6569
-
Richard Donkies #3961 Én is ezért nem válaszolok az itt nyüzsgő trolloknak.
Semmi értelme emberszámba venni őket. -
bubis asvanyviz #3960 Abban a topicban felmerült egy bizonyos angol régész Francis Taylor neve, akitg több más oldal is megemlít. A gond csak az, hogy ha utána próbálok keresni nem dob ki mást a google, csak az ósi indiai repülő szerkezetekre, és atomháborúkra hivatkozó cikkeket. Esetleg te találtál róla több adatot? Az írásod pedig,John Burrows: Ancient Vimana Aircraft című könyv alapján készült. Róla lehet többet tudni? Ez a könyv is a szokásos ufo-s oldalakon bukkan fel. -
hihy #3959 ? nélkül -
hihy #3958 Ha még ez sem bizonyíték? -
hihy #3957 Az igazság!! -
bubis asvanyviz #3956 Abban a topicban felmerült egy bizonyos angol régész Francis Taylor neve, akitg több más oldal is megemlít. A gond csak az, hogy ha utána próbálok keresni nem dob ki mást a google, csak az ósi indiai repülő szerkezetekre, és atomháborúkra hivatkozó cikkeket. Esetleg te találtál róla több adatot? Az írásod pedig,John Burrows: Ancient Vimana Aircraft című könyv alapján készült. Róla lehet többet tudni? Ez a könyv is a szokásos ufo-s oldalakon bukkan fel.
-
bubis asvanyviz #3955 Beleolvastam az általad nyitott topicban található, ősi indiai eposzokról szóló leírásaidba. Alapjáraton érdekel a téma, de lenne egy kérdésem hozzád. Nem olvastam végig azt a topicot, de feltételezve, hogy az eposzokban tényleg repülő szerkezetekről, atomháborúkról és egyéb fantasztikus dolgokról van szó, véleményed szerint mi történt ezzel a tudással? Elveszett volna, és ha igen miért?
Érdekességképp megjegyzem, hogy az általad idézett Mahábharátáta keletkezési körülményéről ezt lehet tudni: "Az erkölcsi tanításokkal átszőtt fordulatos cselekményt kezdetben énekmondók terjesztették, és a századok folyamán egyre több részlettel egészítették ki. Csak az i.e. 4. században jegyezték le szanszkrit nyelven, dévánágári írással, és ekkor kanonizálták a szövegeket is."
Amennyiben mégis birtokában voltak e tudásnak, hogy lehet hogy nem sokkal később külső hódítók sikeresen törtek be indiába? (árják, makedónok,arabok, mongolok, később az európaiak)
Utánanéztél azok hátterének akik repülő szerkezeteket vélnek felfedezni az általad említett írásokban?
Azért kérdezem ezt mert ma igen divatossá vált a "paleoasztronautika", és igen nagy biznisz van benne. Ha tudnál mondani pár kutatót akik behatóbban foglalkoztak a kérdéssel azt megköszönöm. -
hihy #3954 Bár mondjuk paradoxon, hogy te hogyan tudtad értelmezni a világodon kívüli világot. -
hihy #3953 Tessék. Maximálisan hivatalos, és megbízható!!
-
hihy #3952 "A "visszafejlődtünk" szinte egyértelmű."
Te kis csacsi ahhoz el kell érni egy bizonyos szintet, ahonnan visszafejlődhetsz. Nem-e gondolod? -
hihy #3951 " hogyan lehettek minimum 5 ezer éve bölcsebbek az emberek, mint most?"
Észrevetted te is? A XXI-ik századi emberek DÖNTŐ többsége primitíven buta.
Ugye érted hogy értem? -
Pares #3950 Nem, csak nincs kedvem még pár tucat hozzászólással gazdagítani ezt a meddő vitát. -
#3949 Ez már a felvilágosodás után van. -
#3948 "Nekem kényelmesebb?" Ejnye. Ilyen előítéleteid vannak? Pár szóból ilyen messzemenő következtetéseket vonsz le? Ha azt írnám amit hallani szeretnél, de én közben pontosan tudnám hogy hazudok, akkor rendben lennék a szemedben?
