Földönkívüli élőlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondoltam vizualizálom, amit leírtál! 😄

[HUN]Crassus
lehet valami nyomi scientológus....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Sõt még helyesebben univerzumkívüli😊)

Walk the Talk.

Vagyis UFO!! XD

Walk the Talk.

Talán a Teremtõ Isten nem földönkívüli?

Megteremtette a világot, majd mindent ami rajta él, vagy nem él -tehát nem a Földön élt mikor teremtett, merthogy a Földet is õ alkotta. Ennélfogva földönkívüli!

Milyen tünetei lehetnek a holoklausztrofóbiának? Körülzárva érzem magam egy t?lem idegen népség helyben és id?ben távoli félelmeit?l.

Akkor nem is leszel soha boldog.
Mert mondá: "Boldogok a lelki szegények"

<#mf1>

Walk the Talk.

Mert az, akitõl én származom, evett az édenkert fájáról...

Vannak saját gondolataim, mégha azok nem is tartoznak az "elvárt" gondolkodásmódhoz. Ezért nem élhetek majd a "lelki szegények paradicsomában", de ugyanezért nem néztem pl: a mónikashow-t sem...

Milyen tünetei lehetnek a holoklausztrofóbiának? Körülzárva érzem magam egy t?lem idegen népség helyben és id?ben távoli félelmeit?l.

[HUN]Crassus
neked azért van probléma rendesen a fejedben....

Lehet, hogy az özönvizet nem is az Öreg okozta?

Walk the Talk.

Háááááát így elég meggyõzõ érveid vannak(??!!)

Walk the Talk.

Máskülönben végy egy általános katasztrófát alapul. Mennyi uszadék, hulla úszhatott a víz felszínén alig több mint egy hónappal a vízözön kezdete után? S most vesd össze a holló és a galamb táplálkozási szokásait...

...és biztos, hogy csak egy bárka jött ide? Egy lapra tett fel mindent az "Öreg"?

Ha a mai Törökországban lévõ Ararát hegy a kirajzás helye, hogyan lehetnek ennyire eltérõ fajok a világban? Vegyük csak az emberi rasszokat...
Ha akkortól (Noétól) számítjuk az ember elterjedését itt a Földön...
Ezt megelõzõen pedig sokkal korábbra kell tenni az ember teremtését. Hol történt a teremtés? Hol van az ember kialakulásának helye a tudomány szerint? Mikor volt a vízözön? Mintha akkor éppen a kõkorszakban lennénk az idõskálán...

Rendben, de akkor is le kellett szállnia. Nem léggömb volt.

Walk the Talk.

"Az "értelmes ember" megalkotása bizony nagyon nehéz feladat még egy Istennek is, mert többszöri próbálkozásra sem sikerült"

Isten: na kigyúrom az elsõ szériát---------szar lett, özönvíz nekik, még a kölköknek is----------a mostani megint csak szar (a jelek szerint)------végitélet napja borzalmas szenvedéssel
Hát bizony nem mesterfokon ûzi a szakmát az Öreg.😞(((((

Walk the Talk.

Lehet azt a második galambot éppen a holló ette meg, amelyik már nem jött vissza...

Mûholdfelvételeken látható Noé bárkája?

National Geographic cikke

"Noé és a vele lévõk mind lesétáltak az 5400 méter magas hegyrõl, majd benépesítették ezt a világot. "

paff----azért hülye az emberiség, mert beltenyészet

Nobel díj ide

Walk the Talk.

kötözködök:

"mert nem tudott leszállni sehol."---hát a holló sem tudott<#fejvakaras>

Walk the Talk.

Faszkalap galamb!

A holló talált életteret és lehetõséget magának, a galamb visszament, mert nem volt életképes az új világban egyedül.

"De a galamb visszatért (a holló nem), mert nem tudott leszállni sehol."

faszkalap holló

Walk the Talk.

...és Noé bárkáját az Úr KÍVÜLRÕL lezárta...
...a víz mindent elborított a Földön, a legmagasabb hegyeket is 15 singgel...
...majd Noé a bárkát belülrõl felnyitotta, s egy hollót, majd galambot eresztett útjára. De a galamb visszatért (a holló nem), mert nem tudott leszállni sehol.
...a vizek elapadtak, elõbukkantak a szárazulatok. Noé és a vele lévõk mind lesétáltak az 5400 méter magas hegyrõl, majd benépesítették ezt a világot.

