Földönkívüli élőlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg érdekes de van egy kis gond vele."ha az ujjadat keresztülnyomod ezen a 2D világon" ha keresztül tudom nyomni rajta az ujjamat akkor kell hogy legyen kiterjedése ennélfogva már minimum 3D-rõl beszélhetünk csak. 2D-ben talán csak az energia lények léteznek bár maga az elképzelés is fejfájdítóan nehéz.Viszont egyre jobban utat tör magának az a feltevés hogy a mi 3D univerzumunkat körülveszi, vagy inkább érintkezik vele egy vagy több (buborék elmélet) többdimenziós univerzum(multi-univerzum).
dronkZero
Hoppá, szorzást, nem osztást. Lényegen nem változtat.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Eheh, szerinted az, hogy nem ÉRTED az osztást, azteljesen normális dolog?

Bocs, de akkor szerinted mi egy "legális" ok a kötekedésre, ha ez nem? Átlagembereknek ez azért általános iskola 3. osztályára már menni szokott.

De ne aggódj, nem veled van a gond, teljesen jogosan sértõdsz be! Menj csak, rágcsáld kicsit a kedvenc csipogós gumijátékod, attól biztosan megnyugszol!

Szánalmas vagy.Semmi okod nincs hogy belém köss de mégis jártatod.. Veled ellentétben belõlem nem fröcsög a sz...r.Nem tudom a valós életben szóba áll-e veled valaki mert itt már nem sokan.Csinálj amit akarsz írhatsz az oldalra akármit ,már minõsítetted magad.
Na pá!
dronkZero
"Gondoltál"? Lentieket figyelembe véve túlzás ez a szóhasználat...

Csak hogy mindenki megértse ilyen számokra gondoltam:Révai Lexikon:
Irracionális szám:
(végszerûtlen szám), a matematikában az egységgel összemérhetetlen, vagyis olyan számot jelent, melynek értékét nem tudjuk teljes pontossággal kifejezni, hanem csak megközelítõleg, mégpedig egy végtelen (de nem szakaszos) tizedes tört alakjában. Erre könnyen találunk példákat az olyan pozitív egész számok négyzetgyökeiben, amelyek nem fejezik ki valamely egész számnak a négyzetét. Ilyen pl. a gyök 2 (√2). Ezekbõl a négyzetgyököt csak megközelítõleg fejthetjük ki. Irracionális a Ludolf-féle szám is: (π😉=3.141592. Általában, ha a nem teljes n. hatványból n. gyököt kell vonnunk, irracionális számhoz jutunk. Ezekkel szemben a pozitív és negatív egész, meg tört számokat racionális számoknak hívjuk. A pozitív és negatív egész, tört meg I.-okat közös néven valós (reális) számoknak nevezzük. Ezekkel szemben állnak a képzetes v. imaginárius számok, amelyek akkor jönnek létre, ha negatív számból páros gyököt kell kifejtenünk.
dronkZero
Azért bazdmeg, gratulálok, ez egy új mélypont. Az alapmûveleteket még senki nem volt olyan hülye, hogy ne értse...

Jó rendben, az alappal nincs baj (azért nem vagyok teljesen láma) de azért a javítások elgondolkodtatnak.Hátha van egy olyan formula amihez nem kell a javítási számokat használni.Úgy értem mint amikor a filmekben már majdnem megvan a megoldás csak oda egy gyökjel kell és kész! Lehet hogy a mi matekunkból is hiányzik egy "gyökjel"(és itt ténylég nem az alapokra gondolok)
Ez így igaz!<#wink>
Tisztában vagyok vele, hogy ez a jelenlegi elmélet, de amit leírtam, így a legegyszerûbb elmagyarázni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Írd fel a 0,5-öt, úgy, hogy 5/10. 5/10*5/10, számlálót számlálóval szorzod, a nevezõt nevezõvel 25/100. Ha az ilyen alapszintû matematikai számításaink hibásak lennének azt már régen észrevettük volna. Összedõlnének az épületeink, nem mûködnének a gépeink, még az ûrben sem jártunk volna soha, és nem lenne internet ahol bárki utánanézhet a matematikai tételeknek.
Hát a matekhoz tényleg elég suta vagy.