LINK -
#3947 Az ókorban még fényesebb volt.
Persze ennek az az oka, hogy akkor egy szuper-intelligens faj élt, akik fényes elméjükkel bevilágítottak mindent. Plusz titkos üzenetképpen a gízai piramisokban elrejtették a fénysebesség metrikus értékét. (forrás: evolúció topik)
-
#3946 Akkor olyan nagy volt a közvilágítás, hogy bevilágította az egész bolygót.
Sajnos ahogy telik az idő, egyre jobban fejlődünk visszafelé a technikában, már piramist sem tudunk építeni. :( -
Pares #3945 Ha neked így kényelmesebb, akkor legyen. -
#3944 "Több van ezek mögött az írásos emlékek mögött, mint puszta fantáziálás vagy természeti jelenségek..."
Hát, vagy nem.
-
Richard Donkies #3943 Egy középkori képet is, ha lehetne... -
haxoror #3942 Visszafejlődtünk?
Nézz rá a képre és gondold át ezt még egyszer
-
Saintgerman #3941 Hogy hogyan lehet ? Képzeld el, ha majd ez a foldi emberi faj évezredek múltán olyan tudati/szellemi fokra fejlődik, hogy nem csak az anyabolygóját hagyja el, de nem is lesz szükséges számára ebben a világban - amit most fizikálisnak látunk - tovább inkarnálódnia.
Gondold el, ha a mai leghûbb társunk a kutya ma írni tudna, vagy valamilyen módon hátra tudná hagyni a jovőbeli foldi kutyaságnak a mai kapcsolatát az emberekkel, mennyire vonzódtak hozzánk és mennyire csodálták a technikánkat. És gondoldd el azt is, ha pl. a mai emberiség szennyei visszamaradnának itt a Foldon, és eltûntetnének szinte minden bizonyítékot arról, hogy valaha is ember járt a Foldon és a jovő képét úgy állítaná be, hogy az egész jovőbeli "kutya civilizáció" minden a kutyák mûve...
Persze a "bukott emberek" abban a hitben kell tartsák a jovő kutyaságát, hogy ők az Isten legcsodálatosabb teremtményei. Viszont meg kell hogy tegyenek mindent annak érdekében, hogy nehogy a kutyaság is a felemelkedett emberiség sorsára jusson, mert az lenne a bukott "ember" számára, amit utoljára tett... -
Pares #3940 Egyáltalán minek lenne szüksége az Isteneknek fegyverekre vagy hadseregre, ha valóban Istenek lennének? Az óind eposzokban is teljesen egyértelművé teszik, hogy hús-vér lények voltak, nem voltak sem tökéletesek, sem halhatatlanok, csak hatalmas volt az erejük és a hatalmuk az emberek fölött. Az "égi lakhelyüket" a kiválasztott Ősbölcsek folyamatosan látogathatták, mint egy létező objektumot. A repülő járművek kinézetét sok esetben próbálják leírni a saját szókincsükkel, amikből kiderül, hogy mechanikus objektumról vagy gépekről volt szó, de így tett Ezekiel prófétá is, aki szintén megpróbálta körbeírni az égből alászálló "Isten dicsőségét". Sok helyen azt is megemlítik, hogy az égiek közösültek az emberekkel, ahogy az szegény Lámech-el is megtörtént, aki újszülött fiától megrémült és elmenekült, mert "úgy nézett ki, mint az égi angyalok gyerekei, alakja más, nem olyan, mint mi..." Rengeteg ilyen történet van, és nem csak a Bibliában. Az Ószövetség Istene is inkább hasonlít egy zsarnok uralkodóra, mint a mindent tudó, tökéletes és szerető Istenre. Egyáltalán hogy lázadhatott fel Lucifer az angyalok egyharmadával együtt Isten ellen, ahol elméletileg tökéletes boldogság és egység honol? Több van ezek mögött az írásos emlékek mögött, mint puszta fantáziálás vagy természeti jelenségek... -
#3939 Gyakorlatilag az összes ősi mitológia nagyerejű fegyverekről és/vagy emberfeletti tulajdonságokkal bíró lényekről szól. Ez bennük a lényeg. Thor kalapácsa, Zeusz villámai megvannak? Miféle más fegyvereik lennének az isteneknek, mint kifogyhatatlan íjak, villámok és seregeket legyőző erő? A szövegben, amit ott idéztél van egy-két olyan részlet amit ha akarsz, értelmezhetsz a saját szád íze szerint idegen technológiának, a többi része viszont csak a szokásos mitológiai elem. -
Richard Donkies #3938 A "visszafejlődtünk" szinte egyértelmű. -
#3937 Az egyik lehetőség, hogy külső behatástól. Másik meg, hogy visszafejlődtünk. -
Richard Donkies #3936 "A Mahabharata és a Ramayana"
Pont az egyik kommented miatt terelődött erre a figyelmem és nagyon tetszik.
