Földönkívüli élőlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az "egyensúly" csak egy ilyen, tudatlan idealisták kreálmánya. Amit te egyensúlynak nevezel, az folyamatos, dinamikus változás. Populációk felszaporodnak, lepusztítják a táplálékukat, majd éhen halnak, a táplálékuk újra elszaporodik, a populáció megint felhízik, és így tovább, körbe-körbe.
Magyarázd az ideális egyensúlyt annak a szarvasgidának, aminek a szoptatós anyja éppen éhen halt, meg mondd neki, hogy milyen jó, hogy egyensúly van...

Ez a szférázás meg külön röhejes, ez egy vallási-misztikus kifejezés, semmi helye egy tudományos beszélgetésben.

Komolyan, ennyire szemellenzõsen, ilyen kevés biológiai és ökológiai ismerettel inkább maradj csöndben, mert csak hülyét csinálsz magadból. Ezt baráti jótanácsként mondom.

Ez nem frusztáltság, egyszerûen egy tájékozott ember agyát az egekbe bassza, ha valaki nagy arccal osztja a kibaszottul durva orbitális faszságokat.

Jelen idõben beszéltek az indiánokról, úgyhogy kénytelen vagyok feltételezni, hogy a mai, rezervátumokban élõ indiánokról beszéltek.

Jelenleg az indiánoknál népbetegség a depresszió, az alkoholizmus, és a fiatalok körében igen durván elterjedt az öngyilkosság.

Ennél sokkal távolabb nem is lehetnétek a valóságtól, gyakorlatilag homlokegyenest az ellenkezõjét mondjátok, mint amit a tények mutatnak.

A többi "tudásotok" a világról is ilyen gecire pontos..?

Emberfóbiád van, és keveset tudsz a világról. Próbálj másként hozzáállni, próbáld meg cáfolni magadat, nem lesz nehéz.
Jó akkor megkérdezem tõled mégegyszer, szerinted jó lesz az úgy, ha egyes szférákat megbolygatsz oda fent?

Meg mi az hogy nincs egyensúly? Nincs, mióta él az ember, és különbözõ hülyeségeket követ el, na azóta valóban nincs.

Az, hogy én látok-e mögötte tudatosságot, vagy nem, az tök mind1, a tények azok tények. Még így is törekszik az egyensúlyra a természet, pedig látható miféle rák a bolygón az emberiség, ehez nem szüksges sem doktori cím, de még csak különösebb értelmi szint sem.

Mondhatsz bármit, meg bár ítélkezni rossz én tudom, de attól fügetlen bele rondítani megint egy szférába, az nem okos dolog. Az ember alapvetõ kiindulása az volt, hogy elégedetlen volt azzal, amilye volt. Ebbõl szépen elindult, és mára ott tart, hogy próbálja az általa okozott károkat úgy kijavítani, hogy benne van a pakliban a nagyobb kár okozás. Lásd, idõjárás befolyásolás.
Elnézésed kérem, hogy felhívtam a figyelmet arra, hogy ezek a szerencsétlenek már azon törik a fejüket, hogyan tudnák a saját hasznukra fordítani a természetet már megint, miközben azt sem tudják még mivel van dolguk.

Nem helyes az, hogy mindig a saját érdekét nézi az ember, ezt te is tudod, akkor mit vitatkozol velem?

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

Egyébként örülök hogy beazonosítottad, ez tényleg trollkodás volt, az élet kemény.
De ezen felül, egy csomó buktatóra hívtam fel a figyelmed, amit egyébként bizonyos ideológiáknak köszönhetsz. Ha tényleg a világ nagy dolgain akarsz filózni, azt csak ideológiamentesen lehet, érdeklõdve, nem ítélkezve.
Hú tényleg, és ezt hol hallottad?
Egyensúly az sosincs, csak arra való törekvés. Nem igazi törekvés ez, nincs mögötte szándék, csak a földön jelenlevõ körforgások valamelyest stabilizálják egymást, de attól még változás az van.

Az élet megjelenése elõtt a föld egy pusztaság volt, és azóta folyamatosan változik. Ez az egy világunk van, és hát pont ilyen lett, nem olyan rossz ám ez. Sajnálom ha nem tetszik, de nem lesz helyette másik.

