Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Szóval van egy tesód aki történetesen ugyanavaal a játékkal játszik mint te. Ugyan az a neve is majdnem. Kiejtve jóformán ugyanaz.
és ez a "teso" hanali1kor ugrik és pattan a gép elé mert valaki elvert téged. Na ne röhögtess...
antikarakter :D
Am Bruk offline lett mert ha kórházba vok és kijelentkezek nem tudnak ütni..Nis meg kattingathat mint a bolond. 😛
DUKKA tel:21685
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
A biztonsági kamerád felvette, ahogy sopranos8919 megpróbálja feltörni a garázsod! Helyszín: Olasz
A Harc kimenetele
streetyo07 vs. sopranos8919
streetyo07 a gyorsabb, ezért õ kezd,
Katana-t használva eltalálod sopranos8919-t 6147 sebeztél rajta!
A nyertes: streetyo07!
Súlyosan megsebesítetted sopranos8919-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Aki unatkozik adjon neki😛<#ravasz1>#ravasz1>
\"...ha van valami, amire a történelem megtanított, az az, hogy bárkit meg lehet ölni.... \"_-LvL-_-up_-.-_-\"
DUKKA tel:21685
_Brook_ nevezetû már törné is a garázsát.
Bruk ha már vasat tartasz a tûzbe legalább ne ugyanazt a nevet add mind2nek ...
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
\"...ha van valami, amire a történelem megtanított, az az, hogy bárkit meg lehet ölni.... \"_-LvL-_-up_-.-_-\"
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Végre megy az oldal és van is idõm játszani 😄
Na, kit kell verni?<#boxer>#boxer><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Maffiózó: Manuel20 LvL:18 Tel:63253
piTTa megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Opciók: Törlés
Kellemes csalódás, köszönöm.
ezt is:
StefanoBondante idõpont: 2009 May.29. - 0:03:09
StefanoBondante megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
De amint lesz idõm játszani többet, kondizni lesz 1 kis gyûjtemény...de legjobban Narbondel-ra pályázom.
Küldõ: admin - 0 Idõpont:2009 May.28. - 23:59:11
Sajnos elvesztetted a harcot Nistelrooy ellen!
Opciók: Törlés - Válasz
😄
100as szint felett fáj az igazság 😄
Szia nem akarsz a családomhoz tartozni?
Opciók: Törlés - Válasz<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#taps>#taps><#banplz>#banplz>
Akárhányszor feljövök egy verésnek a jelentését látom.
Elõbb Narbondel most Szpiru. <#banplz>#banplz>
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
[StefanoBondante] [lvl:22] \"Barátok jönnek, mennek... az ellenségek gyűlnek.\"
Ez nem az én napom, ma 1 60as szintût se sikerül kiütni... :s
A Harc kimenetele
Bruk vs. szpiru
Bruk a gyorsabb, ezért õ kezd,
UZI-t használva eltalálod szpiru-t 1.03 sebeztél rajta!
szpiru eltalál UZI-t használva, 11176.53-t sebez rajtad!
A nyertes: szpiru!
szpiru Csúnyán megsebesített, és ezzel megnyerte a harcot.
Elvette a nálad lévõ pénzt, ami $9,820
Jöhet a bosszú...
<#worship>#worship><#worship>#worship>
DonGoku /lvl 26/ Tel:24984 Tudjátok mi az hogy Nemesis? Az érintett erősebb fél kinyilatkoztatása a büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat...én.
Anett125p lvl:3
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
player80 vs. Mauzer
player80 a gyorsabb, ezért õ kezd,
Katana-t használva eltalálod Mauzer-t 10487 sebeztél rajta!
A nyertes: player80!
Súlyosan megsebesítetted Mauzer-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Kifogyott a csuzlim sajnos észre sem vettem😊
#37676: ennyi szöktetés és próba után alap... 😄
és még csak el sem kapnak a zsaruk... 😄
Anett125p lvl:3
GRT😊
Nem jo a biztonsági kód!
van olyan aki folyamatosan ezzel találja magát szembe? mert én igen! akár hányszor próbálkozom,mitõl van ez?