Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Szerintem ha ezt még folytatod addig leszel verve amíg a játékot is elunod.
Vegyél vissza!!!!
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
Úgy éld le az életed,ha lepereg előtted,érdemes legyen végig nézned!!!
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
\"...ha van valami, amire a történelem megtanított, az az, hogy bárkit meg lehet ölni.... \"_-LvL-_-up_-.-_-\"
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Én mp5-el nyomom, de mint tudod engem nem érdekel a gyorsaság..igyis ugy látom, h az a legjobb fegyver (+UZI)..nekem lehet örökre az marad 😄
Valamint a motorosruhán kivül nem veszek semmit fel, én is várom az 55 szintet 😄
Crea SMS: 11216
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
\"...ha van valami, amire a történelem megtanított, az az, hogy bárkit meg lehet ölni.... \"_-LvL-_-up_-.-_-\"
Nõsülj meg!!!<#law>#law>
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
becike01 sikeresen megszöktetett a börtönbõl!
Opciók: Törlés
up<#eljen>#eljen>
Benny04 vs. Jozsy
Benny04 a gyorsabb, ezért õ kezd,
Nem találtad el Jozsy-t így nem sebeztél rajta!
Jozsy eltalál UZI-t használva, 1166.88-t sebez rajtad!
A nyertes: Jozsy!
Jozsy Csúnyán megsebesített, és ezzel megnyerte a harcot.
Elvette a nálad lévõ pénzt, ami $2,916
Jöhet a bosszú...
fú.