143580
Maffiózó
  • Janika114
    köszi Carlos am uton vagyok hollandba jointkára.:D

Tom h üzlet de télleg van aki elviszi 400ezerért is avgy ha nem is viszik ha neki igy jó ő tudja ő pénze. Én anno majdnem 300ezeért adtam el a csavarhuzomat.
  • AntiHero
    Amúgy félelmetes, hogy elkapott a játék:D

Ma regeltem olyan 15 óra körül és azót a foylamatosan fentvagyok (közbe dolgozgoztam is :D) iPhonon minden félórába néztem mikor mehetek kondiba stb..:D

Elleszek a játékkal az biztos.
  • Neoncsoves
    Jó, de most érted... Aki árverésre megy, az legyen tisztában az üzleti dolgokkal... 400ezer simán SOK egy szar csavarhúzóért, teszem azt, 450ezerért vettem 2 napja Macheta-t, eladtam 550ezerért:D szal nem tom mit akar ez a gyerek, már rohadt rég fent van szerencsétlennek a csavarhúzója, senki se viszi... de nem hajlandó üzletelni :P
  • Carlos
    Segítenék benne Escobar! :))
  • Janika114
    Tom h üzlet de akkor ennyi erövel én is csinálhatnám veled h ha nem veszed meg 1 millióért a heroint tölem akkor folyton megverlek.
  • hunbasser
    amúgy én se tennék fel egy csavarhúzót 300 k alatt. annyiért is megvennék,akkor meg miért ne? ;D
  • hunbasser
    #12443: *millióért
  • Neoncsoves
    Mind1 nem kell megverni... megbeszélem vele, szerzek valami csereárut pill :D
  • Neoncsoves
    Escobar: ez csak üzlet... és jól tudjuk hogy a vér drága :)
  • hunbasser
    annyiért adja a csavarhúzót amennyiért akarja,ha 1 milliót tenné fel,akkor se lenne fair ilyenért izélni vele. mellesleg szerintem ilyesmiért senki nem fogja neked megverni.
  • Neoncsoves
    vastagbetűs az enyém

Üdv!

Csavarhúzódat elviszem 80ért... 120ig hajlandó vagyok elmenni. 400ért már majdnem h machetat lehet venni...

válasz:

akkor rajta!nem vagy tisztába az árakkal.
  • Carlos
    Hollandiában van egy jointka nevű figura.
    Már betörtem a garázsát, de állandóan belebukok a rongálásba. Ránézne valaki?
  • AntiHero
    Valaki nem ad el nekem olcsón basebal ötőt vagy valami kis fegyvert?

Kezdő vagyok csak megakarom védeni magam:)

Mindjárt 2 leszek.

Nevem: AntiHero
    Telszámom:15257
  • Janika114
    Ez hülyeség sztem amit csinálsz realee sztem senki nem fog innen ebben segiteni...
  • Neoncsoves
    izé, hozé, derekát* :)
  • Neoncsoves
    mekkora hülyék léteznek... 400ezerért próbálja eladni a csavarhúzót XD
    írtam neki sms-t h 80ért max 120ért elviszem... ha beleegyezik azt mondom hogy elég lesz 60ezer is... aztán ha elkezd pampogni, én mondok egy Keresztapásat: "Az én ajánlatomat nem fogja visszautasítani". Valaki egy 7es szintűt bevállalna?:D jutalom ütné a markát, attól függ mennyire lesz hatásos és a gyerek beadja-e a derekét. ha meglesz a csavarhúzó áron alul, akkor az aki segít nekem, kapni fog 50ezret vagy többet... don_carlos a delikvens neve, kapott eddig 1 SMS-t, még nem válaszolt
  • Janika114
    De még mindig érvényes figyeld és lehet addigra visszatöltödik az energiád.
  • Carlos
    Sajna nincs energiám... :(
  • Janika114
    Carlos irtam smst neked a játékban gyorsan nézd meg. Fontos.
  • streetyo
    Hát Köszönöm srácok ez verhetetlen volt...
    Mindenkinek további good game...
    PeaCe a££
  • Neoncsoves
    valaki akar SZBzni egyet?:)
  • streetyo
    sorry "Ma már csináltad! Pihenj....hátralévő idő h CSINÁLJHATSD..23:32:00"

