6569
12149940121232355297.jpg
  • hihy
    Juventus üzenetei a magyarokhoz, Szíriuszról
  • hihy
    Sőt még űrhajók sem kellenek, mert strepsils a kicsi agyával repked a naprendszeren belűl. Ha kell meggyőző bizonyíték, akkor ő az.
  • Eneff
    A Holdraszállás egy kamu volt. Az Apollo űrhajókkal, amit mutogatnak, lehetetlen volt de...azokkal a katonai UFO-kkal, amelyekre számos fényképes bizonyíték is szolgál, volt csak lehetséges. Ember készítette UFO-k már legalább 1938 óta repkednek.

Az információt pedig nem kell szivárogtatni, csupán az ember érzékelését kell kiterjeszteni és olyan dolgokat is megláthat, amiről eddig álmodni sem mert.
  • Eneff
    Az "idegenek" nem csak múltban látogattak minket, de még jelenleg is köztünk vannak, s segítik az emberiséget. Bár ezek nem valódi földönkívüliek, hiszen mindig is itt éltek, csupán az érzéktartományunkon túl léteznek.
  • hihy
    "Szivárogtatni kell az információkat. Ezt teszik néhányan, mivel nem vagyunk felkészítve, nem akarnak felkészíteni"

Érdekes. Nem gondolod, hogy az "illetékesek" fosnak hihy-ra, allock-ra, meg a többi csótányra, hogy mit gondolnak, hogy fogadnak valamit??
    Ki akarták robbantani a II-ik Vh-t, meg az összes többit, és ki is robbantották. Volt róla népszavazás??
    Ne legyél ennyire fontos emberke!!:))
  • Zero 7th
    Nem, a probléma az, hogy te HISZEL olyan dolgokat bizonyítéknak, ami nemcsak hogy nem kézzelfogható, de csak a leghalványabb elképzeléseid, meg a fejedbe töltött alja ponyva scifi baromságok vannak.

Roswell titkosítva van. Ha majd feloldják, beszélgethetünk róla, addig meg nem bizonyíték semmire.
    Mondok egy másik példát, mi lehetett még: amcsi tesztrepülő, japán hadifogoly tesztpilótával. Hopp, máris egy ok a titkosításra.

És nem, nem Roswell után kezdtek elszaporodni az ufóészlelések. Roswell is már csak következmény.
    Onnantól kezdtek elszaporodni az "észlelések", hogy Hollywood elkezdte fosni magából a B-kategóriás sci-fiket. Aztán hirtelen Bigfoot meg szellemek helyett földönkívülieket kezdtek el "látni" az emberek.

Amit meg szivárogtatásnak nevezel, az meg leginkább teheségtelen scifi irodalom. Ami eddig "kiszivárgott", arról egytől egyig kiderült, hogy kamu.

Ez csak egy vallás, nulla racionális alappal. Ti meg jó birka módjára bekajáltok minden szart, amit elétek tesznek.
  • allock #3835
    Rengetek bizonyíték van, volt, és lesz is. Csak te valamiért nem akarsz tudomást venni róla, és a másikat próbálod meg hülyének beállítani meg lealacsonyítani, hol ott semmi szükség erre.

Számunkra legismertebb megjelenési pont mondjuk a Roswelli eset. Onnantól szaporodtak el az észlelések, de hamarabb is voltak erre utaló jelek a Föld történelme során. A Holdra szállásnál is voltak meg nem magyarázható dolgok, amiket szépen próbáltak eltusolni. Ezekről nyilván tudsz is, mindegyik kitaláció meg hazugság, azért szigorúan titkosak az akták a mai napig.

Szivárogtatni kell az információkat. Ezt teszik néhányan, mivel nem vagyunk felkészítve, nem akarnak felkészíteni egy bolygónkon kívüli külső életforma létezésére, és a kialakult helyzetnek a kezelésére.

• Zero 7th
    Arra az esély, hogy a világon mi vagyunk az egyetlen faj értelmes élőlény, az majdnem nulla.
    Abban hinni, hogy itt jártak, ostobaság. Nem azért, mert mi olyan kibaszott fontosak vagyunk, hanem mert nincs rá bizonyíték. Az, hogy te hülye vagy a történelemhez, a technika fejlődéséhez, és nincs fantáziád, az még nem bizonyíték élien témában.