Sok kérdést vet fel.
Akár, ha csak azt nézzük, hogyan lehettek minimum 5 ezer éve bölcsebbek az emberek, mint most? Honnan eredt a bölcsességük? -
Richard Donkies #3935 Zéróra ennyi szót vesztegetni...
Falra hányt borsó. -
Pares #3934 Persze, szép is lenne, csakhogy itt nem olyan misztikusan vannak megfogalmazva a dolgok, hogy rá lehessen fogni ilyeneket. Nem fogom itt idézni, de a topikban, amit nyitottam, Baktay Ervin Indiai regék és mondák könyvéből szóról-szóra írtam ki a részleteket. Őt azért remélem nem vádoljátok meg azzal, hogy szándékosan félrefordította, vagy hogy UFO-hívő vagy hasonló. Ez csak magyar fordítása a több ezer évvel ezelőtt szanszkritban írt történeteknek. Ott elolvashatod, hogy csak az első néhány történetben, amikből idéztem, mennyiszer említenek isteni csodafegyvereket meg égen repülő harci járműveket. Gyakorlatilag az összes történet más körül sem forog, csak ezek körül a csodálatos tárgyak és az őket tulajdonló istenek körül. -
#3933 Több van mint neked. Beláthatnád, hogy amit ma ismerünk, meg belénk tápláltak az mostanra jócskán vérzik pár sebből. Ha a fejed tetején állsz, ez akkor sem fog megváltozni. Törődj bele.
Amit te jelenleg hülyeségnek titulálsz (megteheted), mert úgy ítéled meg, az másokat még igenis érdekelhet, és fog is, ha meggebedsz is.
Hol láttál ilyet, hogy hívő vagyok? Ne keverd már a szart plz.
Pedig néhány bizonyított dolgot mégsem vagy képes elfogadni. Elzárkózol előle nem kicsit, de még a kétely sem merül fel benned, gondolati szinten sem, hogy lehet abban valami amit más, másképpen állít.
Szeretnéd ha így lenne, bizonyítékok hiányában. :)
Ez a lényeg, hogy nem azoknak hiszek. Régebben hittem nekik, aztán ahogy kitudódnak a dolgok, rájön az ember, hogy elbaszták a becsületüket, csoda ha bogarat ültetnek a ember fülébe? Nem. Egy ideig meg lehet vezetni az embereket, de aztán van egy szint, amikor már telítődnek és kételkednek.
Pedig van pár, ami megkönnyítené az életünket, de más irányba terelnek.
Rengetek hátráltató tényező van mai napig, aztán meg még több lesz. El nem ismert megtörtént esetekből, észlelésekből rengeteg van. Képekből, videókból még több, hangsúlyozom nem manipulált felvételekről beszélünk. Mennyivel könnyebb és hitelesebb, emészthetőbb lenne, ha nem titkolóznának bizonyos szervek, nem? De mindenre van válaszuk, mikor szorul a hurok egy kicsit,és a közvélemény felkapja a témát csámcsog rajta, lehűtik a kedélyeket egy átlátszó válasszal, tény közléssel.
