Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Pikktibi SMS:86487 lvl.187 Kamikaze:)
grat😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Sajna nem tudom mi lehet a gond, probálj meg kijelentkezni meg be...vagy nem tom....
Crea SMS: 11216
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
és helló mindenkinek aki msot jött 😄
asd
Maffiozó:920814 Lvl.98 Tel:97859
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
gondolkozz el mert ezzel a mentalitással sokszor vernek pofán te kis....
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
és sajnálom, h pont te szolsz be, amikor tényleg nem volt gáz köztünk! 😊
további szép napot!
Befejeztem csak ne fõnökösködj!
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Hát én ezt minden tekintetben cáfolnám,de ne nyissunk vitát errõl.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Munkád: Eladó 😊
minek nekem barát? van elég ellenségem... :D nem akkor van baj ha már nyakig ér a szmötyi, hanem mikor elkezdik lötyögtetni... :D
és nagyon sajnálom, h nem nyitottad meg az oldalad mert itt irod a lényeget:
"Én nem akartam elkapkodni, mert azt akartam hogy fullos legyen. Nem is siettünk, alaposan, és szisztematikusan építettük fel. De félkész, vagy eleve rosszul megírt oldalak kinyitottak elõttem, sietve, kapkodva, rutin és kellõ háttér, védelem és egyéb nélkül, én már nem törtem magam. "
Szerintem a másik oldal kimeriti azt amit irtál, sajnos..pedig én nagyon vártam...
www.er-a-borotok_valamit.com
.: mobilize.hu :.
Amugy ujra regelhetnék ha akarnék de minek mikor bármiért bannolhatnak ami nem tiltott csak nem teccik egy adminnak éppen?!