Persze ezt már számtalanszor leírtam neked, de még mindig nem fogtad fel. Öt év alatt azért ez már elég szánalmas, pedig nem olyan kibaszott bonyolult ez.
  • Pares
    Találtak már 12 milliárd évnél öregebb bolygót és csak a Tejútban van legalább 100 milliárd csillag, és legalább ugyan ennyi bolygó, mekkora az esélye, hogy azalatt a több mint 13 milliárd év alatt VÉLETLENÜL csak a Földön alakul ki élet, sőt mi több, egy magát "intelligensnek" nevező élet, egy jelentéktelen galaxis szélének egy jelentéktelen apró kis kődarabján? Tudod itt megint közbelép az emberi butaság védelmi mechanizmusa, ami azt suttogja, hogy az emberiség a világ közepe, és kizárt dolog, sőt őrültség, hogy a Földet már minimum az emberi civilizáció létrejötte óta látogatják idegen lények. Ezt folytatva pedig már egyenesen sértő már csak az elképzelés is, hogy valami közük lehetett az emberiség (ki-)fejlődéséhez ... Nem, kizárt, hogy létezzen olyan idegen civilizáció, ami akár százezer vagy millió évvel fejlettebb legyen nálunk, még ha lenne is erre indikáció...
  • hihy
    Ezt hívják rothadék médiumnak!!
  • hihy
    Rosszul látod a helyzetet.
    Azért nem adnak okosságot, mert gyarmatosítani akarják a Földet. Ám ők kurvára emberszeretők, és inkább ránk bízzák a munka piszkos részét.
    Majd kiírtjuk magunkat, ők pedig tiszta lelkiismerettel állnak az Úr, vagy mi elé.

Amúgy pedig egy volt miniszter eleve nem roggyanhat meg agyilag. Ezt szerződésbe foglalták, amikor még kb 30-50 éves volt.
  • Zero 7th
    Akkor az meg Kanadát, meg az állampolgárait minősíti, hogy egy ekkora idióta miniszter lehetett.

Komolyan, ha ennyire kétségbeesetten akarja megmutatni az "igazságot", hogy az egész világ előtt hülyét csinál magából, akkor miért nem lő le egyet a köztünk járkáló élienek közül, és boncolja fel?

Egyébként az élienjei nem tudom, hogy hogyan jutottak el a technikai fejlettségükre, ha ilyen hülyék. Mert ugye azért nem adnak nekünk fejlett technológiát, mert tönkretesszük a környezetet. De ajókuraéletbe már, PONTOSAN AZÉRT tesszük tönkre a környezetünket, MERT nincsen fejlettebb technológiánk!
    Az ilyen "apró" logikai bukfencek azért eléggé valószínűsítik, hogy mi a helyzet...
  • haxoror
    90 éves...
    1967-ben ő nyitotta meg a világ első ufo leszállópályáját, ez az egész ufo cucc nem új keletű nála
  • Zero 7th
    De, egyébként jobb.

Mondjuk nekem valószínűbbnek tűnik, hogy egy 90 éves ember meghülyült, minthogy létezik négy, Földtől tökfüggetlen faj, ami VÉLETLENÜL pont úgy néz ki, mint ahogy mi, emberek. Ez inkább tűnik egy tehetségtelen és fantáziátlan scifiíró fércének, mint bármi másnak.
  • uwu420
    Van egy olyan tippem, hogy nem úgy kell érteni amit Zero írt, hogy ha leírva látod attól jobb lesz :)
  • allock #3826
    Ő volt a kanadai védelmi miniszter az 1960-as években, és ő gyakorolta a hatalmat az ország fegyveres erői felett a hidegháború idején - és amikor visszavonult, nyilvánosan kijelentette, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban, és hogy néhány vendég az űrből valójában itt él a Föld bolygón. Ez vajon fantázia? Valakik tényleg figyelnek bennünket? Azt az embert kérdezzük, aki azt mondja, hogy az UFO kérdés egy komoly ügy - Paul Hellyert.

Sophie Shevardnadze: Vendégünk ma a tiszteletreméltó Paul Hellyer, egykori kanadai honvédelmi miniszter, aki úgy hiszi, hogy az űrből érkezett életformák jelen vannak a Földön. Üdvözlöm a műsorban. Miért mondja, hogy az UFO-k olyan valóságosak, mint a repülőgépek a fejünk felett?

