6569
-
Pares #4001 Melyekre gondolsz pontosan? -
hihy #4000 Úgy látszik mégis csak megsértődtél.
Az általad említett "címek, nevek" számomra egy azon kategóriába tartoznak.
Az Ószövetség sem ismeretlen számomra, sőt a többit is "láttam" már.
Köszönöm, hogy felajánlottad, hogy bizonyos feltételekkel szóba állsz velem.:)) -
Pares #3999 Már megbocsáss, de semmi közöm Saintgermanhoz, a reptilekhez és a többihez. Legalább vennéd a fáradságot, hogy elolvasod azt a néhány részletet, amiket a könyvből idéztem, mielőtt elkezdesz ítélkezni. Addig persze, hogy nem látsz semmit. Már leírtam, hogy semmiféle kétes eredetű oldalakat nem látogatok, de úgy látszik nehéz felfogni, vagy így egyszerűbb a szőnyeg alá söpörni az egészet. Olvasgasd az Ószövetséget, nézz utána a Mahabharatanak, Ramayananak vagy a Védáknak, aztán beszélhetünk. -
#3998 Ejnye-bejnye saintgerman, hol hagytad a szeretet energiát és a szeretet frekvenciát? Mit fognak ehhez szólni a szürkék? -
hihy #3997 History TV= -
hihy #3996 örömömem- azt jelenti sok örömem:) -
hihy #3995 Félreérted. Itt nem konkrétan az Isten személye volt a lényeges, hanem a hit.
Ő hisz valamiben, mert az egyenlőre csak hit, akkor mi a különbség egy vallásban, és az (egyenlőre) idegenekben való hitben?
Tudom, hogy te is hiszed, azonban én nem látok olyan bizonyítékot, mely engem picit is meggyőzhetne. Az olyan oldalak, melyek tele vannak énmindenttudokrólukmikorholélnekhányanvannak szorozva millióval, nos azok számomra nem mások, mint az emberek hülyítése. Persze van egy USA politikus, aki öregkorára frankón kitálal. Ja persze, akkor neki már hinni kell igaz?
Figyelj, én nem hiszem a Teremtőt, és az egyéb hasonló megnyílvánulásokat, de kész vagyok arra, hogy elfogadjam őket, ha elfigadható tények elé állítanak. Elfogadom, hogy vannak reptilek, az alienek itt élnek közöttünk, a patakifaszt már megfejték agyilag. Mindent el fogok hinni! De addig-----------------------------kérdés
Az idegenekre visszatérve, hidd el, hogy reménykedek abban, hogy az életem tanúja lesz ama bizonyos találkozásnak. Bár nem biztos, hogy örömömem fogom benne lelni, sőt lehet, hogy te sem. Attól, hogy egy civilizáció fejlettebb még nem biztos, hogy az erkölcsiség magaslatán állnak. Még az is lehet, hogy teljesen más elveket vallanak.
Én elhiszem, hogy kellemes álom-mesevilágban élni, hiszen addig sem kell foglalkozni a napi, életi gondokkal, hiszen az összes rosszat a reptilek, és társaik okozzák, vagy a másik, hogy az emberiséget az alienek fogják megmenteni.
Legalább venne annyi fáradságot a sok bennük hívő, hogy összehangolnák mondanivalójukat, cselekedeteiket. Mert így bizony egy nagy katyvasz az egész.
Amúgy pedig SaintGerman reagálására is kíváncsi lettem volna. De ilyenkor neki alattomos vagyok, amikor úgy érzi, hogy alákérdezek.
Ne haragudj, ha megsértettelek.:) -
#3994 Bizony-bizony, a sok seggbe kukitól jó tág lett a tölcséred. -
#3993 akkor neked így -
Pares #3992 404 -
Pares #3991 Nem nagyon szeretem az ilyen "létezik vagy nem létezik Isten" típusú vitákat, mindig értelmetlen sárdobálásban végződnek. Annyi biztos, hogy ha létezik is egy ilyen mindenható erő, annak semmi köze nem volt az Ószövetség, magát "egyetlen Istennek" nevező lény kegyetlenkedéséhez, pusztításához és népirtásához... -
Stockbauer33 #3990 3-ik évadig néztem de látom 5-kig fent van a core-n -
#3989 Kis áttekintő -
hihy #3988 Bár szerintem a többi is azon a szinten van. -
hihy #3987 -
haxoror #3986 "Ahogy Ábrahámék menekültek, a felesége Lót visszanézett és sóbálvánnyá vált ."
