Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kivánom nektek hogy sokáig menjen és élvezzétek ki maximálisan csak felvilágositottalak hogy ennyi szivatás után amit az uj tulajok csináltak ne várjanak jót! És nem fenyegetõztem azt sem mondtam én csinálom vagy csináltatom!
Csak gondolj bele hogy az mennyi pénzbe van a másik oldalnak a játék szerintem nem fognak sajnálni egykét ezret egykét támadásra ennyi😊 kösz maximusz😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Szóval kinek írtad? Remélem nem nekem mert én egy rossz szót sem írtam. 😊
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
Azt a hozzászolást meg nem láttad amire irtam szerintem enyhén volt vicces... de mindegy is. tölem azt hackeltek amit akartok...l*szarom, ha nincs jobb dolgotok!
Remélem nem sértödsz meg mert amugy téged birtalak...
amugy ma még nem voltam a másik oldalon.. de ez egy másik történet....
Crea SMS: 11216
Ha valaki ért is oldaltörésekhez meg hasonló dolgokhoz, és gondolkodik is ilyenben, az biztos nem fogja magát fényezni egy ilyen topicban. Csak szép csendben teszi a dolgát.
Egyébként amit elkezdtünk csinálni oldalt, az elég szépen haladt, csak feltünt hogy egyre többen érdeklõdnek hogy hogy állok, meg hogyan csinálom ezt azt.... A játék készítését 06.26-án hagytam abba kb 60%-os állapotban, de klasszisokkal komolyabb lett volna mint ez a motor.... Sokkal több lehetõséggel. Pl verés után lehetett vna kivégzést választani, hogy mit akarsz csinálni a lealázottal, lett vna munkahelyeknél ranglétra, és sok sok más. De amikor kiírrtam hogy gondolkodom ilyenben, mindenki hirtelen ilyet akart csinálni, és az volt a lényeg hogy gyorsabban mint én. Én nem akartam elkapkodni, mert azt akartam hogy fullos legyen. Nem is siettünk, alaposan, és szisztematikusan építettük fel. De félkész, vagy eleve rosszul megírt oldalak kinyitottak elõttem, sietve, kapkodva, rutin és kellõ háttér, védelem és egyéb nélkül, én már nem törtem magam. Belefektettem egy komolyabb összeget, valamint Viktor a motor alapárát, de sajna ugy tûnik ez elúszott.
Sajnálom.
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
Ide nincs bérlet mint a konditerembe? <#fejvakaras>#fejvakaras>
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
#53030:Mert a lõtéri kutyát sem érdekli a "hackelési" tudományod,azért.Nyiss egy hackelõ topikot és oda irogass ilyeneket.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
\"htt biztos h nm becsületessen csinod akk a bolka csal a részedre\" xD
www.er-a-borotok_valamit.com
Crea SMS: 11216
asd
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
tasink - 82439
<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#gun>#gun><#levele>#levele><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
Nem is tudom mi lett volna ha magasabb szinten vagyok, most biztos nem lennék itt
tasink - 82439
a maffiareloaded nem az egyetlen magyar maffiózó copy?😄
Maffiózó:viktor0203 Tel:33726 Mosolyogj!Aholnap rosszabb lesz a mánál...
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
adnak neki még 1 esélyt, ha mégegyszer az lesz, ami, akkor végleg abbamarad a játszása...
én gondoltam megéri-e újrakezdeni... dehát... nem tudtam ellenálni😄
.: mobilize.hu :.
Küldõ Tel. szám: 0 Idõpont:2009 Jul.24. - 14:20:36
Túl sokáig hagytad abban az országban a Dodge Magnum RT Sport Wagon típusu lopott autót, ahol loptad. A kocsit megtalálták és vissza adták a tulajdonosának<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
tasink - 82439