Paul Hellyer: Mert tudom, hogy vannak. Ami azt illeti, ők már évezredek óta látogatják a bolygónkat, és az egyik eset, ami leginkább érdekes lehet, ha kapok két-három percet, hogy válaszoljak, az a hidegháború alatt történt 1961-ben, amikor körülbelül 50 UFO repült alakzatban délre Oroszországtól kezdve egész Európa-szerte, és a Legfelsőbb Szövetséges Parancsnokság nagyon aggódott, és kész volt megnyomni a "Pánik" gombot, amikor megfordultak, és visszamentek az Északi-sark felé. Úgy döntöttek, hogy egy vizsgálatot végeznek, ami három évig tartott, és arra a megállapításra jutottak abszolút bizonyossággal, hogy (legalább) négy faj már több ezer éve látogatja ezt a bolygót. Van egy hosszú történetünk az UFO-król, és természetesen ott van az egyre szaporodó tevékenységük az elmúlt néhány évtizedben, amióta feltalálták az atombombát, ők emiatt nagyon aggódnak, valamint azon tény miatt, hogy újra használhatjuk, és mivel a Kozmosz egy egység, és ez hatással van nemcsak ránk, hanem más emberekre is a Kozmoszban, ők nagyon félnek, hogy esetleg lehetünk annyira ostobák, hogy újra elkezdjük használni a nukleáris fegyvereket, ami nagyon rossz nekünk, és nekik is.

SS: Egyik komoly tudós sem erősítette meg nyilvánosan egy földönkívüliekkel való találkozás bizonyítékait - miért nem erősítik meg a tudósok annak a tényét, hogy ők léteznek?

PH: Attól tartok, hogy más úton kellene járniuk, ha még nem jöttek rá. Ha annak a kutatásnak a 10 százalékát végzik le, amit én az elmúlt 8 évben tettem, akkor ugyanúgy meg lennének győződve, mint én. Úgy értem, hogy meg tudnák ezt tenni még ennél is gyorsabban. Lehet, hogy egy kicsit tovább tartana, ha nem volna katonai hátterük, de olyan sok csodálatos könyv van, melyek elmondják ezeket a történeteket, és amelyeket már hitelesítettek; az észleléseket egynél több tanú és radar is hitelesítette, hiszen ők már szerte a világon leszálltak különböző helyeken, többek közt Oroszországban is. Ott van a híres eset, nem emlékszem a hely nevére, de széles körben számoltak be róla abban az időben, egy ember egy könyvet is írt róla, majd a franciák megvették a könyv jogait, így nem tudott elterjedni. Annyi bizonyíték van, ha valaki szán rá egy bizonyos időt és végez egy kis kutatást és tanulmányozza, megtalálja. Vannak emberek, akiket érdekel és szánnak rá időt, a többiek csak azt mondogatják, hogy "Ó, tudod ez csak képzelgés." Amióta nyilvánosság elé léptem ebben a témában, heti három-négy emailt kapok szerte a világból olyan emberektől, akik ténylegesen tanúi voltak megfigyeléseknek, olyanoktól, akik már valóban jártak is ezeken a hajókon, és vannak olyanok, akiket el is szállítottak egy másik bolygóra. Ez az információ oly módon szigorúan titkos, hogy a kormányok nem beszélnek róla, de ha hallgatunk az informátorokra, és azokra az emberekre, akik az iparban dolgoztak, és tudják, hogy mi folyik itt, van egy csomó olyan információ, amit nem tart túl sokáig megszerezni.

SS: A probléma az, hogy néhányakról, akik UFO észleléseket és idegen emberrablásokat jelentettek kiderült, hogy hírnévért és pénzért állítottak dolgokat, vagy csak a tréfa kedvéért. Hogyan válasszuk el a fikciót a tényektől?

PH: Sok időt kell tölteni azzal, hogy rájöjjünk... szoktuk erre azt mondani, hogy "elválasztani a búzát a pelyvától", ami elég sok erőfeszítést igényel. Amikor miniszter voltam, kaptam jelentéseket észlelésekről, és amikor átnéztük őket, 80 százalékuk, 10-ből 8 nem volt valódi, voltak Vénusz megfigyelések, plazma, vagy egy tucat más dolog, de volt 15-20 százalék, amelyekre nem volt magyarázat, és ezek voltak a valódi azonosítatlan repülő tárgyak. Az egyik konferenciára mentem, ez Las Vegasban volt, amit egy férfi támogatott, aki írt egy könyvet az UFO balesetekről, és volt köztük több tucat nagyon jól hitelesített eset, szóval lehetetlen volt, olvasva a bizonyítékokat nem arra a következtetésre jutni, hogy ezek a járművek valódiak voltak.

SS: Volt valaha saját találkozása idegenekkel?