Azért mondtam hogy halj meg, mert akkor kivonod magad az egészbõl, és nem lesz részed ebben a bûnös létezésben, az lenne az elveidhez hû cselekedet.
Az hogy ide írogatsz, áramot használsz, meg eszel, tök ciki, mert ettõl baromira álszent vagy.
Mibajod van? Mindig egyensúly van, ha az ember nem piszkál bele, ismered te hogyan mûködik a természet?
Tuti trollkodsz, így rád is hagyom ezentúl, fogyi vagy

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

Megneveznéd a dátumot mikor szerinted az egyensúlyozott rendszer van?
Csak mert megoldás lehetne az idõ megállítása, hogy meg is maradjon mindörökre, mert se elõtte, se utána nem lesz már olyan.
Szóval, melyik nap tetszett meg?
A hódok benne vannak az egyensúlyozott rendszerben, az ember kilépett ebbõl. Komolyan ennyire értetlen vagy?
Láttál-e már hódot gyárat építeni, láttál-e már hódot lemérgezni komplett folyókat, láttál-e már hódot több ezer tonna olajat önteni az óceánba? Folytassam?

A hódokat is utálod, vagy csak az emberek egy csoportját?
Egyébként még a legelmaradottabb indiánok is hatással vannak a környezetükre, és átformálják.
Igaz hogy nem olyan látványosan mint egy hód, de õk se rosszak.
Hát látod lehet...
De ha ennyire frusztrált vagy sg.hu helyett xhamsterre menj, az majd segít

Nem én egedül élek, lehet az a baj.
Az indiánoknál nem igen van depresszió, megannyi betegség. Sõt, az indiánok nem igen fogják a saját bolygójukat sem elpusztítani. És sorlhatnám nap estig, hogy mennyi problémát okozott a modern ember, de tudod te ezt magadtól is. Hogy az indiánoknak nincs tv-je? Majd nézheted a tv-d, amikor x katasztrófa elviszi a házaddal együtt.

uwu, te amúgy jól érzed magad? Ilyen megnyilvánulásokat utoljára olyanoktól láttam, akiket vernek otthon, ez lenne a probléma?

Az indiánok 5-10000 éve egyensujban vannak a természettel. Az indiánok vannak alul és a természet van felul !!! Ezt mi nem akarjuk a végtelenségig folytatni.
<#violent>
Ha zavar, szüntesd meg a problémát legalább saját részrõl, és halj meg!
Máshogy nem tudod elkerülni, hogy hatással legyél a környezetedre.
Igen ,és?
Ez miért is magyarázza meg annak a helyességét, hogy belekontárkodunk egy mûködõ, egyensúlyban lévõ rendszerbe?
<#wilting>

Én úgy tanultam, hogy a Foldon vannak teljesen steril helyek is:, a nagy sivatagokban, a himalájában, az antartiszon, a vulkánokban, ...stb.<#wilting>
"A kutatók szerint ha jobban kiismerik a magaslégköri baktériumtenyészetek természetét, esély nyílik arra, hogy azok manipulálásával például besegítsenek az üvegházhatású gázok lebontásának folyamatába, ezzel beavatkozva a klímaváltozás egyre jobban elszabaduló jelenségébe."

<#taps><#taps><#taps>
A nagyokosak sose fogják felfogni, hogy a természet fentartja az egyensúlyt, és amibe eddig belenyúltak az felborult? 😄
Hát komolyan mondom, ezek sose tanulnak

Élet a felsõ atmoszférában.

Hah, ki gondolta volna... Újabb bizonyíték arra, hogy az élet nem háklis...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

"Mi mint átlag emberek nem is fogunk semmit sem meg tudni."
Igaz. Esetleg majd annyit, amennyit potyogtatnak nekünk. De szvsz nem 89 éves bácsikák (nem a kor miatt, hanem a körülmények), az elmosódott zagyvás videófelvételek által stb által. És valóban lehetséges, hogy bármi is történhet velünk, de ezt csak az "arra illetések" tudják, tudhatják igazából, ha tudják.
Azért arra viszont kíváncsi lennék, egyesek/sokak szerint miért pont USA-t tüntetik ki oly kiemelt figyelemmel? Technika miatt?? Felejtõs. Miéert pont az amukat segítik a világuralom gyakorlásában? Ezzel netán valami céljuk van a fennmaradó földi lakosság valamiféle leigázásában?
Hm. Talán. De nem gondolnám, hogy az õ fejlettségi szintjükön erre engedélyt kellene kérniük.
A hajók valóban nem jutnak le, azonban valami módon már készítettek részletes óceáni fenék térképet. Nem?

