Section 8

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
De nekünk ott a béta. Bár az lejár, míg a demó végtelen.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

grebber
Section 8 Demo on Xbox Live!
PC-re ne is adjanak ki demot hogy rohadna le ki a összes belsõ szervük.<#taps>

Next PC upgrade: 2022

Tatyla
na balance az ami szar a játékban,mindig úgy osztja el a csapatokat hogy egy elit kommandó vs nyomik...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

foxpal
na kilett próbálva és szerintem jó lett én guardiannal mentem mert az legalább túlélõképes...

foxpal
még 30 perc és lentvan aztán kiderül milyen ^^

grebber
Na csak bejutottam de csak a grafikát néztem meg minden maxra tettem és lefuttattam a benchmarkot.UE3-ból nem sokat hoztak ki sajnos 😞 De legalább jó fut!

Solid Snake
nekem nagyon tetszik szerintem a grafika is jó és a hangulat nagyon üt <#nyes>
grebber
Unreal Engine 3 ne sok AA-t várj 😞

STREEX
AA-t ti se tudtok elõcsalni?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Optimus Prime
Pedig elvileg a Gamespyos account kell neki, elõször nekem sem ment, de csak sikerült. Próbáld másik névvel, ha van.
A játék egyébként szebb, szórakoztatóbb és messze jobban fut még közepes grafikán is, mint reméltem. A free spawn hihetetlen élményt és szabadságot nyújt, már csak ez feldobja a játékot. Mulis játékot a Quake ars óta nem élveztem így.
Ja, a béta már mindenkinek elérhetõ. A parlagi regisztrált FilePlanetes felhasználóknak is.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Tatyla
apám ez nagyon nagy most léptem ki ,kár hogy csak két pálya van egyenlõre de azért így is élvezetes,szerintem megjelentek a cheaterek is mert volt egy két illetõ akit közvetlen közelrõl lõttem shotgunnal és semmi életerõ vesztés...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Solid Snake
Nálam még csak jövöget,valaki csak tudja a tutit
grebber
Ez fasza.Nagyba örülök hogy leért de belépni nem tudok mert nem fogad el semmit beírom a gamepsy accom dolgait és nem jó neki!😞
Égiek sem akarják hogy kipróbáljam ezt!<#rinya>

Solid Snake
<#worship>
grebber
Gáz volt firefoxal nem jelenitette meg a kódokat csak egy szöveget én meg azt probáltam beírni <#banplz>

én leszedtem de nincs kedvem felrakni. Félek nins olyan jó mint az u2xmp

norbi2fraktal
Image Verification-ba a képen látható karaktereket,és legalulra csak 1 7-esnek kell lennie

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

grebber
Open béta!

Aki megcsinálta kérem írja le mi a szart kell beírni a Verify mezõbe !!!

Optimus Prime
Nem, egy újabb interjúban azt mondták lesz egy jól megírt sztori mód és külön a multis móka. G4TV interjú.
A béta elvileg ma indul EU-ban is,de a Fileplaneten egyenlõre csak az elõfizetõknek. :S

grebber

Shep
Akkor jól láttam a trailerbõl, na sebaj.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Sajnos igen!

Shep
Jól érzékelem, hogy ez leginkább multira kihegyezett játék és nem lesz igazi single mód?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber

foxpal
És mikor lesz az EU béta?

Solid Snake
#15 <#nezze>
foxpal
De csak usa béta van nem?

grebber

Solid Snake
Ide <#nezze>
foxpal
nekem van 2 kulcsom hozzá hova kell beirni õket?<#zavart1>

Smithwarden

A jatek betaja jo...
En kb 7-8 pontot adnek ra 10bol.
Nem igazan az en kedvelt stilusom, en a modern katonai fps-eket kedvelem, bar regen pl az UT 1-et is nagyon szerettem.
Latszik hogy aranylag dolgoztak a jatekon a fejlesztok, de nekem egy kicsit megis "rideg" maradt, bar mondjuk ez felig logikus is mivel robotszerusegekkel harcolunk egymas ellen.
Az UT engines gamek nekem nem igazan szimpatikusak, inkabb jobban bejonnek a Crysis es az uj BF enginek (BF:BC2, BF 1943, Casus Belli, Mechwarrior Legends (crysis modok))
Ettol fuggetlenul ahogy az elejen is irtam eleg jo jatek lesz, ennyi a velemenyem rola.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Solid Snake
Access to Section 8 Closed Beta is limited to US and Canada users only.

