Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Még annyit, hogy a mostani blõd bizonyítékok még engem sem gyõztek meg az alienek létezésérõl, de van bátorságom hinni, hogy nem vagyunk egyedül."
Ha nem próbálsz az õ fejük szerint gondolkozni, nehéz is lesz harcolni ellenük a te igazságoddal. Kutyaharapást a szõrével.
Az utolsó mondatodra pedig: PONTOSAN, vagyis a "kényelem"
És ezt nekem abból a félmondatból ki kellett volna találnom..?
"De lesz olyan is aki, hogy um bedõl."
Mi van? Már megint kissé érthetetlen...
"Te HONNAN tudod, hogy esetleg nem-e látogattak, vagy látogatnak a Föld közelébe az idegenek."
Nem tudom, de bizonyíték épp nulla van rá. Innentõl kezdve ostobaság ezt feltételezni.
"De honnan tudod mit rejt a jövõ???"
Nem tudom, de a scifit valóságként kezelni ostobaság.
"Ezt nem kívánom magyarázni, de tégy annyit, hogy próbálj meg elszakadni a racionalitástól, és gondolkozz az õ fejükkel."
Erre -sajnos, vagy szerencsére- nem vagyok képes. Elképzelhetem, mi jár egy hívõ fejében, de soha nem tudhatom biztosra, hogy tényleg úgy van-e.
"Csak annyit még ezzel kapcsolatban: biztos halottál a kényelemrõl."
De hol kényelmes azt hinni, hogy ki akarják irtani a világ 90%-át, vagy hogy meghódítottak minket az idegenek?
Ez ilyen "áh, nem is én vagyok a hülye, és csak azért vannak problémáim a szar életemben, mert a gyíkok leigáztak minket"?
Ezt így érteném, de ez így tudatosul is bennük?
Nos annyi, hogy talán egy-egy benszülött azért csak észrevesz valamit a világból. Vacsizás közben regélnek össze-vissza valamit, amit persze a többiek egy része fenntartással fogad el. De lesz olyan is aki, hogy um bedõl. És itt kezdõdik az analógia. Mert vagy lesz alkalmuk a bizonyosságra, vagy pedig örök boldog "tudatlanságban" élnek tovább.
Te HONNAN tudod, hogy esetleg nem-e látogattak, vagy látogatnak a Föld közelébe az idegenek. Az, hogy mi most ezen a fejlettségi szinten állunk nem jelent semmit. Hiszen az ókori görög tudomány akkor a csúcs volt. Mármint az korhoz viszonyítva. Lehet, hogy olyan technológiát használnak, amihez nekünk még fingunk sincs.
Abban igazad van (ha azzal akarnál elõjönni), hogy a mostani törvények szerint lehetetlen az irdatlan távolságok leküzdése. De honnan tudod mit rejt a jövõ???
Még annyit, hogy a mostani blõd bizonyítékok még engem sem gyõztek meg az alienek létezésérõl, de van bátorságom hinni, hogy nem vagyunk egyedül.
"És ebbõl mi haszna van a hívõnek? Mert azt nem látom át..."
Ezt nem kívánom magyarázni, de tégy annyit, hogy próbálj meg elszakadni a racionalitástól, és gondolkozz az õ fejükkel.
Csak annyit még ezzel kapcsolatban: biztos halottál a kényelemrõl.
Érted??
"Én sem hiszem, hogy egyenlõre volna rá valamiféle bizonyíték is az idegenek létezésére, de ha egy, a világtól ezidáig tökéletesen elzárt benszülött kilép a nagyvilágba, hanyatt fog esni a látottaktól. "
Ennek a mondatnak most úgy õszintén, mi az értelme? Mi a tököm köze van a mondat elsõ felének a másodikhoz? Aki hisz az ufókban, az sem a világtól tökéletesen elzárt bennszülött (bár tudása alapján akár az is lehetne), hanem ugyanolyan nyugati ember, mint te vagy én. Csak hülyébb.