Nem érdekel a profit orientáltság egyáltalán. Ellene vagyok.
Tiltott tudás? Spirituális tanítókra gondolsz? Miért baj az ha valaki fejleszti magát? Nem ilyen személyre szabott horoszkóppal írogatással persze.A világ számos vezetője, elitje használja. Készülnek bekorlátozni Eu szinten is, tiltani az ezoterikus oldalakat, magát a szót is kiirtani a keresőkből. Vajon miért? TE azt mondanád erre, mert sok benne a hülyeség. És ha valóban használ? El kell gondolkodni rajta.
Ha vágy vezérelt gondolkodásom lenne, cifrábbakat írnék nem? Szerintem de. Olyan jelzőkkel próbálsz illetni, aminek halvány szikráját sem vélem felfedezni magamon. A hívőzés meg nagyon megragadt neked, ennek kifejezetten örülök.
Kezelhetsz idiótaként attól még nem értél el vele semmit .
A köztünk élő élienekre írtam, hogy a szomszédodban biztos lehet egy...
Kezdem azt hinni nem tudod mit takar a hívő szó, és milyen egy igazi hívő, csak dobálózol vele. Csak te szeretnéd minden áron rám erőltetni és beskatulyázni vele.
-
#3932 Villám, mennydörgés, viharok, meteorok és üstökösök, földrengések és vulkánok voltak akkor is. -
Pares #3931 A különbség ezek közt csak annyi, hogy H.G. Wells a "modern" idők hajnalán írt lézerről, Tesla is akkoriban munkálkodott, érthető, hogy beindult a sci-fi korszak a rengeteg, addig varázslatosnak talált új technológia miatt. De az óind eposzok 3000 évvel ezelőtt készültek, amikor gyakorlatilag a kard és íj voltak a csúcstechnológiák, és még jó néhány száz évig azok is maradtak. Ennek ellenére mégis olyanokról "fantáziáltak", ami még a mai embernek is elérhetetlen technológiának számít. Szóval vagy csak kitaláció és képzelgés volt az egész égi háború, tömegpusztító villámfegyverek, repülő paloták, tüzes szekerek tucatjai és a többi "isteni csoda", és valami rendkívüli fantáziával vegyítették a legnagyobb irodalmi műveiket, amint te állítod, vagy egyszerűen látták ezeket a dolgokat a saját szemükkel, és a látottakat a saját szókincsükkel próbálták megörökíteni az eljövendő generációnak. És messze nem ők voltak az egyetlenek. -
Zero 7th #3930 "Nem hiszem, hogy valahol bármit is tagadnék."
Csak gerinced nincs, hogy fel is vállald. De nézeteid szerint evolúció és tudománytagadó vagy. Kifejezetten röhej, hogy eddig ezt fejtetted ki több tucat hozzászóláson keresztül, most meg pofátlanul letagadod.
"aki nem osztja a nézeteidet, akkor az már hülye, feljogosít téged automatikusan személyeskedésre."
Nem a nézetek osztásáról vagy nem osztásáról van szó, hanem a gondolkodásmódról és logikáról.
És nem tudom, hogy miért kéne külön feljogosítás bármire is. Te beszélsz hülyeséget nyilvános fórumon, hát vállald a következményeit szépen! Ha nem akarod, hogy hülyének nézzenek, akkor ne beszélj hülyeséget, ez ennyire egyszerű.
"Szerintem mindent mérlegelek megfelelően."
Szerinted nyilván így teszel, valójában meg nem. Az, hogy ufóhívő vagy, az egyik legszebben mutatja be, hogy valahol ez a mérlegelési folyamat erősen el lett baszva.
"Kár, hogy benned nem kelt gyanút, talán mert te vagy az akit megfelelően az agymosás áldozatává tettek?"
Tekintve, hogy én csak bizonyított dolgokat fogadok el igaznak, te meg meséket, így nem hiszem, hogy érdemben felmerülhet ez a kérdés. Mivel az agymosottság megállapításához is a valóság a referencia, így ezen a teszten én eléggé nehezen fogok elcsúszni.
