143580
Maffiózó
  • Maximus4
    Na azért látom még a 4. hely meg van:)
  • fntm
    Hellosztok. Szervezett bűnözésbe jönnék itt a telószámom 7969
    Van egy kérdésem. Hívtak szervezett bűnözésbe megvettem a c4et 120 ropiért, de a srác lefújta. Buktam a zsét ?
  • itamragy
    ok kőszi
  • FZoleee
    de, kivéve, ha nincs kocsija
  • itamragy
    amikor feltőrőm valakinek a garázsá akkor nemkéne valami menűsoornak megjelleni?pl:autó lopás.auto rongálás
  • FZoleee
    Sajnálattal kell közölnöm a hírt, hogy a nálunk parkolt járművét az éjjel ismeretlen tettesek ellopták. Helyszín: USA. Kárpótlásúl átutaltunk $5,000-t a számlájára!

Legyen boldog vele ellopták a bmw-met, van másik 3 lopott kocsim
  • itamragy
    az egyik csávot kiraboltam és 5,350 kaszáltam
  • gabo91
    Veszel egy garázst. (valamelyik országba) Aztán az ország menüpontban találsz olyant hogy autószalon. ott tudsz venni kocsit. Benzinkúton megtankolod és tudsz vele utazgatni. 2 perc az utazás. viszont 100$ egy liter benzin. van olyan út ami 36 litert igényel... költséges nagyon. ezenkívül kell parkoló jegy is. Meg ugye el lophatják, tönkre tehetik. A garázst érdemes felszerelni védelmi eszközökkel.
  • Laca1985
    Szia!Meg egy kerdes ezzel kapcsoltban. Hogyan tudok sajat autot venni, vagy hol, ha a lopottat nem tarthatom meg az adott orszagban...

Koszi!

Laci
  • gabo91
    szép összeg
  • gabo91
    csak eladni lehet, küld másik országba utazz oda te is javitsad meg add el...
    de ha elküldted nem fogják elvenni akármeddig elvan ott...
    csak szervezett bűnözéshez lehetne felhasználni
  • Laca1985
    Sziasztok!

A frissen lopott kocsit miert nem lehet megtartani? Vagy mi kell hozza? Ha kijavitom, akkor nem foglaljak le 10 perc mulva? Vagy csak eladni tudom?

• toysoldier
    kösz :D

egyből sikerült lopni egy kocsit, aztán a tűzjelzősnél lecsuktak
  • gismoone
    a bankszamla szamomat meg tudom valahol nezni? a pinkodot tudom:p amugy valaki indithatna egy szervezettet^^
  • Janika114
    Na grat.:D nekem csak 7592.:(
  • toysoldier

megvan a 13ezer xp ^^
  • Janika114
    Köszi:D Bár xp-t csak 700at adott. 3/3 sikeres buli. lekopogom...:D
  • toysoldier
    azigen :-o
    grat :D
  • Maximus4
    Köszi,neked is
  • Janika114
    Joéjt.
  • Maximus4
    Na megyek dögleni,köszike
  • Maximus4
    Nekem még most sem megy a szervezés ne aggódj:)Csak most állítottam be az ébresztőórát 4:38-ra
  • Janika114
    Am 520000et loptunk.
  • Janika114
    Sikeres:D Átszámolom a pénzt kinek mennyi jár és küldöm.
  • Janika114
    Elkezdtem.:D
  • Janika114
    Irtam már neki én is smst h letelt a kétperc:D Am bocsi a lassuságért még másodjára szervezek ilyet csak lassan belejövök.:D
  • Maximus4
    Mivel jön galambpostával?
  • Maximus4
    Az rendben van de inkább 10 perc mint a 20 perc posta:)
  • Maximus4
  • Janika114
    Mostmár én is megtanultam.:D Am 2 perc ott van és kezdhetjük is. Már nem kell sokáig birnod Maximus.:D
  • gabo91
    hát mindegy hol lopta a kocsit csak az elkövetés országába tartozkodjon a kocsi.
    ha nem ott lopta még jobb mert nem kell 10 perc végett agódni...
    ha ellopod usaban elküldtek oroszba... aztán japánba csináltok balhét akkor átküldöd oda oroszbol az is jó
    de igazábol bárhonnét választhatsz kocsit.
    szoval ha oroszba van kocsid, de japánba a balhé akkor is kiválaszthatod... (igazábol baromság igy de kilehet választani )
  • Maximus4
    Na jól van megyek cigizni aztán ha vége úgyis alszom.(reggel 5 kor kelés:()
  • Janika114
    Upsz bocsi ez lehet az én hibám én mondtam neki mert én még soför nem voltam és ugy hallottam h ugy kell. Sorry. Ezt is megtanultam.
  • Maximus4
    Mi a retekért nem ott lopta ahol vagyunk????
  • Janika114
    Na meglátjuk majd álljunk ugy hozzá h sikerül:D Már uton van a kocsi azt irta a srác.
  • Maximus4
    ez igaz.10-20 ezer között van csak a haszon de az is valami:)
  • Liszi
    akkor nem sok hasznotok lesz rajta, bár nemtudom, én már lassan csak az xp miatt csinálom a szervezettet.

azt a Narbondel srácot kellene megkérdezni, ő már asszem a 24. szinten van, hogy ő tud-e már másik szervezettet csinálni
  • Maximus4
    Nekem volt már olyan hogy a jól bejáratott társaimnak a bukás után átutaltam lóvét,de ez én vagyok.Egyébként nem érdekel a pénz annyira.
  • Maximus4
    Mert?
  • Janika114
    És amugy ha véletlen nem sikerül a rablás akkor hogy szktátok csinálni h a fegyver meg bomba árát sézosztátok vissza vagy hogy?