146
-
#106 Készül a folytatás!
Képek
Videó -
#105 A Steam fórumán olyanokat olvasok hogy "egy halott játékot vettem" meg "már senki nem játszik vele". Ha igaz van egy szerver, amin néha vannak játékosok. Ahogy a topicokat figyeltem - mert engem is érdekelne a játék - először a Live vacakolt, utána hónapok múlva jött a dedikált szerverek is. Meg ugye a játék se egy "hű, de nagy". Szóval, ha legálba akarod megszerezni majd csak akkor ha 2-3000 lesz. -
Crymic #104 Hali
Tudnátok pár szót mondani a játék mostani állapotáról? Hogy egyáltalán játszik e vele valaki vagy ilyesmi :) -
#103 Eladom a Section 8 kulcsomat, ha valakit érdekel..... -
4D #102 Emberz.
Lehet hogy tényleg a magyar win miatt lehet ez a sok szívás?!
Nálam Angol van.
Valamikor pár hónapja valami win live-s gammát is simán feltettem.
Már rég itt sincs,leszedve, most section 8 fel, és aszondja be vagyok jelentkezve, és láttam a régit nevet.
Valahol a neten volt egy cikk, hogy sok itthoni netes Live-s gamer itthon szív. No persze egy rendszercsere egy gammáért?!
Másra én sem tudok gondolni. -
Curtis #101 Én is magyar XP-n vagyok és működik. -
DarkBlade #100 Nekem is megy.
Nekem a játék alatt töltötte le az updétet a live magának, és megy.
De a Games for Windows - LIVE, amit odarak a programok közé, az nem. -
pikipiki #99 csak a live supported orszagok nyelveire keszult xp-hez van az a hotfix amivel a live 3.0 el tud indulni. ha meg nem indul el nem tudok loginel es kidob a jatek az elejen.
de neked akkor hogy megy? -
#98 Ugyan mar...miert ne menne.
Nekem (is) megy. -
pikipiki #97 magyar win xp alatt nem nagyon fog menni a live -
#96 Hát a tököm kivan ba....a meg a Microsoft meg az összes rohadt genya....
Megcsináltam mindent, CD key megvan, UK reg. a LIVE-on, még a területi beállításokat is megváltoztattam, de ez a szar LIVE kidob a nem megfelelő régiós lófaszság miatt.
Ha tud valaki megoldást szóljon ! -
#95 És hogyan megy a LIVE, mert nekem egyfolytában kiírja, hogy nem megfelelő régióban vagyok. -
Curtis #94 Hi,
Én MoneyBookers accounttal fizettem, nem volt gond. Szvsz PayPallal simán lehet fizetni, a valuták közti konvertálás automatikus. -
#93 To Curtis !
Te hogyan rendelted meg a kódot bankkártyával? Mert csak EORO-ban enged, forint alapú kártyáról nem. Vagy PayPal acc-al engedi ??
-
4D #92 Hi emberz.
Eltekintve a szerintem szörnyű csúnya, de tán a legjobban optimalzáltUT3 enginétől, remek erős középkategóriás gamma. Aki az SP story miatt venné, az felejtsen el minden ilyesmit, ez pure csapat multiplayer game, abban jó a feelingje, és van pár jó ötlet benne.Szerintem a jetpack lehetne combosabb.
Kb ennyi. -
angel26 #91 Nektek a listen müködött, offline profilal? Hamachival vagy hogy? -
pikipiki #90 Akinek nem indulna (Xp):
Le kell torolni a ket GFWL-t, letolteni es felrakni a 2.0-t, de nem szabad elinditani a startmenubol (mert akkor elkezdi frissiteni), hanem egybol a jatekot inditani.
aztan create new offline account
Offline is lehet csinalni LAN gamet, de nem tudja vki hogy lehet dedicated servert inditani? mindig kidob s8.exe errorral, a listen meg csak 16 playert enged. -
DarkBlade #89 Thx az infókat. -
Curtis #88 Nos annyit mondhatok, hogy ez egy Multis játék. A Single semmit nem ér, abszolút felejtős, nem is erre van kitalálva. A Multi nekem nagyon bejön, de a Sci-Fi miatt lehet, hogy rétegjáték lesz úgy, mint a Crysis (de nem biztos). A multiban - amellett, hogy az ellenfeleket kell ölni halomra - több feladatunk is van. A feladatok nem random generáltak, attól függ, hogy a csapat összességében hány pontot szerez. Minden Missziónak van pontértéke, amit ha elér a csapat, aktiválódik):
- Elfoglalni az ellenség bázisait (computer hack), több bázis is van egy mapon
- Megszerezni az ellenfél titkos adatait (itt egy piros bőrönd ikon jelzi az adatokat és ezt kell meghackelni + közben védeni X ideig)
- Bomba elhelyezés (bombát kell eljuttatni egy adott pontra X időn belül és élesíteni kell)
- Kommandó (egy AI vezérelt csapattársat kell elkísérni épségben az egyik bázishoz)
- Konvoj (egy páncélozott járművet kell elvezetni A-ból B-be)
- Bázis (egy jeladó jelenik meg, ahol egy instant bázist fog ledobni az anyahajó. Ezt kell védeni)
- VIP (egy VIP személyt kell kísérni)
Ez nagyon tömören, plusz lehet még venni harc közben lerakható ágyúkat gyalogság ellen, Anti-Air, Anti-Tank ágyúkat, érzékelőket, nagy lépegető robotot, tankot, tápoló egységeket...stb) Ezeket az anyahajó dobja le a kijelölt pontra.
