Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
antikarakter :D
Maffiozo név: Boci
100.000$ teszek arra hogy nem <#ravasz1>#ravasz1>
És igen sokkal jobb vagyok én fele annyi idõ alatt haladok annyit mint te és egyedül😛
JA és mondtam hogy nem csalás mivel nem tiltott !
Neked meg ajánlom hogy jácc sokat és sirj ha ujra leáll egy kicsit a maffiozo és ujra és ujra...nem tudod te hogy mennyi mindent köszönhetsz hydronak vagy nekem de jo is ez igy😄
Ember! Verjétek agyon az admint aki bannolt benneteket, de ne akarjátok 6000 ember játékát szétb*szni!!!
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
tasink - 82439
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Na de ennyi elég is belõled, meg maximust sem fárasztanám a beszélgetésünkkel. Szépen törõdj bele hogy bann van. Meg gondolkozz el egy kicsit arról hogy attól hogy maffiozós játék még nem kell csalni.
Na megyek játszok tovább, te neked meg tudom ajánlani a bruk féle csoda maffiozot ami majd egyszer elindul 😄
(Admin)
Nem mondtam hogy egy helyen melózunk csak érzékeltettem hogy az adminok meddig jutottak el gondolkodásban érted?
Tök mindegy hogy ki lép be és honnan hányszor ha a karakter nem egy emberé!
Amugy meg a mezõnyrõl annyit hogy majd az igazi csalók ez miatt nem lesznek kibannolva mert az adminok tul suták hogy gondolkozzanak ilyeneken😄
Te meg csak irigy vagy és ezért örülsz😄 Ha lennél olyan jó mint mi akkor megértenéd😄
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
És mint mondtam a karakterek nem 1 emberé voltak hanem egymásnak jáccottak ami nem csalás!
A lényege ennek hogy amit csináltunk az nem szabályellenes igy nem jár érte kitiltás !
Ha egy IPröl bejelentkeznek 10en az tünhet ugy, h 1 ember játszik 10 karival...
bár engem nem érdekel, de ne vitázzatok már..vagy privibe ha nagyon akartok 😄
Crea SMS: 11216
Maffiozo név: Boci
anno 1987
Kérdezz csak meg egykét nagy szintût😄DDDD
Mondom beléptünk egymás karakteréhez állítólag! Ami egyébként nem tilos hiszen attól hogy pl én belépek a te karidra attól még nincs több karakterem 😄
asd
Gondolom az ip cimeket nézték és látták hogy beléptünk egymáshoz!
De amugy mi is van ha egy munkahelyen melózunk és ugyan az az ip cimünk?
Az csalás?😄DDD
anno 1987
Ez a maffiozo lényege nem? Olvasd már el a játékról fejezetet😊))
Te legyél a legnagyobb maffiózó a kezeden menjen át minden pl.
Ja és a bannolásról csak annyi hogy jogtalan volt és ezért szankciók lesznek mert ezt nem hagyjuk annyiban és erre törvényes lehetõség is van😊
Ez nem off hisz a játékról beszélünk!😊
Visszaolvastam kicsit és jobb lenne ha átgondolnád miért is lettünk bannolva és utána irogatnál ijeneket😄