Árpád népe hej!

Nem kötekedésbõl mondom, de a mi világunk 4D-s(4. dimenzió az idõ). De amúgy érdekes elképzelés.
L Viper
Spekulációk vannak, hogy lehet, hogy egy magasabb dimenzió kivetülései, "árnyékai" ezek a gömbvillámok. Képelj el például egy 2D világot, ahol nincs fel és le, csak egy síkban létezik minden. A "fel" és "le" szavakat nem is tudják értelmezni. Nem érthetik. Te, pedig, mint egy 3D térben élõ lény, ha az ujjadat keresztülnyomod ezen a 2D világon, akkor a 2D világban élõ lények csak éppen azt a szeletét fogják látni az ujjadnak, ami éppen keresztezi a 2D világ síkját. Ugyan így nekünk is elképzelhetetlen egy magasabb, mondjuk 4D-s élõlény. Elméletileg ha mi 3D-sek egy 2D sík minden részét látjuk egyszerre ha ránézünk, ugyan úgy elméletileg a 4D-s élõlény a mi 3D-s terünket egészében látja. Ezért lehet, hogy ezek a szellemek, sõt akár az ufók meg minden fura jelenség a felsõbb dimenziókkal való "metszet" szüleményei.
Ugyanakkor az utazás kérdése is érdekes. Képzeld el hogy egy 2D-s síkbeli élõlény mit lenne képes felfogni a körülötte lévõ dolgokból, ha kiragadnánk õt a síkból, és eldobnánk a levegõben? Nem sok értelmeset látna. Ugyan így ha minket ragadna ki valaki a magasabb dimenzióba, nem sok értelmeset lennénk képesek felfogni. És épp ezért a fekete lyukakat sem hiszem, hogy egy magasabb dimenzióba vezetõ kapuknak kell elképzelni, talán nagyobb az esélye annak, hogy valami olyasmik, mint amikor a 2D síkot egy 3D-s élõlény megfog, és könnyed mozdulattal összehajtja úgy, hogy a két széle egybeérjen, mint egy papírlapot. Persze nem biztos, hogy élõlények hajtogatják össze, lehet ez magától is, természetesen... Kitudja.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A gömb villámban az a furcsa (és még sok minden) hogy nem kell hozzá vihar sem és mégis megjelenik.
Most megint meg fogtok kövezni a következõ eszmefuttatásért.Lehet hogy az egész fizikánk és minden ami hozzátartozik hibás.És hogy mire alapozom,a matekra.Sietve be is jelentem hogy nem vagyok matek zseni de elgondolkodtat a kérdés hogy nem-e téves a matematikánk.A szorzás ugye összeadások sorozata de ha 1-et megszorzom 1-el miért 1 lesz.0,5-öt megszorzom önmagával miért a fele 0,25 lesz? Hiszen össze kellene hogy adódjanak.A felsõ fokú szorzásokban ott vannak a kivételek de miért a szorzás nem egyetemes törvény? A függvény táblázatban pedig a javítás.Magyarul ha nem jön ki a kívánt eredmény majd segítünk hogy jó legyen.Lehet hogy létezik egy felsõbb matematika ahol nem kellenek ilyen manipulációk, az eredményék pedig pontosak.Lehet hogy azért nem tudjuk megoldani az antigravitációt vagy a fény sebességet mert már az odavezetõ számítások is rosszak, ezért rámondják hogy lehetetlen.
Hát ennyi lett volna.
Köszi!!

Walk the Talk.

Ha esetleg mélyebben is érdekelne: Mars Anomaly Research

Érdekes
Azért "valaki" segíthetné szegény Spiritet.

Walk the Talk.

Az egyik szemtanú, elszenvedõ mesélte utólag, ill. én láttam is a helyszínt. Utólag. Ez egy különálló vidéki ház. Vihar volt, s az ajtó nyitva. Kb akkor amikor a vihar csendesedni kezdett, az ajó melletti részen egy tojás nagyságú kékesen villódzó valami libegett be az elõszobába. Az ismerõsöm meg sem mozdulni. Pár pillanat telt el, s a valami szétpukkant. Mint említettem én is voltam ott. A falat a bejárattal szemben mintha gépuskával megsorozták volna, s az ajtó félfa eltûnt, de a vasalatokon nem látszott semmi.

