6569
12149940121232355297.jpg
  • Zero 7th
    Ja, és végeredményében leszarom ám, mert egy pillanat alatt regisztálok újra, szal még ráadásul feleslegesen is pattog.
  • Zero 7th
    Hogy érezze a törődést.

Meg hogy amit ilyen önmaga számára megnyugtatóan levezetett, az igazából mennyire aljadék szaremberség kívülről.

Főleg, hogy partvonalról ugat be, semmi köze az itt folyó dolgokhoz, nem neki szóltak a dolgok, amiket kifogásol. Csak idejött, azt feljelentget. Mekkora szarrágó kis geci már, de tényleg?
  • uwu420
    Az első mondat nem igaz, attól függ ki milyennek ismeri, hogy mennyit tud róla, na meg attól hogy képes-e úgy feldolgozni az infót, hogy a valóságot közelítse, ne a vágyálmait.

A publikációban meg soha nem látott szabadság van. Mindenki azt ír amit akar mióta van net, ez is fail.
  • hiper fizikus
    A még be nem bizonyított tudományos kijelentések nem automatikusan hibásak addig amíg az ellenkezoje be nincs bizonyítva. Ez vonatkozik az evolúciós elméletre is.
  • immovable
    Túl sok X-aktát néztél.
  • allock #3916
    Egy félének ismerhetjük, de nem biztos, hogy amit mutatnak nekünk, az úgy is van. Nem minden az aminek látszik, vagy mutatják kb.
    Elég csak a darwin elméletre gondolni, abban is vannak nagy hibák, melyeket mai napig egyesek nem képesek elismerni, és nem is akarnak, bizonyos tudósokról van szó, szemet hunynak felette. Pedig akiknek a szavára egy független ember adna, ez egy tudós. De mint tudjuk a korrupció, és a hatalom nagy úr.

Mondtál, írtál valamit egy tanulmányt amit egy kisebb csoport régóta sejt, csak elhallgatják te pedig le merted közölni? El leszel hallgattatva. Az írásodat kifigurázzák megsemmisítik. Bedugnak egy zárt osztályra vagy baleset ér. Ez a mai napig így működik.

De, jobb lenne a valós világot megismerni, de látod az ember saját magának ellensége.
  • uwu420
    Ezt most miért mondtad neki?
  • Zero 7th
    Megfogalmazom ezt a hozzászólásod egyértelműbben:

Egy szolgalelkű spicli vagy.

Legyél magadra büszke!
  • uwu420
    Igazából nem volt érthető :)
    A modikkal van bajod vagy a trollokkal, vagy mindenkivel? És hol a képmutatás?
  • Svenhotry
    uwu420 : ezt pedig én nagyfokú képmutatásnak tartom, természetes hogy jobban érzi magát az ember, ha a saját stílusában kommunikálhat, de ahogy itt észrevettem, ezt bizonyos moderátorok nem igazán díjazzák. Viszont, ha személyre van szabva, hogy mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek, akiknek mindent lehet, akkor szart sem érnek a meghozott szabályok, akkor én is nyugodt szívvel áthágom mindet. Remélem érthető volt, hogy mire akartam rávilágítani.
  • uwu420
    A körülöttünk lévő világból csak egyféle van annak ellenére hogy az egyén a hiányos infóiból többfélét is össze tudna rakni.
    A spirituális beállítottságú emberekre jellemző hogy nem akarják tudomásul venni, hogy az infók közül semmi értelme aszerint válogatni hogy mi az ami tetszik nekik, így elhisznek bármit amihez kedvük támad, és onnantól nekik az lesz a valóság.
    Egész iparág épül az ilyen emberek igényeik kielégítésére, ha akarod egész életedbe álomvilágba ringathatod magad, minden meg van hozzá. Végül is a sírba viheted magaddal a hitedet, de nem lenen jobb a valós világot megismerni inkább?
  • uwu420
    Már egy ideje nem törődik ezzel senki. Nagyjából rá van bízva mindenkire mit engedhet meg magának. A 420-adik regisztrációmnál tartottam mikor elmúlt a szigor.
    Egyébként meg idiótákkal tök felesleges jópofizni, nem lesz tőle jobb senkinek, a legtöbb embernek jól esik ha őszinte lehet:)
  • immovable
    :) wow. Balázs. Ez igen. Még, még. :D
  • Stockbauer33 #3908
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://morningshow.hu/az-idegenek-mar-koztunk-elnek/
  • Svenhotry
    zero: a bunkó paraszt stílusod üti a mondanivalód, pedig a tartalom nem volna rossz

Viszont szabálybetartó ember lévén, összhangban e fórum szabályaival, fel foglak jelenteni, a modi topicban, mert a büntetőpontos oldal alapján, ennél sokkal kisebb stílusbeli vétségek miatt is bannolnak ezek a korrekt moderátorok.
  • immovable
  • Stockbauer33 #3905
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/ufo/10551201/Jet-in-near-miss-with-UFO.html _____ http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/pilot-ducks-sees-ufo-heading-2952440 _____ http://metro.co.uk/2014/01/05/very-close-encounter-pilot-tells-of-near-miss-with-ufo-near-heathrow-airport-4250169/ ______ http://www.news.com.au/travel/travel-updates/pilot-says-cigar-shaped-object-flew-straight-for-his-a320-airbus-passenger-jet/story-e6frfq80-1226795445788
  • allock #3904
    Bókolj még sokat.
  • Zero 7th
    Szerinted nem ismerem ezeket a balfasz elképzeléseket?

Informálódom rendszeresen a divatos ostobaságokról is, persze. Csak nem vagyok olyan hülye, hogy be is szopjam.

