146
  • Prince23
    Készül a folytatás!

Képek

Videó
  • Optimus Prime
    A Steam fórumán olyanokat olvasok hogy "egy halott játékot vettem" meg "már senki nem játszik vele". Ha igaz van egy szerver, amin néha vannak játékosok. Ahogy a topicokat figyeltem - mert engem is érdekelne a játék - először a Live vacakolt, utána hónapok múlva jött a dedikált szerverek is. Meg ugye a játék se egy "hű, de nagy". Szóval, ha legálba akarod megszerezni majd csak akkor ha 2-3000 lesz.
  • Crymic
    Hali
    Tudnátok pár szót mondani a játék mostani állapotáról? Hogy egyáltalán játszik e vele valaki vagy ilyesmi :)
  • SubZero911
    Eladom a Section 8 kulcsomat, ha valakit érdekel.....
  • 4D
    Emberz.
    Lehet hogy tényleg a magyar win miatt lehet ez a sok szívás?!
    Nálam Angol van.
    Valamikor pár hónapja valami win live-s gammát is simán feltettem.
    Már rég itt sincs,leszedve, most section 8 fel, és aszondja be vagyok jelentkezve, és láttam a régit nevet.
    Valahol a neten volt egy cikk, hogy sok itthoni netes Live-s gamer itthon szív. No persze egy rendszercsere egy gammáért?!
    Másra én sem tudok gondolni.
  • Curtis
    Én is magyar XP-n vagyok és működik.
  • DarkBlade
    Nekem is megy.
    Nekem a játék alatt töltötte le az updétet a live magának, és megy.
    De a Games for Windows - LIVE, amit odarak a programok közé, az nem.
  • pikipiki
    csak a live supported orszagok nyelveire keszult xp-hez van az a hotfix amivel a live 3.0 el tud indulni. ha meg nem indul el nem tudok loginel es kidob a jatek az elejen.

de neked akkor hogy megy?
  • Smithwarden
    Ugyan mar...miert ne menne.
    Nekem (is) megy.
  • pikipiki
    magyar win xp alatt nem nagyon fog menni a live
  • SubZero911
    Hát a tököm kivan ba....a meg a Microsoft meg az összes rohadt genya....

Megcsináltam mindent, CD key megvan, UK reg. a LIVE-on, még a területi beállításokat is megváltoztattam, de ez a szar LIVE kidob a nem megfelelő régiós lófaszság miatt.

Ha tud valaki megoldást szóljon !
  • SubZero911
    És hogyan megy a LIVE, mert nekem egyfolytában kiírja, hogy nem megfelelő régióban vagyok.
  • Curtis
    Hi,

Én MoneyBookers accounttal fizettem, nem volt gond. Szvsz PayPallal simán lehet fizetni, a valuták közti konvertálás automatikus.
  • SubZero911
    To Curtis !

Te hogyan rendelted meg a kódot bankkártyával? Mert csak EORO-ban enged, forint alapú kártyáról nem. Vagy PayPal acc-al engedi ??

• 4D
    Hi emberz.
    Eltekintve a szerintem szörnyű csúnya, de tán a legjobban optimalzáltUT3 enginétől, remek erős középkategóriás gamma. Aki az SP story miatt venné, az felejtsen el minden ilyesmit, ez pure csapat multiplayer game, abban jó a feelingje, és van pár jó ötlet benne.Szerintem a jetpack lehetne combosabb.
    Kb ennyi.
  • angel26
    Nektek a listen müködött, offline profilal? Hamachival vagy hogy?
  • pikipiki
    Akinek nem indulna (Xp):
    Le kell torolni a ket GFWL-t, letolteni es felrakni a 2.0-t, de nem szabad elinditani a startmenubol (mert akkor elkezdi frissiteni), hanem egybol a jatekot inditani.
    aztan create new offline account

Offline is lehet csinalni LAN gamet, de nem tudja vki hogy lehet dedicated servert inditani? mindig kidob s8.exe errorral, a listen meg csak 16 playert enged.
  • DarkBlade
    Thx az infókat.
  • Curtis
    Nos annyit mondhatok, hogy ez egy Multis játék. A Single semmit nem ér, abszolút felejtős, nem is erre van kitalálva. A Multi nekem nagyon bejön, de a Sci-Fi miatt lehet, hogy rétegjáték lesz úgy, mint a Crysis (de nem biztos). A multiban - amellett, hogy az ellenfeleket kell ölni halomra - több feladatunk is van. A feladatok nem random generáltak, attól függ, hogy a csapat összességében hány pontot szerez. Minden Missziónak van pontértéke, amit ha elér a csapat, aktiválódik):

- Elfoglalni az ellenség bázisait (computer hack), több bázis is van egy mapon
    - Megszerezni az ellenfél titkos adatait (itt egy piros bőrönd ikon jelzi az adatokat és ezt kell meghackelni + közben védeni X ideig)
    - Bomba elhelyezés (bombát kell eljuttatni egy adott pontra X időn belül és élesíteni kell)
    - Kommandó (egy AI vezérelt csapattársat kell elkísérni épségben az egyik bázishoz)
    - Konvoj (egy páncélozott járművet kell elvezetni A-ból B-be)
    - Bázis (egy jeladó jelenik meg, ahol egy instant bázist fog ledobni az anyahajó. Ezt kell védeni)
    - VIP (egy VIP személyt kell kísérni)

Ez nagyon tömören, plusz lehet még venni harc közben lerakható ágyúkat gyalogság ellen, Anti-Air, Anti-Tank ágyúkat, érzékelőket, nagy lépegető robotot, tankot, tápoló egységeket...stb) Ezeket az anyahajó dobja le a kijelölt pontra.