Milyen mennyiségû vízrõl beszél a bibliai történet?
Nem lehetett ez bolygóközi utazás? Az élet és az élethez szükséges kellékek más lakható bolygóra történõ exportálása? Magyarázná a viszonylag "sok" víz jelenlétét a Földön, ha az más bolygóról származik. Akár a Marsról. Ha ez valóban egy másik világ elfoglalása volt, az itt élõ lényeket el kellett pusztítani, hogy az "ember" által megszokott környezetet meg lehessen teremteni. Esetleg szándékos volt a szauridák kiírtása, akik millió éveken keresztül lakták e világot? Vagy volt értelmes lény, akár nálunk is értelmesebb, a mi számunkra eltérõ és másképp mûködõ, nekünk felfoghatatlan intelligenciával rendelkezõ lény ezen a földön, amit késõbb az ember kezére adtak? Hihetõ, hogy millió éveken át élõ és fejlõdõ élõlények nem tudnak intelligenciát "produkálni"? Csak mi emberek vagyunk okosak-értelmesek valami fejlõdési rendellenesség következtében (Darwinizmus), a bármely lakható világot át nem alakító, ki nem zsigerelõ fajok pedig nem?
Az "értelmes ember" megalkotása bizony nagyon nehéz feladat még egy Istennek is, mert többszöri próbálkozásra sem sikerült. Több teremtéstörténet leírja a nem sikerült emberi fajok elpusztítását, majd új emberfajok teremtését. De nem feltétlenül a mi világunkban. A legutóbb idekerült, s vélhetõen nem is itt teremtett embertípus a zsidó. Nekik már élettér sem jutott itt a Földön, ezért vándorolnak, nem találják a helyüket a mi világunkban. Kicsit (nemkicsit) mások mint mi, akik Noétól, annak fiaitól, és unokáitól (mi magyarok Ménrót-tól) származunk.

Bár azért azt nem értem, hogy bár rendelkeznek óriási felbontó képességgel bíró cuccokkal, miért nem készítenek róla hitelesebb valamit.
Hacsak nem HOAX az egész.

Walk the Talk.

Volt egy dokumentum film: Aftermath: Population Zero
Ebben azt vizsgálták, mi történne a világgal, ha az emberiség egyik napról a másikra hirtelen eltûnne. Az lett a vége, hogy 25 000 év múlva az egyetlen látható bizonyíték az emberiség létezésére már csak a Holdonraszállások, helyszínein lenne. Az összes várost és építményt végleg eltörölné a természet. Csak a felszín alatt lehetnének maradványok.
Bocs, ezt nem akartam senkinek se válaszul írni, csak elmélkedtem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Légköre most is van, bár tény, hogy jelenleg nagyon vékony. De talán lehetett olyan idõszak a bolygó történetében, amikor vastagabb is volt, és fokozatosan vékonyodott, vagy esetleg hirtelen valami külsõ (vagy belsõ) hatásra. És a bolygó története során bizonyítottan volt a felszínen hatalmas mennyiségû folyékony víz is. És ha abból indulunk ki, hogy más bolygón élet létezhet akkor is, ha az adott helyen nem egy az egyben földi körülmények vannak, akkor hol a gond? Az hogy manapság nincs nagyobb holdja, még nem jelenti azt, hogy mondjuk jóval régebben nem is volt. Bár ez esetben nem tudom mi történhetett azzal a holddal (kilökõdött a világûrbe, esetleg az aszteroida-öv részévé lett, vagy felrobbant, mert mondjuk túl közel került a bolygóhoz, és épp ezért változott meg az éghajlat, stb.). Csak spekulálok, de szerintem nem elképzelhetetlen, hogy ha nem is ûrutazásra képes, de valamilyen alacsonyabb fejlettségi szinten (ókor, középkor, esetleg pont az atomkorszak, amikor is nem élték túl magukat) lévõ civilizáció létezhetett.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Egy szóval sem mondtam hogy elképzelhetetlen.Én annyit mondtam hogy a palinak már kijelezte a program hogy hol van az a pont.
Pluskast
Õõõ nem lehet, hogy azért mert a bolygó túl kicsi ahhoz, hogy megtartsa a légkört illetve, hogy nincs megfelelõ méretû holdja?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Csak azt nem értem, miért olyan lehetetlen elképzelés, hogy akár a Marson is létezhetett régen fejlett civilizáció? Valamikor nagyon régen. És mondjuk egy természeti katasztrófa vagy saját maguk betettek alaposan a bolygónak, ami fokozatosan elsivatagosodott és lehûlt. Rengeteg, de igazán rengeteg olyan kép készült már, amiken olyan dolgok vannak lefényképezve, amit valamilyen mesterséges tárgynak, épületnek, stb. lehet nézni, persze lehetnek csak képanomáliák is, vagy optikai csalódások. De képzeljétek el, hogy mi maradna a mi technikai civilizációnkból egy atomháború vagy egy jó nagy aszteroida becsapódása után úgy egy millió évvel? Még a piramisok vagy más kõépítmények sem bírnak ki ennyi idõt, vagy legalábbis alaposan erodálódnak.

gothmog
Jelöld be te is magadnak, és akkor neked is lesz.

Azért az érdekes hogy az Úriember Goole Earth-jében be is volt jelölve.Az én keresõmbe semmi ilyen nincs.<#conf>
[HUN]Crassus
érdekes....,de amíg nem jutunk el oda addig nem tudjuk meg😞( és az még vagy 50-100 év...szóval nekünk meszeltek😛

Itt vannak a koordináták.
71 49 21,08É
29 33 03,55Ny
Dönts el mindenki mit lát.

