146
-
#66 jah :)) -
#65 már mondta -
#64 De miért? -
#63 azt szedtem le, de tényleg bánom:( -
#62 Skidrow :)) -
#61 Még jó, hogy ezt elolvastam, így legalább nem kell leszednem megnézni, mert ilyen sp-re nekem nincs szükségem. -
#60 nah már törlöm is a gépemről, egy csöppet sem jön be nekem, ugrálgat akkorákat a robot, ááááá potyára töltöttem le -
#59 ó baxa meg,.. Este megnéztem.
Ebben ugyanolyan (semmilyen) sp rész van mint az ut-kban (vagy a bf sorozatban). Foglald el ezt a ponot, lődd szét az ellenség generátorát stb...
a gfx nc kategória, és kb 3x lassabb mint pl az ut3 :) (ha már ugyanaz a moci, azért hasonlítgatok) -
#58 ha livos lenne akkor nem kellene megvenii elég lenne csak lehúzni a netről és mehetnél multizni is. -
strebacom #57 Section.8-NMKY
-
#56 innen valaki részt vett a bétában? login rendszer lesz mint az etqw-ban meg a wolfensteinben? esetleg az az átkozott windows live önostorozás mint a street fighter 4-ben? vagy csak telepítésnél megadom a kulcsot és onnantól boldogság? -
#55 Launch trailer -
strebacom #54 Ma jött ki az Usa-ban.... -
#53 A látvány is megteszi:) -
#52 Single Playerről info (Persze annak aki érti az angolt) -
#51 Szerintem ez a játék inkább multira van kihegyezve. Az Alex Corde sztori csak amolyan plusz. Hogy offline ne csak botokat lőjünk.
Egyébként töröltem a demót, hosszas játék után tényleg uncsivá vált. :( És ennek nem a két pálya az oka. A Quake Wars demónál csak 1 volt, mégis fél évig nyúztam. -
#50 Hát ez nagyon rossz hír, legalább egy 4 órás játékidőt kinéztem volna belőle.
Gamekapocson pedig nagyon faszán megírták, hogy jó története lesz, csak kérdés, hogy mindez inkább multiban? -
#49 "rövid a játék, fiam elmondása szerint 4 küldetés van, csekély 1ó 30p. kijátszotta:-)) "
Akkor ezt sem a singleplayer miatt akarják eladni :( -
#48 TPS-be is lehet kapcsolni ? -
#47 Konzolra már kintvan! Section 8 XBOX360-SPARE. -
#46 De nekünk ott a béta. Bár az lejár, míg a demó végtelen. -
#45 Section 8 Demo on Xbox Live!
PC-re ne is adjanak ki demot hogy rohadna le ki a összes belső szervük. -
#44 na balance az ami szar a játékban,mindig úgy osztja el a csapatokat hogy egy elit kommandó vs nyomik...
-
#43 na kilett próbálva és szerintem jó lett én guardiannal mentem mert az legalább túlélőképes... -
#42 még 30 perc és lentvan aztán kiderül milyen ^^ -
#41 Na csak bejutottam de csak a grafikát néztem meg minden maxra tettem és lefuttattam a benchmarkot.UE3-ból nem sokat hoztak ki sajnos :( De legalább jó fut!
-
#40 nekem nagyon tetszik szerintem a grafika is jó és a hangulat nagyon üt -
#39 Unreal Engine 3 ne sok AA-t várj :( -
#38 AA-t ti se tudtok előcsalni? -
#37 Pedig elvileg a Gamespyos account kell neki, először nekem sem ment, de csak sikerült. Próbáld másik névvel, ha van.
A játék egyébként szebb, szórakoztatóbb és messze jobban fut még közepes grafikán is, mint reméltem. A free spawn hihetetlen élményt és szabadságot nyújt, már csak ez feldobja a játékot. Mulis játékot a Quake ars óta nem élveztem így.
Ja, a béta már mindenkinek elérhető. A parlagi regisztrált FilePlanetes felhasználóknak is. -
#36 apám ez nagyon nagy most léptem ki ,kár hogy csak két pálya van egyenlőre de azért így is élvezetes,szerintem megjelentek a cheaterek is mert volt egy két illető akit közvetlen közelről lőttem shotgunnal és semmi életerő vesztés... -
#35 Nálam még csak jövöget,valaki csak tudja a tutit -
#34 Ez fasza.Nagyba örülök hogy leért de belépni nem tudok mert nem fogad el semmit beírom a gamepsy accom dolgait és nem jó neki!:(
Égiek sem akarják hogy kipróbáljam ezt! -
#33 -
#32 Gáz volt firefoxal nem jelenitette meg a kódokat csak egy szöveget én meg azt probáltam beírni -
readswift #31 én leszedtem de nincs kedvem felrakni. Félek nins olyan jó mint az u2xmp -
#30 Image Verification-ba a képen látható karaktereket,és legalulra csak 1 7-esnek kell lennie
-
#29 Open béta!
Aki megcsinálta kérem írja le mi a szart kell beírni a Verify mezőbe !!! -
#28 Nem, egy újabb interjúban azt mondták lesz egy jól megírt sztori mód és külön a multis móka. G4TV interjú.
A béta elvileg ma indul EU-ban is,de a Fileplaneten egyenlőre csak az előfizetőknek. :S -
#27 Worthplaying Preview