Maffiózó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Ne kezd el te is!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

crea
nekem 52 % az esély, de most tényleg ugy is adja... elég nagy eséllyel.

Crea SMS: 11216

Boci001
na ilyenekrõl kéne beszélgetni!!😄

Maffiozo név: Boci

viktor0203
10 stat és eladó vagyok... 😄

Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...

Nemakarok a banolt felhasználók ellen beszélni de a szabályzatba le van irva:
# Minden játékosnak egy regisztrációja/felhasználói profilja lehet. Akinél észrevesszük, hogy több fiókja van azt azonnal bannoljuk. Ha a játékos mégis több regisztrációt/fiókot akar, akkor annak okát jelentse egy helpdesknek vagy adminnak.

Ezzel teljesen egyetértek mert mondok is egy példát:
H a szerver 10000 fõt tud kiszolgálni és 5000 játékosnak van két karaktere akkor máris betelt a szerver és öszehullik. Másrászt ezzel 5000 játékosnak nemhagyunk helyet.

Nem arra van kitalálva az oldal hogy egy felhasználó név alatt 2játékost kezeljünk.
De ha igylenne kitalálva akkoris csak egy bejelentkezéssel menne és vagy az egyik karaktert vagy a másikat fejleszthetnénk. És nemlehetne párhuzamosan.

Az egymá skarakterének csereberéje az meg olyan mintha ahelyetcserélnék a haverommal és megrántanám haverom helyet a barátnõjét.
Mindenkinek megvan a maga egyénisége és a saját karakterépitési és XP szerzési taktikája. ezért sztem nemkellene egymásét öszebarmolni.

Ha nem vettétek volna észre akkor csak úgy megsugom hogy ha nagy akarsz lenni akkor gyenge maradsz vagy forditva is igaz ha kicsi vagy akkor erõseb leszel... Ezen el lehet gondolkozni hogy hogyis értem én ezt a dolgot. De szándékosan nem árulom el a titkot.

Akit meg banoltak azmeg regeljen uj felhasználónévvel és igyekezzen hogy ne forduljanak elõ olyan dolgok amik miatt banolták... Még az elején van a játék és utol lehet érni a többieket csak akarni kell. Mert nemakarásnak nyõgés a vége !
Ragalyi
Jó, ha 5-bõl 1-szer beadja nekem<#shakehead>

15...
Odarohantál a tûzjelzõhöz, ezután betõrted. Ezt senki sem vette észre. Sikeres akció. Szereztél: 6 XPt Futás közben találtál: $9-t -.-"

asd

Boci001
😄

Maffiozo név: Boci

crea
Odarohantál a tûzjelzõhöz, ezután betõrted. Ezt senki sem vette észre. Sikeres akció. Szereztél: 15 XPt Futás közben találtál: $6-t <#eplus2>

Befejeztem és elnézést a többiektõl csak utálom hogy a kis gerinctelenek ide csak kárörvendeni és fenyegetõzni járnak fel ! Lásd mikor feljött régen és megparancsolta a tottósok nevében hogy ez meg az legyen...csira!
Bocs maximus befejeztem további jó játékot.

applecomputers
<#lama><#taps>

antikarakter :D

Maximus4
Én nem állok senki pártján.Ha esetleg a "helyemre" pályázol akkor megbeszélhetjük,vedd át a topikot.Pont tõled nem vártam ilyen beszólást,köszi.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nem jáccol mert nem lehet scriptelni!
Ne tõlem félj hanem mindenkitõl 😄 Mert te gyenge leszel õk meg nyomnak mert tekky vagy😄
Nem csaltam---bannoltak ----nem sirok😄
Ja és te IQ lájt vagy ha azt sem tudod mi az a jelzõ!

bercosz
Valaki adna kölcsön bátorságot, mer nem akar töltödni és még ma szintet akarok lépni?<#vigyor5>

Maffiózó.hu lvl 52 | Telefon 12643 | név kisberci

Ragalyi
<#worship>

Maximus4
Na most már elég legyen!Fejezzétek be!Vagy privát vagy minden ilyen jellegû hsz.-t törlök!

viktor0203
Beszéljetek meg egy talit és öljétek meg egymást, de ez kicsit sok nekem...
és a többieknek is...

jhetedikj
Nem mondtam semmi ilyesmit,de azért ennyire nem kéne túlzásba vinni.
De te most kinek a pártján állsz?

(Megjegyzem te vagy itt a házigazda neked kéne rendet tartani,nem még szítani a feszültséget,ha ennyire nem vagy képes akkor nyugodtan le is mondhatsz)

anno 1987

applecomputers
El kell hogy szomorítsalak, nem nagyon játszom... amúgy mitõl kéne tartanom ? a Bannolt karakteredtõl ? <#mf1> de Tényleg legyen már elég mostmár... kezdesz fárasztó lenni. Csaltál---> Bannoltak----> Sírsz ennyi

bercosz
Na jó akkor ebben se leszek a legjobb<#rinya>

viktor0203
apple nemunodmég bazdmeg???
elég volt belõled!!!

