Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Gondolom valamiféle következtetések útján jutott erre a megállapításra.
Ha mond valaki olyant, mely nem egyezik értékrendeddel, még nem biztos, hogy celeb. De esszerint Einstein is lehet egyféle celeb. Nem????
Amúgy pedig ezen megállapítását az emberi faj energiaéhségére alapozza. Az esélyt abban látja, ha kirajzunk a világûrbe.
És azon MÉG JOBBAN ledöbbentem... 😄
Az ilyeneket úgy mégis hogy? Milyen tulajdonságai vannak, ha fizikai nincs? 😄 Mutass már egyetlen dolgot a világban, aminek semmilyen fizikai tulajdonsága nincs! 😄DD (Jézusomfacepalm)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
LOLWUT?! 😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A magyar FAJ az ûrbõl származik. Olvassad!😊)
Én mondtam már hogy nem halt meg, csak mostanában furán néz ki. Volt már fekete meg fehér, és most lila, csak ennyi.
A sok begyepesedett fejû, szaros hibbant tudós. Zárt osztályre velük.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
jó persze ez kicsit bizzar és a humor kategória
<#nemtudom>#nemtudom>
A modern UFO vagy I.T. értelmezések szerint a repülõ csészealjakban robotok és mesterséges inteligencia is van. Az UFO-k offenzívájának figyelembe kell vennie a galaxis ütközéseket is. Jaj nekunk ...
<#ijedt>#ijedt>
<#crazya>#crazya>
Egyébként az adott regénynek is van köze a feltett -izé...- kérdésedhez, de nem magyarázom hogy mi, mert azzal elspoilerezném a sztori egyik fontos csattanóját.
Ez március hetedikei elmélet, még friss, ropog. Persze egyáltalán nem biztos, hogy ez történt, most keresik a nyomait, a szétszórt csillagokat. Azt írja a cikk, hogy a mi galaxisunk befogta ezt a törpegalaxist, pályára állította, közben leszakadtak róla a csillagai. Aztán spirálpályán belehuppant a mi fekete lyukunkba.
Ha az övezet a galaxisunk magjához tartozik, és töknormális dolog, akkor más galaxisok magja körül is kéne látnunk ilyet. Azt nem tudom, látunk-e. Gondolom nem, mert az lesöpörte volna a fenti elméletet azonnal. A kérdés az, hogy csak nem látunk ilyet, vagy nincs is?