143580
Maffiózó
  • kpeter13
    köszönöm! sikerült!

Ez eddig is így volt? vagy csak fáradt vagyok??
  • Maximus4
    #14297:
    Válaszd ki azt amibe meghívtak,4 vagy 6 személyes,rákattintasz és azon belül lesz a meghívás.
  • tsss
    amelyik fajta szb-re kaptad a meghívót annál kattints rá a kiválaszt gombra
  • kpeter13
    HEllo!

egy kis segítség kellene...megint:D

Adott egy SZB, megkaptam a meghívót, de egyszerűen nem tudom elfogadni, amikor a szervezett bűnözésre megyek, kiírja ezt:

Szervezett Bűnözés
    Bűnözés Fajtája

Szükséges Elkövetők
    Kezdés ára
    Kiválaszt
    Állami bankrablás

4
    $25,000
    Embercsempészet

6
    $50,000

Pedig ugye nem ennek kellene itt lennie, hanem annak, hogy már meg van kezdve az szb, és ahhoz csatlakozok...

Szóval most mi van? fizessem én is be a pénzt, és akkor be tudok lépni a csapatba? vagy mi???

segítsetek kérlek...
  • AntiHero
    SZB valaki? Akárhol akármire megyek:D
  • Maximus4
    #14279:
    Én már írtam minden helyre ahova lehet és megígérték,hogy meg lesz csinálva,remélem már nem kell sokat várni.
  • AntiHero
    Hülye árverás:(

Felraktam a baseball ütőm 500.00$ erre fel 500$ lett belőle:S Nem értem pedig a licit lépcső volt 500$.
  • AntiHero

:DDD
  • CheAteR88 #14292
    vmiből megkell élni....
  • tsss
    erről is lehetne beszélni bolkával hogy csináljon vmi szavazásszerűséget hogy melyik országot rakják bele a játékba,vagy melyikre cseréljék le..
  • Carlos
    Kuba: LoL. A fél maffia (NY) onnan szállította a kokót.
    A kedvencem az orosz maffia volt ennek kapcsán:

Megkérdezte az egyik Maffiavezér a volt orosz hadügyminisztert:
    -SZia xy. Lenne egy szemtelen kérdésem.
    -Szia yw. Mongyad.
    -Volna lehetőség arra, hogy vegyek egy tengeralattjárót?
    -......./hosszú csönd/.......torpedókkal vagy anélkül kellene?

LoLz...és így szállította az orosz maffia sokáig a kábítószert amerikába...ehhh...korrupció FTW.

Orosz maffia
  • tsss
    jah kb,divatmaffia miatt van benne,ausztráliát lecserélhetnék mondjuk kubára :)
  • hunbasser
    Carlos: nem filmekből okoskodom :) olvastam erről egy igen jó könyvet (Tiszteletreméltó társaság),meg a maffiás dolgok mindig is érdekeltek,dokumentumfilmeket is láttam már meg igaz történeten alapuló filmet,etc.
  • hunbasser
    mycs: lengyel... biztos van lengyel maffia,meg kemények is,de akkor már inkább ukrajna mehetett volna bele :) ausztráliát meg tényleg nem értem. hollandiát se,nem hinném,hogy akkora nagy maffia lenne ott,vagy csak amiatt rakták be,mert amszterdamban legális a fű?
  • CheAteR88 #14286
    kandi jógyerek:)
  • Carlos
    hunbasser: látom nincs sok lövésed az igazi MAFFIA (a.k.a. Cosa Nostra)-ról.
    Ne a filmekből okosodj (kivéve ha natgeo, discovery, etc).
    Egy kis irodalom
  • Carlos
    piTTa: aszonta Kandurex, hogy húsvét után meg lesz csinálva. Ha nem, akkor ezt zárják és új lesz helyette!
  • hunbasser
    pitta: azok csak inkább simán gengszterek :)
  • tsss
    #14276jah :DD,ennyi erővel magyarországot is belerakhatnák
  • CheAteR88 #14281
    régebben nem számított egy maffiózónál a kinézet....
    határozott fellépés ....
  • Carlos
    suttyonban lvl 12-n 10K erő/védekezés/gyorsaság aztán csodálkozol, hogy nem birod megverni lvl 20-on. :D
  • autoszimulator
    amúgy ezzel a topikkal már lehetne valamit csinálni, más nem szólni egy modinak, hogy zárja be, és egy újat csinálni, ha már ezt így kinyírta az a rossz bemásolt kód...
  • autoszimulator
    arra gondol sztem carlos, hogy régen nem azt hívták feltétlenül maffiózónak, aki kopasz és szét van gyúrva :D ma minden ilyenre azt mondják maffiózó, aztán hányról derül ki hogy békésebb mint sok másik.
  • tsss
    igen de ahoz nemkell agyafurtnak lenni hogy erős meg magas szintű legyél ebben a játékban,szal lehet hogy egy családban level12-es lesz a don,és ez nemaztjelenti hogy gyenge is
  • hunbasser
    amúgy én azt nem értem,hogy ausztrália meg lengyel minek van benne...(meg japán meg kína is kérdéses)

