6569
12149940121232355297.jpg
  • Eneff
    Szerencsére az idegenek nagyobb spektrumot látnak.
    Meg persze nekik tágabb a "tölcsérük" is.
  • Saintgerman
    Mi volt a kérdés ?
    Nem csak a két milliárd keresztény, de mi mind átvagyunk verve !
  • Saintgerman
    Amit te meg tudsz figyelni, az a fény spektruma, és ez az egésznek a 0,005%, még a tudósaid szerint is.. képzeld csak el, hogy mi rejtőhet a többi mögött..

Azt meg hogy mit hogyan kell.. beszélj te csak a magad nevében, de, hogy te meddig jutottál vele a legjobb példa..
  • Zero 7th
    "Egyetlen primitívebb lény sem zárhatja ki egy magasabb létezését"

Eheh, ezek a konyhafilozófiai alapvetések, beszarok! :D :P

Létezést nem lehet a priori megállapítani. Az MINDIG empirikusan kell, hogy történjen, megfigyelés útján.
    Amiről nincs megfigyelés, az praktikusan nem létezik, bármennyire is alátámasztott a létezése elméletileg.
  • hihy
    Nem a kérdésemre válaszoltál.
    Így viszont még mindig kérdéses számodra a két milliárdnyi keresztény bizonysága??????????

"Isten számomra egy információ halmaz, aminek magam is része vagyok."
    Ebben viszont egyetértek veled, ha ezt mint az Univerzumot érted, annak minden "alkotó elemével" együtt.
  • immovable
    Te már olyan okos vagy mint a picsa. Nagy felelősség a tiéd. Tanítsd a fiatalabb fajokat, mutasd meg nekik az igazságot, mely sok millió éves evolúciód során megtapasztaltál. Óvd őket Xenutól mester. :D
  • Saintgerman
    Hogy félreértes ne essék, én azt jelentettem ki, hogy olyan isten, amiről az Ó Testamentum beszél nincs ! Ott a félistenek, vagy idegenek egyikéről van szó, ami egyáltalán nem egyezik azzal az Istennel, amit a Vatikán "elad". Az egyház és a vallások az ember és a természet közé ékelődve tartja távol a föld lényeit a magasabb önmaguktól leárnyékolva, tudatlanságban és félelemben, önmagunk árnyékában.
    Egyetlen primitívebb lény sem zárhatja ki egy magasabb létezését, így én sem teszem. Isten számomra egy információ halmaz, aminek magam is része vagyok.
  • Zero 7th
    Te semmire nem vagy kíváncsi, ami kizökkentene a mesevilágodból.
  • hihy
    Nos ekkor szoktam azt mondani: LESZAROM!!
  • Pares
    Ilyen süket dumára meg aztán végképp nem vagyok kíváncsi.
  • hihy
    Jzuska--Jézuska

• Pares
    Neked nincsenek önálló gondolataid? Mi vagy te? Zéró csicskása? + tiltólista.
  • hihy
    Még csak annyit, hogy a tőled felsoroltak nem ismeretlenek számomra, hiszen másképp hogyan is alkothatnák véleményt.
    Csak tudod ami gyerekkoromban "igaz" volt, az nem igazán az felnőtt korban. Pedig rohadtul hittem a varázslókban, boszorkányokban, meg a többiben.
    De basszus rá kellett jönnöm, hogy az ajándékokat nem a télapó, és a Jzuska hozza, hanem a szeretteim. Az kissé problémás lenne, ha attól rettegnék, hogy este mikor támad rám a tűzokádó hétfejű.
  • Zero 7th
    Eheh, aranyos, amikor magadból indulsz ki, és az az alapvetésed, hogy senki nem ért az égvilágon semmihez.

Däniken hiteltelenségének megállapításához nem kell ismerni az egész "életművét", elég csak egyetlen részletét, ami éppen a saját szaktudással ütközik.

Továbbá kicsit túlságosan hozzászoktál, hogy ellenőrizhetetlen dolgokról beszélsz akkora hülyeséget, amekkorát nem szégyellsz. Ugyanis egy Däniken-kritika nem a misztikus vizsgálhatatlan kategória, mint maguk az ufók, hanem bizony lehetséges utánamenni, hogy tényleg az és úgy állítja-e Däniken, ahogy a kritika mondja.
    Innentől kezdve a hitelességi aggályaid semmisek.
  • hihy
    Várom a válaszod:#3985
  • hihy
    Nos most lesz az a pont, amikor végleg az ellenségednek fogsz tekinteni, de hát az élet ilyen. Az emberiség ostobább, mint valaha volt, és úgy látszik ez csak fokozódik.
    Szerintem is: #4016 (most nem is beszélt csúnyán)

