6569
-
Zero 7th #4121 Mindkettő helyes, és a nyelvészek az ö-betűst javasolják, mert kihalóban van a hasonló esetekben (felett/fölött, pl). -
hiper fizikus #4120 Nem csöndben hanem a csendben a helyes. -
Zero 7th #4119 Sosem volt más. -
Pares #4118 Csak gratulálni tudok, sikeresen trolla... khm... terraformáltátok a topikot egy gumiszobára... -
#4117 :AS:DDDD -
#4116 Ez csak egy illúzió, egy hologram... Rossz frekvenciára vagy hangolva, kicsit még tágítanod kellene a csakrádat. Erre a célra egész jó kis műanyag játékokat lehet venni. -
hihy #4115 Hát bizony ez mindenkire igaz. -
Saintgerman #4114 Na látod ! ha csöndben maradsz, bölcs lehetnél.. -
Saintgerman #4113 Jól hallod, földöntúli ! Snowden 2013 ban szellözteti azt, amire 1983 ban került sor, névszerint a Montauk projekt, ahol már arra az idöre "ástak vermet" az emberiség számára, amikor már nem is öltenek fizikális formát... -
Saintgerman #4112 Köszi.. -
BladeW #4111 földöntúli = ? (földönkívüli?) -
#4110 :ASDDDD -
Stockbauer33 #4109 Parancsolj -
#4108 Nem vett ki senki semmit. Nem jó frekvencia tartományban vagy, ha rá tudnál hangolódni, akkor látnád te is. -
Saintgerman #4107 mért vetted ki azt, amire válaszoltam ? -
Saintgerman #4106 Lehet, hogy Snowden is az NWO topikról informálódott... -
Saintgerman #4105 .. .. neki még gyakorolni kell.. -
Zero 7th #4104 Gyakorlatban bemutatva:
-
#4103 Whatever. -
Saintgerman #4102 na ez a primitívebb módszer.. nekem már ajtó se kell.. ha elöttem van, csak ráállok a frekvenciájára.. -
#4101 Te nekimész a falnak? Én az ún. "ajtót" szoktam használni. Már elég régen feltalálták. -
Saintgerman #4100 Várok,... de a fal aminek neki mész az nem hologram-e ugyancsak ?
Nem talán csak azért mész neki, mert túlságosan bele vagy "szorulva a hologramodba".. ? -
#4099 Nade várjá'! Nem úgy volt, hogy a Hold nem is létezik, csak egy hologram? -
hihy #4098 Mármint hogy azufók tették oda. -
hihy #4097 A bizonyíték
-
hihy #4096 Elmaradott primitív pöcsök!!
Hiszen már mindenki tudja, hogy a galaxisunkban millió számra hemzsegnek a civilizációk, és csak az a baj, hogy mi (A FÖLD) még nem érettünk meg arra, hogy a galaktikus tanácsba bevegyenek bennünket.
Szerencsére a Földön mászkáló RENGETEG (számunkra többé-kevésbe láthatatlan) alien a segítségünkre van. De persze azért mint lenni szokott itt is vannak szemetek. A reptilek. De mi majd azufók segítségével seggbe rúgjuk őket. -
#4095 Vajon a jó öreg Saintgerman rájön-e egyszer, hogy mi disznók igazából összejátszunk az emberrel, és csak a hozzá hasonló "felvilágosultakat" hagyjuk ki a mókából? Vagy már élete végéig csak azt fogja bégetni, hogy [/i]négy láb jó, két láb rossz[/i]? -
Saintgerman #4094 Ez úgy hangzik, mint amikor egy fullra automatizált sertés tömeg tenyészetben az egyik disznó emberi eredetû jármûvet vél felfedezni.. -
BladeW #4093 ufot_talaltak_a_holdon -
#4092 Elfogták a sajttal maszturbáló férfit -
hihy #4091 -
hihy #4090 -
#4089 -
hihy #4088 -
hihy #4087 -
Zero 7th #4086 Erre kicsit jobban ráfekszel, szerintem el lehet érni, hogy a saját fasz követői koncolják fel. :D -
hihy #4085 Azért tudható volt, hogy valahogyan csak szerzi azt a rengeteg hiper-szuper titkos infót.
Egy beépített faszbuzireptil. Előkészíti a terepet a gyíkoknak, UFO-knak, meg a satöbbinek. -
#4084 Hoppá, hoppá. Most lebukott!
-
#4083 Állreg. Mit vársz tőle. Még ahhoz is gyáva, hogy a saját nickjén írjon.... Szánalmas. -
uwu420 #4082 Mindössze ennyi a baj kiscsillag?
Biztos nem csak ez a két gonosz van ebbe a nagy világba. Ha mással is bajod van itt elmondhatod. Apu, anyu is bántott esetleg?
Írjál listát, jót fog tenni, ha meg csak ketten vannak a rosszak, akkor tök jól állunk nem? :)