6569
12149940121232355297.jpg
  • Cifka1seggfej2
    te paraszt, seggynaló zéró, ilyen a haverod : Cifka Miklós egy fasszopó, gerinc nélkül létező, kétszínű, kommunista/náci buzeráns!
  • hihy
    a fene egye meg!!
  • hihy
    Az Ouija(ejtsd: widzsi)-tábla, azaz „beszélő tábla” a nyugati országokban játékboltokban kapható. Azonban korántsem „játékszerről” van szó, hiszen a szellemvilág lakói mellett földönkívüliekkel is kapcsolatot teremthetünk általa. Természetesen, mint mindenféle spiritiszta eszköz alkalmazása esetén, a tudományosság érdekében, többszörös ellenőrzés és kontrollkísérlet szükséges megbízható használatához.

Basszus, elfáradtam.
  • hihy
    Ilyen egyszerű is lehet.
  • Zero 7th
    Egyszerű vagyok, hogy biztosan megérts.

De akkor foglaljuk össze a helyzetet.
    1. Kint vagyunk az utcán, beszélgetünk.
    2. Éppen ufókról van szó, a beszélgetőpartnerem ugyan egy idióta, de elszórakoztatjuk egymást.
    3. Te odajössz, és közlöd, hogy ne beszélgessünk már amiről kedvünk van, mert neked most ilyen kedved van.
    4. ???
    5. Profit. Ja, izé, nem, ez nem az. Csak 3.-ig van.

Komolyan, mégis kinek képzeled magad, hogy csak úgy megszabd, hogy ki írhat egy topikba, ahová még csak nem is jársz?
    Mégis, most komolyan, mit képzelsz?

Még ha azok pattognának, akiket osztok, az még hagyján. Az teljesen érthető. De hogy te itt beesel egy napok óta húzódó beszélgetés közepére, és gondolatrendőrködj...

Na ezért adtam egy tippet, hogy mivel tölthetnéd még el az idődet hasznosabban.
    Csak tettem eléd egy tükröt. Kicsit vulgárisabban és őszintébben fogalmazva, mint ahogy te tetted.

Én egyébként nem gondoltam komolyan, felőlem aztán maradhatsz, meg írogathatsz nekem, látod, válaszolok is. Viszont azt megszabni nem te fogod, hogy én írok-e ide.

És hogy miért beszélgetek veletek? Mert ha nem teszem, akkor pang a topik. Bedobáltok linkeket, amit úgysem néz meg senki, azt szevasz. Örülj, hogy van mit olvasni!

Hátha egyszer véletlenül megindul tőle a gondolkodásod.

A másik, hogy rettentően irritál a hülyeség terjedése, és én ennyit tudok/vagyok hajlandó tenni ellene. Nem sok, de valami, szándékot értékeld...

Azt kommentáljam, hogy ténykérdést fizikai erőszakkal akarsz eldönteni?
  • hihy
    Nos
  • hihy
    Ők már többet tudnak?:

• hihy
    Az UFO-hívőket persze az sem érdekelte, hogy 1998-ban maga Zündel is elismerte, könyvei átverések, egy szó sem igaz belőlük, mindössze a pénz kellett neki a többi publikációjához, és szerette volna letesztelni az amerikai emberek hiszékenységét. A történet, persze mint az lenni szokott, bővült módosult, és továbbél; az Interneten, UFO magazinokban, talkshowkban újra és újra felbukkan a náci UFO-k legendája. A fotókat, és dokumentumokat, amelyeket a neten lehet találni ebben a témában, nem kell készpénznek venni, hiszen ahogy egy jó átverésnél lenni szokott, mindig akadnak olyan vicces kedvű emberek, akik kihasználják mások hiszékenységét.
  • Stockbauer33 #4073
    Nem fogalmazól te bonyolultan. Sőt.1xü vagy mint egy 100as szög.Te ráreagálsz bármilyen földönkívülis hírre és kiosztasz mindenkit h bizony nincsenek idegenek.Had Ufózzunk már te szerencsétlen.Ezért van ez a topik.Mit zavar téged h a szomszéd Mari néni látod e Ufót v nem?Tőlem anyáz6sz itt mert élesbe bizony sírás meg könyörgés lenne bátor fiú
  • hihy
    Ezzel az idegen fajjal való találkozókra a Holloman Légibázison került sor, Új Mexikóban. Velük kötötték meg aztán azt a bizonyos egyezményt. Ez kimondja: az idegenek nem avatkoznak bele belső ügyeinkbe és mi sem az övéikbe.
    Nem ártunk nekik, de nem ám!!
  • Zero 7th
    Látom te is megmaradtál a kavicsrugdosó kecskepásztor értelmi szintjén.

