Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
100% akkor is x idõ alatt fogy el ha 100 éberségünk van..akkor is ha 200 😄
Crea SMS: 11216
szb valakik?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
DonGoku /lvl 26/ Tel:24984 Tudjátok mi az hogy Nemesis? Az érintett erősebb fél kinyilatkoztatása a büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat...én.
Este szeretnék 1 embercsempészetet! Akit érdekel jelentkezzen a sms-be!
Számom: 68788
még szerencse, hogy ki vagyok gyúrva ^^
Sikeresen megnyerted a harcot lyon1995 ellen!
fail 😄
es megcsinalta!<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
grat a tééééééééééééééééééééékhez😄
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
mar megint megtamadott es elverette magat
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
én adok
2millát
Maffiozon Zagyas
A Harc kimenetele
Dreew vs. lecso113
Dreew a gyorsabb, ezért õ kezd,
Nem találtad el lecso113-t így nem sebeztél rajta!
lecso113 eltalál Borotva-t használva, 1-t sebez rajtad!
HK MP5-t használva eltalálod lecso113-t 43883.15 sebeztél rajta!
A nyertes: Dreew!
Súlyosan megsebesítetted lecso113-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
megdolgoztatott... 10%alatt volt az energiája... :S 😄
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D