Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ha megvártok megyek 😊
Most jól adott<#vigyor>#vigyor>
rekord. ^^
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
57232
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
mert küldés közben kidobott az oldal
DonGoku /lvl 26/ Tel:24984 Tudjátok mi az hogy Nemesis? Az érintett erősebb fél kinyilatkoztatása a büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat...én.
küldöm az smseket
DonGoku /lvl 26/ Tel:24984 Tudjátok mi az hogy Nemesis? Az érintett erősebb fél kinyilatkoztatása a büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat...én.
Majd este jövök vissza,addig is jó játékot mindenkinek!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Úgy éld le az életed,ha lepereg előtted,érdemes legyen végig nézned!!!
de ha nagyon muszáj meg is szervezem
irjatok
Utána ott elis tudod adni,félárba,ha jól tudom😊
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -