Földönkívüli élőlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az "energiának" számtalan megnyilvánulási formája van, amivel még nem találkoztunk. Nyitott kell lenni mindenre, és nem megrettenni egy idegen alaktól..
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Ugye válaszolsz?
Így már teljesen más. Hát persze, hogy én is hiszek neki!!
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
A lényeg az, hogy milyen információt hoztál. Abból majd én megitélem, hogy ki és mi vagy.. <#wink>#wink>
Nyugodj meg a gondolkodásmódommal semmi gond, tökéletesen mûködik bármilyen helyzetben. <#wink>#wink>
#hhwnd
Majd amikor az életedben ezt az elbaszott kritikátlan mindent beszopó gondolkodásod megszívod, de úgy izomból, akkor jussak eszedbe, jó?
A Nasa manipulálja a fotókat. Persze mindezt azért, mert ami valójában ott van, azt az átlag ember nem tudná elviselni, még nincs felkészülve rá.
Egyenrangúként kell kezelni õket, ha ide "látogatnak".
#hhwnd
Azt sem tudjuk egy földön kívülinek mi számíthat élhetõ bolygónak, valószínûleg teljesen más viszonyokhoz lehetnek szokva. Ami nekünk a jelenlegi tudásunkkal meg elképzelhetetlen, hogy lakható bolygó pl ott még lehet élet. De a Mars is el van ferdítve, nasa miatt. Nem korrektek.
Manapság sok az elfuserált korcs lény amiket felkap néha a média, legyen az valami betegségtõl, laboratóriumi kísérlettõl, radioaktív sugárzástól amikre nem mondanánk azt, hogy e világi. Képzeletünkben sem születnek olyan ronda teremtmények. Lehet e miatt is gondolják azt, nem e világi teremtmények keverednek ide néha.
Rólad nem hiszem el, inkább zeroról. Tûzzel vassal küzd itt a sötétben tartásért, jó kormánypárti lenne. <#hehe>#hehe>
#hhwnd
Mert õ bizony tudja: nemsokára!!!!!!!!
Nesze semmi, fogd meg jól.
De valóban. Te is tudod, hogy sokan állítják bizonyossággal, hogy az alienek köztünk élnek, ugyanúgy néznek ki mint egy másik ember.
Most akkor mit szólsz arra, hogy kijelentem, hogy alien/reptil vagyok.
Te hiszel nekem??
Ugye válaszolsz?
Remélem SaintGerman is fog reagálni. Igaz sokszor "elfelejt"
Ha nem, miért nem??
Hinnél nekem?? Ha nem, miért nem???
#hhwnd
Õ HONNAN tudja. Esetleg----figyelj öreg, mi azért nem avatkozunk be, mert-----!! Így gondolod??
"Minden jel arra mutat, hogy valóban megmutatkoznak nemsokára.."
Melyek azok a minden jelek??
Tudod SaintGerman engem az zavar, de kurvára, hogy sokan, rengetegen úgy beszélnek az "idegenekrõl" mintha puszipajtások lennének. Mindent, de mindent tudnak róluk, sõt még a gondolataik sem ismeretlenek számukra. Tudják az összes rokonságukat, családfájukat-------
Te ezt nem érzed disszonánsnak???
Habár ezzel a szinttel sokan már régen tisztában vannak. Otthol pl. László Ervin (a beavatot) már a '80 as években írt könyvet az Intergalaktikus Föderációról...
Az Andromedaiakat - akit az öreg is említ - régóta téma az NWO-n, Alex Collier már gyerekkorától a vendégük, és azt is elmondja, hogy miért nem avatkoznak be a dolgainkba..
Mindenesetre határkônek látom, hogy egy hivatalos személy beszél a dolgokról, még ha ex hivatalos is... Minden jel arra mutat, hogy valóban megmutatkoznak nemsokára.. Az már rajtunk múlik, hogy mikor..
Fel kéne nõnöd már végre, és különbséget tenni valóság és mese közt!
Jó, hát ha neked megfelel, hogy segghülye vagy, mint az átlagember, akkor lelked rajta. Tudod, ha képes lennél használni az agyadat, akkor tudnád, hogy a "nem tudom"-nál sokkal rosszabb válasz a komplett hülyeség mellett elkötelezõdés.
Annak meg aztán végképp kurvára semmi értelme nincs, hogy ennyire nulla képzettséggel a témában az eget figyeld. A te példádon kitûnõen látszik, hogy mi történik akkor, ha ugyan nézed, csak nem tudod, hogy mit.
Az utolsó bekezdésedet meg a jó büdös kurva anyádnak add elõ, te paraszt!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem magyaráztam meg, tapogatózok a ködben mint minden átlag ember, aki nem kap elég betekintést ilyen dolgokba közvetlenül, de érdekli a téma.
Legyen hülyeség, de nem az. Kémlelned kéne neked az eget néha, hátha látnál valami érdekeset te is.
Olyannak tûnsz nekem, aki még az alátámasztott bizonyítékokat (tárgyak, fenn maradt írásos emlékek, épületek, barlangrajzokat) is kétségbe vonná, akkor is ha személyesen megmutatnák neki. Rá mondanád hoax, hamisítvány. <#wave>#wave>
#hhwnd
Látom, továbbra is kerülnöm kellett volna... 😛
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
1000 év múlva a hozzád hasonló hülyék a StarWarsról fognak ugyanígy beszélni.