Vannak squadok természetesen és van Co-Op mód is. Saját mintára lehet kialakítani a harcost (páncél, tűzgyorsaság, választható fegyverek). Van még csomó minden, itt érdemes szétnézni: http://strategywiki.org/wiki/Section_8
  • DarkBlade
    Írhatnál pár mondatot a multiról.
    Én még most próbálom levarázsolni a netről a játékot.
    Míg nincs a gépen addig nem veszek serialt.
    De minden érdekel a multiról.
  • RETROB0Y
    a The Vlubhoz ha kérek kulcsot a SEGA-tol akkor elvben el fogja a uj kulcsot fogadni??

milyen emailre kell kérnem a SEGAtol?

kell hozzá egy foto a gémről mg a blokkrol ue?
  • Curtis
    Nos én feltettem a SKIDROW féle verziót + megvettem a kulcsot 3800Ft-ért a g2play.net oldalon. LIVE-n regeltem azonosítót (United Kingdom), megadtam neki a kulcsot és fut a multi fullosan. (A LIVE magától frissített, miután megadtam a játékban a kulcsot)
  • Jana32
    Nem próbáltam még, mivel most szart be éppen a videókártyám (ezt is húgom laptopjáról írom), de ahogy olvasgattam nem megy úgy sem sajnos... viszont tegnap kipróbáltam a single módot, és sajnos azt kell, hogy mondjam, nagyon elcseszték az egészet... de azért nézzél rá hátha neked bejön!
  • belick
    ezzel a módszerrel működik neked minden megy a multi? elfogadott valami "eredeti" kulcsot
  • Jana32
    Azt nem töröltem, mivel sztem az az msn-hez kell. Linket sajnos nem tudok adni, mivel én elővettem 1 régebbi játékot (Street Fighter 4) és annak a lemezén lévő live-t raktam fel.
  • belick
    hali a windows live sign-in assistant-ot törölted? rakj már fel légyszi egy linket hogy honnan és mit kell letölteni hogy működjön.Előre is köszi
  • Jana32
    Nekem speciel úgy sikerült megoldanom, hogy letöröltem a windows live-t, majd 1 régebbi verziót szedtem le, amit ő maga ugyanúgy felfrissített az újabbra, de egy újraindítás után már indult is játékon belül a live.
  • peter01
    Ha van a problémára megoldás kíváncsi lennék rá, köszi.
  • strebacom
    Hát nem ez lesz az év játéka:

• Csokis
    2.0-ást se tudsz használni, mert már vele nem enged bejelentkezni a LIVE-ba, mindenképpen frissíteni kell a 3.0-ra. Ez van gyerekek.
  • Csokis
    Állítólag már ez a 3.0-ás Games for Windows LIVE program figyel erre. Már nálam sem fogadja el a Flatout-os kulcsom. Ez van, szvsz vége a szép időknek.
  • Murder3
    Elérhető csak .com-os címről kell csinálni 1 angol vagy oyan ország beli accot ahol van live.

• Prince23
    - fav
  • Optimus Prime
    A Live szolgáltatás hazánkban nem elérhető!
    Köszönjük, hogy megvásárolta termékünk.
    Kellemes napot!
  • belick
    hali én is próbáltam a goww os és a kane& lynch-os kulcsokkal egyiket sem fogadta el remélem nincs vége a szép időknek hogy egy eredeti kulccsal lehet nyomni az összes lives gamet
  • Jana32
    Nekem is ez a bajom... csak nekem a többi live-os játékot is elb*szta. Street Figther 4-nél odalett a mentés+szarakszik a hang(mondjuk ennek nemtom mi köze a live-hoz, de tényleg). Érdekesnek tartom én is, hogy Homa-ra nem reagál semmit. Most megpróbálom visszatenni a régebbi live-t, hátha azzal működik.
  • Prince23
    de azt bírom, hogy semmi lehetőség nincsen e bejelentkezésre...:S elérhetetlen a gém:(
  • Prince23
    Hát nekem meg alapból nem enged be, már a windows live login initalizeledet ír ki, szal uninstall lesz ebből sztem.
    én is vártam a gammát pedig, de le se indul... csak a logók jönnek be,. és nyomom a Home-t, de beszik bejönni a MS live account panel
  • Maxtreme
    Jelentem másik (eredeti) live-os játék kulcsát nem fogadja el
    A kecsege nem eszi meg a lost planetes keyem:)
  • norbi2fraktal
    nem csak az miatt, az is igaz nem nagyon vártam a game-t,de ez tényleg nem nekem való,pedig sokat multizok game-kkal.attól még másnak tetszhet