Maffiózó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

applecomputers
Köszönjük emese, szerintem ti voltatok senkik... az összes családfõ közül messze hydro volt a leggyengébb... a végén már erzsi is leverte, és még mielõtt letagadnád szólok hogy ezt maga sírta el egy másik maffiozos oldal chatjén...

antikarakter :D

Hallod nem azért de mennyi idõs vagy? ovodás? lassan 30 leszek édesapa ezt azért kikérem magamnak....és ha nme hiszel akkor majd fogsz.

Boci001
Minek vannak itt egyáltalán azok akiket bannoltak! ez a topik a játékosokról szól és a játékról! vagy csak én látom így?? supermen ennyi erõvel a nagyanyám is irogathatna! kb neki is annyi köze van a játékhoz mint most neked!

Maffiozo név: Boci

applecomputers
Szerintem kössünk fogadásokat arra hogy meg lesz-e heckelve az oldal.
100.000$ teszek arra hogy nem <#ravasz1>

Te akkor is senki maradsz a játékban mint eddig voltál😄
És igen sokkal jobb vagyok én fele annyi idõ alatt haladok annyit mint te és egyedül😛
JA és mondtam hogy nem csalás mivel nem tiltott !
Neked meg ajánlom hogy jácc sokat és sirj ha ujra leáll egy kicsit a maffiozo és ujra és ujra...nem tudod te hogy mennyi mindent köszönhetsz hydronak vagy nekem de jo is ez igy😄

viktor0203
Egy picit ez olyannak tûnik nekem mint amikor a gyerek a suliban intõt kap, erre a család felgyujtja a sulit...
Ember! Verjétek agyon az admint aki bannolt benneteket, de ne akarjátok 6000 ember játékát szétb*szni!!!

Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...

applecomputers
Õk az egész életükkel meg vannak keveredve...

Tasmatag
hú, már megint hack van? összekeverik egy másik online játékkal, nem?<#taps>

tasink - 82439

toysoldier
<#shakehead>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

applecomputers
Te sem gondolod Maximus hogy ez a csapat láma megbírja heckelni. Ez olyan kb mint mikor írogatják a VérPistik hogy ip alapján vissza keresnek és megölnek <#banplz>

Ragalyi
Kezd óvodás színvonal lenni...

applecomputers
Na a durcás gyerek vissza vág. <#taps><#lama>

Maximus4
Ez az.Ha neked szar legyen másnak is,hajrá<#levele>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

applecomputers
Ha lennék olyan jó haha 😄 pereputtyotokból Hydro volt nálam erõsebb csak, õ is kb azért mert úgy 10-15 szinttel volt felettem. " Tök mindegy hogy ki lép be és honnan hányszor ha a karakter nem egy emberé! " Á értem szóval többen vittetek egy karaktert na gyönyörûek vagytok...
Na de ennyi elég is belõled, meg maximust sem fárasztanám a beszélgetésünkkel. Szépen törõdj bele hogy bann van. Meg gondolkozz el egy kicsit arról hogy attól hogy maffiozós játék még nem kell csalni.
Na megyek játszok tovább, te neked meg tudom ajánlani a bruk féle csoda maffiozot ami majd egyszer elindul 😄

viktor0203
hackeljátok ha ez jó nektek...

Boci001
grat

viktor0203
Lehet ma még eladó leszek... 😊

crea
hello!

Crea SMS: 11216

Hatvanibaro
Hat igen sokan irigyek voltak, pl HYDRONAK mar nem sok kellet volna a 6-os hoz, player80-nak se sok..😊 de mindegy resszemrol mar le zartam magamba ezt a jatekot, de az h meg lesz hakcelva az tuti 😄

(Admin)

jhetedikj
<#integet2>

anno 1987

Ha vetitenék nem mondtam volna miért bannoltak nem? Hány éves vagy 15?
Nem mondtam hogy egy helyen melózunk csak érzékeltettem hogy az adminok meddig jutottak el gondolkodásban érted?
Tök mindegy hogy ki lép be és honnan hányszor ha a karakter nem egy emberé!
Amugy meg a mezõnyrõl annyit hogy majd az igazi csalók ez miatt nem lesznek kibannolva mert az adminok tul suták hogy gondolkozzanak ilyeneken😄
Te meg csak irigy vagy és ezért örülsz😄 Ha lennél olyan jó mint mi akkor megértenéd😄

Tasmatag
Halihó

tasink - 82439

viktor0203
ok... te vagy a fõnök...😊

applecomputers
Napnál világosabb hogy vetítesz, azt akarod bemesélni hogy az egész családotok egy munkahelyen dolgozik, és persze mindenki onnan tolta a maffiozot... de kurva mind1 is, lényeg hogy bannolva vagytok és tisztul a mezõny...

Maximus4
Ha lenne valami köze a maffiózóhoz kitenném,de szerintem nincs.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Igen igaz hogy tünhet ugy de mivel minden karakternek saját tulajdonosa van elöbb talán figyelmeztetni kéne vagy megkérdezni hogy miért van ez h belépegetünk!
És mint mondtam a karakterek nem 1 emberé voltak hanem egymásnak jáccottak ami nem csalás!

viktor0203
szívem szerint javasolnám Maximusnak, hogy tegye ki a topikszabályzat alá...

