143580
Maffiózó
-
#5532 vagyél Corvette-et az zsír! -
#5531 Ütitek maffiozo0101-t? -
#5530 HELLÓ!nem tudnál véletlenül kisegíteni egy kicsit pénzzel mert most kezdtem a játékot és nem sok keretem van a cuccokra.
ha nem nagy kérés.előre is köszi!
Hali -
#5529 OK!
Amelyik kép tetszik, azt veszem meg... -
#5528 ja és ne vegyél nagyot, mint én, mert lehet bele többet pakolni, mint a kapacitása :D -
#5527 Köszönöm Urak! -
#5526 Nekem olasz meg kolumbia. Többet nem veszek, mert szar a rendszer, és ha feltörik, nem írja hogy melyiket törték fel. Szóval járhatok körbe megjavíttatni a garázskaput.
Általában olaszban tanyázok, ott vannak spanok, kolumbiába küldöm a kocsikat, egyéb országba csak "hivatalból" megyek :) -
#5525 vegyél legalább azokban az országokban ahol sokat vagy és szerezz be rá minden védelmi cuccosot, nehezebben lopják el, nyílt parkolóban ritkán él meg a kocsid egy napnál többet -
#5524 Csakis garázsban!Ott vegyél ahol a legtöbbet vagy.És arr afigyelj,hogy nem rakja be a garázsodba hanem neked kell.
#5516:Szerintem is.Áldom a melót,hogy ma nem kellett bemenni:D -
#5523 Hol vegyek garázst? Nektek hol van?
(orientálódjunk egy irányba) -
#5522 azta milyen mondat lett, i should sleep :D -
#5521 SMS maffiozo 0101-nek: Hunbasser-ért kaptad! És jönnek még páran! :S -
#5520 Sikeresen kiraboltad: maffiozo0101. Szereztél 8 XPt és $20-t. -
#5519 garázst mindenképp, és álljál benne mindig a kocsival. érdemes felszerelni minden jóval a garázst, de sztem egyetlen érdemes dolog a kamera... mert akkor lehet büntetni, aki feltörte, egyébként anonim marad :D -
#5518 No, mivel "megvettem" életem első autóját, ezért kérnék egy kis tutorial-t autótartás ügyében.
Érdemes garázst venni? Hol vegyek? Tartsam a parkolóban ésha lenyúlják lopok másikat? -
#5517 Ez csak természetes de mindjárt megyek és én is elintézem és írok neki sms-t is,hogy nincs harag de miattad kapott:) -
#5516 Gyerekek! Ez a legkirályabb este eddig itt a fórumon! Gondoljátok el mi lesz ha lesz egy sg-s család! Te jó ég! -
#5515 :DDDDDDDDDdddd -
#5514 :DDDDDDDDdddddddd micsodaverések vannak meg hajtóvadászat,köszönöm szépen hogy a nevemben is elbántok vele :D -
Janika114 #5513 Kár h nincs garázsa se kocsija:S Rabolni nem tok mert raboltam már eleget ma megverni meg mert korházban van:(:D -
#5512 -
#5511 Még nem,ezt írtam neki:Intézd el te vele nehogy már én rohangáljak a saját pénzem után,csak igyekezz mert a többieket alig tudom visszafogni:) -
#5510 Óbazze...
Még vegyek jogsit is... -
#5509 Szájbavágjuk érte? -
#5508 Nma aztakurvaegetmá! ÁÁÁÁÁÁ! Ilyen nincs! Fetrengek bazz! :D:D:D:D:D -
#5507 Embertől lopok autót...
Van egy Mazdám... :)
Megyek oroszba vele... :) -
#5506 ez nagyon kész:D:D:D -
#5505 Ezen beszartok:D
halod irja lecy maximusznak mer anak kuldtem el:S mer te maximus vagy esen maximuszra kuldtem el:Sirja neki kerlek h kuldje el neked van bizonyitekom h neki ment a penz:S -
#5504 Támadás
A Harc kimenetele
Mocoroga vs. maffiozo0101
Mocoroga a gyorsabb, ezért ő kezd,
Boxer-t használva eltalálod maffiozo0101-t 604 sebeztél rajta!
A nyertes: Mocoroga!
Súlyosan megsebesítetted maffiozo0101-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Oroszban volt! -
maarkikemp elek #5503 sziasztok skacok, bocsi, h nemvotlam itt a nagy izgalmakkor, de csak most szabadultam. olaszban és kolumbiában nincs.. -
#5502 Lopott kocsival nem tudsz utazni -
#5501 Kolumbiában nincs -
#5500 jaértem :D
am már akkor is sajnáltam amikor szétszedtem a garázsát x) -
#5499 Éncsak repülőzni meg vonatozni tudok. Lehet, hogy lopni kéne egy autót? -
#5498 Így: Pénz: $-261 beszarok -
#5497 Csak írtad h kezdted sajnálni! Erre fel írtam. :D -
#5496 Elkaptak és megbüntettek, mivel 227 km/h-val száguldoztál az autópályán, a bírságod: $760. Legközelebb kicsit lassabban közlekedj! de csak 499 pénz van nálam ezt hogy hajtják be? -
#5495 ajjaj már látom ki lesz a következő ügyfelem :DDDD -
#5494 Ne hadjátok,ennyi elég volt.De a nevét nem felejtjük el:)
#5489 Én nem pedig jó lenne tudni.
-
#5493 Kinában vagyok, nézem!
Nincs itt!