Walk the Talk.

már megint látták ??

Walk the Talk.

L Viper
Hogyne 😊

De, igen, csak azért is ismerem!
<#nevetes1>

Ezeket én is ismerem, emlékszel? 😄
Az elõzõ neked intézett hozzászólásom meg csak puszta szarkazmus, irónia meg miegymás volt...
<#alien>

L Viper
L Viper
😊 Nem vagyok elvakult ufo hívõ, de a hivatalos történelembõl egyre több minden lóg ki, amit nem nagyon tudnak hová tenni, ezért marad a pincében, vagy a fiók mélyén. Persze pár éve még a Föld volt a világegyetem közepe. Aki mást mondott, "jegyet vett" a máglyára. Most sem sokkal másabb a helyzet.

A kontinenseket és távolságot nem ismerõ, visszatérõ "kézitáska".

Oannes

A dogon vasajtón az nem animal sex jelenet 😊

Annunaki szobrok.
Tudod Te, hogy hány olyan dolog van a modern tudományban, amire nincs semmiféle bizonyíték, csak elméletekben létezik, mégis más dolgokat is alapoznak rá? Hát sok. Mostanában nem nagyon hivatkoznék a tudományra, mint megdönthetetlen bizonyítékokon alapuló bizonyítottan valós és igaz elméletek tárházára, mert olyan korszakát éli manapság például a fizika, ahol vad és egzotikus elméleteket gyártanak olyan dolgokra, amikrõl fingja nincs senkinek, sötétben tapogatóznak.

Ilyen nem is létezik! Nem látod, hogy az mind Photoshop! Te elvetemült buta ufóhívû, te! Ilyet nem szabad csinálni!
<#zavart2>

"Ha valaki lát egy repülõt arra gondol hogy "nagy madár" és rendben van."

6-7 vagy még több ezer évvel ezelõtt ilyenek miatt vallások alapultak. Csak volt, ahol repülõ fehér tollas kígyónak hívták, volt ahol sárkánykirályokként istenítették õket, volt ahol szimplán tüzes szekereknek nevezték el õket, máshol pedig vimánákként tisztelték ezeket az akármiket...

Persze ezek mind csak mesék, az emberi agy szüleményei. Csak úgy, mint a II. VH idején az Óceániai hadszíntéren élõ õslakosok közt kialakult Cargo-kultusz, ami bombázók, a rögtönzött repterek, rádiózó emberek, és hajók látványának hatására jött létre...

L Viper
Bármi elképzelhetõ, akár ez is. Nézz utána a Fermi paradoxonnak, ez egy tudományos elképzelés, hogy miért nem találkoztunk még idegen civilizációkkal, ha léteznek.
[HUN]Crassus
CGI volt😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Bocs a mondat helyesen!

Személy szerint én nem láttam, Édesanyámék mesélték hogy be jött egy ilyen IZÉ a szobába, és kikapta az elektromos kábelek helyén a falat, aztán eltûnt.
Személy szerint én láttam Édesanyámék mesélték hogy be jött egy ilyen IZÉ a szobába, és kikapta az elektromos kábelek helyén a falat, aztán eltünt.
Anaid
A gömbvillámmal az a helyzet, hogy amit nem "ért" a tudomány, hogy micsoda és hogy "mûkszik" azt nem tudja laborban elõállítani. Viszonylag egyszerû, olyan, mint mikor anélkül próbálna bárki motort csinálni, hogy bármit tudna róla, vagy elhinné, hogy létezik olyan, hogy motor. Nem fog sikerülni, vagy csak sok botlás után. Én már lassan örülök, hogy annak idején nem készítettem felvételt a nálunk felbukkanó ilyen jelenségekrõl. Tuti dühítene, ha megmagyaráznák, hogy "hamisított felvétel", mint álltalában az ilyen "hihetetlen dolgokról" készült felvételek.
:-)

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

És ha mégsem léggömb, akkor meg meg kapjuk a beosztásunkat a világ elõtt.
[HUN]Crassus
illetve néha meglátjuk õket,de nem hisszük el,mert az egy meterológia léggömb😄

Errõl van szó!
[HUN]Crassus
hehe jogos!

az,hogy itt a földön vannak emlõsok,meg rovarok meg kétéltûek nemjelenti azt,hogy az egész univerzumban hasonlóak a létformák...lehet ezeken kívûl meg "12millió600ezer800huszonkettõ" féle létforma létezik és ezek 99%-a leszarja a földet vagy a naprendszert😄 a másik 1% fele pedig nemtud ide jönni,mert még nem érte el azt a fejlettséget...a másik fél% pedig már lehet itt nézelõdik csak mi nem tudunk róla....

