146
  • Prince23
    jah :))
  • offkorzreg
    már mondta
  • Prince23
    De miért?
  • norbi2fraktal
    azt szedtem le, de tényleg bánom:(
  • Prince23
    Skidrow :))
  • Shep
    Még jó, hogy ezt elolvastam, így legalább nem kell leszednem megnézni, mert ilyen sp-re nekem nincs szükségem.
  • norbi2fraktal
    nah már törlöm is a gépemről, egy csöppet sem jön be nekem, ugrálgat akkorákat a robot, ááááá potyára töltöttem le
  • Maxtreme
    ó baxa meg,.. Este megnéztem.
    Ebben ugyanolyan (semmilyen) sp rész van mint az ut-kban (vagy a bf sorozatban). Foglald el ezt a ponot, lődd szét az ellenség generátorát stb...
    a gfx nc kategória, és kb 3x lassabb mint pl az ut3 :) (ha már ugyanaz a moci, azért hasonlítgatok)
  • Murder3
    ha livos lenne akkor nem kellene megvenii elég lenne csak lehúzni a netről és mehetnél multizni is.
  • strebacom
    Section.8-NMKY
  • romeozor
    innen valaki részt vett a bétában? login rendszer lesz mint az etqw-ban meg a wolfensteinben? esetleg az az átkozott windows live önostorozás mint a street fighter 4-ben? vagy csak telepítésnél megadom a kulcsot és onnantól boldogság?
  • Prince23
    Launch trailer
  • strebacom
    Ma jött ki az Usa-ban....
  • Prince23
    A látvány is megteszi:)
  • grebber
    Single Playerről info (Persze annak aki érti az angolt)
  • Optimus Prime
    Szerintem ez a játék inkább multira van kihegyezve. Az Alex Corde sztori csak amolyan plusz. Hogy offline ne csak botokat lőjünk.
    Egyébként töröltem a demót, hosszas játék után tényleg uncsivá vált. :( És ennek nem a két pálya az oka. A Quake Wars demónál csak 1 volt, mégis fél évig nyúztam.
  • Prince23
    Hát ez nagyon rossz hír, legalább egy 4 órás játékidőt kinéztem volna belőle.
    Gamekapocson pedig nagyon faszán megírták, hogy jó története lesz, csak kérdés, hogy mindez inkább multiban?
  • grebber
    "rövid a játék, fiam elmondása szerint 4 küldetés van, csekély 1ó 30p. kijátszotta:-)) "

Akkor ezt sem a singleplayer miatt akarják eladni :(
  • Prince23
    TPS-be is lehet kapcsolni ?
  • grebber
    Konzolra már kintvan! Section 8 XBOX360-SPARE.
  • Optimus Prime
    De nekünk ott a béta. Bár az lejár, míg a demó végtelen.
  • grebber
    Section 8 Demo on Xbox Live!
    PC-re ne is adjanak ki demot hogy rohadna le ki a összes belső szervük.
  • Tatyla
    na balance az ami szar a játékban,mindig úgy osztja el a csapatokat hogy egy elit kommandó vs nyomik...
  • foxpal
    na kilett próbálva és szerintem jó lett én guardiannal mentem mert az legalább túlélőképes...
  • foxpal
    még 30 perc és lentvan aztán kiderül milyen ^^
  • grebber
    Na csak bejutottam de csak a grafikát néztem meg minden maxra tettem és lefuttattam a benchmarkot.UE3-ból nem sokat hoztak ki sajnos :( De legalább jó fut!
  • Solid Snake
    nekem nagyon tetszik szerintem a grafika is jó és a hangulat nagyon üt
  • grebber
    Unreal Engine 3 ne sok AA-t várj :(
  • STREEX
    AA-t ti se tudtok előcsalni?
  • Optimus Prime
    Pedig elvileg a Gamespyos account kell neki, először nekem sem ment, de csak sikerült. Próbáld másik névvel, ha van.
    A játék egyébként szebb, szórakoztatóbb és messze jobban fut még közepes grafikán is, mint reméltem. A free spawn hihetetlen élményt és szabadságot nyújt, már csak ez feldobja a játékot. Mulis játékot a Quake ars óta nem élveztem így.
    Ja, a béta már mindenkinek elérhető. A parlagi regisztrált FilePlanetes felhasználóknak is.
  • Tatyla
    apám ez nagyon nagy most léptem ki ,kár hogy csak két pálya van egyenlőre de azért így is élvezetes,szerintem megjelentek a cheaterek is mert volt egy két illető akit közvetlen közelről lőttem shotgunnal és semmi életerő vesztés...
  • Solid Snake
    Nálam még csak jövöget,valaki csak tudja a tutit
  • grebber
    Ez fasza.Nagyba örülök hogy leért de belépni nem tudok mert nem fogad el semmit beírom a gamepsy accom dolgait és nem jó neki!:(
    Égiek sem akarják hogy kipróbáljam ezt!
  • Solid Snake
  • grebber
    Gáz volt firefoxal nem jelenitette meg a kódokat csak egy szöveget én meg azt probáltam beírni
  • readswift
    én leszedtem de nincs kedvem felrakni. Félek nins olyan jó mint az u2xmp
  • norbi2fraktal
    Image Verification-ba a képen látható karaktereket,és legalulra csak 1 7-esnek kell lennie

• grebber
    Open béta!

Aki megcsinálta kérem írja le mi a szart kell beírni a Verify mezőbe !!!
  • Optimus Prime
    Nem, egy újabb interjúban azt mondták lesz egy jól megírt sztori mód és külön a multis móka. G4TV interjú.
    A béta elvileg ma indul EU-ban is,de a Fileplaneten egyenlőre csak az előfizetőknek. :S
  • grebber
    Worthplaying Preview