6569
12149940121232355297.jpg
  • MasterMason
    De én voltam az eredeti szerző, egyébként index egyik blogján vagyis az én blogomon láttad. :)
  • fonak
    (Ha jól emlékszem a Prometheus c. film bemutatásakor hányta ki valaki ezt magából, már nem tudom hol láttam, de feltételezem nem te voltál az eredeti szerző)
  • fonak
    Nyugodtan utálhatod a vallást, csak hát az Aliennel összehozni ezt az asszociációt elég beteg. Gondolom kellett hozzá valami jóféle anyag annak, aki összehozta. :)
  • MasterMason
    Ez a szar kérlek szépen a vallás.
  • Katalizátor
    Jól van na, hát nyomott egy vasárnap délutáni elmekört, mi evvel a baj?
  • fonak
  • MasterMason

Minő véletlen, hogy a szentnek csúfolt könyv a biblia tulajdonsága-személyiségrajza, a sokak által ismert legalattomosabb sunyi lénynek az arctámadónak felelnek meg. Elkapja az embert lenyúl a torkán keresztül de egészen a gyomráig, megszűnik minden más az olvasója körül, az örök élet ígéretével kecsegteti őket… Aztán az örök élet ígérete és az örök kárhozat fenyegetése között vergődve nem tudják letenni a könyvet, levakarni sem lehet a fejükről "savas a vére". Egyszerre ígéri minden ember legnagyobb álmát, hogy örökké élhet, és örökké tartó kínzó fájdalmakkal terrorizálja azokat, akik esetleg elfordulnának tőle. A könyv csapdába ejti az ember lelkét, folyamatosan nyomás alatt tartja terrorizálja az olvasóját. Aztán a folyamatos lelki terror, a könyvben található egyik ellentmondásból a másikba vezető írás végül örök élet helyett szépen lassan tudathasadáshoz vezet. A tudathasadást nagymértékben elősegíti a cölibátus és a monoton életforma. A végén pedig kibújik az egyik száj a másikból, és attól a naptól kezdve mindig csak azt a második belső szájat hallod beszélni: "Dicsértessék az úr." Nem marad más ezekből az emberekből, mint egy földönkívüli lény tulajdonságaival morpholt élőlény, egy xenomorph.

Metamorfózis.

Az alienről készült fantázia rajzon valójában egy ivartalanított papot láthattunk, a két száj azt jelképezi, hogy a papoknak két szájuk van és mindig csak azt második belső szájat hallod beszélni. A nagy agy pedig azt jelképezi, hogy a tudathasadásnak “köszönhetően” a két szájú gyilkos lények nagyon okosak, hatalmas agyuk van! Az alien szájából csöpögő tömény nyál pedig azt a mételyező önzetlen szeretetbe burkolt amúgy életveszélyes fenyegetéseket szimbolizálja, amellyel a xenomorph vagyis a pap bácsi megkörnyékezi az áldozatát.

A mellkasrobbantó is csak egy szimbólum, ami a folyamat végét jelképezi, hogy a biblia elfogyasztásának (az arctámadó, más néven: a tövis korona) köszönhetően az ember testéből előbb-utóbb "felszínre tör" a gyilkos földönkívüli lény, és megszűnik embernek lenni.

Gyilkossá válik.

Ezért váltak tömeggyilkosokká a papok, ezért volt az inkvizíció és boszorkány üldözés. Olyanná váltak a papok mint a könyvben található lény. Tudathasadást okoznak a monoteista vallás könyvek és a könyvnek köszönhetően újra meg újra kikel egy-egy tömeggyilkos földönkívüli lény az emberek testéből. (Diktátorok.)

Biológiai hadviselés. Az ember legfontosabb szervét, az agyát az támadják, ha legyőzik az emberi elmét onnantól kezdve bármit megtehetnek a testtel. Akár keresztre is feszíthetik!