De amint hozol nekem egy élient, el fogom fogadni, hogy korábban téves állásponton voltam.
Azt viszont erősen kétlem, hogy te képes vagy ilyen feltételt felállítani arra, hogy mikor vetnéd el a kedvenc meséd. Ugyanis eddig is bizonyítékok hiányában, sőt, ellenében hitted azt, amit.
"Vannak erkölcstelenek, hatalom és pénzéhesek, megvesztegethetők, elnyomottak."
Csak azt nem értem, hogy te miért pont a hatalom- és pénzéhes erkölcstelen csalóknak hiszel.
"Hogyne tudnának. Ne legyél naiv."
Nem, nem tudnak, csak azért hiszed ezt, mert tudománytörténet szintjén totál műveletlen vagy. Még soha egyetlen igaz tudományos felfedezést, működő találmányt sem sikerült elnyomni. Pedig volt, amikor a világ akkori legnagyobb és akkor szinte korlátlan hatalma próbálta (Római Katolikus Egyház vs. heliocentrikus világkép).
Akiket elnyomottaknak hiszel, azok pontosan a csaló, erkölcstelen pénzéhes kóklerek, akik a tudomány farvizén evickélve palizzák be a hozzád hasonló hiszékeny hülyéket. Az ilyeneket viszont jogosan vetik meg.
"Egyeseknek nem érdeke, hogy a valódi valóságról tényekről tájékozódj, értesülj. Kifejezetten ellenzik."
És ezt ki nem szarja le? Nem tudnak ellene tenni.
Illetve egy dologgal lehet, hogy ha meghülyítik az embereket mindenféle jól hangzó mesével, amit ők szeretnek a hülyék elhinni, és aztán foggal-körömmel védik, akármekkora hülyeség is. Oh, várj, nem ismerős a helyzet valahonnan? Tükörből, pl..?
Abba gondolj már bele bazdmeg, hogy ha olyan kurvára el lennétek nyomva, nem csak valami elbaszott üldözési mániával kombinált balfasz sértődöttség lenne, akkor hozzád egyáltalán eljutottak volna azok az "információk"? Ha TÉNYLEG el lennétek nyomva, akkor olvashatnál, nézhetnél ufós baromságokat? Beszélgethetnél róla itt velem? Teljesen abszurd, amit állítasz, te magad vagy ellene a bizonyíték, MÉGIS beszéled a hülyeséget. Komolyan, ezt mégis hogy a faszba...?
"És mit értel kötelesség alatt itt?"
Kötelességed vállalni a következményeket, vagy befogni a pofád. Az nem megy, hogy hülyeségeket beszélsz, aztán rinyálsz, ha hülyeségnek nevezik.
Továbbá a helyzet az, hogy te olyan dolgokat nem akarsz elfogadni, amik működnek és a gyakorlatban alkalmazhatóak, sőt, személyesen te is profitálsz belőlük, ellenben olyanokat fogadsz el, aminek még akkor sem lenne rád hatása, ha véletlenül igaznak bizonyulna. És ez eléggé ostoba dolog.
"Nyilván különbséget tudsz tenni, hülyeség meg hülyeség között is, hiteles és nem hiteles dokumentum között is."
Én igen, te viszont szemmel láthatóan nem. Ez egyébként műveltség és tudás kérdése.
"Nincs semmi melodráma"
Lófaszt nincs, körülbelül egy tucatnyi "rejtélyes körülmények között" eset van, meg több millió ugyanolyan "tiltott tudást" tanító "mester" (hétköznapi nevén: mocskos csaló), aki meg busásan megél a ti hülyeségetekből. Ez az egész megint csak a szándékosan torz statisztikád idióta értelmezése, meg mese, mese meskete.
"Mint mondtam, nyitott vagyok és egyre többen lesznek azok."
