Maffiózó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!
Maffiozó:920814 Lvl.98 Tel:97859
Crea SMS: 11216
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
De lassan bekeményitek 😄 túl jó a szivem! 😊
Akkor!
Sofõr: Attis79
Fegyveres: Sanko19
Robbantos: 920814 vagy jhetedikj ...ezt netek kell lemeccselni 😄
SMS:89574
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
amúgy tök jóarc vagy, hogy így válaszolsz az smsekre... én már tuti agyfaszt kaptam volna😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
#53129:Én meg nem azért írtam<#law>#law>Azért köszi,hogy leírtad legalább tudjuk,hogy ilyenkor legközelebb mit kell csinálni.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
-SZia!Este megin szb de most soför szeretnék lenni és ingyen csinálom
-Szia! Már megvan a csapatom! Sorry!
-de ingyen csinálom leci kivetel most az 1x szer
-Mondom, h kb 50 ember jelenkezett ...és már haverokbol betelt az SZB. A pénz se érdekel, haverok az elsõk.
<#taps>#taps>
Küldõ: axelusz2009 - 86131 Idõpont:2009 Jul.24. - 15:53:23
Szia!Mikor éred el az 5-ös szintet ha ma akkor csiál szb és vegyél be soförként ingyen csinálom
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Amugy van még kettö hely az Sg tagoknak fenntartva 😄 egy fegyveres és robbantos..igaz, h kapok csomo sms-t ,de veletek szeretnék menni... még 2 óra! Jelnetkezzen aki itt lesz akkor tuti!
Idegenetõl sms-t nem kérek, ugyse viszek el senki mást!
SZia!Mikor lesz meg az 5 ös szint?Ha ma akkor csinálj Szb- es vegyél be soförnek ingyen csinálnám.
<#mf1>#mf1>Majd egyszer meg lesz Új Szinthez XP: 1,041/1,600
...szánalmas
SMS:89574
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
AsRock 890FX Deluxe5 $ Gigabyte HD 6990 4GB DDR 5 $ AMD Phenom II X6 1100T Black Edition $ Corsair 12GB DDR3 2000MHz XMS3 Kit:3x4GB $ Corsair HX1000W $ Win7 Sp 1 x64
asd
De már olyanokat igérgetnek, h el se hiszem... pénz nem kell nekik még fizetnek is, rámiratják a házukat, autojukat 😄 meg majd megvédenek késöbb a játékba ha most elviszem öket... meg midnen 😄😄
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2> mert megérdemlem 😊 (ennyi +1 +1 után)
viszont egy jó próbálkozás:
"csávoltál ma már szb-n ?mert az elöbb hívtak aztán megvettem a c4 et és most meg nem lessz szbés el kellene használni a c4 et ha egyátalán megmaradt jó játékot"