Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#37618Azjó😊
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Valaki hívjon.
tel: 49624
Valaki hívjon.
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
egy kérdés amire nem kaptam még választ.nem akar mûködni a biztonsági kód.akár hova irom be (bank elfelejtett adatok,regisztráció),mindig azt irja ki hogy nem jó a biztonsági kód.Tudna ebben vki segíteni?mert az adminok sem válaszolnak.elõre is köszi
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
Maffiozo név: Boci
na,én mentem....belefáradtam ebbe a sok hozzászolásba<#idiota>#idiota>
Jóccakát és jó gémet!
Sziazstok!<#integet2>#integet2>
ZozCastellano sikeresen megszöktetett a börtönbõl!
Opciók: Törlés
köszike!!<#puszi>#puszi><#law>#law>
megy a pluss1!!!<#worship>#worship>
DonKattilo tel.:71991
maffiozo nevem: Janooo tel: 25949
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
lvl: 39 tel.: 72539 Mentsd meg a Földet! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni!
lvl: 39 tel.: 72539 Mentsd meg a Földet! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D