Walk the Talk.

Walk the Talk.

<#idiota><#taps><#nevetes1>

Tényleg OFF .
A faluban elterjedt a hír hogy az erdõszélén leszálltak a Földönkívüliek.Többen találkoztak velük és mondták, hogy barátságos ,kicsi zöld lények, hasonlítanak az emberhez,csak picit vörösebb a fejük és kivan gúvadva szemük.Értelmesen, tagoltan beszélve hozzájuk meg is értik mit mondanak.
A juhász is találkozott egyel,és bátran odalépve ezt mondta
-Én vagyok a juhász-miközben magára mutatott, majd a nyájra-és terelgetem a nyájamat.
Kis zöld emberkének még vörösebb lett a feje, és még,jobban kigúvadt a szeme.A juhász azt gondolván hogy a Földönkívüli biztos nem érti a elismételte még néhányszor a bemutatkozás. Ekkor nyöszörgõ, rekedt hangon megszólalt a kis zöld lény.
-Én vagyok a vadász és szarok!
off
most olvastam:

- Mirõl ismered meg a repülõ nyulat?
- Sas van a hátán.

on

Walk the Talk.

wantonly
Az elmélet szerint egy univerzum felrobbanásához csak egy másik univerzum lehet elég nagy. De mivel elképzelésünk sincs milyen erõk munkálkodhatnak az univerzumon kívül, így aztán ez is csak egy filozófiai feltételezés. De, ha mondjuk igaz és több univerzum létezik, akkor lehet, hogy a mi univerzumunk csak egy "porszem" valami hatalmasabban.
Én nemrég egy olyan elméletet hallottam, hogy több univerzum létezik, és a mi univerzumunk 2 másik univerzum ütközésébõl jött létre. Persze a kérdés itt is megvan, hogy akkor a többi univerzum hogyan jött létre, és azokon kívül mi van.
wantonly
Ha nem is ilyen szélsõséges formában, de az elképzelhetõ, hogy a világ teljesen más, mint ahogy mi érzékeljük. Tehát mi most azt hisszük, hogy a világ olyan, mint amilyennek látjuk (mint a Matrixban), de a valóság teljesen más.
A Galaxis útikalauz stopposoknak.Olvasd el ha nem olvastad még.Megéri.
Nemrég néztem a Discovery Science TV csatornán egy mûsort.Meglepõdve kaptam fel a fejem mikor a narrátor arról beszélt hogy jó nevû professzorok és más tudós emberek osztják a Mátrix mint valóság lehetõségét.Igen a filmrõl van szó.Az ért az sem lenne piskóta!
"A tudás ára a szorongás, vagy legalábbis a tudatlanság tudata."

/G. Clark/

Walk the Talk.

Már kezdek affelé hajlani, hogy van egy szakállas bácsi, elõtte egy fehér papírlap (a semmi), firkant rá valamit, kész a világegyetem, majd megunja, radír, és kész. <#pias><#nevetes1>

Walk the Talk.

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Ha a világegyetem véges hol a határa de ha végtelen mi tartja?
Fogós kérdések ezek. Ha a mi univerzumunk, a Nagy Bumm elõtt tiszta energia volt, vajon mi hozta létre ezt az energiát. És akkor itt vannak az új elméletek.(M illetve Húr)
elméletileg--gyakorlatilag

Walk the Talk.

Nekem az a bajom a kétdimenziós világgal, hogy bár van síkbeli kiterjedése, de "vastagsága" (persze az már három D) nincs, tehát így elméletileg nem is létezik, létezhet.
Egyébként már többféle szakadár elméletet is olvastam a Nagy Bumm-al ellenében. Csak hát amíg azt mondták vala, hogy a Föld a világegyetem közepe (tették ezt az akkori nagy tudósok jóhiszemûen), akkor ki lett volna az a botor, aki ellentmond. Nem beszélve a késõbbi lapos Földrõl.
Szvsz szerint az igazi tudósok már most is vitatkoznak (zártkörben) az esetleges más tézisekrõl.
Csak egy kérdés: a fény sebessége vákumban ugye a maximálisan a legnagyobb. De a világüri vákum valójában nem üres. Anyagi részecskék, sugárzás stb. A világegyetem keletkezésekor a fény elõtt nem volt "semmi". Akkor ott nem lehetett a fény sebessége végtelen?
Még egy filó: rendben, a világegyetem egy végtelen sûrû pontban tömörült. De mi vette körül. Mert ez nekem magos, mint az epres kutyaszar. Persze jön a válasz, hogy semmi. De ez csak egy bölcsis válasz. Attól tartok, hogy annyit tudunk a univerzumról, mint az óvodás a relativitáselméletrõl.

Na akkor lehet hülyézni.

Walk the Talk.

http://fenet.m3.sk/plugins/p2_news/printarticle.php?p2_articleid=17765
Ezt másold be a keresõbe.