Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(2. szint és csak 3-as...)
Köszönöm.
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Addig bénáztam, hogy lefoglalták...
Mit kell pontosan csinálni kocsilopáskor?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Retkes random...
- Alex -
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Sikeresen megnyerted a harcot VictorCrowley ellen!
hát nem nyugszik,de érdekes módon most meg én nyertem,pedig 5 szintel felettem van
DonGoku /lvl 26/ Tel:24984 Tudjátok mi az hogy Nemesis? Az érintett erősebb fél kinyilatkoztatása a büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat...én.
pm-ben dobnál egy statot? :]
Még1: akkor mire jó a rabló link....?
Köszi😊
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
2.Bûnözésen kívül mást nem nagyon tudsz tenni.
3.Eszedbe ne jusson!!!!
A Harc kimenetele
viktor0203 vs. masnapossan
viktor0203 a gyorsabb, ezért õ kezd,
UZI-t használva eltalálod masnapossan-t 1.02 sebeztél rajta!
masnapossan eltalál UZI-t használva, 163.62-t sebez rajtad!
UZI-t használva eltalálod masnapossan-t 210.12 sebeztél rajta!
masnapossan eltalál UZI-t használva, 1.01-t sebez rajtad!
Katana-t használva eltalálod masnapossan-t 1 sebeztél rajta!
masnapossan eltalál UZI-t használva, 187.86-t sebez rajtad!
Katana-t használva eltalálod masnapossan-t 120 sebeztél rajta!
masnapossan eltalál UZI-t használva, 583.78-t sebez rajtad!
A nyertes: masnapossan!
masnapossan Csúnyán megsebesített, és ezzel megnyerte a harcot.
Elvette a nálad lévõ pénzt, ami $3,366
Jöhet a bosszú...
😊))) Jó volt😊
#40992 Szia,Csak ami nálad van!Rabolgassál,bûnözzél sokat,autolpás,NEM szabad!!!
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Lenne 3 kérdésem:
1. csak azt a pénzt tudják elrabolni tõlem, ami nincs a bankban vagy azt is?
2. most lett 2-szintem és nincs ötletem, hogy hogyan lehetne "gyorsabban" fejleszteni magamat... van erre már jól bevált módszer?
3. szabad ide a fórumra "rabló linket" kitenni?
Elõre is köszönöm a válaszokat:
- Alex -
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
nem semmi ütés volt 😄
DonGoku /lvl 26/ Tel:24984 Tudjátok mi az hogy Nemesis? Az érintett erősebb fél kinyilatkoztatása a büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat...én.
Csak leléptem enni kb. 20 perc.
Maffiozón: petievo SMS:91477 lvl.3
Dreew vs. VictorCrowley
Dreew a gyorsabb, ezért õ kezd,
HK MP5-t használva eltalálod VictorCrowley-t 47200.78 sebeztél rajta!
A nyertes: Dreew!
Súlyosan megsebesítetted VictorCrowley-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
rekordütésnek nézem... 😄
csaresz vs. PatrickBateman
csaresz a gyorsabb, ezért õ kezd,
Katana-t használva eltalálod PatrickBateman-t 2479 sebeztél rajta!
A nyertes: csaresz!
Súlyosan megsebesítetted PatrickBateman-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!