• Pares
    Ne értetlenkedj már, azt írtad, hogy az általam felsorolt "címek és nevek" is ugyan úgy a hiteltelen kategóriába sorolhatók. Tán a Baktay Ervin magyar fordítására gondolsz? Vagy Danikenre (akinek gondolom a "hiteltelensége" miatt egy könyvét sem olvastad, de hiszel másnak, aki azt állítja, hogy hiteltelen).
  • hihy
    Azért látom kúpálódsz.
  • hihy
    Tuti, hogy az amiknál fog leszállni a legelső.:)
  • hihy

#4000 vs #4001

Hogy érted, hogy mire gondolok?
  • hihy
    Ugye reagálsz erre? #3985
  • Pares
    4001
  • hihy
    Melyik kérdésedre?
    Pirinyókát ellenséges vagy.
  • Zero 7th
    Leszarom a téma körüli szarrágásod.
    Van bizonyítékod, vagy csak pofázol bele a levegőbe? Te, és a kedvenc mesemondóid?
    Nem az akarat hiánya a baj a részedről a bizonyítással, hanem hogy te is tudod, hogy hazudsz, csak eljátszod itt ezt a komédiát.

Végtelen számú hülyeséget ki tudok találni, amihez valahol valakinek érdeke fűződhetne, ha igaz lenne. Ez nem teszi ezeket a kitalált dolgaimat igazzá.
  • Saintgerman
    Számomra pedig az felfoghatatlan, hogy hogyan lehet a birák között annyira tökkelütött, aki azt hiszi, hogy a gazda elárulja a nyájnak, hogy 'ti birkácskáim bezogy csak haszonállatok vagytok a mi számunkra és ha mi nem lennénk még a fû sem nőlne és mind itt halnátok éhen... Ha mi nem lennék még azt sem tudnátok, hogy hol van a villanypásztor és a ti világotok vége'..

És neked nem tünik fel "bazdmeg", hogy a világon senkinek, de különösen a gazdádnak nincsen érdekében, hogy neked valamit is bebizonyítson.. annál inkább, hogy eltitkoljon ?... "Bazdmeg"...
  • Zero 7th
    Még az sem elég. MINDEN hírcsatorna, szemtanúk tízezres nagyságrendben, esetleg személyes találkozásra lehetőség. Továbbá az idegenekről bemutatott tárgyak, járművek, eszközök, fiziológia, kultúra, fejlődéstörténet és történelem, meg úgy általában minden részlet, amit meg lehet tudni. Ez az, ami minimálisan elvárható egy kapcsolatfelvételtől.

Addig ez csak egy idióta vallás, kinyilatkoztatásokkal, prófétákkal, dogmákkal, a hit megfoghatatlan tárgyával, a 'bizonyítékokkal' amik csak a hívők számára bizonyítékok és egyébként is körkörös érvelés, meg a többivel.

Ez egy vallás, csak még abból is szar, mert a hívői nem is tekintik annak. Így egyházat alapítani a lehúzásokra, ami egyébként a többi vallás értelme, arra pont nem alkalmas.
  • Pluskast
    Szerintem amíg valamelyik hírcsatorna nem kezdi el élőben közvetíteni, hogy UFO szállt le a Kapitólium gyepén, addig csak puszta feltételezés.
  • Zero 7th
    MINDEN hiteltelen, bazdmeg, amíg nem mutat bizonyítékot!

Nem tűnik fel bazdmeg, hogy hiába beszél az összes nagy mesemondód fölöttünk repkedő, évezredek óta köztünk élő idegenekről, mégsem tudnak bemutatni egyetlen kibaszott darabot sem?

Ez valami kibaszottul felfoghatatlan számomra, hogy hogyan lehet valakit ennyire durván bepalizni...
  • Pares
    Örvendetes, hogy mindig ilyen vicces kedvedben vagy, viszont a kérdésemre még mindig nem válaszoltál. Tudod mit nem is érdekes. Valószínű, hogy bármilyen "nevet, címet" említenék, alapból hiteltelen lenne.
  • hihy
    "olyan szar a minőség"
    Nos ez úgy van, hogy az alienek direkte zavaró ferkvenciákat küldenek, ami megakadályozza, hogy értékelhető felvételt lehessen róluk készíteni.
    Nem akarják, hogy a földiek lekoppintsák.
    Bár nem tudom, hogy a kínaiakkal számoltak-e?
  • Susarc
    nem is azért raktam be:) olyasmi mint ami neten kering most az a Németországi UFO
  • haxoror
    "HD webcam"
    Ez?