Ez a típusú nyitottság fogalma a hiszékenység, kritikátlan és vágyvezérelt gondolkodás, a műveletlenség és a tudáshiány együttesét takarja. Abban sajnos igazad van, hogy egyre többen vagytok. De mindig könnyebb lesz beszopni egy jól hangzó és egyszerű mesét, meg menni a legkisebb ellenállás irányába, mint a ténylegesen tudást szerezni (gy.k.: tanulni). Megérteni az evolúciós elméletet, és megnézni néhány száz példát, utánanézni, hogyan kapcsolódik ehhez a genetika, a mikrobiológia és a biokémia, az kibaszott macerás. Elolvasni két oldalnyi faszságot meg megnézni két videót arról, hogy nem is kell ezzel foglalkozni, mert az élienek hoztak ide minket úgyis, az kibaszott egyszerű. Nagyon hamar elhiteti veled, hogy most már te kibaszottul mindent tudsz a világról, amit csak kell, és ennek örülsz bárgyún vigyorogva. Aztán véded a jól "megtanult" ostobaságot, mert nincs kedved a másik végéről közelíteni meg a dolgot. Az túl nehéz, szajkózni a hívő faszságot kényelmesebb sokkal.
"Jelenleg te kezelsz ellenségként csak"
Én nem ellenségként kezellek, hanem egy idiótaként, mert az vagy.
"Pedig találnál te is, még ha be sem vallod."
Nagyon egyszerű, mondj példát, ha tudsz ilyet! Egyelőre úgy veszem, hogy nem tudsz, mert akkor már most mondtad volna.
"TE miről beszélsz ember? :D A te szomszédod is egy ilyen lény, nem?"
Ezt nem találtam meg a hozzászólásomban, mire írhattad. Milyen szomszédom milyen lény?
"Kicsit paranoid vagy, ennyire nem kell fosni, hogy ilyen helyzet nem létezhet, csak ember."
Nem tudom, miről beszélsz. A korábban említett, véletlenül pont embernek kinéző élienekről? Vagy mi van? Próbáld már meg beidézni, amire válaszolsz, kérlek!
"Nem tagadok, hiszen nincs mit, és eszem ágában sincs semmissé tenni."
Kezd vicces lenni. Szóval először kifejted, hogy ufóhívő vagy. Aztán letagadod, azt mondod, nem vagy az. Aztán most letagadod, hogy letagadtad? Nem kezdesz kicsit belekavarodni a hazudozásba?
"De csak tudod milyen egy igazi fanatikus hívó, vagy az ufo kultusz?"
Igen, pont olyan, mint te. Én eddig még csak pontosan ugyanilyen ufóhívőkkel találkoztam, mint amilyen te vagy. Annyira sablonemberek vagytok, hogy szinte már rutin veletek a beszélgetés. Ugyanazokat a baromságokat mondjátok, ugyanazok a hülye témák(amiket közben kurvára nem ismertek), ugyanazok az érvelési hibák, ugyanaz a sötét műveletlenség, ugyanaz az evolúciótagadás és tudományellenesség, ugyanaz a B-scifiben elveszett fátyolos tekintet, és mindig, minden esetben ugyanaz a gerinctelen tagadása annak, hogy ufóhívő lenne.
Szerintem itt a topikban is van rá példa... -
#3929 Sci-Finek, meg fantasynak hívják.
H.G. Wells: Világok Harca (1898)
Úgy van benne pl. láthatatlan mindent felperzselő sugárfegyver, (energiafegyver? lézer?), hogy olyasmit legkorábban hatvan évvel később kezdenek el fejleszteni. -
#3928 Nem hiszem, hogy valahol bármit is tagadnék. De ha már itt megjelenik egy ember, aki nem osztja a nézeteidet, akkor az már hülye, feljogosít téged automatikusan személyeskedésre.
Szerintem mindent mérlegelek megfelelően.
Kár, hogy benned nem kelt gyanút, talán mert te vagy az akit megfelelően az agymosás áldozatává tettek? Sosem tudjuk meg.