Minden csak találgatás. Mi mint átlag emberek nem is fogunk semmit sem meg tudni. Az emberiség háta mögött olyan dolgok mûködnek, amirõl szerintem jobb is ha mi nem tudunk.. Kérdésessé tehetjük azt is, hogy a óceánok mélyén ahová a nyomás miatt a tengeralattjárók se jutnak le a sötétségbe, na ott mi lehet?<#nemtudom>

Official - Neelix - Expect What

Bácsika azt állítja, hogy látta amint az alienek szerelgetik a víz alatt az elromlott járgányokat. Hát nem egészen értem hogy enegedték õket olyan közel, és a vízben mely az a mélység ahol bizton állíthatok valamit az ott történtekrõl??
De ami számomra a legzavaróbb, miért várt idáig? Félt?? Hát a többi több ezer "hiteles" szemtanú nem fosott. Pedig õket még el is vitték, közösültek velük, mert õk az utódaink, akik genetikailag olyan elkorcsosult állapotba kerültek, hogy, ha nem frissítenek, kipusztulnak.
Igaz lehet?? Igen. Minden igaz lehet. Még a hétfejû sárkány is. Mert aki be tudja nekem bizonyítani, hogy nem léteznek, az elõtt leborulok.

Aki olyat állít, hogy bizonyosan mi vagyunk a legfejlettebb lények az univerzumban, az totál hülye!!!
Aki olyat állít, hogy nem mi vagyunk a legfejlettebbek az unuverzumban, az totál hülye!!!
Az egyik nem üti a másikat, hiszen egyikre sincs még valós bizonyíték. Legalább is szvsz. Az, hogy a neten különféle szenzációhajszász oldalak, blogok mit állítanak, nem jelenti a tökéletes igazság kimondását sem. Az NWO-on van egy forumozó aki bizton állítja a gyíkok uralta világunkat. S bizony lehet, hogy neki van igaza. Egy 89 éves bácsika azt állítja, hogy alienek vezetik a Földet az USA által. Bizony lehet, hogy neki van igaza. Én azt állítom, hogy szellemek vezetnek bennünket, õk adják az utasításokat. Nem lehet-e igazam??? És akkor még hol vannak a vallások az isteneikkel.
Végezetül is szvsz bármi lehet, de egyenlõre minden csak találgatás, feltételezés. Egy ami tutira biztos: az "ember" alkalmassága mindenfajta aljas, és nemes cselekedetre. És erre a az emberiség fennállása alatt rengeteg bizonyték felhalmozódott.

Linkedben olvasva : " A volt védelmi miniszter kitért arra is, hogy a Földet egy titkos társaság vezeti. " Ez egy eléggé elgondolkodtató, de ehhez hasonló dolgokról már én is olvastam / hallottam.

Ez egy elég jó szöveg 😊 " Nagyképûség lenne azt hinni, hogy mi vagyunk a legintelligensebb élõlények az univerzumban. "

Official - Neelix - Expect What

The Citizen Hearing:

Sok érdekes ember (USAF õrmesterek, védelmi miniszter...) sok érdekes dologról beszél. Persze nem kell készpénznek venni, amit mondanak, de mindenképpen figyelemre méltó.

Pluskast
Ebben van valami. Amíg pár ember mondogatja, hogy ufo-t látott és, hogy elrabolták, addig legyint az ember. De a videó felvételek mennyisége és köszönhetõen a technológiai fejlõdésnek, - hisz ma már minden telefonban van kamera - illetve egyre magasabb helyekrõl történõ beszámolóknak, az ember elkezd gondolkozni azon, hogy mégis csak lehet ebben a dologban valami. Alapjában még mindig szkeptikus vagyok de már nem tartom kizártnak a lehetõséget, hogy mégsem úgy vannak a dolgok ahogy azt mi gondoljuk.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hát nem tudom. Lehet, hogy megbárgyult, de nem õ az elsõ olyan ember, aki fénykorában fontos helyen dolgozott, és most kitálalt...

Tiszta Falling Skies! <#idiota>

"és elképzelhetõ, hogy az emberiséggel kapcsolatos terveik is eltérnek"
Hát ez már nem sok jót jelent. Még összevesznek rajtunk.