PH: Nem, idegenekkel nem találkoztam. Láttam egy UFO-t, mintegy 120 mérföldre Torontótól északra, a Muskoka-tó fölött, ahol van egy nyaralónk. Két évvel ezelőtt Hálaadáskor októberben a feleségem azt mondta, hogy szeretne kimenni, és nézni a csillagokat, szóval... nem vagyok valami nagy éjszakai ember... felvettem a sapkám, és kimentem vele. Ő felnézett a keleti égboltra, és azt mondta, "Ott van egy csillag", és akkor megfordultam a másik irányba és azt mondtam, "Ott van egy sokkal fényesebb", és ő is odanézett, körülbelül 20 percig néztük, majdnem kitört a nyakunk. Az határozottan egy UFO volt, mert 3-4 másodperc alatt vagy négy fokkal változtatta a pozícióját az égen. Leellenőriztem, nem volt műhold, ami erre képes lenne, egy űrállomás nem tud ilyen gyorsan mozogni, és nem volt más magyarázat, kivéve, hogy egy valóságos dolog volt. Két nappal később lementem a sötétben a tóhoz egy kényelmes székkel, és figyeltem. Szinte ugyanazon a helyen tűnt fel újra, és szórakoztatott addig, amíg követni tudtam.

SS: Tehát olyan volt, mint egy hullócsillag, ami nagyon gyorsan zuhan, majd újra emelkedik? Hogy nézett ki?

PH: Nos, úgy nézett ki, mint egy csillag.

SS: Úgy nézett ki, mint egy csillag?

PH: Nem tudom, ha esetleg olvasta a Bibliát, de azt hiszem a betlehemi csillag volt Isten egyik repülő csészelja.

SS: Azt mondta, hogy heti 3-4 emailt írnak önnek emberek, és őket valóban elrabolták az idegenek, vagy találkoztak velük. Azt is elmondják, hogyan néznek ki ezek az idegenek? Úgy értem, mindenkit érdekel, hogy honnan tudnám, hogy egy idegent látok és elrabolt engem?

PH: Az első kérdés, amit fel kell tenni, hogy hány faj van? Régebben azt gondoltam, hogy 10-12 lehet. Az Apollo űrhajósa Edgar Mitchell, aki eljött Torontóba néhány évvel ezelőtt, és velünk vacsorázott, egyetértett, hogy körülbelül 10-12 faj lehet, de a legfrissebb jelentések szerint, melyeket különböző forrásokból kapok, mintegy 80 különböző fajról lehet szó, melyek közül néhányan úgy néznek ki mint mi, és ugyanúgy sétálhatnak az utcán, és senki sem tudhatja, hogy éppen az egyikük sétált el mellette. Ők az úgynevezett "Északi szőkék", vagy másnéven a Magas Fehérek, akik valójában az amerikai légierővel dolgoznak együtt Nevadában. Képesek úgy járni-kelni, hogy például van egy pár hölgy közöttük, akik apácának öltöztek, és elmentek Las Vegasba vásárolni, és nem lehetett róluk megmondani, hogy nem földi emberek. Van egy barátom, aki látta közülük az egyik férfit sétálni az utcán, ő az, aki képes felismerni, hogy ők mások. Aztán ott vannak a Kis Szürkék, ahogy nevezik őket, ők azok, akiket a legtöbb rajzfilmben láthatunk, nagyon vékony karokkal és lábakkal, nagyon alacsonyak, kicsit magasabbak, mint 1,5 méter, nagy fejük, és nagy barna szemük van. De sok különböző faj van, és azt is tudnunk kell, hogy ők sok mindenben különböznek. Ha valaki látja a Kis Szürkéket, akkor biztosan tudja, hogy olyanok, amit soha korábban nem látott, de ha egy Északi Szőkét lát valaki, akkor valószínűleg azt mondja, hogy bizonyára valahonnan Dániából érkezett.

SS: Tehát ezek a fajok, ahogy Ön leírja, mind különbözőek egymástól a kinézetüket és szándékaikat tekintve? Egyesek közülük kellemes külsejűek és jóindulatúak, mások kevésbé szépek? Jók az emberekhez a Földön vagy azért vannak itt, hogy ártsanak nekünk?

PH: Nehéz megválaszolni ezt a kérdést, mert különbözőek a céljaik, és talán nekünk itt a Földön kellene azonos céljainknak lenni, de nem lehet az mondani, hogy Oroszroszágnak, Kínának és az Egyesült Államoknak ugyanaz volna a célja, mert nem az. Azt mondanám, hogy szinte mindegyikük jóindulatú, és szeretnének segíteni nekünk, de lehet egy-két faj, amelyik nem. Ez az egyik dolog, amivel kapcsolatban kutatok ebben a pillanatban, hogy kik ők, és mik a valódi céljaik.

SS: Ezek a földönkívüli lények honnan jöttek, és hogyan érkeztek ide a Földre?

