Földönkívüli élőlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaj azért te sem hiszed el remélem,hogy ilyen oldalra valós képeket töltenek fel?

Ezt, már láttam 1 hónapja. Az Ûrkutatás topikban rá is kérdeztem erre.

MerlinW szerint a válasz: Itt jól elmagyarázzák miért látod annak. <#conf><#conf>

Újabb kép nem igen van róla.
pár hét és kiderül.....

bár elég merész a videó mindenestre fura,hogy nem jönnek a fotók a NASA-tól! pedig már a Marsnál jár és azt ígérték ott már tudják faszán fotózni az ISON-t

Basszus:

Aki felrakta szétdurran a röhögéstõl.

99,95%+ 0,05%= rágógumi, jó nyúlós, felfújhatós😊

Az, amit látni vélsz.. <#papakacsint>

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Azok akik a barlangban vakarászták egymást, azok még mindik ott vakarásszák. És beavatkozás nélkül még vakarásznák is egy pár millió évig...
Megfigyelted már a fa oltásakor kinek/minek a karakterét hordozza a gyümölcs ? Nos, az alany lehet, hogy még kurkászta egymást, de az oltás, az már 400 mollió éves múltal bír ! Az átalad linkelt jármû pedig (ha valóban az), akkor az nekik kôkorszakinak számít..

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

"õseink a barlangban".....már el is baltáztad a mondanivalódat😛😊)

Pluskast
Bocsáss meg, hogy ezt mondom, de ha az õseink a barlangban így gondolkodtak volna akkor azt hiszem még mindig ott ülnénk és kurkásznánk egymás szõrét 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

immovable
A maradék 0,05% az mi?
pxxl
meteorológiai léggömb...

All hail the double x!

Ha nem tudjuk beazonosítani, akkor az. De mivel a világunk 99,95%-a az érzéktartományunkon kívülre esik, azt mind nem tudjuk beazonosítani. Akkor nem mind 1, hogy ez az objekt mi ?

Elõször bogárra tippeltem volna, de túl gyorsan haladt. Repülõt és madarat kizárom...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Pluskast

Van-e a még egy olyan élõlény, amely ennyire bonyolult, és pontos ábrát tud készíteni?
Mi játszódhat le az agyában? Tanult, vagy ösztönös? Azonban bármelyik is, elgondolkoztató.

Pluskast
lol. Adtak egy pofont a szarnak.

Biztos, de azokat a Galaktikus Föderáció nem porszívózza. <#alien>

strepsils
Azok virágpollenek a szélben de ne zavarjon brármikor filmezek ilyet.
Aztaaa, én aszittem, hogy azok az épületek ott a sivatagban csak photoshop.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

"In the document, the CIA admits the weather balloon stuff was just a cover story, but it was the standard operating procedure for how to explain away the sightings."

"After the plane and the pilot went missing, the CIA had NASA release a statement that they had a weather airplane that went off course over the Soviet Union because the pilot had passed out due to a loss of oxygen."

Tehát, hogy tisztázzuk, a nemkívánatos észlelésekkel kapcsolatban teljesen szabályos eljárás az, ha fedõsztorival keni el az ügyet a CIA. Ráadásul még a NASA-t is hamis közlemény kiadására kényszerítheti, ha éppen érdeke úgy kívánja.

PetruZ
A CIA elismerte az Area 51-et, de UFO-k nincsenek. 😊
"Netuddki
2008. április 11. 09:57

A bioenergiáról eddig nem tudtam! De a kor biztos, hogy megnöveli, ha másként nem, hosszra...."

<#nevetes1>

immovable
<#nevetes1>
Szerintem pedig keveri, mert biztos szájrátételt akart mondani a pöcsdoki.

Kézrátételes bioenergiás? Pénisznövelést személyesen végzi?

Arra akarok kilyukadni, hogy Sanyi rendszeresen fogdozza mások pöcsét?

