146
-
Gyuszopapa #146 Nekem is megvan mindkét rész,nemsokára aktiválom magam benne,mert már elég régen nyomtam utóljára. -
#145 Én játszok. Péntek-szombat éjjel sokat toltam. Akadt 5-6 játékos is egy szerveren. :D
Egyébként melyikről van szó? Nekem mindkettő megvan. -
#144 Ezt vegyük fenyegetésnek? :D -
mester1987 #143 GfW-on majd lehet megkeresek pár embert innen a fórumról.
üdv. mester1987 -
mester1987 #142 Hali mindenkinek így pár évre a PC-s megjelenést követően, látom a Timegate Studios a FEAR egyik részének alkotói csináltá a gamet.
Játszanak még onlineon? -
kishandris #141 kishandris
-
kishandris #140 Hellosztok!
Én ma vettem meg a játékot és ha valaki akarna velem játszani az vegyen fel steamen:kishnadris -
Jowanson #139 én is a discount alatt vettem meg. jó lenne pár embert találni akikkel lehetne együtt játszani meg swarm-okat hard-on végigtolni mert arra végképp nincs ember, ha meg jön valaki akkor az meg annyira agyhalott hogy egyből elkezdi és az első hullámmal elhullunk...
aki még játszik az vegyen fel steam-en: Jowanson -
#138 S8 még néha, de Prejudice él hála a kétszeri 75% sale-nek. Többször toltam full szerveren. Azaz 32 emberrel. A legjobb sci-fi multis játék. -
#137 Senki. -
Jowanson #136 játszik még ezzel valaki? -
#135 Jah, elfelejtettem - de gondolom úgyis mindegy - Ma estig a Prejudice van 75% sale-en! -
#134 Steamen újfent akciós az első játék, 2 euróért. -
#133 Steam 66% sale van a Prejudice-ra. Plusz a 4 DLc-re, de ha 4-packot vesz valaki, mindegyik példány megkapja az összes DLC-t!
Section 8: Prejudice -
dezsolti78 #132 Sziasztok!
Akinek van kedve csatlakozzon.( talán leszünk páran)
http://steamcommunity.com/groups/MS8P
üdv -
Gyuszopapa #131 Ok. -
#130 Tényleg veled találkoztam is 1x, sőt beszéltünk is
Felveszlek Live-ra és ha van kedved segíteni a többit majd megbeszéljük ott.Általában 8-9 fele tolom.
OP
Az expansion-ra nekem is fáj a fogam rem majd összefutunk -
Gyuszopapa #129 Igen én. -
#128 Ha legközelebb akciós lesz tuti megveszem, meg a expansiont is. Ha addig nem lesz meg szólj. :) -
#127 Üdv! Az alapjátékkal játszik valaki?
Mert ha igen akkor jöhetne segiteni megcsinálni az utsó achievementet -
#126 Igy van!
De meg is fogja erni a 3* akkora arat! (remeljuk)
Meg hat ugye ki valamibol ki kell majd fizetni azt a rengeteg-sok-hatalmas penzt, ugyhogy en inkabb BF3 ugyben hagytam magam megvesztegetni. -
Gyuszopapa #125 Téged meg a EA és a DICE fizetett le mert preferálod a BF3-at nagyon. -
#124 Vigyazzatok Curtissel...azt kamuzza mindenkinek hogy jo a jatek, pedig biztosan csak lefizette a ceg. -
Curtis #123 Aki multizik, CaptSlater néven felvehet a Steam-ben, vagy Live! -ban. (ez főleg Smithwarden-re vonatkozik) :p -
#122 NA RÁVETTEM MÉGIS MAGAM, HOGY MEGVEGYEM, KEMÉNY 2600 FT-OM BÁNTA, DE AZT MONDOM MEGÉRTE. VALÓBAN TÖBB MINT A MOSTANI MULTI FPS-EK, LEHETNE BELŐLE ÖTLETEKET MERÍTENI. -
#121 Ez a trailer nekem nagyon bejött,kíváncsi vagyok milyen lesz a teljes játék.(remélem nem sütöttek el mindent a trailerben) -
#120 Kicsit drága, cirka 10 euró lenne a fair ár a 15 dolcsihoz. Habár...
Remélem be tudok rá ruházni mielőtt kihal. -
#119 2 hét múlva jelenikmeg -
#118 Prejudice Steam előrendelés 11,69€ -
#117 -
#116 -
#115 Max. szilveszter után fogok játszani vele, csak láttam, hogy 2 euró és annyit bármi megér, aztán hátha játszanak vele majd, most, hogy ennyiért meg lehetett venni. -
#114 Én is sokat filóztam, hogy megvegyem-e - már így is a spórolt pénzemhez nyúltam. De ma a Dead Space volt akciós így...
Azért írd már meg, akár PM-ben is hogy totál halott-e a multi. Meert ha jól tudom ez még a botokat sem támogatja. :( -
#113 Hali!
Én megvettem, 2 eurót még akkor is megért ha szar, majd max. lövöldözök single-ben. :D -
#112 Mázlista! Én regisztrálni sem tudtam még a hülye spam szűrő kérdések miatt. :S Kérdés kaptam-e volna már meghívót a bétára. Remélem lesz nyílt béta. -
#111 Én sajna megvettem anno a Section 8-at, szenvedtem vele, akkor még nem volt LIVE, azért szívtam. Utána megjött a LIVE, az első PATCH telepítésre állandóan hibát jelzett, szerintem a korábbi hozzászóló is ezért kereste az eredeti S8.exe fájlt.
Én bekerültem az S9 (Prejudice) BÉTA tesztelői közé. Letöltöttem, rögtön kijött hozzá egy akkora PATCH, mint maga a játék. Letöltés közben sokszor kifagyott, két napig ment miatta a gép, majd mikor végre letöltötte, közölte, hogy nem lehet telepíteni a PATCH-et.
Éppen ezért én mindenkit óvok ettől a szartól! Röhejes, hogy ennél a cégnél még itt tartanak. -
#110 Please remember that the beta is *confidential*. Do not post specific details about the beta anywhere other than the beta forums. Taking and distributing or sharing videos and screenshots during the Beta is strictly prohibited; please do not post any videos or screenshots for any reason.
:( -
#109 Jön az új Section 8: Prejudice. Lehet regisztrálni a bétára, de meg őrölük az anti-bot kérdésektől:
If ten is actually four, and you add three which is actually two, how much do you have? (HINT: Delete "The answer is" and ".")
Section 8 Prejudice béta feliratokozás -
DarkBlade #108 Sziasztok.
Valaki nem tudna megszánni egy eredeti 1.0 -ás s8.exe -vel?
Hálás lennék érte. :D
-
#107 Nyilván ez a hír csak engem hozott lázba. Ősztől meg lesz nálunk is Live, így nálam végleg favorit lesz a játék.