"Nem-e azért, hogy az emberiség jóságát, kegyetlenségét egy általuk fizikailag, sõt még szellemileg is megfoghatatlan személyekbe vetítsék?"
Na ez egy érdekes gondolat, ez bennem még talán fel sem merült. És ebbõl mi haszna van a hívõnek? Mert azt nem látom át...
Én sem hiszem, hogy egyenlõre volna rá valamiféle bizonyíték is az idegenek létezésére, de ha egy, a világtól ezidáig tökéletesen elzárt benszülött kilép a nagyvilágba, hanyatt fog esni a látottaktól.
Amiben pedig õ hisz, az egy vallásféle, hitpótlék vagy mi.
A tudományos szót pedig ""-be tettem.
"Vajon miért jó a hülyéknek, ha élieneket képzelnek maguk köré?"
Miért jó az emberiség többségét kitevõ valakiben hívõknek? Nem-e azért, hogy az emberiség jóságát, kegyetlenségét egy általuk fizikailag, sõt még szellemileg is megfoghatatlan személyekbe vetítsék?
Az Isten a jó, a sátán a gonosz. Nem mi. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Most ezek helyébe léptek az alienek, mert ha észrevetted az õ besrolásuk pont ezen szempontok szerint történik.
De végülis beszélhetünk arról is. Vajon miért jó a hülyéknek, ha élieneket képzelnek maguk köré?
Pl ennek az elmebeteg fasznak miért jó ez, hogy azt képzeli, hogy minket már meghódítottak a gyíkok?
Dick egyébként az egyik kedvenc íróm, de nem ismerem minden regényét, novelláját, kösz a tippet.
<#alien2>#alien2>
Egyébként ajánlott olvasmány:
Philip K. Dick: Az Alfa hold klánjai
Plusz az sem elhanyagolható szempont, hogy semmi közöd hozzá, hogy mit és hol csinálok. Felõlem sebesre koptathatod az ujjaidat a billentyûzeteden, az sem hat meg. De pattogj csak nyugodtan, mint kecskeszar a deszkán, roppant szórakoztató.
Vagy tudod mit? Vesd be a misztikus tudásod, hogy eltávolíts innen engem! Átkozz meg, küldd rám a gyíkkommandót, raboltass el az ufókkal, vagy valami! Lássuk, mire használható az a bizonyos tudás!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Akkor meg a faszt foglalkozol a topikkal, ha nem is veszel benne részt, pöcsarc?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
De miért kinlódtak a darabonkénti elhordással, miért nem vitték el egyben?
És, ha így van, azonkívül a ruszkik, meg az amcsiknak is szúrja a szemét, miért nem hozzák nyílvánosságra, hogy mi ellen harcolnak?
Talán mi is segíthetnénk.
A 1.8 km-es alien ûrhajó más tészta.
Az egy másik szuper titkos projekt.
Engem csak az bosszant kegyetlenül, hogy mielõtt az amcsik, ruszkik összefogva megvizsgálhatták volna a járgányt, valakik széthordták.
Persze eszes egy nép, így azután csak az ég tudja.😄D
Egy nyugdíjas amerikai ezredes videók, és fényképek tucatjaival tudja bizonyítani, hogy résztvett egy szuper titkos!!! projektben, ahol 73 darad repülõ csészealjat készítettek, és mind járt a világûrben. Egyetlen egy sem záródott kudarccal.
A holdon egy USA-orosz szuper titkos!! küldetés járt, ahol is az ott felfedezett 18000méter hosszú idegen ûrhajót vettek vizsgálat alá. Sajnos nem tudták, tudják megmondani, hány éves lehet. Tippelnek 5000-100 0000 évet is, de sajnos késõ, mert széthordták az alien ûrhajót. <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Hogy kik, azt nem mondták.
