Section 8

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is megvan mindkét rész,nemsokára aktiválom magam benne,mert már elég régen nyomtam utóljára.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Optimus Prime
Én játszok. Péntek-szombat éjjel sokat toltam. Akadt 5-6 játékos is egy szerveren. 😄

Egyébként melyikrõl van szó? Nekem mindkettõ megvan.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Fpocok
Ezt vegyük fenyegetésnek? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

GfW-on majd lehet megkeresek pár embert innen a fórumról.

üdv. mester1987
Hali mindenkinek így pár évre a PC-s megjelenést követõen, látom a Timegate Studios a FEAR egyik részének alkotói csináltá a gamet.

Játszanak még onlineon?
kishandris
Hellosztok!
Én ma vettem meg a játékot és ha valaki akarna velem játszani az vegyen fel steamen:kishnadris
én is a discount alatt vettem meg. jó lenne pár embert találni akikkel lehetne együtt játszani meg swarm-okat hard-on végigtolni mert arra végképp nincs ember, ha meg jön valaki akkor az meg annyira agyhalott hogy egybõl elkezdi és az elsõ hullámmal elhullunk...
aki még játszik az vegyen fel steam-en: Jowanson
Optimus Prime
S8 még néha, de Prejudice él hála a kétszeri 75% sale-nek. Többször toltam full szerveren. Azaz 32 emberrel. A legjobb sci-fi multis játék.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Narxis
Senki.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

játszik még ezzel valaki?
Optimus Prime
Jah, elfelejtettem - de gondolom úgyis mindegy - Ma estig a Prejudice van 75% sale-en!

Optimus Prime
Steamen újfent akciós az elsõ játék, 2 euróért.

Optimus Prime
Steam 66% sale van a Prejudice-ra. Plusz a 4 DLc-re, de ha 4-packot vesz valaki, mindegyik példány megkapja az összes DLC-t!

Section 8: Prejudice

Sziasztok!
Akinek van kedve csatlakozzon.( talán leszünk páran)
http://steamcommunity.com/groups/MS8P

üdv

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

Ok.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

DarkSl4yer
Tényleg veled találkoztam is 1x, sõt beszéltünk is<#zavart1>

Felveszlek Live-ra és ha van kedved segíteni a többit majd megbeszéljük ott.Általában 8-9 fele tolom.

OP

Az expansion-ra nekem is fáj a fogam rem majd összefutunk<#vigyor>
Igen én.

Optimus Prime
Ha legközelebb akciós lesz tuti megveszem, meg a expansiont is. Ha addig nem lesz meg szólj. 😊

DarkSl4yer
Üdv! Az alapjátékkal játszik valaki?
Mert ha igen akkor jöhetne segiteni megcsinálni az utsó achievementet <#buck>
Smithwarden
Igy van! <#rolleyes>
De meg is fogja erni a 3* akkora arat! (remeljuk) <#zavart1>
Meg hat ugye ki valamibol ki kell majd fizetni azt a rengeteg-sok-hatalmas penzt, ugyhogy en inkabb BF3 ugyben hagytam magam megvesztegetni. <#action>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Téged meg a EA és a DICE fizetett le mert preferálod a BF3-at nagyon.<#ejnye1>

Smithwarden
Vigyazzatok Curtissel...azt kamuzza mindenkinek hogy jo a jatek, pedig biztosan csak lefizette a ceg. <#bee1><#idiota>

Aki multizik, CaptSlater néven felvehet a Steam-ben, vagy Live! -ban. (ez fõleg Smithwarden-re vonatkozik) :p

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

SubZero911
NA RÁVETTEM MÉGIS MAGAM, HOGY MEGVEGYEM, KEMÉNY 2600 FT-OM BÁNTA, DE AZT MONDOM MEGÉRTE. VALÓBAN TÖBB MINT A MOSTANI MULTI FPS-EK, LEHETNE BELÕLE ÖTLETEKET MERÍTENI.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Fehercsoki
Ez a trailer nekem nagyon bejött,kíváncsi vagyok milyen lesz a teljes játék.(remélem nem sütöttek el mindent a trailerben)

Optimus Prime
Kicsit drága, cirka 10 euró lenne a fair ár a 15 dolcsihoz. Habár...
Remélem be tudok rá ruházni mielõtt kihal.

lolSL
2 hét múlva jelenikmeg

lolSL
lolSL

lolSL

Narxis
Max. szilveszter után fogok játszani vele, csak láttam, hogy 2 euró és annyit bármi megér, aztán hátha játszanak vele majd, most, hogy ennyiért meg lehetett venni.