A zene a vampire the masquerade bloodlines nyitószáma

Erről az egészről az jut az eszembe hogy a ruszkiknál nagy divat a dashcam, csomó road rage videó van a youtubeon (na AZOK hd kamerák), ők miért nem vesznek fel soha ilyesmit? Azokat még csak be sem kell kapcsolni ha jön valami érdekes mert folyamatosan mennek.

Komolyan ez a felvétel annyira szar hogy bármi lehet rajta, még ha tényleg ufo is olyan szar a minőség hogy senkit sem fog meggyőzni.
  • allock #4009
    Menthetetlen.
  • Zero 7th
    "Több van mint neked."

Mi is? Megint nem idézted be, amire válaszolsz.

"Beláthatnád, hogy amit ma ismerünk, meg belénk tápláltak az mostanra jócskán vérzik pár sebből. Ha a fejed tetején állsz, ez akkor sem fog megváltozni. Törődj bele."

Belátni csak azt lehet, ami igaz. Ez itt nem igaz, így belátni sem fogom. Ezt a sok sebből vérzést meg csak azért látod annak, mert a tudásod vérzik sok sebből. A jó hírem az, hogy ezt könnyebb kezelni, mert nem a világot kell megjavítanod, csak tanulnod kell egy keveset. Na jó, sokat.
    Beletörődhetnék, hogy hülyék vagytok, persze, de egyelőre még próbálok belétek egy kis értelmet verni.

"Amit te jelenleg hülyeségnek titulálsz (megteheted), mert úgy ítéled meg, az másokat még igenis érdekelhet, és fog is, ha meggebedsz is."

Jó, hát akkor te hülye maradtál. Nem gond, nem csak neked írom a hozzászólásaimat, hanem minden erre tévedőnek.

"Hol láttál ilyet, hogy hívő vagyok? Ne keverd már a szart plz."

Elhiszel baromságokat bizonyíték nélkül? El. Akkor hívő vagy. Kész, pont, téma lezárva. Kár pattognod ellene, ha egyszer tényszerűen az vagy.

"Pedig néhány bizonyított dolgot mégsem vagy képes elfogadni."

Sorold őket, kérlek! Nincs a kezedben semmi, csak spekuláció, csalás, és jól hangzó de ostoba fejtegetések.

"Elzárkózol előle nem kicsit, de még a kétely sem merül fel benned, gondolati szinten sem, hogy lehet abban valami amit más, másképpen állít."

Ha állít, bizonyítson. Ha nem megy, jogosan nevezem hülyének aki állítja.

"Szeretnéd ha így lenne, bizonyítékok hiányában. :)"

Megint, micsoda?

"Ez a lényeg, hogy nem azoknak hiszek. Régebben hittem nekik, aztán ahogy kitudódnak a dolgok, rájön az ember, hogy elbaszták a becsületüket, csoda ha bogarat ültetnek a ember fülébe? Nem. Egy ideig meg lehet vezetni az embereket, de aztán van egy szint, amikor már telítődnek és kételkednek."

Nem, ez valójában úgy van, hogy amikor a tudomány már túl magassá válik neked, hogy felfogd, akkor visszamenekülsz a sokkal egyszerűbb és izgalmasabb mesevilágokba. Azt egyszerűbb felfogni, munka sincs vele, mert készen, kereken eléd teszik az egész mitológiát, nem kell többet gondolkodni és tanulni.
    Szánalmas, de népszerű viselkedésforma ez.

"Pedig van pár, ami megkönnyítené az életünket, de más irányba terelnek."

Megint, micsoda?

"Rengetek hátráltató tényező van mai napig, aztán meg még több lesz."

Ja, például az, hogy nincs semmi a kezetekben, és mégis bizonyítékot akartok gyártani. Ez tényleg eléggé hátráltató tényező...

"El nem ismert megtörtént esetekből, észlelésekből rengeteg van."

Igen, ilyet én is tudok neked hazudni végtelen mennyiségűt, csak azt nem értem, hogy attól neked miért lesz jobb?

"Képekből, videókból még több, hangsúlyozom nem manipulált felvételekről beszélünk."

Ja, persze, mármint szerinted nem manipulált. Menj már faszomba, te tényleg ennyire elbaszott módon hiszékeny vagy?

"Mennyivel könnyebb és hitelesebb, emészthetőbb lenne, ha nem titkolóznának bizonyos szervek, nem?"

Fordítsuk meg a dolgot: szerinted elképzelhetetlen, hogy nem titkolóznak, csak sok a feltűnési viszketegséges ufóhívő hülye?