akkor már inkább mexikó,ukrajna,írország (azért ír maffia,na...).
  • hunbasser
    jó,de most szintekről van szó,szint meg =/= erő :) aki okos,agyafúrt volt az általában tapasztalt is
  • tsss
    egyse néz ki egy brutális állatnak,mindig volt tőlük erősebb,nagyobb,csak ők okosabbak voltak :)
  • Carlos
    mycs:
    Ez nagyon nagy butaság!
    A legnagyobb maffiozok igencsak dúrvák voltak (Bonanno, Capone, Castellano, Costello, Gambino, Genovese, Gotti, Luciano). Legalábbis kezdetben, amig nem lettek don-ok. Utánna már nem öltek sajátkezűleg.
  • Neoncsoves
    Mondjuk jogos... Solodzo is kinyiratta Luca Brasit, Michael Corleone mégis simán fejbelőtte :D
  • tsss
    #14268 végülis pénz beszél a valóéletben is,a legnagyobb maffiozok se voltak soha a legerősebb,legnagyobb emberek,ha sok pénze volt bármit megtehetett és ebben a játékban is igyvan
  • autoszimulator
    majd bokának írok ezzel kapcsolatban, de még míg nincsenek tervek erről, addig kár gondolkodni, lehet ők is így gondolják. Meg utána ha kész van, már nem nehéz átírni a limiteket.
  • tsss
    megint körbeutaztam a világot és végül megtaláltam a gyereket ott ahonnan indultam xD
    A Harc kimenetele
    mycs vs. axel90

mycs a gyorsabb, ezért ő kezd,
    Nem találtad el axel90-t így nem sebeztél rajta!
    axel90 eltalál Baseball ütő használva, 1-t sebez rajtad!
    Katana-t használva eltalálod axel90-t 4513 sebeztél rajta!

A nyertes: mycs!
    Súlyosan megsebesítetted axel90-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
  • Carlos
    vicces lenne. Szerintem legalább 50-es kéne, hogy alapítson.
    Azért az télleg vicces, ha egy lvl 12-es a don és a csapatban 20-30-40-esek vannak... :D
  • tsss
    csicskásnak jólenne xDD
  • Neoncsoves
    jah 5 misi télleg kevés, főleg h előre látom ilyen 12es szintű emberkék fognak családokat alapítani.
    sztem úgy lenne jó h min 30 vagy 40es szint... hogy nézne már ki, 12es szintű Don??? :)
  • CheAteR88 #14265
    multkor elvbettek tőllem ezé 180k-t...
    tanultam belőlle 100-asával bank:)
    nemszeretek utazgatni ugyhogy majd egy 4-5 nap mulva rászáénok egy napot:D
  • Carlos
    Hehe...Később rámegy fél napod, akkor szarabb lesz.
    Ráadásul közben még bankolnod is kell, hogy ki ne raboljanak...
  • CheAteR88 #14263
    nekem vagyonom 40%-a kocsikban van:D
    lusta vok eladogatni őket:)
  • Carlos
    piTTa: egyetértek. 5 misi lószar...
  • hunbasser
    *az is tetszik a játékban,ha...