143580
Maffiózó
-
kpeter13 #14300 köszönöm! sikerült!
Ez eddig is így volt? vagy csak fáradt vagyok?? -
#14299 #14297:
Válaszd ki azt amibe meghívtak,4 vagy 6 személyes,rákattintasz és azon belül lesz a meghívás. -
tsss #14298 amelyik fajta szb-re kaptad a meghívót annál kattints rá a kiválaszt gombra -
kpeter13 #14297 HEllo!
egy kis segítség kellene...megint:D
Adott egy SZB, megkaptam a meghívót, de egyszerűen nem tudom elfogadni, amikor a szervezett bűnözésre megyek, kiírja ezt:
Szervezett Bűnözés
Bűnözés Fajtája
Szükséges Elkövetők
Kezdés ára
Kiválaszt
Állami bankrablás
4
$25,000
Embercsempészet
6
$50,000
Pedig ugye nem ennek kellene itt lennie, hanem annak, hogy már meg van kezdve az szb, és ahhoz csatlakozok...
Szóval most mi van? fizessem én is be a pénzt, és akkor be tudok lépni a csapatba? vagy mi???
segítsetek kérlek... -
#14296 SZB valaki? Akárhol akármire megyek:D -
#14295 #14279:
Én már írtam minden helyre ahova lehet és megígérték,hogy meg lesz csinálva,remélem már nem kell sokat várni. -
#14294 Hülye árverás:(
Felraktam a baseball ütőm 500.00$ erre fel 500$ lett belőle:S Nem értem pedig a licit lépcső volt 500$. -
#14293 | #14290
:DDD -
#14292 vmiből megkell élni.... -
tsss #14291 erről is lehetne beszélni bolkával hogy csináljon vmi szavazásszerűséget hogy melyik országot rakják bele a játékba,vagy melyikre cseréljék le.. -
#14290 Kuba: LoL. A fél maffia (NY) onnan szállította a kokót.
A kedvencem az orosz maffia volt ennek kapcsán:
Megkérdezte az egyik Maffiavezér a volt orosz hadügyminisztert:
-SZia xy. Lenne egy szemtelen kérdésem.
-Szia yw. Mongyad.
-Volna lehetőség arra, hogy vegyek egy tengeralattjárót?
-......./hosszú csönd/.......torpedókkal vagy anélkül kellene?
LoLz...és így szállította az orosz maffia sokáig a kábítószert amerikába...ehhh...korrupció FTW.
Orosz maffia -
tsss #14289 jah kb,divatmaffia miatt van benne,ausztráliát lecserélhetnék mondjuk kubára :) -
#14288 Carlos: nem filmekből okoskodom :) olvastam erről egy igen jó könyvet (Tiszteletreméltó társaság),meg a maffiás dolgok mindig is érdekeltek,dokumentumfilmeket is láttam már meg igaz történeten alapuló filmet,etc. -
#14287 mycs: lengyel... biztos van lengyel maffia,meg kemények is,de akkor már inkább ukrajna mehetett volna bele :) ausztráliát meg tényleg nem értem. hollandiát se,nem hinném,hogy akkora nagy maffia lenne ott,vagy csak amiatt rakták be,mert amszterdamban legális a fű? -
#14286 kandi jógyerek:) -
#14285 hunbasser: látom nincs sok lövésed az igazi MAFFIA (a.k.a. Cosa Nostra)-ról.
Ne a filmekből okosodj (kivéve ha natgeo, discovery, etc).