"De mindenre van válaszuk, mikor szorul a hurok egy kicsit,és a közvélemény felkapja a témát csámcsog rajta, lehűtik a kedélyeket egy átlátszó válasszal, tény közléssel."

Oh, gyönyörű, tízpontos öntökönszúrás. A "tény" szó jelentése: ellenőrizhető információ. Na, akkor most értelmezd, mit írtál! :D

"Nem érdekel a profit orientáltság egyáltalán. Ellene vagyok."

Igen? Akkor lehetne, hogy az összes hasznodat mostantól az én bankszámlámra utald? Adok számot...

"Tiltott tudás? Spirituális tanítókra gondolsz? Miért baj az ha valaki fejleszti magát?"

Ha fejleszti azzal semmi gond, csak ez nem fejlesztés.

"Nem ilyen személyre szabott horoszkóppal írogatással persze."

Ezt most miért emeled ki? Nem nagyobb hülyeség, mint amiben te hiszel.

"Készülnek bekorlátozni Eu szinten is, tiltani az ezoterikus oldalakat, magát a szót is kiirtani a keresőkből. Vajon miért?"

Mert így is épp elég hülyék az emberek lustaságból, nem kell még pluszban szándékosan is hülyíteni őket.

"És ha valóban használ? El kell gondolkodni rajta."

NEM. Nem gondolkodni kell rajta, kibaszottul nem. TESZTELNI kell, ha működik, akkor bevonni az orvostudományba, ha nem, akkor kibaszni a gecibe, és elfelejteni örökre.
    Na ezt a második lépést nem vagytok hajlandóak meglépni. Mert tesztelve már lett az összes ezós csodamódszer, és mind kihajításra érett.

"Ha vágy vezérelt gondolkodásom lenne, cifrábbakat írnék nem?"

Szerintem ennél cifrábbakat nem nagyon lehet.

"Olyan jelzőkkel próbálsz illetni, aminek halvány szikráját sem vélem felfedezni magamon."

Ezért mondom. Mert magadon nem veszed észre.

"Kezelhetsz idiótaként attól még nem értél el vele semmit ."

Ja, mert fejlődésképtelen idióta vagy. A legrosszabb fajta.

"A köztünk élő élienekre írtam, hogy a szomszédodban biztos lehet egy..."

Én meg erre mondom azt, hogy elmebeteg vagy. Már nem ott tartunk, hogy ESETLEG élhetnek köztünk élienek, hanem BIZTOS, ráadásul olyan sűrűséggel, hogy még a szomszédomba is jut.
    Na kész, itt teljesen kiszakadtál a valóságból, barátom.

"Kezdem azt hinni nem tudod mit takar a hívő szó, és milyen egy igazi hívő, csak dobálózol vele. Csak te szeretnéd minden áron rám erőltetni és beskatulyázni vele. "

Ne vetítsd ki rám a hiányosságaidat, ha megkérhetlek! TE nem tudod, mit jelent a hívő. Próbálod magadról lerázni a jelzőt, mert érzed, hogy kellemetlen, de nem fog menni. Mert hívő vagy. Elfogadsz olyan dolgokat igaznak, amire nincs bizonyíték. Ezt csinálod, és pont ezt jelenti az a szó, hogy hívő.
    Próbálod mentegetni magad, hogy egy ufóhívő mennyire elborult, csak az a vicc, hogy észre sem veszed, de már régen túl vagy azon a határon, amit még épeszűnek lehet tekinteni.
  • Susarc
    már ne is haragudj ,de akkor duplán bunkó vagy! a baleseted sajnálatos viszont nincs jogod a saját szenvedésed mögé bújva gusztustalan módon 0/24-ben mocskolódni,nevetni a másikon! JA bocs,neked szabad nevetni a másikon csak nekünk kell szégyelni magunkat??
    gondolkozz el ezen!
  • Eneff
    "kis nyomorék"

Amikor 6 éves voltam, oldalról belénk jött egy vagány speedmotoros és maradandó gerincsérülést szenvedtem, deréktől lefelé lebénultam.
    No nem baj, gúnyolódj csak. Majd, ha eljön az ideje Jahve előtt elszámolhatsz ezzel is, pont, mint az összes többi gaztetteddel amiket elkövettél.
  • Susarc
    te elég kis nyomorék no life troll majomgyerek lehetsz! mi a fenét keresel itt egyáltalán? 0/24-ben trollkodsz és baszogatod a másikat!
  • Eneff
    Ez biztos az ISON lesz, mindmeghalunk. Azért remélem, hogy a valóvilágot még megnézhetem.
  • Susarc
  • Stockbauer33 #4002
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    https://www.facebook.com/Enigmatv/posts/676989618989206:0