PH: Különböző helyekről jönnek. Sokáig úgy tudtam, hogy akik jöttek, különböző csillagrendszerekből érkeztek - a Plejádiak, a Zeta Reticulik, és számos más csillagrendszerből - , de az elmúlt hónapokban találkoztam olyanokkal, akik a tudomásomra hozták, hogy vannak a mi csillagrendszerünkből is, akik valójában földönkívüliek, és egy Andromedia nevű bolygón élnek, ami a Szaturnusz egyik holdja, és hogy vannak mások a Vénuszon, és néhányan a Marson, és hogy ők kapcsolatban vannak egymással, azt gyanítom, hogy az úgynevezett "Szövetség" miatt, ami közöttük van, és vannak szabályaik. Például az egyik szabály az, hogy nem avatkoznak bele az ügyeinkbe, hacsak erre fel nem kérjük őket, és talán ez az egyik oka, hogy legtöbbjüket nem láttuk még egészen a közelmúltig...

SS: Mit gondol arról, hogy vannak sokan, akik szeretnének kölcsönhatásba lépni velük, és vannak, akik valóban szeretnék látni őket, és tudni, hogy kik ők? Mit jelent az, hogy szükség van egy különleges meghívásra, hogy kapcsolatba léphessenek velünk? Mit jelent, hogy "nem akarnak beavatkozni az ügyeinkbe"?

PH: Nem akarják megmondani nekünk, hogyan intézzük az ügyeinket, elfogadták azt a tényt, hogy ez a mi bolygónk, és hogy jogunk van működtetni azt, de nagyon-nagyon aggódnak, nem hiszik, hogy jó sáfárai vagyunk saját bolygónknak, mivel tarra vágjuk az erdeinket, szennyezzük a folyóinkat és tavainkat, a szennyvizet az óceánokba engedjük, és mindenféle dolgot teszünk, ami nem jó, és melyeket nem tesznek olyanok, akik jó gazdájuk saját otthonuknak. Ez nem tetszik nekik, és ezt nagyon világossá tették. Ami azt illeti, adtak számunkra egy figyelmeztetést.

SS: Hogyan?

PH: Ez több forrásból érkezett...

SS: Hogyan tették világossá, mit tettek?

PH: Beszéltek az emberekkel. Az egyik férfi, akivel körülbelül egy hónappal ezelőtt beszéltem, kapcsolatban volt velük 1974-ben, vele és a testvérével, Peruban. Elvitték az Andromediára, teleportálták. Elmondták nekik, hogy ott mit gondolnak az emberek, és hogy tényleg tönkretesszük a bolygónkat, és azt a tényt, hogy valami szörnyűség fog történni, ha nem ébredünk fel, és nem változtatunk. Túl sok időt töltöttünk egymás elleni harccal, túl sokat kültünk katonai kiadásokra, és nem eleget a szegények táplálására, és nem figyelünk a hajléktalanokra és a betegekre, és hogy beszennyezzük a vizeket és a levegőt, és játszadozunk ezekkel az egzotikus fegyverekkel, termonukleáris és atomfegyverekkel, ami pusztító hatással van a Földre, és a Kozmosz más területeire is. Nem tetszik ez nekik, és szeretnének együtt dolgozni velünk, hogy megtanítsák nekünk, hogyan lehet jobban csinálni, de úgy hiszem, csak a mi hozzájárulásunkkal. Egyéneken keresztül dolgoznak, kipróbálnak és kiválasztanak egyéneket, akik nem rémülnek tőlük halálra, mert tudnak ijedtséget okozni. Az egyik hasonló eset a Magas Fehérekkel történt Nevadában, ahol az Egyesült Államok pilótái dolgoznak velük, akik halálra rémítették az egyiküket, és az egyik pilóta Charles Hall megmentette az egyik magas rangú ember lányát a Magas Fehérek közül, és ennek következtében nagyon jó barátok lettek az anyával, és amint megbíztak egymásban, csodálatos kapcsolatba kerültek. Írt egy könyvet is "Millennial Hospitality" címmel, amiben elmondja, hogyan megy át valaki ezeken a szakaszokon, a tanácstalanságtól való félelemtől kezdve, de amikor kialakul egy bizalom és munkakapcsolat, akkor az ugyanolyan, mintha egy másik emberrel jönne létre itt a Földön.

SS: Nos arra gondolok, hogy Ön beszámol a jelenlétükről, amit nyilvánvalóan nem akarnak, mert rejtőznek, miért nem fél a következményektől? Ön egyértelműen azt állítja, hogy itt vannak közöttünk, és elmondja, hogy ezek a fajok léteznek...