Te most komolyan etikettrõl beszélsz a maffiózó játékban?😊)))))))))
A lényege ennek hogy amit csináltunk az nem szabályellenes igy nem jár érte kitiltás !

crea
"Minden játékosnak egy regisztrációja/felhasználói profilja lehet. Akinél észrevesszük, hogy több fiókja van azt azonnal bannoljuk. Ha a játékos mégis több regisztrációt/fiókot akar, akkor annak okát jelentse egy helpdesknek vagy adminnak."

Ha egy IPröl bejelentkeznek 10en az tünhet ugy, h 1 ember játszik 10 karival...
bár engem nem érdekel, de ne vitázzatok már..vagy privibe ha nagyon akartok 😄

Boci001
Megláttál egy nagymamát ahogy jön ki a piacról, elkezdtél rohanni, kikaptad a kezébõl a szatyrát és rohantál tovább. Szereztél: 17 XPt És kerestél: $85-t

jhetedikj
Ajánlom figyelmetekbe az Online Játék Etikett címü mûvet!

anno 1987

Ja és egyébként errõl jobb nem is beszélni mert nem mi csináltuk egyedül és ez nem is mostani dolog és régen sem bannoltak ezmiatt senkit!
Kérdezz csak meg egykét nagy szintût😄DDDD

Nme az de mivel nincs a szabályzatban mint tiltás igy lehetz csinálni és az irigyek vagy akik erre nem jöttek rá vagy nincs lehetõségük rá azok gondolják igy...és mint mondtam ez a maffiozó játék és itt semmi nem fair!!! ez a lényege...de mivel nem tiltott a játékmenetben igy ezért nem jár bannolás!

Te érted amit mondok?
Mondom beléptünk egymás karakteréhez állítólag! Ami egyébként nem tilos hiszen attól hogy pl én belépek a te karidra attól még nincs több karakterem 😄

jah hát beléptek egymásnak szal tudjátok napi 24 órába nyomni, lehet nincs szabályzatban de nem túl fair...

asd

Nem vagyok gyorsésgépíró és amugy mással is foglalkozom közbe ne haragudj😛

applecomputers
mikor ezt írtam még nem volt itt a hsz-ed... na ezt a részt meg te sem gondolod komolyan. Beléptem én is a sajátomba eddig több géprõl tök más ip címrõl... Szóval "diavetítés Alt+F4"

applecomputers
Na superman elakadt a szavad vagy mi ?

Azért mert beléptünk egymás karakteréhez! És ez nem tilos legalábbis ez nincs a szabályzatban!!!
Gondolom az ip cimeket nézték és látták hogy beléptünk egymáshoz!
De amugy mi is van ha egy munkahelyen melózunk és ugyan az az ip cimünk?
Az csalás?😄DDD

jhetedikj
most nem õ rá gondoltam<#action>

anno 1987

gyulafi
Név: HYDRO (bannolva)
Állapot:
nekem nem ugy tünik

jhetedikj
HYDRO még játékban van hát nem figyelsz!!<#idiota>

anno 1987

applecomputers
Jajj rendõr bácsi a csúnya admin bannolt egy játékról 😄 na ne röhögtess, no de igazán felvázolhatnád h miért lettetek bannolva, no meg a "szankciókat" <#lama>

Most te komolyan gondolod hogy az bün hogy lehuztak embereket?
Ez a maffiozo lényege nem? Olvasd már el a játékról fejezetet😊))
Te legyél a legnagyobb maffiózó a kezeden menjen át minden pl.
Ja és a bannolásról csak annyi hogy jogtalan volt és ezért szankciók lesznek mert ezt nem hagyjuk annyiban és erre törvényes lehetõség is van😊
Ez nem off hisz a játékról beszélünk!😊

applecomputers
annyira nem érdekel miért lettetek bannolva, amúgy közületek való srác is mondott olyat ami miatt még elõzõ körben járt volna a banna, no meg ahány szerencsétlent lehúzott hydro meg buda árverésen még egy fejberúgás is mehetett volna mellé. de ne offoljunk.

crea
<#nyes>

920814
Légyszíves írd már meg nekem privátban.<#mf1>

Maffiozó:920814 Lvl.98 Tel:97859

Nem tudom miért kárörvendeesz de szerintem te sem nagyon!
Visszaolvastam kicsit és jobb lenne ha átgondolnád miért is lettünk bannolva és utána irogatnál ijeneket😄

applecomputers
Szerintem ugyan arról beszélünk, egyébként ahogy számolgattam minnél nagyobb bûnt nyomtam arányaiban annál nagyobb volt a veszteség <#nezze>

crea
Akkor én odáig nem jutottam el, vagy rosszul számoltam 😄
Nekem csak 1 bün érte meg, de az sokkal jobban mint a többi... csak késön jöttem rá anno 😄