Nem baj, ha túl bonyolultnak bizonyul, amit írok, akkor nem kell ám engem olvasnod. Ahelyett, hogy beszólogatsz, akár el is húzhatsz megbaszni a kurva anyádat a ravatalon.
  • Stockbauer33 #4070
    Ez vmi kényszer nálad h mindenkit kioktass h bizony nincsen semmiféle idegen faj?És már a a piramis épités óta megy a fals propaganda h becsapják az akkori kavicsrugdosó kecske pásztorokat v a modern sok 100 millió vadparasztot.Mi lenne ha bedugulnál mondjuk egy évig?Nemkő ám bepofázni állandóan klinikai eset.Értő ngem?
  • Zero 7th
    Szerintem ezek ugyanannak az agybajnak a különböző megnyilvánulásai. Tök jól el tudnának ezek egymással beszélgetni, mert míg az egyik beszélne a boszorkányokról meg az átkokról, addig a másik "megmagyarázná" a varázslatokat azzal, hogy ezek élienek a hájtechjükkel, meg hogy a gyíkká változtatás is csak egy boszorkány-reptil közös showműsor egy időre kikapcsolt álcázógenerátorral.

Az őrületnek nincsenek határai, ha egyszer beleestél, onnantól annak mindent alá "kell" rendelni.
  • hihy
    Azért meglep, hogy így gondolkodsz "rólunk".
    Mert ugye te is magyar vagy.
  • hihy
    Gondolom davidickefasz is összeszedte magát, de kurvára.
    Nagyon kíváncsi lennék, hogy mit mondana nekem, ha megbízna bennem. Mármint ickepöcs. Bár lehet, hogy már sajátmaga is elhiszi a baromságait, mert az okosok szerint, ha valamit sokáig hajtogatunk, az az elménkben valósággá válik.
    Az, hogy beismerje, hogy tökök csak hülyítelek benneteket, soha nem lesz, mert akkor miből tömné a buci geci fejét a hülye buggyant agyú.
    Amúgy pedig van belőlük választék: az egyik ismerősöm boszorkányok elleni medált hord.
  • Zero 7th
    Pont az okozta a rezonanciakatasztrófát. Túlgerjesztette a szeretetrezgés a lódításszabályozót.
  • immovable
  • Eneff
    Ejnye, hol hagytad a szeretet frekvenciát? Hát szabad így beszélni? Csak nem összeszűkült a tölcséred?
  • Zero 7th
    És? Mindez mit ment fel téged azon, hogy ezzel együtt, vagy ennek ellenére hülye vagy mint a segg, nem érted az írott szöveget, és a legelemibb logikai összefüggések felállítására, sőt megértésére sem vagy képes?

Továbbá évek óta bizonygatod teljes erőből, hogy mekkora gecinagy kacsalábon forgó álomvilágot építettél magadnak. Ezek után megalapozottnak látom, hogy a sikereidet, a "mercesest", meg a többit is csak képzeled magadnak. Teljesen egyértelmű az itteni munkásságodból, hogy nem tudsz különbséget tenni a valóság és a képzeleted közt, miért pont ebben tudnál?
    És szerintem azért van ekkora bezártságfóbiád, amit feszt megpróbálsz ránk vetíteni, mert éppen te vagy bezárva gumival borított falak közé. Egy gyógyintézetből vagy szanatóriumból írogatsz nekünk, amikor engednek, vagy szabadfoglalkozás van.

