Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Megteremtette a világot, majd mindent ami rajta él, vagy nem él -tehát nem a Földön élt mikor teremtett, merthogy a Földet is õ alkotta. Ennélfogva földönkívüli!
Milyen tünetei lehetnek a holoklausztrofóbiának? Körülzárva érzem magam egy t?lem idegen népség helyben és id?ben távoli félelmeit?l.
Mert mondá: "Boldogok a lelki szegények"
<#mf1>#mf1>
Walk the Talk.
Vannak saját gondolataim, mégha azok nem is tartoznak az "elvárt" gondolkodásmódhoz. Ezért nem élhetek majd a "lelki szegények paradicsomában", de ugyanezért nem néztem pl: a mónikashow-t sem...
Milyen tünetei lehetnek a holoklausztrofóbiának? Körülzárva érzem magam egy t?lem idegen népség helyben és id?ben távoli félelmeit?l.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Ha a mai Törökországban lévõ Ararát hegy a kirajzás helye, hogyan lehetnek ennyire eltérõ fajok a világban? Vegyük csak az emberi rasszokat...
Ha akkortól (Noétól) számítjuk az ember elterjedését itt a Földön...
Ezt megelõzõen pedig sokkal korábbra kell tenni az ember teremtését. Hol történt a teremtés? Hol van az ember kialakulásának helye a tudomány szerint? Mikor volt a vízözön? Mintha akkor éppen a kõkorszakban lennénk az idõskálán...
Walk the Talk.
Isten: na kigyúrom az elsõ szériát---------szar lett, özönvíz nekik, még a kölköknek is----------a mostani megint csak szar (a jelek szerint)------végitélet napja borzalmas szenvedéssel
Hát bizony nem mesterfokon ûzi a szakmát az Öreg.😞(((((
Walk the Talk.
Mûholdfelvételeken látható Noé bárkája?
National Geographic cikke
paff----azért hülye az emberiség, mert beltenyészet
Nobel díj ide
Walk the Talk.
"mert nem tudott leszállni sehol."---hát a holló sem tudott<#fejvakaras>#fejvakaras>
Walk the Talk.
A holló talált életteret és lehetõséget magának, a galamb visszament, mert nem volt életképes az új világban egyedül.
faszkalap holló
Walk the Talk.
...a víz mindent elborított a Földön, a legmagasabb hegyeket is 15 singgel...
...majd Noé a bárkát belülrõl felnyitotta, s egy hollót, majd galambot eresztett útjára. De a galamb visszatért (a holló nem), mert nem tudott leszállni sehol.
...a vizek elapadtak, elõbukkantak a szárazulatok. Noé és a vele lévõk mind lesétáltak az 5400 méter magas hegyrõl, majd benépesítették ezt a világot.
Milyen mennyiségû vízrõl beszél a bibliai történet?
Nem lehetett ez bolygóközi utazás? Az élet és az élethez szükséges kellékek más lakható bolygóra történõ exportálása? Magyarázná a viszonylag "sok" víz jelenlétét a Földön, ha az más bolygóról származik. Akár a Marsról. Ha ez valóban egy másik világ elfoglalása volt, az itt élõ lényeket el kellett pusztítani, hogy az "ember" által megszokott környezetet meg lehessen teremteni. Esetleg szándékos volt a szauridák kiírtása, akik millió éveken keresztül lakták e világot? Vagy volt értelmes lény, akár nálunk is értelmesebb, a mi számunkra eltérõ és másképp mûködõ, nekünk felfoghatatlan intelligenciával rendelkezõ lény ezen a földön, amit késõbb az ember kezére adtak? Hihetõ, hogy millió éveken át élõ és fejlõdõ élõlények nem tudnak intelligenciát "produkálni"? Csak mi emberek vagyunk okosak-értelmesek valami fejlõdési rendellenesség következtében (Darwinizmus), a bármely lakható világot át nem alakító, ki nem zsigerelõ fajok pedig nem?
Az "értelmes ember" megalkotása bizony nagyon nehéz feladat még egy Istennek is, mert többszöri próbálkozásra sem sikerült. Több teremtéstörténet leírja a nem sikerült emberi fajok elpusztítását, majd új emberfajok teremtését. De nem feltétlenül a mi világunkban. A legutóbb idekerült, s vélhetõen nem is itt teremtett embertípus a zsidó. Nekik már élettér sem jutott itt a Földön, ezért vándorolnak, nem találják a helyüket a mi világunkban. Kicsit (nemkicsit) mások mint mi, akik Noétól, annak fiaitól, és unokáitól (mi magyarok Ménrót-tól) származunk.
Hacsak nem HOAX az egész.
Walk the Talk.
Ebben azt vizsgálták, mi történne a világgal, ha az emberiség egyik napról a másikra hirtelen eltûnne. Az lett a vége, hogy 25 000 év múlva az egyetlen látható bizonyíték az emberiség létezésére már csak a Holdonraszállások, helyszínein lenne. Az összes várost és építményt végleg eltörölné a természet. Csak a felszín alatt lehetnének maradványok.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
71 49 21,08É
29 33 03,55Ny
Dönts el mindenki mit lát.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
A faluban elterjedt a hír hogy az erdõszélén leszálltak a Földönkívüliek.Többen találkoztak velük és mondták, hogy barátságos ,kicsi zöld lények, hasonlítanak az emberhez,csak picit vörösebb a fejük és kivan gúvadva szemük.Értelmesen, tagoltan beszélve hozzájuk meg is értik mit mondanak.
A juhász is találkozott egyel,és bátran odalépve ezt mondta
-Én vagyok a juhász-miközben magára mutatott, majd a nyájra-és terelgetem a nyájamat.
Kis zöld emberkének még vörösebb lett a feje, és még,jobban kigúvadt a szeme.A juhász azt gondolván hogy a Földönkívüli biztos nem érti a elismételte még néhányszor a bemutatkozás. Ekkor nyöszörgõ, rekedt hangon megszólalt a kis zöld lény.
-Én vagyok a vadász és szarok!
most olvastam:
- Mirõl ismered meg a repülõ nyulat?
- Sas van a hátán.
on
Walk the Talk.
/G. Clark/
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Fogós kérdések ezek. Ha a mi univerzumunk, a Nagy Bumm elõtt tiszta energia volt, vajon mi hozta létre ezt az energiát. És akkor itt vannak az új elméletek.(M illetve Húr)
Walk the Talk.
Egyébként már többféle szakadár elméletet is olvastam a Nagy Bumm-al ellenében. Csak hát amíg azt mondták vala, hogy a Föld a világegyetem közepe (tették ezt az akkori nagy tudósok jóhiszemûen), akkor ki lett volna az a botor, aki ellentmond. Nem beszélve a késõbbi lapos Földrõl.
Szvsz szerint az igazi tudósok már most is vitatkoznak (zártkörben) az esetleges más tézisekrõl.
Csak egy kérdés: a fény sebessége vákumban ugye a maximálisan a legnagyobb. De a világüri vákum valójában nem üres. Anyagi részecskék, sugárzás stb. A világegyetem keletkezésekor a fény elõtt nem volt "semmi". Akkor ott nem lehetett a fény sebessége végtelen?
Még egy filó: rendben, a világegyetem egy végtelen sûrû pontban tömörült. De mi vette körül. Mert ez nekem magos, mint az epres kutyaszar. Persze jön a válasz, hogy semmi. De ez csak egy bölcsis válasz. Attól tartok, hogy annyit tudunk a univerzumról, mint az óvodás a relativitáselméletrõl.
Na akkor lehet hülyézni.
Walk the Talk.
Ezt másold be a keresõbe.