Az egyház 2000 éves szörnyű és véres történelmét látva, már réges-régen fel kellett volna tennünk a kérdést:

Ha van egy egyház, amelynek egy keresztre feszített megkínzott ember a jelképe a szimbóluma, majd a történelemben azt látjuk, hogy ez az egyház kínozza és gyilkolja az embereket, akkor talán lehet, hogy nem volt véletlen a tudatosan választott szimbólum?! Lehet, sőt biztos, hogy nem véletlen a kínhalál általi megváltás ígérete. A keresztre feszített megkínzott meggyilkolt ember szimbólumként való használata, csak annyiból különbözik egy halálfejes halálosztag jelvényétől, hogy ez a földönkívüli halálosztag nem csak gyilkolja az embereket, de meg is kínozza áldozatait a halála előtt. Emberek egy szűk csoportja a tudathasadásból eredő metamorfózisnak vagyis második személyiségnek köszönhetően a testűkben hordozzák a földönkívüli lényt, és immár több ezer éve egy halálfejes jelvényt használva tudatosan szervezetten irtották és szabotálták társadalmainkat.

Vagyis ott van a földönkívüli lény a papok testében!

Az ember fia van a keresztén, mi mindannyian. Kapásból keresztre feszítettek minket a földönkívüliek, nem volt szükségük sem lézer sem egyéb fegyverekre, az ember legfontosabb szervét zúzták le, az elmét, az agyat, a tudatot.

Jó reggelt! :D

• Eneff
  • Castor Troy
    óóóóóóó hova tűnt a szeretetfrekvencia? lehangolódtál róla? Tudod már hány másodperc van 1:59 és 2:00 közt te vén bolond?
  • Saintgerman
    Az a lyuk a bolond, amin keresztül erre a világra bújtál !! Ha vissza bújnál, és keresnél magadnak egy normálisabb lyukat amin keresztül erre a világra és topikra lépsz, előbbre vinne az evódban. Kár itt vesztegetned az idődet, azon kívül, hogy semmit sem értesz, a világon semmit nem bizonyítasz !

Ja ! és legközelebb hivatkozz a lyukra, hogy bolond, ne pedig rám !
  • Castor Troy
    Bocs, a másik műsorvezető, a Horváth Zoltán a nagy aurafotós
  • hihy
    Ezeket a médiumokat nevezem én rothadékoknak.
  • Castor Troy
    A műsorvezető (Füle Zoltán) pár éve szélhámosként, aura fotósként járta az országot egy "csoda gépezettel", benne volt a reggeli műsorokban a kereskedelmi csatornákon, amikor meg kiderült, hogy az egész szar/kamu, egyszerű szoftveres trükk, át kellett térni valami másra, így lett itt műsorvezető, ezen a Budapest TV színvonalú FIX-en(régen pedig még nem voltak rosszak a számtech-es műsoraik...) és mossa az agyát a sok birkának a konteókkal. Annyi kreativitás nincs bennük, hogy valami új konteót kitaláljanak, egyszerűen csak leszednek a netről párat, és azon csámcsognak egy kicsit, nagy munka... A sok bolond, mint pl. saintgerman meg bólogat a tv előtt és csápol nekik, azt hiszik, hogy most nagyon tudják a tutit meg felnyílt a szemük, közben az ilyenek élnek a legnagyobb hazugságokban és sötétségben.... Mondjuk egy fokkal még mindig jobb, mintha jósnak ment volna az ezo tv-be, mint az egyik ismerősöm ismerőse. de amúgy ja, biztos nagyon tuti műsor, hatalmas igazságtartalommal
  • Saintgerman
    Nem már, hanem még nem tuti.. de az a fiatal szemüveges gyerek már nagyon közelít benne...
  • hihy
    Az ENIGMA az már tuti, az tuti!!
  • Castor Troy
    bazdmeg az már kemény, ha még ők is kitiltanak a fórumukról és már nekik is sok vagy
  • Nulla7
    "A szerkesztőikkel már sok évvel ezelőtt konfliktusba keveredtem"