És az a helyzet, hogy ebbe a rólad alkotott képbe annyi fáradtságos munkát beletettél, hogy nehéz lesz már puszta szavakkal hitelesen ellentmondanod...
  • immovable
    +1
  • Saintgerman
    ha már személyeskedés, akkor legyen OFF !
    ...és mondod ezt mind te, aki jobb esetben is egy íróasztalnál alkalmazottként fog az életében "elrothadni"..
    na ide figyelj pöcsi ! amikor te még a kezeslábasodban magadalá kakiltál, a szüleid pedig a vasfüggöny mögül sóvárogtak a szabadság után, akkor én már kanadai passzal és mercesessel látogattalak titeket a ketrecetekben, akkor amikor még az "ászoknak" is az oldalát fúrta ki az irigység ! Aztán amikor lehullott a vasfüggöny - de nem a ti jóvoltotok miatt - akkor is (többek között) hozzám rohantatok beszerezni azt, amiről 40 éven át csak álmodoztatok.
    Persze megértelek én, a te világod olyan, mint egy ketrecbe zárt nyúlé, a horizontod pedig a ketreced falai. Neked a gazdi hozza a papit és ne magyarázza meg neked senki sem, hogy a te óladon kívül létezik még világ ! Nem is akarlak én bolygatni, képzeld csak el, ha egyszerre kinyílna az ólajtó és szabad lennél... mihez kezdenél a szabadságoddal ??!
    Zárd csak magadra az ólajtót öcse, de a gazdiról ne mondj vélményt addig, amíg helyet nem cseréltek..
    ON !
  • Zero 7th
    Óbazmeg...

Kábé negyedévente egyszer, kivételes alkalmakkor van bátorságod leírni valami nem kinyilatkoztatás jellegű, logikailag vizsgálható állítást.

És minden egyes alkalommal elborzadok, hogy még az az egyetlen lófasznyi logikai összefüggést is képes vagy idiótán, pont homlokegyenest a valósággal szembe menve értelmezni. Komolyan mondom, hihetetlen.

Figyelj, te ostoba!
    A sötét anyagnak és energiának AZ ÉGVILÁGON SEMMI KÖZE NINCS az elektromágneses spektrumhoz. A sötét anyag nem a spektrumon kívül van, hanem azért sötét, mert nem sugároz. A nem létező sugárzásának meg nyilvánvalóan nincs hullámhossza sem (és komolyan, ezt kell magyaráznom? EZT?! Erre nincs agyad, hogy ezt felfogd?).

Kész, komolyan, most végleg meggyőztél, hogy nem troll vagy, hanem TÉNYLEG egy ennyire semmihez nem értő, olvasott szöveget fel nem fogó, igazi elmebeteg fasz vagy.
  • Saintgerman
    Dunkele Materie und dunkele Energie
  • Zero 7th
    És főleg az a szánalmas, hogy ha száz ilyet is benyalnak, és sorra kiderül mindről, hogy megint a balfasz hiszékenységük áldozatai lettek, szépen mosolyogva beszopják a százegyediket is. Fel sem merül bennük, hogy valamit elbasztak, vagy hogy bennük van a nem is kicsi hiba.
  • Zero 7th
    Erre meg csak azt tudom mondani ismét, hogy aki az életében soha semmi eredményt nem ért el, és semmit nem tett le az asztalra, az nyilván azt képzeli, hogy erre más sem képes.

Nem kizárólag magadból kéne kiindulni. Te lehet, hogy egy semmirekellő és semmihez nem értő elmebeteg pöcs vagy, de a világ szerencsére nem csak ilyenekből áll.
  • Pluskast
    A szomorú az, hogy ezek után semmi pardon, bocsi tévedtünk kijelentés nem jön a részükről, hanem folytatják tovább. Ha ISON nem jött be majd jön egy másik amire ráfoghatjuk, hogy na ez most biztos az. Aztán ha az sem jön be akkor majd találnak egy másikat. Egyszer csak bejön. Sajnos ez legalább olyan káros mint az ostobaság és a butaság úgy általában.
  • Pluskast
    Tudod az a baj, hogy amikor ezeket a dolgokat mondod és kijelented, hogy az egyház hitrendszere kamu (nem mondom, hogy részben nem az sőt) eközben olyan dolgokat állítasz amikre nincs semmilyen konkrét bizonyítékod és kb olyanná leszel a kijelentéseiddel mint az az egyház amit bírálsz. Ne haragudj de ezek a kijelentéseid olyanok mint egy szekta vezetőé. Neked sincs kézzel fogható bizonyítékod, csak hited és ezáltal súlytalanná válnak az ilyen jellegű kijelentéseid. Nem bántásból írtam le ezt csak számomra ezek a kijelentéseid kb ugyanannyira vallás szagúak mint az egyház istennel kapcsolatos állásfoglalása.
  • immovable
    Tudjjukkik mondták neki a igazat. Háá miéé nem érted má meg!
  • haxoror
    Ezt a "0,005%" dolgot honnan veszed?