1. Ábrahám nem volt Szodomában.
2. Lót nem Ábrahám felesége volt, hanem az unokaöccse.
3. Nem Lót nézett vissza, hanem Lót felesége.
"Sodoma és Gomora történetét mindenki ismeri ."
És ez még csak a könnyen ellenőrizhető első része a "sztorinak"
-
hihy #3985
Jó nem veszem az adást. De mit kellene tennem?
Annyi elég, ha elhiszem?
Mert, ha nem, te mit teszel?
Mondd te miért nem hiszed Istent? Pedig több milliárdan bizonyítják neked, hogy igenis létezik. Sőt napi kapcsolatban állnak Vele.
Szó szerint, mint pl némethsanyi bácsi, a HIT-es. Ő akkor bolond, mert te nem hiszed az Urat?
Várom a válaszod, de kérlek konkrét legyen.:)) -
hihy #3984 Én is beletartozok az ember halmazba.
Habár nem is olyan biztos: #3887 -
hihy #3983 Hm, ezt nem értem. -
Pares #3982 Azért ennyire ne legyél túlbuzgó. -
Saintgerman #3981 Azok, akik Attilát elvitték, azok nem ugyanazok, akik szerinted Davidot is el kellene, hogy vigyék.. -
Saintgerman #3980 Te is kapcsolatban állsz velük, csak te nem veszed az "adást".. -
hihy #3979 Te napi, esetleg lazább kapcsolatban állsz velük??
Ugye válaszolsz? -
hihy #3978 Ezt a davidicke-t hogy nem vitték még el, mint patakiattila-t?? -
Saintgerman #3977 Az idegenek hamarossan megfognak jelenni, de engem nem lepnek meg. Már csak azért sem, mert az infók nagyrésze amit itt írogatok, éppen tőlük származnak. Nekem - nekunk nincsen igazunk, egyszeruen csak nyitottab a tolcsérunk, amin keresztul az átlagnál tobb info áramik be... -
hihy #3976 Mondd te mit fogsz akkor tenni, ha egyszer csak valóban megjelennek az "idegenek", és kijelentik, hogy az eddigi elképzelések, vélt bizonyosságok teljesen hamisak??
Őket is meg akarod majd győzni az igazadról, igazatokról??
Remélem reagálsz.:) -
hihy #3975 A Jóistennek az égvilágon semmihez semmi köze.
Az Embernek annál inkább. -
Saintgerman #3974 Vagy ha Dänikennél egy kicsi naprakészebbek akarunk lenni, akkor az alábbi videón Icke elmondja, hogy hogyan térítették el a Foldet a mi érzék tartományunkon túli entitások és hogyan zártak minket egy a sajátjuknál kissebb boxba. Az AVATAR film jól illusztrálja a valóságot.
The Hijack - Schism & Saturn -
Pares #3973 Az Ószövetség ad tanúbizonyságot arról, hogy az ott történtekhez a Jóistennek az égvilágon semmi köze nem volt. -
Pares #3972 Először is nem ufós oldalról szedtem, nem is nagyon látogatom az olyan oldalakat, mert többnyire inkább komolytalanná teszik a témát, mint valamilyen értékes infóval szolgálnának. Baktay Ervin Indiai regék és mondák könyvéből idéztem (egy korai kiadás lehet, mert elég ramaty állapotban találtam). És igen, egyértelműen repülő szerkezeteket és tömegpusztító fegyverekről írnak benne.