Tudós és tudós között is van különbség bőven, ezt neked kéne a legjobban tudni. Vannak erkölcstelenek, hatalom és pénzéhesek, megvesztegethetők, elnyomottak.
Hogyne tudnának. Ne legyél naiv.
Sajnos ez így nem igaz. Egyeseknek nem érdeke, hogy a valódi valóságról tényekről tájékozódj, értesülj. Kifejezetten ellenzik. Amíg egyes csoportok kezében összpontosul a hatalom, az egész bolygóra leredukálva, addig mindent megtehetnek.
És mit értel kötelesség alatt itt? Kötelességed befogni a pofád, és amit eléd pár lefizetett ember elfogadni? Jelenleg ez zajlik, és ezt szeretnék megtartani.
Nyilván különbséget tudsz tenni, hülyeség meg hülyeség között is, hiteles és nem hiteles dokumentum között is.
Nincs semmi melodráma, informálódnod kéne több helyről. Mindenütt ott van, csak keresni kell.
Mint mondtam, nyitott vagyok és egyre többen lesznek azok. Jelenleg te kezelsz ellenségként csak, nem én önmagamat. De próbálj meg hülyének beállítani. :)
Pedig találnál te is, még ha be sem vallod.
TE miről beszélsz ember? :D A te szomszédod is egy ilyen lény, nem? Kicsit paranoid vagy, ennyire nem kell fosni, hogy ilyen helyzet nem létezhet, csak ember. Szerintem határozottan nem mondtam ilyet, csak feltevés. Ne próbáld meg idekeverni a beépülést.
Nem tagadok, hiszen nincs mit, és eszem ágában sincs semmissé tenni.
De csak tudod milyen egy igazi fanatikus hívó, vagy az ufo kultusz? Attól és rohadt messze vagyok, bármennyire is fáj, és próbálsz annak beállítani.
Légy nyitott, ne ilyen alpesi krvaanyád stílusú.
-
Zero 7th #3927 A Bibliában, meg a Terminatorban. -
Zero 7th #3926 Az anyád picsáját.
Én MINDIG érvelek, még ha a büdös kurva anyádba küldelek, akkor is.
(Látod, most is.) -
Zero 7th #3925 "Egy félének ismerhetjük, de nem biztos, hogy amit mutatnak nekünk, az úgy is van. Nem minden az aminek látszik, vagy mutatják kb."
Érdekes, hogy ez a kétkedés nincs meg benned olyan dolgokkal kapcsolatban, ami tetszik neked. Egyszerűen úgy válogatsz állítások közül, hogy mit fogadsz el igaznak, meg mit nem, hogy neked mi tetszik.
És ez bizony rettentően gyáva és ostoba dolog. Gyáva, mert nem mersz szembenézni azzal, hogy a valóság lehet olyan is, ami végül nem fog tetszeni, és ostoba, mert nem a valóság a referencia, hanem a vágyak.
"Elég csak a darwin elméletre gondolni, abban is vannak nagy hibák, melyeket mai napig egyesek nem képesek elismerni, és nem is akarnak,"
Tudod az azért elég gyanús tud lenni, hogy minden balfasz idióta sorra ugyanazokat a dolgokat rángatja elő. Hol mossák az agyatokat ezzel a szeméttel?
Az evolúciós elmélet milliószorosan igazolt, gyakorlati alkalmazásai vannak. JOBBAN működik, mint pl a gravitáció elmélete. Amire célozgatsz hibák, azok csak az értetlenségből ,a tények pofátlan letagadásából, és hazudozásból származnak. Nem véletlen, hogy tudományos szinten nincs erről vita, csak azoknak vannak a dologgal fenntartásaik, akiknek a leghalványabb lila fingjuk nincs a témáról.
"Pedig akiknek a szavára egy független ember adna, ez egy tudós."
És te mégsem adsz a szavukra. Fura, mi?
"Mondtál, írtál valamit egy tanulmányt amit egy kisebb csoport régóta sejt, csak elhallgatják te pedig le merted közölni? El leszel hallgattatva."