Mivel az elektromágneses sugárzás hullámhosszának nincs felső határa így az elektromágneses spektrum (aminek a látható fény is a része) végtelen.
    Tehát a végtelennek a 0,005%-ról beszélünk aminek nincs túl sok értelme
  • uwu420
    Úristendefgecihülyevagy.
  • hihy
    Mi a tököt jelent ez a mondatod?
    Mert, hogy semmi köze az egészhez, az tuti.
    Bár sejtem, hogy így egy képzeletbeli menedék mögé bújsz: Dehát válaszoltam--mondod.
    Pedig hát a fenét.
  • Saintgerman
    Aha,.. tehát itt tartunk újra: mééé van a szomszédnak nagyobb háza ?..
  • hihy
    Fura, ahogy elment az ISON senki nem jön vissza senki azok közül (nem pont itt az SG-én), akik száz százalékosan bizonygatták, hogy azok űrhajók. Teméntelen cikk, foto jelent meg bizonyságként. Nem jönnek vissza: hogy basszus tévedtünk. Bocs.
    Vagy akár a világvége. Elmentek, jöhetnek az újak.
    Azért azt is elképzelem, ahogy akik nyomatják a baromságaikat, jót röhögnek egymás között: egyétek csak, amit mi kiszarunk.
  • hihy
    képzelő erő
  • hihy
    "képzeld csak el, hogy mi rejtőhet a többi mögött.."
    Pontosan ez az SaintGerman!! Azok amíg nem tapasztaljuk őket, BÁRMIK lehetnek. Az emberi képzelő határtalan, és egyáltalán nem biztos, hogy a valósággal egybe vág. Hisz így akármit is állíthatok, te nem tudod bebizonyítani, hogy nem igaz.
  • hihy
    "Mondd te miért nem hiszed Istent? Pedig több milliárdan bizonyítják neked, hogy igenis létezik. Sőt napi kapcsolatban állnak Vele."

Hát az, hogy ők is bizton állítanak valamit, amit te nem fogadsz el. Miből gondolod, hogy a te állításod biztosabb alapokon nyugszik, mint az övék. Hogy te üzeneteket kapsz "tőlük2? Dehát ugyanezt állítják ők is. És így mehetnénk pontról-pontra, és minden egyezne. Tehát többen állítják a Teremtőt, mint te, ti a félelmeiteket.
    Hogy te csak az otestamentumi Urat nem hiszed. Nos te azt mondtad, hogy nem vagy hívő. Tehát akkor úgy zusammen. Nem??
    Meg hogy van az, hogy csak úgy váltogatjuk istenekeinket?
    Nem tetszik? A kukába vele, velük. Ha van Isten, akkor csak az Az egy van, volt, és lesz, és nem váltogatjuk, mint a szaros gatyát.
    Az utolsó szakasz nem direkte neked szólt:))
  • Eneff
    Miért nem a kedvenc szmájlidat használod?
  • Saintgerman
    Aham, értem. Tehát a fény spektrumán kívül: hősugárzás található, nem látható fény, röntgen és gammasugárzás. Brávó !

És mind ezt onnan tudjuk, hogy vannak furmányos bizergéink, amik látják helyettünk... Na és a bizergéket ki készítette nekünk ? Mert biza mi bizergéket csak arra készítünk, amit feltételezünk, hogy létezik...
  • Richard Donkies
  • Zero 7th
    Jézus fasza! Ténylegbazdmeg ezzel magyarázod magadnak a sok faszságot, amit az agyadba mostál?

Elárulom neked, mi van a többi részen: hősugárzás, nem látható fény, röntgen, és gammasugárzás.

És azzal egyébként tisztában vagy, hogy mindezt onnan tudjuk, hogy vannak olyan furmányos bizergéink, amik "látják" helyettünk azt, amit mi nem?

Ha meg már ujjal mutogatás a téma, akkor esetleg tükörbe is nézhetsz, hogy te meddig jutottál: egy elmebeteg fasz vagy, és ezt még azok is úgy gondolják, akik nem mondják a szemedbe, és látszólag egyetértenek veled. Ez valóban eredmény, még ha nem is igen irigylem tőled, akkor is.