A kérdésedre az egyik részlet szolgálhat válaszul: "s amikor a nagy szent látta, hogy minden férfias kiválóság, minden szellemi képességgel együtt, teljes fénnyel ragyog bennük, nagy erejű égi fegyvereket kért és kapott részükre az istenektől". Ebből kiderül, hogy
1., 2., 3., 4., ezek a részletek, amiket a könyv néhány történetéből írtam ki. Kutatót? A tudományosnak nevezett körökből nem nagyon foglalkoznak a témával a nevetségessé és komolytalanná válás rizikója miatt, és mindenki aki mégis megteszi, megkapja az áltudományos gúnyát. De ha komolyan érdekel, akkor az agyonkritizált Daniken könyveiben olvashatsz a témáról eleget. -
#3971 El van torlaszolva a farok csakrája, ezért csak ennyire futja. -
hihy #3970 Bírom az ilyen semmitmondó válaszaid. -
Saintgerman #3969 azt várhatod... azon a szinten, amin te szeretnél bizonyítékokat kapni, ott nincsenek. Te magadnak kell "felnőlni" ahhoz, hogy észleld őkek, mert azok ugyan nem ereszkednek le hozzád ! -
#3968 Nincs rá bizonyíték, mert a CIA és az Illuminati eltüntette őket. -
hihy #3967 Bizony én sem szeretem.:))
Az emberek még nem elég ostobák, tovább kell őket hülyíteni. A vallás, a hit már nem igazán megfelelő erre a célra.
Bizonyítékot pedig ne tőlem várj, hanem az "arra hivatottaktól", akiktől nyüzsög az tudományos topic. -
bubis asvanyviz #3966 Azért az elég nagy por kavart volna tudományos körökben (és nem csak ott) ha tényleg megtalálták volna atomfegyverek e városokban történt bevetésének nyomait.
Szóval, ha valami megbízhatóbb forrást, tudományos publikációt tudsz linkelni ennek bizonyítására azt szívesen elolvasom. -
bubis asvanyviz #3965 Azért nem szeretem ezeket az oldalakat, mert felsorol x mennyiségű állítást és ezt 0 mennyiségű hivatkozással/forrással teszi.
Egy példa az általad idézett szövegből:
"1979-ben David Devenport, brit kutató az egyik könyvében azt állította, hogy talált Mohenjo Daro közelében egy 50 méter széles epicentrumot, melyben a Vitrifikáció nevű folyamat jeleit lehet felfedezni."
-Na ezt nem ártana lehivatkozni, mert e nélkül az egész állítás semmit sem ér. Próbáltam utánakeresni ennek a David Devenportnak de hasonlóan, csak ilyen oldalakba botlottam.
Szóval várom továbbra is a "bizonyítékokat". -
hihy #3964 "Lehetséges, hogy az ókorban földönkívüli atomháborúk voltak?
Elég hajmeresztően hangzik, de egyre több rá a bizonyíték, hogy igaz lehet . A múltban az itt élő földönkívüli istenek folyamatosan háborúban álltak egymással, erről tanúskodik a Mahabharata is . De előtte vegyünk egy másik legendát :
Sodoma és Gomora történetét mindenki ismeri . A biblia szerint ezekben a városokban olyan emberek éltek, akik nem hajoltak meg az "istenek" akarata előtt, ezért az idegenek elhatározták, hogy elpusztítják azt . Két égből alászállt "angyalt" küldtek oda, akik előtt Ábrahám behódolt és illően megvendégelt, ezért közölték vele, hogy a városokat el fogják pusztítani és mivel látták rajta a földönkívüliek iránti tiszteletet megengedték, hogy családjával elmeneküljenek . A két idegen ezután tűzzel és kénesővel (hasonlít egy atombomba leírásához) pusztította el a városokat . Ahogy Ábrahámék menekültek, a felesége Lót visszanézett és sóbálvánnyá vált . De mitől vált sóbálvánnyá ? Lehet, hogy egy gombafelhőt látott és földbe gyökerezett a lába ? Gondold el egy ókori embernek mekkora sokk lehetett egy ilyet végignézni, szerintem Lót helyében én is sóbálvánnyá váltam volna .