Te tényleg annyira hülye vagy, hogy mindent elhiszel, amit mondanak neked?

A gondolkodásmódoddal meg csak addig nincs gond, amíg valaki ki nem használja, hogy ilyen sötét, hiszékeny fasz vagy.
  • Saintgerman
    Pataki Attila nem mond semmi különlegeset (amiröl én tudok) ami lehetetlen lenne. Hozzá hasonló tapasztalattal több millió ember van a földön. Ami őt megkülömbözteti szerintem csak annyi, hogy ki mer állni a saját igaza mellett.
  • Saintgerman
    gyerekes egyszerûséggel, de ennyire kézenfekvő a dolog..
    Az "energiának" számtalan megnyilvánulási formája van, amivel még nem találkoztunk. Nyitott kell lenni mindenre, és nem megrettenni egy idegen alaktól..
  • hihy
    patakiattilának hiszel-e??
    Ugye válaszolsz?
  • hihy
    JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
    Így már teljesen más. Hát persze, hogy én is hiszek neki!!
  • Saintgerman
    .. onnan tudja, hogy az élete egy részét velük töltötte és meg tanították egy s másra.. De ez is téma volt évekig a másik topikon, utánna jártál-e az infoknak, vagy még mindig azt fújod, hogy: DE MÉÉ van a szomszédnak nagyobb háza mint nekem ??..
  • Saintgerman
    Az egyáltalán nem játszik szerepet, hogy mit jelentesz be magadról !
    A lényeg az, hogy milyen információt hoztál. Abból majd én megitélem, hogy ki és mi vagy..
  • gothmog
    Meséink vannak ma is.
  • allock #3895
    Szerintem a sötétség éppen az, ha nem informálódsz a nagy világból, megrekedsz egy szinten, és nem fordítva. Nyitottnak kell lenni.

Nyugodj meg a gondolkodásmódommal semmi gond, tökéletesen működik bármilyen helyzetben.
  • Eneff
    A kedves Hüllő úrnak milyen klassz sapija van.
  • Zero 7th
    Kissé fordítva ülsz a lovon. Éppen hogy szeretnélek kirángatni abból az irdatlan sötétségből, amiben most vagy, de látom, jó ott neked.

Majd amikor az életedben ezt az elbaszott kritikátlan mindent beszopó gondolkodásod megszívod, de úgy izomból, akkor jussak eszedbe, jó?
  • Eneff
    Így van, a marsra szállás is hazugság.
    A Nasa manipulálja a fotókat. Persze mindezt azért, mert ami valójában ott van, azt az átlag ember nem tudná elviselni, még nincs felkészülve rá.
  • allock #3891
    Tavalyi előadáson hangzott el ez, de nem ilyen formában ahogy a cikk írja.
    Egyenrangúként kell kezelni őket, ha ide "látogatnak".

• allock #3890
    Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Arra nem vállalkoznék, hogy városokban laknak ott ahol mi. Esetleg valami eldugott helyen, ahol kevésbé nagy nyüzsgés van, elvileg ha rejtőzködik valaki, nem az utca közepén kezd el rejtőzködni. Óceán mélye, USO esetek?

Azt sem tudjuk egy földön kívülinek mi számíthat élhető bolygónak, valószínűleg teljesen más viszonyokhoz lehetnek szokva. Ami nekünk a jelenlegi tudásunkkal meg elképzelhetetlen, hogy lakható bolygó pl ott még lehet élet. De a Mars is el van ferdítve, nasa miatt. Nem korrektek.

Manapság sok az elfuserált korcs lény amiket felkap néha a média, legyen az valami betegségtől, laboratóriumi kísérlettől, radioaktív sugárzástól amikre nem mondanánk azt, hogy e világi. Képzeletünkben sem születnek olyan ronda teremtmények. Lehet e miatt is gondolják azt, nem e világi teremtmények keverednek ide néha.

Rólad nem hiszem el, inkább zeroról. Tűzzel vassal küzd itt a sötétben tartásért, jó kormánypárti lenne.
  • Zero 7th
    Igen, bazdmeg, felőlem fantáziálhatsz bármilyen hülyeséget, legfeljebb hülyének nézlek. De ha rólam kezdesz el fantáziálni, akkor kiverem a fogaidat. Ez ilyen.
  • hihy
    Na végre egy hiteles ember.
    Mert ő bizony tudja: nemsokára!!!!!!!!
    Nesze semmi, fogd meg jól.
  • hihy
    Értelek.:))
    De valóban. Te is tudod, hogy sokan állítják bizonyossággal, hogy az alienek köztünk élnek, ugyanúgy néznek ki mint egy másik ember.
    Most akkor mit szólsz arra, hogy kijelentem, hogy alien/reptil vagyok.
    Te hiszel nekem??
    Ugye válaszolsz?
    Remélem SaintGerman is fog reagálni. Igaz sokszor "elfelejt"
  • allock #3886
    Megfigyelnénk téged. :D
  • hihy
    Avagy patakiattilának hiszel??
    Ha nem, miért nem??
  • hihy
    Mondjuk te nem ismernél engem. Bejelenteném, hogy napi kapcsolatban állok az idegenekkel, sőt kapok tőlük feladatokat.
    Hinnél nekem?? Ha nem, miért nem???
  • allock #3883
    Ennyire vagy képes, dobálózol precíznek szánt szavakkal, személyeskedsz trágár stílusban. Csak nem beletalált az érzéketlen lelki világodba? Ó sajnálomm Ja nem. Pedig rád illik teljesen. Csőlátású.
  • hihy
    Reptileket direkte nem hoztam fel.