Optimus Prime
Én is sokat filóztam, hogy megvegyem-e - már így is a spórolt pénzemhez nyúltam. De ma a Dead Space volt akciós így...
Azért írd már meg, akár PM-ben is hogy totál halott-e a multi. Meert ha jól tudom ez még a botokat sem támogatja. 😞

Narxis
Hali!

Én megvettem, 2 eurót még akkor is megért ha szar, majd max. lövöldözök single-ben. 😄

Optimus Prime
Mázlista! Én regisztrálni sem tudtam még a hülye spam szûrõ kérdések miatt. :S Kérdés kaptam-e volna már meghívót a bétára. Remélem lesz nyílt béta.

SubZero911
Én sajna megvettem anno a Section 8-at, szenvedtem vele, akkor még nem volt LIVE, azért szívtam. Utána megjött a LIVE, az elsõ PATCH telepítésre állandóan hibát jelzett, szerintem a korábbi hozzászóló is ezért kereste az eredeti S8.exe fájlt.

Én bekerültem az S9 (Prejudice) BÉTA tesztelõi közé. Letöltöttem, rögtön kijött hozzá egy akkora PATCH, mint maga a játék. Letöltés közben sokszor kifagyott, két napig ment miatta a gép, majd mikor végre letöltötte, közölte, hogy nem lehet telepíteni a PATCH-et.

Éppen ezért én mindenkit óvok ettõl a szartól! Röhejes, hogy ennél a cégnél még itt tartanak.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

lolSL
Please remember that the beta is *confidential*. Do not post specific details about the beta anywhere other than the beta forums. Taking and distributing or sharing videos and screenshots during the Beta is strictly prohibited; please do not post any videos or screenshots for any reason.

😞

Optimus Prime
Jön az új Section 8: Prejudice. Lehet regisztrálni a bétára, de meg õrölük az anti-bot kérdésektõl:

If ten is actually four, and you add three which is actually two, how much do you have? (HINT: Delete "The answer is" and ".")

Section 8 Prejudice béta feliratokozás

Sziasztok.

Valaki nem tudna megszánni egy eredeti 1.0 -ás s8.exe -vel?
Hálás lennék érte. 😄

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Optimus Prime
Nyilván ez a hír csak engem hozott lázba. Õsztõl meg lesz nálunk is Live, így nálam végleg favorit lesz a játék.

Prince23
Készül a folytatás!

Képek

Videó

Optimus Prime
A Steam fórumán olyanokat olvasok hogy "egy halott játékot vettem" meg "már senki nem játszik vele". Ha igaz van egy szerver, amin néha vannak játékosok. Ahogy a topicokat figyeltem - mert engem is érdekelne a játék - elõször a Live vacakolt, utána hónapok múlva jött a dedikált szerverek is. Meg ugye a játék se egy "hû, de nagy". Szóval, ha legálba akarod megszerezni majd csak akkor ha 2-3000 lesz.

Hali
Tudnátok pár szót mondani a játék mostani állapotáról? Hogy egyáltalán játszik e vele valaki vagy ilyesmi 😊
SubZero911
Eladom a Section 8 kulcsomat, ha valakit érdekel.....<#nevetes1><#nevetes1><#vigyor2><#vigyor2><#guluszem1><#guluszem1><#duhos2><#duhos2>

Emberz.
Lehet hogy tényleg a magyar win miatt lehet ez a sok szívás?!
Nálam Angol van.
Valamikor pár hónapja valami win live-s gammát is simán feltettem.
Már rég itt sincs,leszedve, most section 8 fel, és aszondja be vagyok jelentkezve, és láttam a régit nevet.
Valahol a neten volt egy cikk, hogy sok itthoni netes Live-s gamer itthon szív. No persze egy rendszercsere egy gammáért?!
Másra én sem tudok gondolni.
Én is magyar XP-n vagyok és mûködik.

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Nekem is megy.
Nekem a játék alatt töltötte le az updétet a live magának, és megy.
De a Games for Windows - LIVE, amit odarak a programok közé, az nem.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

csak a live supported orszagok nyelveire keszult xp-hez van az a hotfix amivel a live 3.0 el tud indulni. ha meg nem indul el nem tudok loginel es kidob a jatek az elejen.

de neked akkor hogy megy?
Smithwarden
Ugyan mar...miert ne menne.
Nekem (is) megy.

magyar win xp alatt nem nagyon fog menni a live
Oldal 1 / 3Következő →