"Hósipkák:

A téli féltekén a sarkok környékén alakulnak ki. A jégsapkáknak van egy központi kb. 100 km átmérõjû része, amely vízbõl áll. Ezt a területet fagyott szén-dioxid (szárazjég) veszi körül, melynek mérete az évszakokkal nõ és csökken. Ez sarkok környékére lerakódott széndioxid-hó. Télen leér egészen a 60-65°-os szélességi körig, míg nyáron csak a 80°-os szélességi körig terjed. A hósipkák már kisebb távcsövekkel a Földrõl is megfigyelhetõk"

Mars

Idõszakos sós víz a Marson.

Aminek alacsonyabb a fagypontja, így a melegebb Marsi idõszakok alatt akár folyékony víz is elõfordulhat.

Van viszont a Marson fehér sarki sapka, ami mi is ?
Nem hiheto mert a felszínen a konnyen párolgó anyagok azonnal elpárolognak, így a víz is. Megnéztem a videót:, Egy kráter oldalán a homok és a szél és a homokcsúszások vannak benne csak.
Ehhez mit szóltok?

Marslakókat.

Kicsit le vagy maradva, mert már találtak a Marson vizet. Jég formájában. Sõt a folyékony halmazállapotú víz elõfordulására utaló nyomok is vannak.

Szerinted mit keresunk hát a Marson?!
<#nemtudom>
Lehet hogy pászol, de nem is földi teheneket keresünk a Marson...

A Fold tipusú életre tobbek kozott az a jellemzo, hogy valamilyen folyadékra alapul, konkrétan vízre !!! Ha a Marson nem találnak vizet vagy folyadékot általában, akkor Fold tipusú élet nem lehetséges a Marson, se egysejtu se tobbsejtu. Steril az egász Mars, és ez pászol az antropikus elvhez is!
Meg is mondom miért: a nemzetközi média egész egyszerûen nevetség tárgyává teszi az egész jelenséget. Már ez is gyanús jel. Telitömik a tévét és az internetet csomó marhasággal, ami között ott az a kevés igazi. És ez marha jó taktika, fõleg ha a mai technikával párosul, mert gyakorlatilag mindenre rá lehet mondani, hogy fake, és ez bizonytalanságot kelt az emberekben. De rengeteg, komoly helyen dolgozó ember (légitársaságok, katonaság, stb.) is láttak rendkívüli dolgokat, amiket nem lehet azzal a nevetséges meteorológiai ballonnal megmagyarázni. A Nasa felvételein is számtalan fura dolog visszaköszön (pl.: alakzatba álló "jégdarabok"), na meg az asztronauták is néha elszólták magukat (mindenféle objektumokat emlegetnek). Senki sem tudhatja biztosan, hogy mik ezek az UFO(USO) jelenségek, de az biztos, hogy van mögötte valami, és nem csak kitaláció. Néhány eset lehet ismeretlen természeti jelenség, de a többinél egyértelmûen intelligencia jelenlétére utaló jeleket lehet felfedezni.

Pluskast
Igen. Nehéz eldönteni, hogy mi a valós és mi a fake, de úgy hiszem, hogy van köztük - ebben a videóban is - olyan ami valóban a szó valódi értelmében UFO. Titkos kormány projekt vagy valóban földön kívüli látogatók, esetleg mind 2 nem tudom. De mindenesetre az biztos, hogy valami rendkívüli dolog 😊

Annyi "hiteles" video, foto készült már, hogy már az igazi UFO-k sem hisznek a saját létezésükben.

gothmog
problémáim a következõk:
-honnan jön a fény? Elvileg világos van, nappal, azaz, a gömböt ugyanabból a szögbõl kellene érni a fénynek, mint a holdat, a nap felõl. Ehhez képest úgy néz ki, mintha a hold világítaná meg afféle spotlámpaként. gyanús
-a videó címe "ufo sighting cleveland ohio" de a felvételen az égen, a holdon és a mozdulatlan(?) ojjektumon kívül nem látunk semmit. így viszonyítani se nagyon lehet, hogy milyen messze lehet és mekkora a golyó. gyanús
-én arra tippelnék, hogy a bogyó az ablaküvegen van, vagy valaki próbálkozott kicsit valamelyik kompozitáló szoftverrel.

Pluskast
Fake vagy igazi?

Hát nem is tudom. Még a Földet sem ismerjük száz százalékosan, az óceánok mélye például teljesen ismeretlen. És a Földön is felfedeztünk már egy-két extremofilt. Ehhez képest a Mars szinte teljesen ismeretlen, nem beszélve arról, hogy az életnek biztonságos otthont adható földalatti járatokat és barlangokat egyáltalán nem kutatta még senki...