Óbaszki, azt megnéztem volna...
  • Saintgerman
    A magazint már vagy 15 éve nem olvasom (a linkre pedig nem néztem rá), de egyáltalán nem lehet hiteles megítélésem szerint. A szerkesztőikkel már sok évvel ezelőtt konfliktusba keveredtem, miután a kérdések megvitatása helyett, inkább kizártak a fórumukról. Szerintem a az "otthoni" UFO kutatás az messze visszamarad a többi ország szintjétől. Az újság talán a financiális túlélésre többet fordít, mint mint az aktuális infók megszerzésére.
    Viszont az ENIGMA közelít, a megfelelő óvatossággal, figyelembe véve a "páciensek" befogadóképességét.. Azért fenntartásokkal nem beszélnélek le az olvasásáról, amíg jobb nem volt, én is olvastam...
  • fonak
    Az ufómagazin abszolút 100% hiteles forrás. :)
  • MajczMilena
    Saintgerman, a legújabb Ufómagazinban a reptiliánokról, azaz a gyíkemberekről írnak, ez mennyire hiteles forrás?

http://www.ufomagazin-net.hu/hun/index.php]http://www.ufomagazin-net.hu/hun/index.php

• allock #4301
  • BladeW
    Béláim!!

csak linkben
  • hihy
    Az ecuadori bélák kék szeműek, magyarul beszélnek, és általánosságban véve felsőbbrendűek, mint a többi ember. Nem véletlen, hogy a földönkívüliek épp rájuk bízták a könyvtárukat!
  • hihy
  • BladeW
    Basszus nekünk miért ne lehetne UFÓnk? Nehogymá' minden az amcsiké legyen.
  • gothmog
    Azt írja, a reptiliánok felelősek a globális felmelegedésért. Mármost nem úgy volt hogy olyan hogy globális felmelegedés márpedig nincsen is, csak az illuminátorok hazudják be, hogy azzal fogják vissza a népeket?
  • hihy
    Te kis butuska, azok UFO-ban repkednek. Nem??
    Pilóta sem pilóta repcsi nélkül.
    Bár az is lehet, hogy nem is használnak UFO-t, csak egyszerűen invertálódnak, vagy konvertálódnak.
    Basszus elfelejtettem melyik a helyes.
  • hiper fizikus
    Ti mindig csak az UFO-kat emlegetitek, mint a katolikusok az angyalokat. De a Foldon kívulieknek valójában az E.T.-ket kellene nevezni: Extra-Terrestrial. Rá kereshettek a NETen wikipedia/hu .
    ,
  • immovable
    Ne zavard össze.
  • hihy
    itt lőtték le

• hihy
    Magyar földönkívüli.
    Bár ez így hülyeség, mert már földi.
    Segíti kis hazánkat!!
  • hihy
    nesze!!!
  • hihy
    Figyejjé má te födi élőlény!!
    Ez mija fasz(amit te is bekaphatsz!!) akart lenni: #4270 ???

Hát nem UFO???------ "Unidentified Flying Object (azonosítatlan repülő objektum/tárgy)"
    Te bamba!!
  • Stockbauer33 #4288
    Ez a ( Földönkívüli élőlények) nem ufó hírek topikja :DD

• hihy
    " N E M U F Ó Ó Ó Ó"---bár ez is értelmezére szorul
    Te azt akartad írni, hogy nem ufo, vagy ne mufó????
    Mert nem mind1(mindegy)!!!
  • hihy
    Huhhhhh, most néztem meg.
    Hát B+ (baszd meg) ez már valóban hiteles. De tökre!!
  • hihy
    köszi!
    "Csak neked." adtam egy zöld pöttyet, vagy pöttyöt:)
  • Stockbauer33 #4284
    Csak neked. N E M U F Ó Ó Ó Ó
  • Stockbauer33 #4283
    Oké
  • hihy
    na azé:)