TE VERÉB NEM VAGYOK APA ÉRTSED MÁR MEG HOGY AZ EGY JELZÕ HOGY ÉDESAPA ÉS RÁD GONDOLTAM KISFIAM

Tasmatag
nekem is annyi kell:-) csak a hármashoz<#gun>

tasink - 82439

Amuyg tekky miért nem a régi neveden jáccol?😄 Csak nem félsz hogy script nélkül be lennél darálva?😄

viktor0203
33 múltam...

applecomputers
Felõlem 20gyerekes is játszhatna nem az a lényeg, de az már egy szintet vereget mikor féltizenegykor az "apa" a gép elõtt ül és menti magát hogy õ nem csalt meg így heckel úgy heckel... No meg persze hogy már 20x mondott magának ellent.

Maximus4
Akkor mire?

toysoldier
Volt hogy egymásután rúgtam le a kettõt

:A_SD?A_SD?as

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Na mindegy te is csak akkor dugosd ide a képed mikor történik valami és van hogy napokig itt se jársz csak sunyitasz és olvasgatsz nincs egy értelmes hozzászólásod semmihez😄 én itt befe...nem vitázom azon hogy nekem van igazam😄
Mit daráltál te be ? Azt a jó sok scriptet?😛

bercosz
Jáccunk korversenyt, ki a legöregebb maffiás. Én holnap leszek 31😊

sztem nem erre gondolt

asd

viktor0203
apple legyen elég...

applecomputers
Te mi a faszról beszélsz ? Beteg vagy mikor ilyet írsz ? Legerõsebb család ? Egymagam bedaráltam volna Hydrot leszámítva az egész pereputtyotokat... Ki volt nálatok még kemény ? Borisz vagy Buda ?
Volt hogy egymásután rúgtam le a kettõt <#mf1>

Maximus4
Nekem is van egy 2 éves lányom,és akkor mi van?Családos ember ne játszon és ne fórumozzon?

Ezt nem veszem hsz-nek😄 Miért is? mert 29 évesen merek jáccani és fórumozni?😄

crea
Azé a kölök szó szerintem erõs..vagy csak engem zavar...

Menjetek már privibe pls 😄

920814
Szerintem is.Jöjjenek inkább a pozitív dolgok.<#mf1>

Maffiozó:920814 Lvl.98 Tel:97859

😄DDDD
Az édesapa az egy jelzõ és rád vonatkozott ugyhogy köszönöm az életviteli tanácsadást de szerintem nincs rá szükség😊
A családfõkrõl meg annyit hogy lehet nem õ volt a legerõsebb de soha nem csalt és segitett bolkának nem keveset ja és ami fontos hogy a mi családunk volt a legerõsebb még ha a családfõ nem is de mi legalább összetartottunk mikor kellett és sokkal többen voltunk mindenkinél😄

crea
<#taps><#taps>

viktor0203
apple te is minek zrikkolod még???
Mire jó ilyet beszólni?

Maximus4
Azért jó lenne egymás sértegetése nélkül megbeszélni a dolgokat!Nem szeretném ahogy gondolom sokan még,hogy bezárassam a topikot végleg.

bercosz
Szerintem örüljünk annak hogy már csak 28xp kell a 4. szinthez😉

applecomputers
<#eljen>

920814
Húha!!!Ez kezd kicsit eldurvulni.Nyugalom legyen már!

Maffiozó:920814 Lvl.98 Tel:97859

jhetedikj
és ez a szomorú<#zavart2>

a helyedben égne a pofám és rá se néznék erre a fórumra

anno 1987

applecomputers
üzenem a kölködnek hogy õszinte részvétem hogy ilyen láma apja van, apa létedre itt kockulsz meg magyarázkodsz ahelyett hogy a kölökkel foglalkoznál vagy a nõvel amelyik megszülte... de hát kinek mi fontos.

viktor0203
boci te is milyen jól kezeled a helyzetet...
a hsz ed tõl nemigen nyugszanak a kedélyek...

crea
Azért mondjuk azt nem szabhatod meg, h ki ir be és miért 😊

De szerintem ez a hiszti már kezd gáz lenni.... én szivesen jövök ide amikor jo a hangulat,de ilyenkor... na mindegy.

Ez egy nyilvános fórum csak szólok hogy tudd! És véleményem nekem is lehet és amig a játékról beszélek nem is moderálhatnak ha normális a viselkedésem😄

Maximus4
Nem nagyon érdekel,hogy képesek rá vagy sem.Egyszerûen szánalmasnak találom ezt a megnyilvánulást.Természetesen én összeszartam magam és várom az oldal leállását az ilyen "hackrek" miatt.Csak azt nem értem ha valaki már nem játszik a játékkal és leszarja magasról akkor mit keres itt?