Maffiózó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Kezdenek lenyugodni a kedélyek,úgyhogy elég.Beszéljünk a játékról😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

viktor0203
<#wave>

Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...

viktor0203
ehhehe..
most betalál engem...

Maximus4
Szia<#wave>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Donnie Sanko
Látom megint volt itt valami *asszopó<#falbav>
Amúgy jó estét mindenkinek!😛

SMS:89574

Maximus4
Ha lehetne akkor már rég megtettem volna.

applecomputers
Viktor akárhányszor balhé van itt, te beszálsz és még ráteszel két lapáttal utána meg pattogsz hogy "miért nem bannolják az ilyeneket?"

Mai viselkedésért hydronak,supermennek és nekem is jár egy bann.
Ha lehet kérnék is magamnak egyett mert tényleg retardált voltam hogy leálltam balhézni olyanokkal akik csalók no meg persze heckerek, csak magamat égettem le. Na még egyszer elnézést, no meg lépek is mert sok keresni valóm nincs itt mivel már nem sûrûn játszom, kérdésem pedig nincs.

antikarakter :D

Boci001
Sikeresen kikockáztad magad a börtönbõl

Maffiozo név: Boci

viktor0203
te vagy a fõnök, te döntesz...
de nem lehet ezt a topikot zárttá tenni, amolyan tagfelvételessé, hogy ki lehessen rúgni az ilyeneket?

Maximus4
Szerintem meg igen.Gondolom észrevetted te is,hogy ez a fajta megnyilvánulás sajnos visszatérõ jelenség itt és ahogy nekem is másoknak is elegünk van belõle.Ti csak olvasgatjátok de nekem meg szortírozni,törölgetni és nyugtatgatni kell az embereket amihez néha nincs kedvem.

Boci001
Börtönben vagy, hátralévõ idõ: 01:24

applecomputers
Részemrõl vége, bocs mindenki.

Boci001
kussoljatok már ilyen f*szságokról!! Ekkore nyomik nem lehettek!

applecomputers
Összekeversz Tomival hidraulika... amúgy meséltél a haverjaidnak arról mikor hozzánk jöttél sírni hogy verjük már le azokat akik magas liciteket tesznek árverésen... mert ahogy te mondtad " ez már elviselhetetlen" <#fejvakaras>

viktor0203
Végleg nem kéne azért...

Maximus4
Hát tudod én nem így gondoltam.Már kétszer lett bezárva a topik,egyszer pont ilyenért.Ha mégegyszer záratom akkor az végleges lesz az tuti.

Hamost engem fikáztok akkor legaláb irjátok oda a nevem. Mellesleg ha nemtünt volna fel akkor a hozzászolásaimmal nem személyeskedtem csak a saját tapasztalatom és véleményem irtam a játékkal kapcsolatban. Melleslehg ha egy játék sérti akárkinek a személyiségi jogát akkor az ne regisztráljon ilyen játékra.
Mellesleg megjegyzem hogy ez egy játék !
Boci001
nem baj!! jól tettes! sztem igyál még ehez egy kicsit!! 😛

viktor0203
vagy a játék szó értelmezése bonyolult???

toysoldier
a beállításokat ha megnéznéd a fõoldalon <#bdead>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

NyL0nka
hol kell bei irni alááirást? itt forumon hogy itt a nevem altt ki irja kicsibe?

NyLz0rkA (lvl10) SMS ~ 19991

Mi a franc történt?... bocsi nem fogom visszaolvasni, picit be vagyok rúgvaXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

viktor0203
mindenesetre abból, hogy ELÉG VOLT EBBÕL, melyik szót nem értitek???

Boci001
uhh! ez az egész vicces! ki nyomta kiével!!

Anyu én játszottam azzal a pöttyöslabdával!! XD

toysoldier
már kérdeztem tõle, azt mondta, hogy nem zárja

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

crea
De miért ide talának mindig a hülyék? Már k*rvara elegem van belöle....

Crea SMS: 11216

azért irnak ide mert a játékról van szó és jobb ha tudjátok hogy tekky ide csak leskelõdni jön mert csira ahoz hogy elintézzen valamit a játékban😄

viktor0203
maximus akár zárathatsz is...
aztán majd nyitsz holnap vagy valami...

toysoldier
mér vagy ilyen gecihülye, hogy nem találod a PRIVÁT gombot?

mér kell itt flémelned?!

crea
<#worship><#eljen>

Boci001
<#integet2><#integet2><#eljen><#eljen>

crea
Maximus 😊 del, bann ami van 😄 oszd ki légyszi! köszi! 😊

Nem Kezdem el de énis ráfutottam a zátonyra ezzel a névvel de nem boszankodtam hanem ujra regeltem Micsumika néven és kis szintemhez képest hatalmas tiszteletre tettem szert mert veszteség nélkül sorra vertem meg a nálam jóval nagyobbakat. Ésez most se lesz másképp 😊
grat 😊

asd

Maximus4
Na most aki akar az megsértõdik.Takarodjatok innen a büdös francba a ki@szott "családi" vitáitokkal!Ne legyetek már ennyire degeneráltak!Ki a f@szt érdekel,hogy ki milyen erõs volt és milyen néven játszott?Nyissatok egy külön topikot a tetves vitátoknak!

crea
grat..az szép leállás lesz. 😊 csááó

te tekky azt elfelejtetted mondani hogy mit kerestél django karakterével? na errõl mesélj valamit itt a nagy román tudásoddal!! miért utált meg az egész családod? miért közösitettek ki a nagy pofádért!!
Olvassál csira kinn van a nevem alul !!! Superman= player80

bercosz
Szintet léptél! Új szinted: 4. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +1

Na mentem aludni, jövõ vasárnap jövök😊

Maffiózó.hu lvl 52 | Telefon 12643 | név kisberci

applecomputers
Mit ittál ? Leállásig családban voltam, és most is a családdal beszélek skypeon. De nem találod a privát opciót vagy mi van ? gondolom még véletlenül sem te vagy supermen vagy ki a tököm...

toysoldier
még nem

nem merted vállalni mert akkor neked véged lett volna asszem miont a botnak hehehhehe nem lett volna nistelrooy meg ilyenek aki megvéd.
Akkor figyelj! Mondtam hogy nem több karakter miatt bannoltak hanem mert beléptünk egymáshoz!
És ami a fejlõdést illeti én voltam hydroval aki a legnagyobb volt és a kondim is a legjobb volt mivel nem ma kezdtük igy tudjuk hogyan lehet egyszerre fejlõdni is gyorsan és erõsnek is lenni!
ujrakezdeni nem fogom mert olyan játékkal nem jáccom ahol a személyiségi jogaimat sértik ami viszont nem hogy a szabályzat de a btk. szerint sem törvényes😄DD
Köszi a hsz-t és gondold át mielõtt irsz😄

Ragalyi
Te is eladó vagy már Toy?<#vigyor2>

Sikeres edzés! 6 alkalom edzéssel szert tettél 4.932 erõre.
na végre egy normálisabb edzés ^^

asd

toysoldier
fúdejóhogymegjöttél...

applecomputers
malacod van hidraulika.

ki ez az aplecomputers? miért nem irod ki a régi neved? talán tekky?
Boci001
Megláttál egy nagymamát ahogy jön ki a piacról, elkezdtél rohanni, kikaptad a kezébõl a szatyrát és rohantál tovább. Szereztél: 19 XPt És kerestél: $101-t

sziasztok