A legtöbb ilyen legenda Indiából maradt ránk, a Mahabharata című könyvben . India a történelem előtti időkben rendkívül megosztott volt, szinte minden kisebb területnek megvolt a maga "istene" . Ezek valószínűleg különféle űrből érkezett kalandorok lehettek, akik nem szívlelték egymást (hogy milyen faj volt ne kérdezzétek, mert egyenlőre még nem tudom) . De most jönnek az igazi bizonyítékok . Vegyük először Mohenjo Daro-t, az indiai szövegek így mutatják be a város pusztulását :
"„Mintha elszabadultak volna az elemek. A nap körbe-körbeforgott és keringett. A Bahma-fegyver hatásától megpörkölődve és lázban támolygott az egész világ. Az elefántok ide-oda rohantak, hogy menedéket találjanak az iszonyú hőség elől. A vizek forrni kezdtek, az állatok elpusztultak, az ellenséget legyűrték, s a tomboló tűztől sorra lezuhantak, megperzselődtek a fák. Az elefántok szerte-széjjel, ordítottak, s azután holtan rogytak össze. A lovak és a harci kocsik porrá égtek. Ezernyi kocsi semmisült meg, azután mély csend ereszkedett a tengerre. A szelek fújni kezdtek és a föld felderült. Hátborzongató látvány tárult elénk. A borzalmas hőség megcsonkította a halottak tetemeit, úgy hogy már nem is volt emberi alakjuk. Sohasem hallottunk ilyen fegyverről, sohasem láttunk ez előtt ilyen hatalmas, és borzalmas fegyvert… "
Ezen a területen egyébként radioaktivitást mértek :
http://www.palaeoseti.de/doku.php/oasien/mohenjo-daro_atomic..
Harappá pusztulását így írják le :
"Gurkha, gyors és erős vimanán repülve, egyetlen lövedéket hajított, amely az univerzum teljes erejét rejtette. A füst és láng izzó oszlopa, ezer nap fényességével, teljes pompájában emelkedett… függőleges robbanás gomolygó füstfelhőivel… az első robbanása után emelkedő füstfelhő terjeszkedő kerek köröket alakított, mint az óriás napernyők szétnyílása… ismeretlen fegyver volt, a halál hatalmas hírnöke, amely a Vrishnik és az Andhakák teljes faját hamuvá zúzta.
… a tetemek annyira megégtek, hogy megismerhetetlenné váltak. Kihullott a hajuk, körmük; a fazekak látszólagos ok nélkül széttörtek, és a madarak fehérré váltak. Néhány óra múlva, minden élelmiszer megfertőződött… hogy meneküljenek a tűztől… a katonák patakokba vetették magukat, hogy magukat és felszerelésüket megmossák…"
Rádzsasztánban, Dzsódhpúrtól keletre a régészek szintén egy radioaktivitást mutató ókori városra bukkantak . A helyet vastag hamuréteg borítja és a terület a sugárzás miatt máig le van zárva . Sok környékbelinek van születési rendellenessége, és daganatos betegsége . Francis Taylor angol régész szerint : "A radioaktív hamu hihetővé teszi, hogy a Mahábhárata korában ismerték a nukleáris fegyvereket" Amúgy ide eredetileg egy lakótelepet akartak építeni, 1992-ben bizonyították be, hogy a területen található hamu radioaktív, ma a terület teljesen el van kerítve .
http://iroklub.napvilag.net/iras/26155
Végül India déli végében, Cape Comorin földjén a zarándokok már ősidők óta tudják, hogy egykor Durgá istennő járt ott és állítólag még mindig érzik az energiáját . A területen manapság uránt bányásznak .
http://govinda.blogter.hu/316491/atomfegyver_a_regi_indiaban
Szerintem ez nem semmi, és nem lennék meglepve, ha pár szkeptikusnak leesett volna az álla olvasás közben :-)" -
#3963 Még jó, hogy már lejárt a büntipontod, így legalább kicsit hitelesebb a hisztid.
"Provokálás, trollkodás az evolúció topicban." -
hihy #3962 Nem is.
DE szamárszámba igen!!!