Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
# Minden játékosnak egy regisztrációja/felhasználói profilja lehet. Akinél észrevesszük, hogy több fiókja van azt azonnal bannoljuk. Ha a játékos mégis több regisztrációt/fiókot akar, akkor annak okát jelentse egy helpdesknek vagy adminnak.
Ezzel teljesen egyetértek mert mondok is egy példát:
H a szerver 10000 fõt tud kiszolgálni és 5000 játékosnak van két karaktere akkor máris betelt a szerver és öszehullik. Másrászt ezzel 5000 játékosnak nemhagyunk helyet.
Nem arra van kitalálva az oldal hogy egy felhasználó név alatt 2játékost kezeljünk.
De ha igylenne kitalálva akkoris csak egy bejelentkezéssel menne és vagy az egyik karaktert vagy a másikat fejleszthetnénk. És nemlehetne párhuzamosan.
Az egymá skarakterének csereberéje az meg olyan mintha ahelyetcserélnék a haverommal és megrántanám haverom helyet a barátnõjét.
Mindenkinek megvan a maga egyénisége és a saját karakterépitési és XP szerzési taktikája. ezért sztem nemkellene egymásét öszebarmolni.
Ha nem vettétek volna észre akkor csak úgy megsugom hogy ha nagy akarsz lenni akkor gyenge maradsz vagy forditva is igaz ha kicsi vagy akkor erõseb leszel... Ezen el lehet gondolkozni hogy hogyis értem én ezt a dolgot. De szándékosan nem árulom el a titkot.
Akit meg banoltak azmeg regeljen uj felhasználónévvel és igyekezzen hogy ne forduljanak elõ olyan dolgok amik miatt banolták... Még az elején van a játék és utol lehet érni a többieket csak akarni kell. Mert nemakarásnak nyõgés a vége !
Odarohantál a tûzjelzõhöz, ezután betõrted. Ezt senki sem vette észre. Sikeres akció. Szereztél: 6 XPt Futás közben találtál: $9-t -.-"
asd
Crea SMS: 11216
Bocs maximus befejeztem további jó játékot.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ne tõlem félj hanem mindenkitõl 😄 Mert te gyenge leszel õk meg nyomnak mert tekky vagy😄
Nem csaltam---bannoltak ----nem sirok😄
Ja és te IQ lájt vagy ha azt sem tudod mi az a jelzõ!
Maffiózó.hu lvl 52 | Telefon 12643 | név kisberci
és a többieknek is...
De te most kinek a pártján állsz?
(Megjegyzem te vagy itt a házigazda neked kéne rendet tartani,nem még szítani a feszültséget,ha ennyire nem vagy képes akkor nyugodtan le is mondhatsz)
anno 1987
antikarakter :D
elég volt belõled!!!
:A_SD?A_SD?as
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Mit daráltál te be ? Azt a jó sok scriptet?😛
asd
Volt hogy egymásután rúgtam le a kettõt <#mf1>#mf1>
Menjetek már privibe pls 😄
Az édesapa az egy jelzõ és rád vonatkozott ugyhogy köszönöm az életviteli tanácsadást de szerintem nincs rá szükség😊
A családfõkrõl meg annyit hogy lehet nem õ volt a legerõsebb de soha nem csalt és segitett bolkának nem keveset ja és ami fontos hogy a mi családunk volt a legerõsebb még ha a családfõ nem is de mi legalább összetartottunk mikor kellett és sokkal többen voltunk mindenkinél😄
Mire jó ilyet beszólni?
a helyedben égne a pofám és rá se néznék erre a fórumra
anno 1987
a hsz ed tõl nemigen nyugszanak a kedélyek...
De szerintem ez a hiszti már kezd gáz lenni.... én szivesen jövök ide amikor jo a hangulat,de ilyenkor... na mindegy.