Opálagyú opál sándor.
Parafenomén titkosítás <#falbav><#falbav>-----soha senki nem fejti meg
TV2 pedig <#action>

attila pedig már maradhatna ufopöcsnek

Eneff

7 percnél érdekes

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Kedves.
Ne legyél már. Picit töri magyar.

Te jó ég! Asszem röhögõgörcsöt kaptam! Ez hatalmas! <#banplz><#taps><#nevetes1>

"érkezésünk tapja"

Amíg így meg vagy fázva és be van dugulva az orrod, addig ne gyere! 😛

De hogyan szelik át a csillagok kozotti nagy távolságot, és milyen gyorsan??
<#nemtudom>
Én nyomtam neked egy éretlent😊)

ManoNegra! Ha nem megy, hogy megértsd amit mondtam, hát nem megy. Emiatt ne érezd magad hátrányban.
Mindennap nyomass egy pirosat, ez segíthet. <#law>

A tevékenységed igazolja, hogy a tudománytól távol tartod magad, úgyhogy nem szükséges azzal erõlködnöd, linkelj csak "vicces" videókat, az legalább jól megy. ;-)

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Mit bizonyítsak be? lehet, hogy igaz. <#zavart2>

"Hogy nem léteznek idegenek? Vagy hogy nincsenek itt?"---ezekre 100 öregasszony sem tudja a választ. Az esély egyenlöre fifty-fifty.
"egész téma úgy is a nevetség tárgya."---nem gondolod, azokat kellene nevetségessé tenni, akik ezt mûvelik vele????
Nem unatkozok. A többi kérdésre pedig mindenki megtalálja a maga igazát😊)

pxxl
Ilyeneket én is tudok mondani.
Láthatatlan idegen szondák keringenek a szobádban és figyelek téged.
Bizonyítsd be hogy nem igaz...baromság.

All hail the double x!

Most mit szeretnél ezzel bizonyítani? Hogy sok az idióta? Hogy a média ott dezinformálja az emberket, ahol csak éri? Hogy nem léteznek idegenek? Vagy hogy nincsenek itt? Vagy csak unatkozol?

Nem kell itt erõlködni, az egész téma úgy is a nevetség tárgya. Aki komolyabban szeretne róla beszélni, azt hülyének nézik, de minimum nem veszik komolyan, bárhonnan is jött, bárhol is dolgozik vagy dolgozott.

Ja! Mit linkeljek be szerinted? A põre tudományt?? Hiszen az száraz, sok esetben tényen alapulnak, ellentétben az " efféle videók írások" olyanok mint a drog, minél többet szívsz magadba, annál többet kívánsz belõle. Nem lényegtelen szempont az sem, hogy a valós problémáink (emberiség) nem foglalkoztatják az egyént, hiszen a bajokért nem mi vagyunk a hibásak, hanem az alienek, a hátteresek és kedves barátai.
Az ilyenek már sokkal barátibbak <#idiota><#rinya>: Sokan kételkedtek eddig,hogy a Galaktikus Föderáció tisztítja az eget a chemtrails-ek után.
Most itt a bizonyíték is rá,hogyan is védenek bennünket,hogy ezek a mérgezõ anyagok (amik többnyire rendívül halálos alumínium, bárium, stroncium részecskék) ne kerüljenek az emberek szervezetébe.

Pedig érthetnél. Én nem zero módszerét utánozom, bár szinte mindenben egyetértek vele. Azonban õ a stílusa miatt közutálatnak örvend, ami nekem nem célom. Egyszer régebben olvastam, nem tudok linkelni, hogy a butaság legjobb ellenszere a butaság. Ugyanis talán vannak akik a fejükhöz kapnak, és rádöbbennek valamire. Hogy mire? Hát az legyen az õ titkuk.😊))

Nem értelek téged. Felháborodva tiltakozol ezek ellen, közben úgy tûnik, mintha kizárólag csak efféle videók írások után keresgélnél, ezek miatt pedig nem jut idõd azokra a (számodra) értékes információkra, amiket amúgy szeretnél látni itt és a többi topikban. Hogy van ez, nem érzed kissé ellentmondásosnak?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"