<#dumcsi>
grebber

grebber

grebber
Megint lehet jelentkezni a bétára! Most nem értem ez micsoda.Nem jelentkeztek anno elegen vagy mi a fene?

grebber
Kaptam levelet a beta teszt végett!De ez még csak ilyen köszönjük hogy érdekel a game téged szintû levél majd értesítünk bla bla.
Ott írták lesz majd nyílt béta is! Ha a zártra nem kerülök be akkor majd azzal tolom<#eplus2>

grebber
Section 8 - Másodjára is sikerrel védték meg címét!

Kapcsolódó játékok: Section 8
A Timegate Studios másodízben kényszerült jogi úton védelmet keresni legújabb játéka címét illetõen. Mindkét alkalommal szórakoztatóipari óriást sikerült legyûrnie.

A Timegate Studios a díjnyertes Kohan sorozat után profilt váltott és az FPS-ek világába tett rövid kirándulást. Az ezt jelképezõ F.E.A.R.: Extraction Point annyira megtetszett a csapatnak, hogy örömmel vállalták el a Sierra felkérését egy második kiegészítõ, a F.E.A.R.: Perseus Mandate elkészítésére.

Most már úgy érezheti a csapat, hogy a két - egyébként inkább közepes, mint jó - expanzió után képesek lennének egy "egész estés" FPS összedobására is, amit elvileg még idén bemutatnak Section 8 címmel.

Ha az Unreal Enigne 3 hajtotta futurisztikus shooter fejlesztése nem is, de címe már kétszer is komoly veszélbe került. Elõször tavaly voltak kénytelenek a stúdió vezetõi polgári peres eljárás keretében megvéde a Section 8 címet, miután az ABC televíziócsatorna ugyanezzel a címmel szándékozott sci-fi sorozatot indítani. Legutóbb pedig a Paramount Section 8 címmel indított webes interaktív sorozata miatt találkoztak bíróság elõtt a cégek képviselõi. Mindkét esetben a Timegate Studios szája ízének megfelelõ döntés született. Reméljük, a srácok legalább annyi figyelmet fordítanak arra, hogy jó játék szülessen, mint amilyen hevesen a bejegyzett márkanevet védelmezik.

info: Gamestar

grebber

grebber

grebber
Lehet jelentkezni a Section 8 bétájára!

Csak pár napja futottak be az elsõ érdekességek a TimeGate legújabb készülõ játékáról, a Section 8-ról, ma már akár a bétatesztre is lehet jelentkezni.

A mai nap nyílt egy micro-siteja a játéknak a FilePlaneten, ahol megtekinthetõ egy vadi új elõzetes, illetve lehet jelentkezni az említett tesztre. Elõbbi sajnos megint csak egy renderelt videó, így a Section 8 valódi játékmenetérõl és grafikájáról még mindig nincs anyagunk. A hamarosan kezdõdõ bétatesztre a fileplanetes regisztrációval rendelkezõk - az ingyenesek is - regisztrálhatnak az alábbi linken keresztül. A játék õsszel jelenik meg PS3, X360 és PC platformokra.

Video + jelentkezés a bétára

info: Gamekapocs

érdekesen szar a grafika

MerlinW
12 egy tucat.

[merlinw.org]

Apus
volt egy ilyen crackercsapat még C64-en, hogy Section 8😊
ez a gém nekem se nagyon jött be a képek alapján, de hol van még a vége..

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

BB7
Nem ejtett rabul! -.-
Hát engem ezek a képek nem nagyon gyõztek meg az az igazság.De gondolom ez még betudható a nagyon korai Alpha állapotnak.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

grebber
A F.E.A.R. két kiegészítõjét elkövetõ TimeGate Studios újabb projektbe vágta fejszéjét. A Section 8 egy taktikai és stratégiai érzéket is kívánó sci-fi FPS, mely a fejlesztõk elmondása szerint hasonlóan innovatív és rendhagyó lesz, mint a sokak által az egekig magasztalt Kohan széria volt annak idején stratégia fronton. A Gamecock gondozásában kiadandó alkotás erõteljes, és egyedi multiplayer módusszal bír majd. A megjelenés ideje még nem ismert, ám a célplatformok már igen (PC, PS3, X360).

Fejlesztõi trailer + Teaser

Elsõ képek

info: Gamestar/Gamekapocs

← ElőzőOldal 3 / 3