Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
venni se kell másikat.. és a harcban sincs jelentõsége..enyém -109% os
Crea SMS: 11216
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
vagy csak azt jelenti hogy vegyek lassan masikat?
ahogy elnézlek nem sokáig :]
pm-ben még 1 stattal megdobhatnál <#smile>#smile>
amúgy azért jöttél oda ahol vagyok, hogy lásd mikor elõzöl meg? 😄d
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
sz.tem abban még vezetsz... de azon vagyok, h. ne így legyen... 😄
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Anett125p megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!<#worship>#worship>
lvl: 39 tel.: 72539 Mentsd meg a Földet! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni!
Anett125p megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Opciók: Törlés
ZozCastellano idõpont: 2009 May.31. - 15:54:42
ZozCastellano megpróbált megszöktetni, de nem sikerült neki!
Már hiányoltalak titeket😞
Köszi azért!😊
BeaAngell vs. DonRubyzz
BeaAngell a gyorsabb, ezért õ kezd,
UZI-t használva eltalálod DonRubyzz-t 1067.08 sebeztél rajta!
A nyertes: BeaAngell!
Súlyosan megsebesítetted DonRubyzz-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
lvl: 39 tel.: 72539 Mentsd meg a Földet! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Maffiozon: mexx89 Tel: 24637
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Küldõ: - 34969 Idõpont:2009 May.31. - 15:47:24
csá kell magától gyuró progi nem átverés írj vissza.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
az lenne a kérdésem h ha megtámedok valakit a top 5 böl akkor nekem 10-böl 1x ha sikerül elvenni a nálalévö pénzt ez mitöl függ vagyis mikor tom elvenni a kezében lévõ pénzt?pls valki irja meg persze csak ha van egyáltalán ojan dolgom amivel befolyásolni
elöre is thx
most ha van 100000000 éberségem az is ugyanannyi idõ alatt fogy el mint 100 éberség 😄
megint átvert...gyorsabb is voltam,elsõre ütöttem...1,03at :|...elsõ ütését védtem...aztán utána megint 1,03...aztán megmosott...h megy ez?<#wow2>#wow2>s tutkó jobbak a statjaim mint neki...
[StefanoBondante] [lvl:22] \"Barátok jönnek, mennek... az ellenségek gyűlnek.\"
ZozCastellano sikeresen megszöktetett a börtönbõl!
megy az up<#worship>#worship>
Úgy éld le az életed,ha lepereg előtted,érdemes legyen végig nézned!!!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
de mostanaba nem kell
#40021 en is mennek
Maffiozon Zagyas