[HUN]Crassus
személy szerint én feltéttelezem azt,hogy egyes földön kívüli civilizációk ide tudnának jönni,de nem akarnak....,mert mondjuk én sem akarok Szomáliába menni nyaralni vagy melózni...szóval leszarom a Szomáliaiakat😄

Azért mert nem érte el azt a technikai szintet .És nem is akarja .Neki pont úgy jó a világ ahogy van.Elképzelhetõ hogy náluk is úgy mûködik a dolog mint nálunk.Ha valaki lát egy repülõt arra gondol hogy "nagy madár" és rendben van.De ha azt mondaná hogy emberek vannak benne, kiröhögnék.
Mert még nem látott olyat. Csak a busman esetében van valaki, aki oda tud menni és meg tudja neki mutatni, hogy tessék itt van. Viszont a mi esetünkben nincs senki aki idejönne, hogy nesztek földönkívüli, és ez a probléma. Abban igazad van, hogy a bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka, viszont errõl nem tudunk megbizonyosodni, amíg nem találunk bizonyítékot.
"A busman véleménye le van szarva, mert így is úgy is tudjuk bizonyítani, hogy a fóka létezik."
A Te szemszögedbõl ez evidens,csakhogy az a szerencsétlen Busman nem tudja, hogy Te tudod, hogy létezik fóka!
Szia!
Akkor mi a helyzet a gömbvillámmal?Mindenki tudja hogy létezik de a tudomány nem fogadja el .Bár nemrég voltak gyatra kísérletek a laboratóriumi elõállítására, de meggyõzõ utánzat nem volt.(Gyakorlatilag víz plazmát állítottak elõ ZÁRT térben)A tudomány olyan hogyha nem ismer valamit, hát gyárt hozzá egy elméletet mint magyarázat és ezzel le is zárta a dolgot.
[HUN]Crassus
na jó még egy gondolat az ,hogy van élet 101% amirõl "vitáznunk" beszélgetnünk kéne az az,hogy mi az oka ,hogy mi még nem találtunk rá bizonyítékot...erre meg azt mondom vajon mi az oka annak,hogy busman barátunk nem látott még fókát vagy nem tud facebook-ozni az i-phone-ján....

Az emberek a nem létezõ dolgok létezését is hajlamosak elhinni. A középkorban például hittek a kutyafejû emberek létezésében is, olyannyira, hogy a papok azon filozofáltak, hogy ha rájuk találnak térítsék-e meg õket. Nem abból kell kiindulni, hogy mit hiszel el vagy mit nem. Abból kell kiindulni, hogy mire van bizonyítékunk és mire nincs. A busman véleménye le van szarva, mert így is úgy is tudjuk bizonyítani, hogy a fóka létezik. De a földönkívüliekre nincs még bizonyítékunk. Én is hiszek a Földönkívüliek létezésében, de amíg nincs rá bizonyíték, addig ez csak egy hit(nem vallási hit), nem tény.
[HUN]Crassus
feladom....

Ez nem szkepticizmus, ez a nyers valóság. Anno a feketelyukak létezését is csak feltételezték, és habár nagyon valószínûnek tartották a létezésüket, senki sem mondta, hogy tutibiztos. Csak akkor jelentették ki tényként, hogy valóban létezik, amikor megtalálták az elsõt. A Földön kívüli élet nagyon valószínû, szerintem is van, de amíg nem találunk rá, addig nem mondhatjuk ki biztosra.
[HUN]Crassus
egy Busman szerinted elhinné létezik olyan élõlény,hogy fóka? pedig létezik...tudósok és bizonyítékok nélkül is...