Egy kis irodalom -
#14284 piTTa: aszonta Kandurex, hogy húsvét után meg lesz csinálva. Ha nem, akkor ezt zárják és új lesz helyette! -
#14283 pitta: azok csak inkább simán gengszterek :) -
tsss #14282 #14276jah :DD,ennyi erővel magyarországot is belerakhatnák -
#14281 régebben nem számított egy maffiózónál a kinézet....
határozott fellépés .... -
#14280 suttyonban lvl 12-n 10K erő/védekezés/gyorsaság aztán csodálkozol, hogy nem birod megverni lvl 20-on. :D -
#14279 amúgy ezzel a topikkal már lehetne valamit csinálni, más nem szólni egy modinak, hogy zárja be, és egy újat csinálni, ha már ezt így kinyírta az a rossz bemásolt kód... -
#14278 arra gondol sztem carlos, hogy régen nem azt hívták feltétlenül maffiózónak, aki kopasz és szét van gyúrva :D ma minden ilyenre azt mondják maffiózó, aztán hányról derül ki hogy békésebb mint sok másik. -
tsss #14277 igen de ahoz nemkell agyafurtnak lenni hogy erős meg magas szintű legyél ebben a játékban,szal lehet hogy egy családban level12-es lesz a don,és ez nemaztjelenti hogy gyenge is -
#14276 amúgy én azt nem értem,hogy ausztrália meg lengyel minek van benne...(meg japán meg kína is kérdéses)
akkor már inkább mexikó,ukrajna,írország (azért ír maffia,na...). -
#14275 jó,de most szintekről van szó,szint meg =/= erő :) aki okos,agyafúrt volt az általában tapasztalt is -
tsss #14274 egyse néz ki egy brutális állatnak,mindig volt tőlük erősebb,nagyobb,csak ők okosabbak voltak :) -
#14273 mycs:
Ez nagyon nagy butaság!
A legnagyobb maffiozok igencsak dúrvák voltak (Bonanno, Capone, Castellano, Costello, Gambino, Genovese, Gotti, Luciano). Legalábbis kezdetben, amig nem lettek don-ok. Utánna már nem öltek sajátkezűleg. -
Neoncsoves #14272 Mondjuk jogos... Solodzo is kinyiratta Luca Brasit, Michael Corleone mégis simán fejbelőtte :D -
tsss #14271 #14268 végülis pénz beszél a valóéletben is,a legnagyobb maffiozok se voltak soha a legerősebb,legnagyobb emberek,ha sok pénze volt bármit megtehetett és ebben a játékban is igyvan -
#14270 majd bokának írok ezzel kapcsolatban, de még míg nincsenek tervek erről, addig kár gondolkodni, lehet ők is így gondolják. Meg utána ha kész van, már nem nehéz átírni a limiteket. -
tsss #14269 megint körbeutaztam a világot és végül megtaláltam a gyereket ott ahonnan indultam xD
A Harc kimenetele
mycs vs. axel90
mycs a gyorsabb, ezért ő kezd,
Nem találtad el axel90-t így nem sebeztél rajta!
axel90 eltalál Baseball ütő használva, 1-t sebez rajtad!
Katana-t használva eltalálod axel90-t 4513 sebeztél rajta!
A nyertes: mycs!
Súlyosan megsebesítetted axel90-(e)t és ezzel megnyerted a harcot! -
#14268 vicces lenne. Szerintem legalább 50-es kéne, hogy alapítson.
Azért az télleg vicces, ha egy lvl 12-es a don és a csapatban 20-30-40-esek vannak... :D -
tsss #14267 csicskásnak jólenne xDD -
Neoncsoves #14266 jah 5 misi télleg kevés, főleg h előre látom ilyen 12es szintű emberkék fognak családokat alapítani.
sztem úgy lenne jó h min 30 vagy 40es szint... hogy nézne már ki, 12es szintű Don??? :) -
#14265 multkor elvbettek tőllem ezé 180k-t...
tanultam belőlle 100-asával bank:)
nemszeretek utazgatni ugyhogy majd egy 4-5 nap mulva rászáénok egy napot:D -
#14264 Hehe...Később rámegy fél napod, akkor szarabb lesz.
Ráadásul közben még bankolnod is kell, hogy ki ne raboljanak... -
#14263 nekem vagyonom 40%-a kocsikban van:D
lusta vok eladogatni őket:) -
#14262 piTTa: egyetértek. 5 misi lószar... -
#14261 *az is tetszik a játékban,ha...