Vannak squadok természetesen és van Co-Op mód is. Saját mintára lehet kialakítani a harcost (páncél, tűzgyorsaság, választható fegyverek). Van még csomó minden, itt érdemes szétnézni: http://strategywiki.org/wiki/Section_8 -
DarkBlade #87 Írhatnál pár mondatot a multiról.
Én még most próbálom levarázsolni a netről a játékot.
Míg nincs a gépen addig nem veszek serialt.
De minden érdekel a multiról. -
#86 a The Vlubhoz ha kérek kulcsot a SEGA-tol akkor elvben el fogja a uj kulcsot fogadni??
milyen emailre kell kérnem a SEGAtol?
kell hozzá egy foto a gémről mg a blokkrol ue? -
Curtis #85 Nos én feltettem a SKIDROW féle verziót + megvettem a kulcsot 3800Ft-ért a g2play.net oldalon. LIVE-n regeltem azonosítót (United Kingdom), megadtam neki a kulcsot és fut a multi fullosan. (A LIVE magától frissített, miután megadtam a játékban a kulcsot) -
Jana32 #84 Nem próbáltam még, mivel most szart be éppen a videókártyám (ezt is húgom laptopjáról írom), de ahogy olvasgattam nem megy úgy sem sajnos... viszont tegnap kipróbáltam a single módot, és sajnos azt kell, hogy mondjam, nagyon elcseszték az egészet... de azért nézzél rá hátha neked bejön! -
belick #83 ezzel a módszerrel működik neked minden megy a multi? elfogadott valami "eredeti" kulcsot -
Jana32 #82 Azt nem töröltem, mivel sztem az az msn-hez kell. Linket sajnos nem tudok adni, mivel én elővettem 1 régebbi játékot (Street Fighter 4) és annak a lemezén lévő live-t raktam fel. -
belick #81 hali a windows live sign-in assistant-ot törölted? rakj már fel légyszi egy linket hogy honnan és mit kell letölteni hogy működjön.Előre is köszi -
Jana32 #80 Nekem speciel úgy sikerült megoldanom, hogy letöröltem a windows live-t, majd 1 régebbi verziót szedtem le, amit ő maga ugyanúgy felfrissített az újabbra, de egy újraindítás után már indult is játékon belül a live. -
peter01 #79 Ha van a problémára megoldás kíváncsi lennék rá, köszi. -
strebacom #78 Hát nem ez lesz az év játéka:
-
Csokis #77 2.0-ást se tudsz használni, mert már vele nem enged bejelentkezni a LIVE-ba, mindenképpen frissíteni kell a 3.0-ra. Ez van gyerekek. -
Csokis #76 Állítólag már ez a 3.0-ás Games for Windows LIVE program figyel erre. Már nálam sem fogadja el a Flatout-os kulcsom. Ez van, szvsz vége a szép időknek. -
#75 Elérhető csak .com-os címről kell csinálni 1 angol vagy oyan ország beli accot ahol van live.
-
#74 - fav -
#73 A Live szolgáltatás hazánkban nem elérhető!
Köszönjük, hogy megvásárolta termékünk.
Kellemes napot! -
belick #72 hali én is próbáltam a goww os és a kane& lynch-os kulcsokkal egyiket sem fogadta el remélem nincs vége a szép időknek hogy egy eredeti kulccsal lehet nyomni az összes lives gamet -
Jana32 #71 Nekem is ez a bajom... csak nekem a többi live-os játékot is elb*szta. Street Figther 4-nél odalett a mentés+szarakszik a hang(mondjuk ennek nemtom mi köze a live-hoz, de tényleg). Érdekesnek tartom én is, hogy Homa-ra nem reagál semmit. Most megpróbálom visszatenni a régebbi live-t, hátha azzal működik. -
#70 de azt bírom, hogy semmi lehetőség nincsen e bejelentkezésre...:S elérhetetlen a gém:( -
#69 Hát nekem meg alapból nem enged be, már a windows live login initalizeledet ír ki, szal uninstall lesz ebből sztem.
én is vártam a gammát pedig, de le se indul... csak a logók jönnek be,. és nyomom a Home-t, de beszik bejönni a MS live account panel -
#68 Jelentem másik (eredeti) live-os játék kulcsát nem fogadja el
A kecsege nem eszi meg a lost planetes keyem:) -
#67 nem csak az miatt, az is igaz nem nagyon vártam a game-t,de ez tényleg nem nekem való,pedig sokat multizok game-kkal.attól még másnak tetszhet