Win 98-as játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy... Win 2000, ahhoz még csak-csak találni frissebb drivereket.
"The trees move. Do you not see it?"
kösszi szépen
http://www.rockstargames.com/classics/
elöre is thanks!
A mostani alaplapokhoz mar ezer eve nem irnak win98as drivert, igy mar a fofunkciok se fognak mukodni, mint peldaul a PCI bridge, vagy VGA portok lekezelese es sorolhatnam.
Tehat csak egyetlen egy ut ami jarhato az pedig az emulacio.
Javaslom a vmWare workstation nevu emulatort amivel operacios rendszereket lehet emulalni es a 6.5-s verziotol mar a directx 9.0c jatekok d3d gyorsitasa is megoldott reszlegesen.
Ha pedig nincs szukseg d3d gyorsitasra akkor eleg lehet a virtualBOX.
Sima DOS emulalashoz pedig eleg lehet a DOSBOX, de ehhez nem art letolteni a valamilyen GUI-t, mert ugy egyszeruebb az emulacio beallitasa, mivel ugy akkor nem a parancssorbol kell vezerelni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nem csinálnak, a win98 támogatását már a Picipuha is megszüntette, a hardvergyártók meg már el is felejtették, hogy volt.
Xbox Live gamertag: kilencnad
ellenben Partition Magic-nél szvsz Acronis Disk Director-t célravezetõbb használni, nekem volt párszor gondom elõbbivel.
na meg azt sem árt tudni, hogy a gépedben lévõ hardverhez van-e Win 98-as driver. (halvány lila gõzöm sincs spec h egyáltalán modern hardverekhez csinálnak-e még.)
Persze, ha sose csináltál még ilyesmit, akkor inkább hagyd. Tegyél a gépbe egy 10-20gigás winyót, arra tegyél win98-at (telepítéskor a másik winyó NE legyen a gépben), ezután BIOS-ból lehet kiválasztani, hogy melyik rendszer induljon.
Mi az a windows?
tehát:
1. winyót kétfelé partícionálod, NTFS és FAT32 (ha a második partíció az 1024-edik track után kezdõdik, a partícionáló program rinyálhat, hogy nem fog tudni a rendszer bootolni, de én ilyen problémával még nem találkoztam)
2. win98-at telepíted a FAT32-re
3. ha teljesen kész, xp-t telepíted NTFS-re, az csinál boot menüt, így indul a 98 is
Ha elõbb teszed az xp-t és mellé a 98-at nem fog menni, mert a 98 telepítõje legyalulja az MBR-t meg a boot szektort és nem lesz boot menüd. Értelemszerûen a 98 elsõre nem fogja látni az NTFS partíció, csak ha külön drivert telepítesz hozzá.
Mi az a windows?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
http://goo.gl/gd6Zi5
Vagy már oylan régen telepitettem vlna 98-ast?Hmm...nemtudom :S
De sehonnan nem lehet megszerezni PC-s játékba...pedig a demojával sokat játszottam anno 😊
#8: A felsorolt játékok közül egyik sem win95-ös, mind DOSos😄
http://goo.gl/gd6Zi5
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
az annyira windows 98-as játék, hogy alapból feltelepíti a rendszerrel együtt
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
inkább nem is mondok semmit.
Ford Racing 2001 megy XP-n?
Colin Mcrae Rally 01 megy XP-n?
Ha nem megy valami progivel ellehetne inditani esetleg õket?
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)