Baromság. Ha igazad van, nem tudnak. Ha hülyeséget beszélsz bizonyítékok nélkül, akkor meg jogos. Idióták csak ne ugassanak felnőttek dolgába a partvonalról.
"Az írásodat kifigurázzák"
Azt csak akkor lehet, ha eleve röhejes volt. Tényeket nem lehet kifigurázni. Ha nem tényekről beszélsz, megintcsak megérdemled, amit kapsz.
Szokás felhozni, hogy manapság mindenki csak a jogairól pofázik, a kötelességek meg elsikkadnak. Meg hogy következmények nélküli ország, stb. Hát akkor tessék szépen alkalmazni erre az esetre: jogod van pofázni bármiről, csak akkor a következményeket is szépen tessék zsebre tenni. Ha hülyeséget beszélsz, és bizonyítékod meg nincs (gyakorlatban ez a hülyeség kritériuma), akkor kiröhögnek.
És ez így van rendjén.
"Bedugnak egy zárt osztályra vagy baleset ér."
Jaj, hagyjuk már a melodrámát. Minden "furcsa" halálesetre lehet mondani kéttucat másik kóklert, aki meg évtizedek óta vígan terjeszti a faszságait. Ha olyan kibaszottul nagy elhallgattatás lenne, akkor pl Dänikennek már rég elvágták volna a torkát egy perui nyomornegyedben.
"De, jobb lenne a valós világot megismerni, de látod az ember saját magának ellensége."
Igen, azt tisztán látjuk, hogy te önmagad ellensége vagy, és mindent megteszel, nehogy véletlenül megismerhesd a valóságot.
Csak nem értjük, hogy miért vagy ilyen hülye, mikor lehet ne ezt épeszűen is csinálni. Csak le kéne állni arról, hogy az állítások közt aszerint szelektálsz, hogy mi tetszik neked. Aszerint kéne, hogy mi igaz.
"De a valóság a mai nap is tágul folyamatosan kifelé az elképzelhetetlen felé? Gondolok erre, hogy ami pár 100éve elképzelhetetlen volt, azok mára megvalósultak."
Ez eléggé debil megközelítés, hogy mi elképzelhető, meg mi nem. Az elképzelhető dolgok számossága sokkal nagyobb, mint a megvalósíthatóké, de elképzelhetetlen dolog nem valósítható meg semmiképp. Kétlem, hogy a ma létező dolgok közül találnál olyat, amit száz éve ne TUDTAK volna elképzelni.
"Nem kergetek vágyálmokat, csak barátkozok egyes gondolatokkal."
A minket látogató, köztünk élő földönkívüliek létezését határozottan állítod, de nem kergetsz vágyálmokat?
Hát de, pontosan azt teszed. Még ha önmagadnak is tagadod, akkor is ez a helyzet.
"nem vagyok ufo hívő. Két lábbal állok a talajon. "
A büdös lófaszt. Azért nem kéne most hirtelen letagadnod mindent, amit eddig leírtál... Tudod, az internet emlékszik, úgyhogy nehéz lesz a leírtakat semmissé tenned. -
Pares #3924 Melyik mesénkben van szó tömegpusztító isteni csodafegyverekről, zajos, égen közlekedő tüzes szekerekről, égből alászálló istenekről és hasonlókról? Kíváncsi lennék rá... -
Pares #3923 Sose volt képes többre, csak trágár stílusú személyeskedésre. A "stílus maga az ember" nála tökéletesen igaznak bizonyult... -
#3922 De a valóság a mai nap is tágul folyamatosan kifelé az elképzelhetetlen felé? Gondolok erre, hogy ami pár 100éve elképzelhetetlen volt, azok mára megvalósultak. Nem kergetek vágyálmokat, csak barátkozok egyes gondolatokkal. Nem fanatizmus szinten, amire vannak példák.
Tévedés azért ne essék, nem vagyok ufo hívő. Két lábbal állok a talajon. :)
A netes dolgokra meg már rájöttek rég, készülnek is bekorlátozni bizonyos tartalmakat.