Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Ciao...
de már nemtudom, hogy ki kért meg, de azt tudom, hogy utána megdumáltuk a dolgot
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
még csak zsebtolvajkodnom se sikerült egyszer se pedig délután óta fenn vok.
miért?
amúgy 8,482xp és 58-as vagyok <#nyes>#nyes>
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
.: mobilize.hu :.
Én jobb szeretem ha én kezdek és 1 ütés. Eddig csak max 10-15 szintel nagyobbak voltak gyorsabbak nálam.
de én értem mit mondasz... 😄
a lényeg, h nem kell gyorsaságra edzeni ha elég jo a védekezésed...igy eleve feleslegessé válik 😄
Crea SMS: 11216
szerintem õ aztmondja, h amit elnyom gyorsaságra az mehet védekezésre igy hiába gyorsabb nem tud majd ugyse megütni vagy max 1.03at sebez 😄 ezáltal a gyorsaság felesleges.. szerintem valami ilyenre gondol.. elhanyagolható ha erös vagy és jo a védekezésed... ezért kár is kiadni pár millát, h + kapjál valamennyit....
kiváncsi vagyok :o
Am ki vagy hogy kivédenéd Nis ütését?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Þór vígi þessi rúnar