Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Harc kimenetele
Dreew vs. Mauzer
Mauzer a gyorsabb, ezért õ kezd,
Mauzer eltalál UZI-t használva, 1.03-t sebez rajtad!
Magnum Sniper-t használva eltalálod Mauzer-t 24282.25 sebeztél rajta!
A nyertes: Dreew!
Súlyosan megsebesítetted Mauzer-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
remélem nem tévesztettem! 😄
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Attis79 vs. Steiner
Attis79 a gyorsabb, ezért õ kezd,
Katana-t használva eltalálod Steiner-t 8270 sebeztél rajta!
A nyertes: Attis79!
Súlyosan megsebesítetted Steiner-(e)t és ezzel megnyerted a harc
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Anett125p lvl:3
Anett125p lvl:3
A Harc kimenetele
Attis79 vs. Steiner
Attis79 a gyorsabb, ezért õ kezd,
Katana-t használva eltalálod Steiner-t 5983 sebeztél rajta!
A nyertes: Attis79!
Súlyosan megsebesítetted Steiner-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
usa!!!Kis köcs...g
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Anett125p megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
<#eljen>#eljen>
"Ezt a játékost ma már értékelted."
Crea SMS: 11216
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Össz XP: 943,155
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
az lenne a tervem... 😄
kösz-kösz! 😊
"Ma lefog állni az oldal, sajnos megint szerver problémánk van.. 2 nap kiesés lesz kb.. mert el kell hozni a szervert a szolgáltatótól, mivel AZ megszûnt... Igyekszünk minél gyorsabban átváltani."
Továbbá még javasolnám, a hírek menüpontos infókat a dátum ellátásával, mert "[ VÁLTOZÁS ]Újra van feketepiac, árverés. Fegyverek tulajdonságai: ITT" azt sem tudjuk, hogy ez mikortól vagy mikor lépett hatályba.
De azért Happpy van <#vigyor2>#vigyor2>
\"...ha van valami, amire a történelem megtanított, az az, hogy bárkit meg lehet ölni.... \"_-LvL-_-up_-.-_-\"
grat
mennyi az össz.xp-d?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2009 May.28. - 22:46:27
Szintet léptél! Új szinted: 56. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: +10, Energia: +2, Bátorság: +1
Opciók: Törlés - Válasz
végre legalább most energiát adott 2t... 😄
Maffiózó.hu lvl 52 | Telefon 12643 | név kisberci
#37636Jóéjt!!
\"...ha van valami, amire a történelem megtanított, az az, hogy bárkit meg lehet ölni.... \"_-LvL-_-up_-.-_-\"
maffiozo nevem: Janooo tel: 25949
Sziasztok szép estét!
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
#37632Szia!
#37631: <#eljen>#eljen>
megmutattad a sorsom... :S <98.06>98.06> % 😊
Nekem ez jutott 😄<#violent>#violent><#violent>#violent>
Crea SMS: 11216
#37627Köszi
lvl: 39 tel.: 72539 Mentsd meg a Földet! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni!
Elvileg megvan😊Usa-ban?Remélem<#nyes>#nyes>
#37619 Itt vagyok énis😊
viktor0203 sikeresen megszöktetett a börtönbõl!
Opciók: Törlés
-7 perc😊 Köszi ment a fel😊