PH: Itt vannak közöttünk, és én nem félek, mert a legtöbb esetben, ami a technológiát illeti, abban fényévekkel előttünk járnak, és sok dolgot tanultunk tőlük. Sok dolog, amit ma használunk, tőlük kaptuk, tudja, a ledes lámpák és a mikrochipek, a golyóálló mellény és mindenféle dolog, amit az ő technológiájukból kaptunk, és kaphatnánk sokkal többet, különösen az orvostudomány és a mezőgazdaság területén, ha békés módon bánnánk velük. De azt hiszem, hogy néhány ember jobban érdekelt lenne abban, hogy katonai technológiát szerezzen, és azt hiszem, hogy ez önfejűség, és ez az egyik dolog, amit meg kell változtatni, mert mindannyiunknak együtt kell dolgoznunk, mindenhol ezen a bolygón.

SS: Említette a katonai és csere technológiákat és cserekereskedelmet az idegenek és az amerikai kormány emberei között. Mint egykori kanadai védelmi minisztert kérdezem, a csillagközi háború egy lehetőség? Nem kellene létrehozni egy Csillagháborús erőt, hogy megvédjük magunkat egy esetleges inváziótól, vagy hasonlótól?

PH: Azt hiszem, ez egy lehetőség, de csak egy lehetőség, különösen, ha minden UFO-t lelövünk, ami a légterünkbe érkezik anélkül, hogy megkérdeznénk, hogy kik ők, és mit akarnak. Már az elejétől fogva próbáltuk megkaparintani a hajóikat, megpróbáltuk lelőni őket, de a technológiájuk elég felsőbbrendű volt ahhoz, hogy bármit is tudjunk velük kezdeni, és ez biztosan így lesz még elég sokáig. Ez idő alatt minden gond nélkül leigázhattak volna bennünket ha akarnak, ezért úgy gondolom, ahelyett, hogy saját Csillagháborús terveken törnénk a fejünket, hogy megvédjük magunkat ellenük, együtt kellene dolgoznunk a jóindulatú fajokkal, akik a túlnyomó többség, és nagyban kellene támaszkodnunk rájuk, együttműködni, hogy ugyanakkor mi is adjunk valamit; nem hiszem, hogy bármi értelme volna galaktikus erőket létrehoznunk, amivel csak egyedül játszanánk és bajba kerülnénk, ami pont az egyik dolog, ami miatt többen is aggódnak közülük.

SS: Mit vár, mi fog történni, ha az emberek elkezdenek hinni a Földön létező idegenekben? A dolgok határozottan megváltoznak, az életünk már nem lesz többé ugyanolyan.

PH: Remélem, hogy ez a helyzet. Támogatom a teljes nyilvánosságra hozatalt, és nagyon erősen ezt fogom tenni a most íródó könyvemben, melyben alátámasztom az indítékokat, és hogy valóban tudnunk kell róla, jogunk van tudni. A jövőnk, mint egy faj, és itt gondolok az összes fajra a világon, potenciális veszélyben van, ha nem találjuk ki, hogy mi folyik itt, és nem dolgozunk együtt, hogy megpróbáljuk az életet alkalmasabbá tenni mindannyiunk számára, és nem működünk együtt más bolygókon élő szomszédainkkal is.

SS: Azt gondolom magamban, ha már tényleg olyan régóta itt vannak, ahogy mondja, és ők is érdekeltek az emberiség megsegítésében, akkor miért van a világunkban ilyen rendetlenség? Ha szeretne valakinek segíteni, akkor csak segít neki, nem várja meg, hogy valaki felkérje, hogy segítsen azon a valakin, nem?

PH: Azt hiszem a szülők néha azt mondják a gyermekeiknek, hogy "ez az, amit meg kell csinálnod", de ez nem jelenti azt, hogy a gyerekek meg is teszik azt, nem igaz? A Kozmosz alapja a szabad választás. Megkaptuk azt a lehetőséget, hogy hibákat kövessünk el, hogy rossz döntéseket hozzunk, és azt hiszem, hogy sokunkat zavarja az, hogy túl sok rossz döntést hoztunk, és nem elég helyeset. Szóval el kell kezdenünk változtatni a prioritásainkon, és abba kell hagynunk a fegyverekre fordított időt és erőfeszítést, melyekkel megöljük, vagy uraljuk egymást, és sokkal több időt kell töltenünk egymás segítésével, hogy jobb és igazságosabb társadalmunk legyen, és olyan életünk, ami egészségesebb. Amikor az egészségügyi ellátás és az élelmiszer elosztás jobb, ha a levegő és a víz tisztább, és minden olyan dolog, amire várunk rendelekezésre áll, ha együtt azt mondjuk, hogy beállunk a helyes irányba, ugyanabba az irányba, akkor mindez lehetséges, de ez egy nagy feladat, és messze vagyunk még ettől. A véleményem az, hogy ezt kell tennünk, és azonnal neki kell állnunk.

