Maffiózó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krszti1160
ok,koszi szépen
Bruk
Már akkor nem mind1 milyen játék miatt nem alszik az ember, nem de? 😊

Carlos
Most komolyan egy játék miatt nem alszol?
Najó velem is elõfordult már párszor, de nem egy ilyen játék miatt.

Þór vígi þessi rúnar

Maximus4
Bannert kell csinálni hozzá és a modikkal berakatni és moderálni csak akkor tudsz ha megkapod a házigazda jogot.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

crea
én még reménykedek 😄 bár kétlem, h lenne a következö pár napba 😞 nembaj legalább többet tudok aludni 😄

Crea SMS: 11216

Kellemes maffiozomentes estét kívánok mindenkinek!😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kawaclipse
hy

MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347

Vatos Locos
Na menek inkább,azt portyázok 1et az éccakába<#integet2>
Sziasztok!

Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!

kawaclipse
Hát ez tréé hogy nem megy.... Már uncsi...

MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347

Krszti1160
Maximus,hogyan lehet igy ki rakni kepet,meg moderalni?Eben segitenel?
Vatos Locos
<#pias>Jönnek a tünetek....elvonási tünetek...<#falbav>

Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!

csaresz
ki aza Bonkers?

Vatos Locos
<#nevetes1>

Krszti1160
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1243270754 ez az angol maffiozo Topikja
Megláttál egy nagymamát ahogy sprintel ki a piacról, elkezdtél rohanni utána kilómétereken át, de õ gyorsabb volt. Szereztél: 0.1 XPt És futás közben találtál: 214620$-t
Maximus4
Én nem kifejezetten a játékmenetre értettem,mert azt még megérteném.Ha esetleg kapnék egy sms-t ott lenne baj😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Vatos Locos
Hy barátom éccaka munka<#ravasz1>

masnapossan
toljátok be translate.google.hu ba az lefordítja a honlapot is,meg amit akartok

Bruk
Az enyém is de ez szinte ugyanaz, nagyon érdekel..vannak gagyi online szövegfordítók azok erre alkalmasak 😄

Vatos Locos
Odarohannál a tûzjelzõhöz nagyon szeretnéd már betõrni,de sajnos megcsúsztál és ezt mindenki észre vette!Sikertelen akció. Szereztél: 0 XPt Csúszás közben találtál: $1-t

Maximus4
Nem,mert elég gyatra az angolom😞

Bruk
Ez érdekes oldal, ránézek...te játszol rajta?
Köszi

Krszti1160
ok,koszi,de meg talaltam már,Aly D ha nem tecik ne nézd meg.
Nor3i
háj all<#wave><#vigyor>

masnapossan
mert ott vagy az ország leggazdagabb maffiozoi között top5 ben az elsõ helyen

azt megtudjátok mondani hogy amikor eladom a kocsikat keresek mondjuk oan 150.000$-árt... egybõl kirabolnak megtámadnak feltörik a garázsomat... ez mér van? honnan tudják hogy sok pénzem van?
csak mentem a menthetõt<#vigyor2><#zavart1><#vigyor4>

\"-Magyarországon évente 20 MILLIO dohányos hal meg...\" -Bmeg ember! 10 millio az össz lakosság\"

Maximus4
Nekem mindegy ki nyit.Én nem akarom játszani itt a köcsög hg-t de ennyi erõvel akár mirõl is lehetne itt beszélgetni.Az egy dolog,hogy hasonló mint a maffiozo.hu,de mégsem az.Ja és itt is van egy angol megfelelõje a miénknek.De könyörgöm ne itt tárgyaljátok ki ezt is.Az nem baj ha párhuzamot vontok az oldalak között,hogy mi lenne jó a bolka félének,viszont az,hogy ki milyen szinten vagy milyen bûnt követett el a játékon belül az szerintem nem ide tartozik.Ezért kellene egy külön topik.

Krszti1160
Ra jotem,ne sirj Aly D
Bruk
Vagy harc közben elájul, és pár óra pihi=kórházi pihenés-lábadozás, tán ez a legjobb.

Krszti1160
koszi.<#mf1>
Bruk
Azért kell kondizni 😉

Jah jó .. nem vettem észre hogy ott van kicsivel 😄
maximus könyörgöm!!!
ne mond meg neki!
csak kriszti ne nyisson topikot! pls maximus:S:S
bárki más?

\"-Magyarországon évente 20 MILLIO dohányos hal meg...\" -Bmeg ember! 10 millio az össz lakosság\"

DonKattilo
Unatkozom!!!!<#falbav><#szomoru1><#zavart2>

Hiányzik a Maffiozo.hu!!!!!!!!!!!!<#rinya><#sir>

DonKattilo tel.:71991

Krszti1160
mit nem talasz?a honalpomon fent van a link menu pont allat.nezd meg.
Krszti1160
nyitnak ha tudnak.😄el mondanad Privatban?
crea
Szerintem mindenkinél van erösebb..bár itt nem tudom hogy müködik milyen megkötés van.. én inkább arra szavazok, h pl. pár szint visszalépés + 1-2 nap pihi 😄

Bruk
Sztem a téma még mindig szorosan kapcsolódik ide, plusz szünetel az oldal..legalább beszélnek vmirõl..bár te tudod, te vagy a góré.

na mosmár zsebtolvaj vagyok xD
Kriszti help me .. még mindig nem találom 😄
Bruk
Nem lenne gond ha a maffiozo.hu-n is lenne halál...de szintkorláttal persze...mindenki ráébredne akkor hogy mennyire fontos a kondi.

Maximus4
Esetleg nem akartok nyitni a játéknak egy külön topikot?

Krszti1160
en is fent vagyok.😄
Krszti1160
ja,sokat lehetne inen veni a maffiozora,de az mar kopintas lenne,es ezert bolka is meg uthetne a bokajat.
crea
én is kiprobáltam nekem tul angol 😄
jol láttam, h ott meg lehet halni?
remélem bolka nem veszi ezt át 😄 mert ugyis mindnekinél van nagyobb... nem azé görcsölök, h kinyirjanak 😄
Keresgélek valami magyar játékot...soha nem játszottam ilyet csak a travian-t vagy mit ismerem 😄 most kutatok valami jo játék után 😄

... illetve a rablásról xD
teccik hogy ien képekbe mutatják a bûnözéseket... sztem maffiozo.hu-n is lehetne ien hogy mondjuk strici kirablása és akkor lenne egy kép a támadásról
Ok köszi azért.. és mi a honlapod? mert angolom most nem találtam azt 😄
gismoone
meg fogsz lepodni: chelios