Egy újabb Hold-rejtély oldódott meg

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyugi. Hülye ötleteket nem kell kopirájtolni... Úgysem lopják el.
A vasban nincsenek rendezett szén vegyületek. A széntertalom ötvözõ anyagként van jelen a nyers vasban és az acélban, egyenletes eloszlásban.
Vannak mûanyag mágnesek, de nem tom honnan veszed, hogy erõsebbek, mint a "vasas" társaik.
Igen, valóban könnyebbek. Mily meglepõ! Egy mûanyag ami könnyebb, mint a vas!

Az utolsó része igaz, de ez nem jelenti azt, hogy egy esetleges vasmagnak nincs jelentõssége.
Persze ha ismered a generátorok/transzformátorok mûködési elvét, akkor tudod, hogy egy vasmag mennyivel fel tudja erõsíteni a tekercsekben folyó áram által generált elektromos mezõt.
persze, nyilván bázisuk is van a holdon Nekik
az a baj, hogy nem olvastok elég rajottem.blog.hu -t, ott jól megmondják a tutit :p
Az eszkimók fogai meg azért fehérek mert sarki zuzmót rágcsálnak.

Jó...volt folyékony magja...és? 😄

Máig tartja magát az az elmélet, hogy a Föld magja vasmag, és az generálja a mágnességet. Persze úgy faszság ahogy van. Mert kitudja hány ezer éve a vas volt az elsõ anyag ami mágnesességet produkált, ez nem azt jelenti, hogy a vashoz köthetõ a mágnesesség.

A mágnesességet a rendezett molekulájú SZÉN vegyületek hozzák létre. Ami épp van a vasban is, ám a szénmentes vas egyáltalán nem mágnesezhetõ! Léteznek ezen analógia alapján mûanyag mágnesek. Erõsebbek mint vasas társai, és könnyebbek.

No a lényeg, hogy önmagában az olvadék(láva) mozgás hozza létre a mágnesességet. A láva mozgása a tömegébõl és a Föld forgásából ered. Kopirájt.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

dronkZero
Azt halkan megsúgom, hogy kurvára nem csak egyszer voltak.

Te most mégis, ha ennyire kurvára azt sem tudod, hogy mirõl van szó, akkor minek beszélsz hülyeségeket? Olthatatlan vágyat érzel, hogy hülyét csinálj magadból?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

ha volt holdraszállás akkor mér csak 1szer voltak?
talán nincs meg a technika?😄
ha lett volna holdraszállás,már nagydobra verték volna h megin megy pár ember gyüjteni

Igen, tapasztalom nap mint nap!

Chocho
Az emberek sok hülyeséget bevesznek, õ bajuk.

Gaming is believing.

Oké... látom nincs kivel beszélni!

Higgy amit akarsz én aztán senkit sem akartam meggyõzni!

Én kérek elnézést!

Köszöntem!

Igen sõt szerintem atlantisz is volt, meg örökmozgó is.
Illetve pont hogy nem volt ott. 😊
Úgy ahogy mondod, a zavaró földi mágneses tereket egy árnyékoló kamrával ki lehet szûrni. Ahogy a rádiózajt is, ha kell. Hátránya az ára, mert nem olcsó.

Jaja mióta pár nagyokos elkezdte mondani, hogy nem volt holdraszállás pár nagyokosnak ez már rögtön szentírás is lett... mint hogy nem volt holokauszt sem sõt II. Világháború sem volt... csak hitetik a jónépet!

Ugyanmár!

AgentKis
Egy elég vastag falu fémkamra belsejében simán <#nezze>

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

"a mért mágnesességhez évmilliókon át fennálló mágneses környezetre volt szükség"

Ezt hogyan lehet mérni a Föld mágneses terében ilyen pontosan? Van friss és van idõs fonon? Vagy a kialakult domén alakja mutatja ezt? Ez nekem magas... 😊
Te biztosan tudod, hiszen ott voltál 😊

Nyilvánvaló csalás, hiszen nem is volt holdraszállás. <#idiota>
← ElőzőOldal 2 / 2