RT
  • Zero 7th
    Én nem nézek a kedvetekért balfasz videókat, úgyhogy tőlem sok mindenre ne számíts. Az ilyenek nektek, hülyéknek vannak szánva, olyanoknak, akik megijednek egy oldalnyi írott szövegtől.

Ha velem akarsz információt közölni, akkor leírod, vagy linkeled szövegként.
  • Eneff
    [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232056832&no=3668]Gondolom ez is hasonlóan hiteles, mint a múltkori. [/URL]
  • Eneff
    Az a baj, hogy a farok csakrád el van torlaszolva. Ennek oka valószínűleg az, hogy egy idegen tárgy szorult az ánuszodba.
  • Stockbauer33 #3822
    Gondoltam h megharapod. Már csak a zero hiányzik v a villogószemű gyökérgyerek
  • immovable
  • Stockbauer33 #3820
  • hihy
    Mondjuk
  • k0trapali #3818
    Sziasztok!

Nem tudom jó helyen járok e, de én a Fact of Faked: Paranormal Files c. műsor legújabb részeit szeretném megnézni! Nekem nincs Universal Channelem szóval csak a net jöhet szóba! Honnan tudnám beszerezni az epizódokat?
  • Pares
    Én végignéztem... Időpazarlás volt. Semmi új nem volt benne, ismét, sokadszorra "megoldották". Unatkozó, munkanélküli mérnök emberek csinálják az esti film helyett. Na meg az a két öreg bácsi. Csodálkozom rajta, hogy nem büntettek meg még senkit. Biztos nagyon örülnek a gazdák a gabonaköröknek. Habár az is lehet, hogy a turizmusnak jót tesz. Lehet, hogy valakit ezért fizetnek?
  • hihy
    Egyem a csöpp szíved, hát itt is megtaláltál?
    Ki a tök mondta, hogy elém álljanak??
    A baj csupán annyi, hogy nem igazán értetted mit akartam kifejezni a hsz-emmel.
    Légyszi olvasd el mégegyszer, hogy miben is leledzik szerintem a problem.
    Kellemes Karácsonyt!!! addig is, ha netán nem találkoznánk.
  • strepsils
    Ki mondta hogy veled akarnak beszélgetni , attól még hogy neked firkálmány ami egyébként sem igaz ,annak aki érti az megérti . Ez ilyen jóságos meseduma hogy az egész emberiségnek üzengetnek hogy oldják meg az energiaigényt . Ugyan azért nem kell neked értened a gabonaköröket amiért nem is állnak eléd hogy itt vagyunk. MI a francnak állnának egyáltalán eléd ,ki vagy te hogy elszámoljanak magukkal neked, te sem mész be a bölcsibe magyarázkodni a szarosoknak,de ha látod hogy az egyik egy konyhakéssel akarja kiszúrni a szemét akkor kiveszed a kezéből.
    Kb ennyire alárendelő viszonyban vagyunk bárkivel aki képes ide utazni és ez nem nagy szó simán belátható.
  • hihy
    Egy jó módszer lehetne: egy bátor brazil magyar elé állna---ihol vagyok e!!!!!
    Bár az összes elé is állhatna, s az már százas bizonyíték lenne.
  • hihy
    NG tegnap/ gabonakörök: a film befejező részét láttam csak, habár hasonlót már számtalanszor, és a legnagyobb pofon az volt, hogy a narrátor szerint (NG szerint) a kutatók( ők tudósok is??) egy része szerint a körök egyértelműen nem földi eredetűek.
    Most akkor hogy is van??
    Mondjuk elfogadom, hogy így akarnak üzenni nekünk. Azonban azt nem értem, ha látják, hogy az első kezdetleges körök sem lettek megfejtve, miért nyomatnak mind, és mind komplikáltabb ábrákat??
    Nem áll rendelkezésükre más módszer, hogy kapcsolatba lépjenek velünk??
    Hiszen mi emberek tudjuk, hogy a legegyszerűbb talán a hidrogén rezgését felhasználni, ők erre meg ilyen firkálmányokat írogatnak?
    Nesze neked józan ész!!
  • gothmog
    Dark Skies, V tv-sorozat, Doctor Who - siluranok és a silence, csak pár példa a mai popkultúrából. Ez egy elég népszerű mém, mivel a szürkék már unalmasak, és az x-aktákban már elhasználták őket.
  • uwu420
    Olyan apróságokon tudsz fennakadni, látszik hogy még sose láttad azokat a hullámokat a meridiánokon amik tulajdonképen négyzetrácsos hipertorzulások amik infót sugároznak a csakrákba, mert akkor tudnád miért.
  • Zero 7th
    A hüllők klónjainak is hüllőknek kéne lenniük. Csak szólok.
  • uwu420
    Ez nem humor, tényleg így van.
  • DNDN
    Te mit szívsz ember?
  • immovable
    Arrhhh ez horzsolt. :DDD
  • hihy
    Azt gondoltam, hogy hülyén fogom feldobálni a bakancsokat. Szerencsére nem, ugyanis tegnap megtudtam a teljes igazságot.
    HISTORY: Ősi idegenek---------
    Nos 65 millió évvel ezelőtt semmiféle égi objektum becsapódás nem volt. A Földet abban az időben, mint tudjuk, a dinók uralták. Nos ekkor vetődött erre a Szíriusz csillagkép egyik bolygójáról az ősi idegenek egy csapata. Azt persze remélem sokan tudjátok, hogy egyes kutatók szerint a magyar "faj" is abból az irányból érkezett. Bár így a két elmélet üti egymást, de had verekedjenek. Visszatérve, az idegenek szerették volna a Földet a saját képmásukkal, hasonlatosságukkal benépesíteni a Földet. Bibliai analógia, teremtő, csak másképp (?!)
    Azonban látván, hogy az uralkodó fajok a teljes életteret betöltik, így cselhez folyamodtak. Kiválasztottak egy fajt (?!) melyet az ő génjeikkel szennyeztek, ez lett később az ember. Azonban az akkori létükből is fennmaradt bizonyíték, mégpedig a hüllőagy.
    Tehát kedves SaintGerman nem hüllők szennyeztek be bennünket, hanem az a jót akaró Ősi Idegenek tettek jót velünk. De hoppá fennállt még egy bibi. Mint tudjuk a csirkék a tyrannosaurusok leszármazottai. Hogy ez hogy is lehet? Hát úgy, hogy az ösi idegenek tisztában voltak őseink életéhez szükséges feltételekkel, így a tyrannosaurus-okat olyan genommal szennyezték, melyek hoppá zsugorítottak rajtuk. Sőt a többi behemót nagy része is így járt, bár csak azok melyekre az emberi fajnak szüksége volt. A többi felesleget, megkapaszkodni, atombombák ledobásával pusztították el.
    Összegzésül: a "kutatók" szerint nem véletlen kihalás történt, hanem az Ősi Idegenek által keletkeztetett helyzet, melyben mi megszülettünk.
    Legyélszíves SaintGermen ne haraggal gondolni a hüllőkre, mert azok mi vagyunk, az Ősi Idegenek pedig most is felügyelnek ránk, és ők NEM reptilek!!!!!!!!!!!!!
  • DaniellT
    gyíkok vagytok
  • Koppixer
    a farokcsakra torlaszát hogyan lehet eltávolítani? vagy ezt a chemtrail okozza, és nem tehetünk ellene semmit?