:D:D:D:D
  • hunbasser
    *magasságában
  • hunbasser
    prezi: irigyellek,cserélnék veled :D okés,holnap ilyen 10 óra magassáhában megint szb-zhetünk
  • Carlos
    Jó ez a játék, hogy igy összehozza az embereket!
    Csináljuk hármasban? XD
  • streetyo
    az msn címért sorry:S:S...elfelejtettem
    CENZURED!!
  • streetyo
    #12424 ráhibáztál kell az msn e:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Válasz: Feladó: streetyo07 - 45889 Dátum:2009 Apr.9. - 23:21:12:
    he££o!

Nah mivel te is kaptál rendesen mind korházat mind kárt...és mivel nem ugy válaszoltál mint aki a spanyolviszt...részemről vége a harcnak!

Legyen béke!

????

látom teis jó arc vagy,mint az egyik haverod

én nem húzom fel magam,akármit csináltok

nem küldök el senkit sehova

kultúráltan...

ha kell az msn címem:

[email protected]

jó,hát felőlem lehet béke,nekem mindegy hogy támad-e valaki,vagy sem

pénzem csak másodpercekig van sok,és azis ritka

kösz

Benz
  • prezi
    #12419: gay :O
  • Carlos
    lehet, hogy mert szeximercike kukac ingyenszopok pont org(ia) az msn címe? :)))
  • Janika114
    Nem azért h benyaljak...xDxD de azért msn cim minden ebböl még randi lesz a végén xDxD
  • Carlos
    Legutóbb fordítva volt.
    Akkor jobban ment. :D

/amúgy szeretek pénzbehajtani, ma például egy szaros 15K-s tartozást kellett behajtanom. Irtam egy szép levelet (amilyet szoktam), megvertem a gyereket, megtörtem az autóját és már fizetett is/
  • fook
    télleg rendesnek tűnik a gyerek :)
  • Janika114
    Tod Carlos ez a jo zsaru rossz zsaru trükk volt:D Te rendes voltál vele én meg közbe vertem emg rongáltam:D
  • Carlos
    Ehhh:

Ha ennyire megkönnyebbül tőle a többi haverod,csak nyugodtan,de én sosem pazarlom a támadások lehetőségét,megtartom oylanokra,akiknél pénz van

sose fizetek senkinek,csomóan kergettek már.

gyorsan feladják ám az emberek,mindenkinek megírom,pénzt nem adok vissza,többet nem is hallottam róluk

nem ütöttek,meg semmi

akármit tehetnek velem,nem küldök el senkit sehova...

veled jóba kell legyek,nem azért,hogy benyaljak,haverjaid támadjanak ahogy akarnak,csak te tényleg baromi jófej vagy,és köszi hogy nem támadsz

msn:

CENZORED

Benz
  • streetyo
    Vagy a kisugázrásod vagy az adatlapod teszi:P:D:D:
    szted??:D
  • fook
    Szétvertél :D télleg jófej emberke vagy :D hehe :D
  • Carlos
    Éreztem és a végére még ezt is küldte:

"Nincsmit!

tényleg jó fej emberke vagy

Benz"

De legalább láthatjuk, hogy vannak értelmesen kommunikáló játékosok is, nem úgy, mint a kedvencem (akit asszem most össze is fogok verni):
    "én élőbe szétbaszom a fejed ha gondolod de én itt már nem leszek csak ma mert nincs időm ilyen fasz ságokre mint ilyen nyomiknak mint tee pff te fasz fej meg egyezhetünk buzikám kijösz az utcára és bunyozunk te seggarcu xd mi neved"
  • streetyo
    Van benne valami! Nekem így is jó volt legalább költhet...van mire!:D
    Nagyon köszönöm srácok!

ui.: Azért a "te jó arcnak tűnsz" azt érezted?:D:D:D
  • prezi
    basser: holnap este még ittleszek, de szombaton megyem siófokra onnantol nemleszek pár napig
  • Carlos
    Mi legyen vele. Korrektnek tűnt végig, egyszer sem szólt be, higgadt volt. Pénzt úgysem látunk tőle. Szerintem hagyjuk. Én legalábbis a korrekt válaszai alapján nem piszkálnám.