14
-
Kagemusha #14 E-mail? A snail-mail-re sem valaszolnak! -
#13 Igen... némettisztaságitörvény... No, persze! Ismerjük. Árja faj. -
#12 A Reichführer bank dettó ilyen gané egy rablóbanda! Mindenkit óva intek tőlük. -
#11 van egy bank, aminek a nevében van egy M betű, meg egy K betű és egy B is.
na, nekem ők mindig gyorsan válaszolnak.
munkaidőben küldöttre általában munkaidő végéig, a munkaidő után küldöttekre másnap reggel.
és korrekt, informatív, nem lerázós mailben... -
teddybear #10 Nem tudom ebben mi a hír. Én sem válaszolok bankos emailra. Ha valamit el akarok intézni, akkor ott az internetes bank. Reklamációt szigorúan személyesen, úgy sem biztos az eredmény. -
#9 Egy bomba be az ajtón az igazgató irodájába. Akkor talán figyelnek. Magyarország viccország. -
#8 Pedig ezt kéne tenni.
1. Az írás érhetőbb, mint amikor szóban leadarál valamit a kedves banki alkalmazott valamit.
2. Akkor olvasom el amikor akarom.
3. Nem töltök el perceket, a "kérjük várjon míg a telefonos felveszi a kagylót" dumát hallgatva. Vagy éppen nem foglalt az illetékes, vagy szabadságon van. Ja, és be sem kell menni a bankba. Adott kérdésekre még sablon válasz is mehet és, ha az nem elég akkor csak ki kell egészíteni. -
#7 Most álltam 2 órát a UPC ügyfélszolgálaton - szal hagyjuk ezt az email dolgot - távol van ez még.
Néha azt hiszem minden céget idióták vezetnek. Hogy nevel ki társadalom ilyen alakokat? -
qwas #6 Megerositem, hogy Mo-n leszarjak az embert. Az alattam levo hozzaszoloval ellentetben en volt, hogy kerdest inteztem a C*B bank valamely fiokjahoz es miutan egy hetig nem valaszoltak megint elkuldtem majd egy het mulva megint. Asszem 5 het utan untam meg. Kocsog egy tarsasag. Sunyi allatok tovabba mert bizonyos koltsegeket elhalgatnak es csak neztem hogy egy deviza utalas utan hova lett 60 eurom. Irtam egy irasbeli kervenyt bennt a bankfiokban hogy mondjak meg hova lett a penz. Ez harom honapja volt. Azt hiszitek valaszoltak. -
Kovász #5 Hm, akkor legalább ilyen tekintetben elöttük járunk:) Én több banknak is írtam már, mert épp volt vmi kérdésem, és még aznap válaszoltak:) -
#4 aztán egy amcsi megint német. francia és befigyel egy britt is, mit jelent ez? -
shaark #3 Akkor Németországban még egész jó a helyzet, most jártam USA-ban és ott tényleg képtelenség bármilyen vállalattal is kommunikálni. Se személyesen, se telefonon, se e-mailen nem megy. Úgyhogy marad a bíróság :) -
roliika #2 2 németeknek való cikk egymás alatt.. -
#1 nem csak a bankok