amúgy meg én úgy tudtam, hogy a fejen található korona és homlok csakrák azok, amik az isteni energiához és tisztánlátáshoz kellenek, hogy felülemelkedj az illúzión. elég furcsa, hogy te a kloáka felől közelíted meg a dolgot...
  • Saintgerman
    Annak csak örülni tudnák, ha te teljesebb képet látnál, lenne legalább kitől tanulnom. Sajnos te nem csak teljesebb képet nem látsz, hanem semmit sem látsz ! Ezért hiszed azt, hogy még a humorizálást is megengedheted magadnak, de sajnos ez csak a saját mulattatásodra jó, semmi másra. Trollból meg már van itt (is) elég, nem hiányzik még egy... úgy, hogy jobb ha hanyagolod ezt a topikot (is)..
  • C0mputers
    Az a baj, hogy én teljesebb képet látok nálad. Te csak a kirakós egy részét raktad ki, ami egy fát ábrázol, és elhitették veled, hogy látod a teljes kirakóst, miközben az egy egész erdőt ábrázol. Lehet, hogy neked a farok csakrád nincs eltorlaszolva, de ez csak egy illúzió, ezt biztos forrásból tudom, ezt a reptiliánok mögött álló árnyék reptiliánok, vagy árnyék lények találták ki, hogy megnyugtassák azokat, akiknek kezd felnyílni a szeme. Így egy illúzióból egy másikba taszítottak! Tudom, hogy a végbélcsatorna fölötti aura az, ami igazán számít, ez egy olyan elektromágneses mező, ami ha nincs a kellő szögben nyitva, akkor nem a természetes és egészséges szivárványszíneket produkálja az asztrálsíkon, így a látásod még mindig beárnyékolt, és azt hiszed, hogy a teljes erdőt látod, holott csak egy fa, amit kiraktál, ami félig egészséges, holott a kép többi részén erdőtűz tombol!