Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vágom mi az😛
okok😄 regelek😛
\"-Magyarországon évente 20 MILLIO dohányos hal meg...\" -Bmeg ember! 10 millio az össz lakosság\"
\"-Magyarországon évente 20 MILLIO dohányos hal meg...\" -Bmeg ember! 10 millio az össz lakosság\"
http://mafia-family.com/
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Maffiozon: mexx89 Tel: 24637
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De áruld már el miért jó neked hogy itt vetítesz?
antikarakter :D
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
Szerintem...saját vélemény..
Na ide figyelj Herceg83!
Egyáltalán mit keresel itt, mikor multkor bannt kaptál ?
2, Te mit vetítesz itt hogy Nistelrooy ezt meg azt mondott neked.
Ezzel a kamuval melléfogtál de csúnyán.
Nem is ismered... még hogy mit mondott neked pfff hát cigánnyal szóba sem áll kezdjük ott. Másrészt hogy beszélne veled amikor erzsi kutyája vagy akit az egész család utál ? Még hogy a haverjai játszanak pff.
Idióta rétinigger.
antikarakter :D
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Állatok Egy kutyám van nem nagy de számos esetben csonkított már!
a neve:BOGI
Lehet hogy ez a baj.
Zolikát megharapta a kutya és ez pszichózist okozott neki...
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
Ezt az égést<#falbav>#falbav>
Ezt magamnak <#banplz>#banplz>
Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”
remélem holnapra jo lesz mer már elvonási tüneteim vannak :S XD
amugy vmeik héten egyik gyerek név szerint "blazee" kért tõlem 50.000$-árt és én meg nem adtam neki, aztán elkezdtem kirabolni, meg feltörtem a garázsát, és befenyített azzal hogy szolni fog Bolkának és kibannoltat... ienér nem bannolhatnak ki... vagy mégis???
Nem tünt fel <#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
Köszönöm <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
szerintem ezek az életben is ilyen majmok 😄 leálltak a fejlödésben...12 éves korba kb....
Crea SMS: 11216
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
ezek a lvl10et sosem élik meg, hacsak összébb nem vesznek a csaholójukon... 😊
ezek a díszpintyek(kutyák) megdöntötték azt az elméletemet, miszerint 18-20éves kor körül kialakul az emberben olyan tartás, ami meggátolja ezt a fajta viselkedési formát még akkor is ha nincs arca, csak 1nick... :S
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Mi van az oldallal? Csak nem költözés van? Vagy csak nekem nem jó?
#36202: 2-1 oda...<#eljen>#eljen> vicces volt, h. ma felcserélõdtek a nevek, és v.mivel nagyobbat sebeztél... 😄
amugy ha nem törödnél vele akkor lehet megunná 😊
én már irni se fogok neki... a garázst meg nem csinálom meg, nem tud mit csinálni max padlohoz veri magát 😄
ha meg 10es lesz remélem naponta 5-6x megtámad 😄 és fél nap alatt szintet lépek 😄
Crea SMS: 11216