A gondolkodásom meg HA A VALÓSÁGRÓL VAN SZÓ, akkor természetesen földhözragadt. Én nem vegyítem a szórakozásom a világképemmel, mert az kibaszott nagy hülyeség. Szeretem a scifit, csak ne a valóságot akard vele megmagyarázni, mert akkor kiröhöglek.
Az meg valóban elég tragikus, hogy a kritikátlan balfasz gondolkodásnak ilyen gecinagy divatja van manapság, és csak kevesen emeljük fel a szavunkat ellene. Ebben látod egyetértünk. A különbség az, hogy engem zavar, ha hülyék vagytok, míg ti élvezitek.
Azt például fel nem tudom fogni, hogy az hogy a faszba kerek nálad, hogy van valami, ami szerinted is megmagyarázhatatlan, és te MÉGIS "megmagyarázod"..? Ugyan mégis mibõl? Mitõl van akkora arcod, hogy úgy gondold, hogy te tudod azt, amit SENKI?
Ne is válaszolj, lófaszt nem tudsz te, csak félsz kimondani azt, hogy "nem tudom mi volt az", és bemenekülsz a mesevilágba.
És ezt nevezem szellemi igénytelenségnek.
Ja, igen, vannak, akit érdekelnek az igazi okok. Na ez nem te vagy. Te beszopod a hülyeséget, mert az izgalmasabb.
Az összeesküvés elméletek meg körülbelül millió az egyhez arányban bizonyulnak valósnak, és általában akkor sem úgy és azon a módon, ahogy a megmondóemberek leírták. És ez egyébként sem érv semmire, vak tyúk is talál szeget.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Csak kis részben. Írásos emlékek sokasága beszél róla, de mind közül az óind védák és eposzok a legszembetûnõbbek. A Mahabharata és a Ramayana a legjobb példák az ókori "sci-fi" irodalomra...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Jól bánsz a szavakkal, de ez kevés oda, ahol megmagyarázhatatlan esetek történnek jó pár 10 évre visszamenõleg, és mai napig nincs hivatalos indoklás, sem ok fejtés, csak síri csend.
Mindenki arról tudhat, amit más le ír, dokumentál vagy saját tapasztalatot szerez bármiben. Nem? De. A tanítások is így történnek. Legyen ez egy könyv, történelembõl. Ott is kénytelen vagy elhinni azt amit eléd raknak, hogy ez már pedig így és így volt, megtanulod. Majd késõbb szembesülsz vele esetleg, hogy pár dolog egyáltalán nem is így történt. Van aki nem törõdik vele, van akit pedig érdekelnek az igazi okok.
És a te általad "hülyéknek" tituláltak, néha nem is olyan "hülyék" és az összeesküvés elméletek amiket pedzegetnek, sokszor igaznak bizonyulnak.
#hhwnd
Az, hogy a középkorban lófaszt sem tudtak a világról, az kibaszottul semmire nem érv. Ebbõl nem vonhatsz le következtetéseket a jövõre. Az, hogy scifiírók el tudnak képzelni dolgokat, az szép meg jó, én is el tudok, de ebbõl sajnos nem következik, hogy ami elképzelhetõ az lehetséges is.
Aztán erre a seggbõl elõrántott feltételezésedet összekombinálod egy másik, ugyanolyan kibaszottul megalapozatlan feltételezéssel (hogy létezik értelmes élet a Földön kívül), és ezek kombinációjából kihozol egy harmadikat (hogy ezek a feltételezett élienek a feltételezett technológiájukkal idejöttek), és aztán vadul elhiszed ezt a kis esti mesét, amit felépítettél.
Na, ezt hívják légvárnak, meg ostobaságnak.
Tudod, értelmes ember a tényekbõl indul ki, nem a saját kis feltételezgetéseibõl.
Tudod, az, hogy te figyelmen kívül hagyod MINDENKI magyarázatát, aki értene az adott témához, és aztán közlöd, hogy te más megoldást nem találtál, csak az élienek lehettek, az szánalmas, ostoba, lusta, és beképzelt megoldás.
Egy tipikus hülye hozzáállása.
Ha meg bolond vagy, szerintem megérdemled, hogy annak tituláljanak.
Ha van kézzelfogható bizonyítékod, senki nem fog bolondnak nézni. De neked csak "nem tudom mit láttam", meg "ezt a videót hamisítottam poénból, hogy megszivassam a hülyéket" jellegû "bizonyítékaid" vannak.
Na, ezt hívják vágyvezérelt gondolkodásnak, meg szellemi igénytelenségnek.
Egyébként:
LINK
#hhwnd
#hhwnd
De egyenlõre nincs róluk kézzel-ésszel fogható bizonyíték.
Ha pedig annyira mások-másak, akkor bizony nekünk lehet, hogy kakukk.
És nem lenne tele a média pataki féle pöcsökkel, akitõl már ondót is vettek.
Hogy az amcsi nép nem akart belépni a háborúba, és hogy tudtak-e a japánokról, sokadlagos, és elhanyagolható. Mert, ha az ami nép összekarmolta volna magát, "õk" akkor is beléptek volna. Mert bizony a háború egy óriásian kurva nagy üzlet.
Az a bizonyos "japán tudás" pedig csak találgatás.
Nem érzed kicsit se, hogy ebben a gondolatmenetben van egy "apró" hiba azért?