Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 19:00-kor szervezett bûnözés!! hiányzik még egy fegyveres!!!!valaki jöjjön már!!!SMS: 59683<#phone>#phone>
Maffózón:pikats SMS:59683
#40119<#integet2>#integet2>
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
Én ezt nem értem miért dob ki állandóan az oldal. Kellemetlen amikor fegyvert akarsz venni szb-hez... 😞
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
Bocsi... elvittem magam..😄
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
pöhhh...........
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Legalább a mogyit megetted.
<#mf1>#mf1><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
A többit majd beszéljük meg sms-ben, ha mindenki meglesz.
Maffiózó: Manuel20 LvL:18 Tel:63253
Maffiózó: Manuel20 LvL:18 Tel:63253
[StefanoBondante] [lvl:22] \"Barátok jönnek, mennek... az ellenségek gyűlnek.\"
Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
láttam a harcot :]
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
de mikor ideestem, láttam h. Carlos is ott van, kihívtam... 10perc kórház... 😄
nem lecsapott ugyan mint legelõször, de azért lebírkózott... 😄
statot küldesz? :]
Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”
LOL