!És igen,féljenek tõlünk a játékban ha arról van szó!Álljunk ki egymás mellett,tartsunk össze,próbáljuk meg újra úgy mint rég,de ehhez ti is kelletek!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Max, én benne vagyok.
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
kicsit visszaolvastam és hát érdekes.
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
MAXI
De akkor én szó szerint féltem az sg-sektõl most ki fél töllûnk??
Senki.... Mert van vagy egy 30 család és a tele vannak szövetségesekkel és mindenki heppy mert nem kap verést de régen volt az Immortál,Don tottó,Una Corona,meg az sg amik igazán nagy és erõs családok voltak most van g-család..... meg minden féle 1-2 taggal igy nem lehet játszani én nem tudok mit mondani ha gondolítok akkor szerintem Maxi,És Kawa csinálják meg azt a Fórumot amin regizni kell és mindenki a Saját nevével be reggel oda (sgbf) esek és ott beszélhetnénk mindent itt meg csak ha keresünk szb-re embert vagy az "újak" beszélhetnének.... mást nem tudok mondani <#shakehead>#shakehead>