17
  • Merces
    #17
    ........nem olvastam meg nem is fogom amugy is rég volt..
    .......miva ? kifogytak a názások a csimpánzbol_?
  • remark #16
    Nem akarsz az államigazgatásnak vagy nagy cégeknek dolgozni? Ezek az ilyen mentalitású embereket szívesen alkalmazzák.
  • hdo
    #15
    Nem értettem félre, csak továbbvittem a gondolatmenetet, de te meg ne add alám a lovat, mikor már láthattad hogy mi a véleményem!

    @bertino:
    Ha elolvasnád az előzményeket, szerintem pont én nem leszek az aki bepróbálja, de ezek szerint Coldfire se tudod hogy ki-micsoda. Az az ember egy hacker legenda, és többek között azért vált legendássá mert NASA-t hackelt ....

    .... mostanában már ha NASA-t hackel valaki, akkor csak mitugrász csicska számba veszik, még a többi kocka is - mert hát nem az a lényeg hogy megcsinálta, hanem hogy lebukott -, lásd mi példánkban ezt a leendő harlemi lovetoy-t!
  • NEXUS6
    #14

    Én csak viccből írtam, de gondoltam, hogy majd félreérted.

    Amúgy lexarom, hogy valaki meghekkeli a léginemzetigárda üdülőbázisának körlettakarítást leíró adatbázisát.
    Ha a zusákok olyan hülyék, hogy ezért embereket képesek pellengérre állítani, akkor megérdemlik, hogy egy nagyarczú feka legyen az elnökük, aki legalább olyan jó lesz amúgy, mint Bushbá volt!
  • bertino
    #13
    jah, oké, akkor előtted a lehetőség.
    szolj ha sikerült valamit intézni.
  • hdo
    #12
    Meg egyet az arcába hogy lássa mi van a hátsójában! Az ilyet szívfájdalom nélkül elrettenteném hasonló módszerekkel attól, hogy valaha mégegyszer komolyabb dolgot csináljon egy ártatlan csínynél. Amúgy NASA-nál mostanában különösen hanyagok. Egyáltalán nem kell egy Coldfire-nak lenni, hogy az ember hackelni tudja ...
  • NEXUS6
    #11
    Tök jogos, a Világ már csak ilyen, csak nézem a rengeteg brókert, meg pénzügyi tanácsadót, ahogy vastag tömött sorokban mennek a börtönbe, ezekben a pénzügyileg turbulens időkben!

    És teljesen OK, ezt a kis pöcs "Robinhúdot" meg húzzuk csak az első hárlemi feka faxára!
  • kader
    #10
    éppen ez az ,ha valaki tesz valamit vállalja a következményeit
  • NEXUS6
    #9
    Én bezárnám mellé a rendszergizdákat is, akik elbaxták a cég biztonságát, hogy végül a srác be tudott nyomulni!
  • Falconer
    #8
    Magyarországon is adhat amnesztiát a köztársasági elnök, nemtudom mi az új neked ebben.
  • hdo
    #7
    Aki hackelésnél nagy legény, az legyen nagy legény utána is. Rühellem az ilyen tipikus kockákat, akik csak virtuálisan mernek arcoskodni, aztán mikor IRL elkapják a töküket, elkezdenek nyávogni ... igenis zárják az egyesült állatok börtönbe, aztán majd meggondolja magát hogy mikor hackel legközelebb bármit is, miután anyucit játszott 25 éven keresztül egy lófarkú niggernek!
  • NEXUS6
    #6
    Van olyan állam a Zusában, ahol tilos a csók az utcán. Amúgy meg bűn az, amit bebizonyítanak, de egyelőre még ott azért nem tartunk.
    Még azt sem döntötték el, hogy melyik országban folytassák le a pert.

    Amúgy pár éve volt, hogy néhány amcsi emberke egy A-6-os Intruderrel repülési terv (gyak útvonal engedély) nélkül röpködött Olaszországban, néhány repülési szabályt is megszegve és egy sífelvonót leverve. Valami 25 ember halt meg.
    Az emberkéket nem adta ki a Zusa, mint általában ilyenkor, otthon folytatták le az eljárást, asszem börtön büntetést egyik sem kapott.
    Mellesleg mindenféle jogi eljárás nélkül vannak talán még mindíg angol és más nyugati országok állampolgárai Guantanamón.
    Egy ilyen országnak bárkit is kiadni, kb mintha valakit Kínának, vagy Iránnyak adnának ki.
  • NEXUS6
    #5
    :)))

    Én pedig ezúton kérem Obama elnök urat, hogy az én esetemben is szíveskedjen méltányosan eljárni, a pénzügyi válságra való tekintettel, tartozásaim eltörlésem mellett kérnék még 25 milkó forintot, hátrányos helyzetemet is mérlegelve.
  • opeca
    #4
    Bűnt követett el a hacker, akkor vállalja is a büntetést.
  • mcganyol
    #3
    - nincs se lóbeltünk se ledfoldunk.
    - engedjétek el Brian-t!
    - rendben van, akkor elengedjük blájent.
  • remark #2
    Az elnök megmondta: azt csinál amit akar. És így is van.
  • savior
    #1
    az elnoknek semmi koze es belatasa ezekbe a dolgokba. nem ertem, hogy milyen jogon valtoztathatja meg a biroi iteleteket. vagy ez szimplan csak a 4 ev alatt elcseszett dolgok palastolasara jo?