Jézus tanításait is az alienek másították meg, mert Jézus halála után megmásították tanításait, átvették a hatalmat a kat egyház felett, és a Biblia már csak nyomokban hasonlít az eredetihez. A Biblia szakértõk 18000 biztos hamisítást találtak benne. Látták az eredetit??
S mindehhez az Enigma alcíme: TUDOMÁNYOS MAGAZIN <#alien>#alien><#bohoc>#bohoc><#idiota>#idiota><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Azért tudsz te humoros is lenni.
Nem, te sajnos azzal sem vagy tisztában, mit jelent az, hogy "térkép".
"soha nem éltem abban a luxusban, hogy megengedjem magamnak azt, hogy más gondolkodjon helyettem."
Nagy kár, hogy közben magadtól meg nem megy...
"Abban sem lennék olyan biztos, hogy a Ley vonalak térképfüggôek-e, vagy a téképek készültek az erôvonalak mintájára "
Hát ez meg csak azért van, mert hülye vagy a térképészethez.
"Az pedig, hogy válasz nélkül tüntem el eddig, talán nem is annyira megbocsájthatatlan, hiszen nekünk kettônknen nem igazán van mirôl diskurálni..."
Az egy dolog, de attól én még szívesen röhögök rajtad.
Sajnos nem lettem kiképezve arra, hogy a "térképen kihúzott egyenesek mit jelentenek" soha nem éltem abban a luxusban, hogy megengedjem magamnak azt, hogy más gondolkodjon helyettem.
Abban sem lennék olyan biztos, hogy a Ley vonalak térképfüggôek-e, vagy a téképek készültek az erôvonalak mintájára <#wink>#wink>
Az pedig, hogy válasz nélkül tüntem el eddig, talán nem is annyira megbocsájthatatlan, hiszen nekünk kettônknen nem igazán van mirôl diskurálni...
Igen, kábé száz éve Watkins fogott pár térképet, vonalzót, ceruzát, és összekötötte a fontosabb építményeket.
Az, hogy ez száz éve volt, mi a picsát befolyásol azon, hogy a módszer eleve hülyeség, amibõl pont semmi következtetést nem lehet levonni? Nagyobb baromságokat is mondtak száz évvel ezelõtt, azt is mind elhiszed? Pl hogy levegõnél nehezebb tárgy nem tud repülni? Vagy azt, hogy ha sokat rejszolsz, szõrös lesz a tenyered?
Viszont abban igazad van, hogy a térképészet, geodézia már tanulós dolog, ahhoz nem elég a józan paraszti ész. Például nem ártana tisztában lenned olyan fogalmakkal, hogy vetületi rendszerek, projekció, szögtartás, távolságtartás, stb.
Ha ezeket a fogalmakat értenéd, akkor hirtelen egyértelmûvé válna, hogy a térképre húzkodott egyenesek a világon semmit nem jelentenek. Ami az egyik térképen egyenes, az egy másik, ugyanerrõl a területrõl való, más vetületi rendszerben ábrázolt térképen kurvára nem egyenes. Ebbõl egyenesen következik, hogy TÉRKÉPFÜGGÕ a Ley-vonalak rendszere. Nem a valóságból indul ki, hanem egy-egy térképbõl.
Innetõl kezdve mi a faszról beszélünk?
Fogok egy térképet, egy ceruzát, meg egy vonalzót. Összekötöm a Stonehenge-et az egyiptomi piramisokkal (valamelyikkel). Odaadom neked a képet.
Te rácsodálkozol, hogy:
1. Jééé, ez a vonal tökegyenes!
2. Jééé, pont ráesik a Stonehenge meg az egyiptomi piramisok (valamelyik)
3. Ez biztos az ufók mûve!
Ez most komolyan, épelméjû dolog?
Köszönet a mérnöki szaktanácsadásért !
Valahogy így ugye ? The Occult Geomancy and ley lines of the Great Pyramid of Giza, Baalbek, Mekka...
Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy a születésed okozta azt, hogy megdugta apád anyádat.