6569
12149940121232355297.jpg
  • maki85
    kiszámolták, ha az Empire State Building-ből kivennék az üres tereket, a maradék egy teáskanálban elférne
  • maki85
    engem csak az zavar, hogy még nem tettek fel értékelhető képet, videot, csak maszatolást
  • maki85
    azért elgondolkoztató, hogy pl egy atom Notre-Dame-i viszonylatban: ha a , akkor a templom közepén levő alma az atommag, akkor az épület külső falazatán elhelyezkedő szinte mérhetetlen vastagságú réteg az elektron felhő, akkor mi is tulajdonképpen az anyag???
    hiszen csak üresség, szinte
    vagy, ha valóban igaz a húrelmélet, akkor csak energia van
    egyes kutatók szerint, ha feltudnánk venni pl egy fal rezgésszámát, akkor símán át tudnánk rajta hatolni
    persze ez így nehézkes, mert a fal is több anyagból áll össze, vagyis nem homogén
    rezgések összesége
    ezt azért hoztam fel itt, mert lehet, hogy az idegenek többet tudnak az ilyen dolgokról, és valóban a világ csak "illúzió"
  • BladeW
    A hologram-univerzum egy újabb megtévesztése, amit a negatív földönkívüliek terjesztenek a kozmikus blokád alá vont Föld bolygón.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én még egyedül ezt érzem logikus válasznak, nem tudom ki hogy van vele.
  • maki85
    ha kiteszik a netre, akkor titkolják, vagy nem figyeltek oda??
  • pxxl
    billiárd persze...
  • Palinko
    miért is haragudnának rájuk az emberek, ha egyszerűen ennyit tudnak kihozni a pénzből mint humanoidok, ennyi idő alatt.... ha vannak idegenek, nekik is végig kellett menni a fejlődésen valamikor
  • Neontetra
    A NASA direkt titkolja a földönkívüliek létezését és a technika létezését,mert akkor kiderülne hogy milyen kőkorszaki eszközökre / tudományos elméletekre pazaroltak több billiárd dollárt az adófizetők pénzéből, és a népharag eltörölné őket.
    Szóval ezért titkolják
  • Pares
    Angolul "crown flash" a neve, és elméletileg a viharfelhőkben található elektromos töltés által sorba rendeződött jégkristályokkal magyarázzák, aztán hogy tényleg így van-e, vagy valami teljesen más áll mögötte, nem tudom, de az biztos, hogy tényleg nagyon fura, ahogy mozog.
  • Pluskast
    Én nem tudom, hogy ez HAARP vagy mi az isten de az biztos, hogy ez nem természetes jelenség.

• rabbiddgog
    minek oofolsz itt?
  • Pares
    Nem rosszból, de az ATS-en is épp azt tárgyalták, hogy ezt egy ismert hoaxer töltötte föl, szóval a hitelessége kétséges.
  • Stockbauer33 #4430
    http://www.origo.hu/tudomany/felfedezo/20150630-sziberia-lena-folyam-tunguz-esemeny-aszteroida-becsapodas-kozmikus-objektum-ufo.html
  • Stockbauer33 #4429

• allock #4428
    aprajával tényleg beszivárog a fősodrású médiába

ahogy Ben Rich mondta "Kétféle UFO van - az egyiket mi építjük, a másikat 'ők' építik."
  • rabbiddgog
    cikk
  • rabbiddgog
    hivatalos nasa felvétel
    meddig titkolják még az egyértelműt?????

• maki85
    ??
    makogtam:)))
  • pxxl
    xDD szval a világító gömb alatt, van a világító gömb saját árnyéka :D aha...seems legit
  • Pares
    Ez érdekes.
    Nyilvánvaló Photoshop.
    TheFakingHoaxer CGI
  • Stockbauer33 #4422
    hogyhogy csak márciusba reggeltél maki?Holvoltál eddig?
  • maki85
    csak az zavar, hogy miért nem tudnak egyszer egy éles képet feltenni
    ezzel csak az ellenzők malmára hajtják a vizet
    2013-as video
  • maki85
  • maki85
  • pxxl
    úgyfest
  • Pares
    Megint elgurult?
  • hiper fizikus
    Hátha az UFO-k, akik már a repülő csészealjukat szárnyakkal álcázzák, Issac Asimov féle atomerővel működtetett drónokat használnak a Föld megfigyelésére, amelyek ezért sokáig működőképesek maradnak. Biztosan vannak nanorobotjaik is, és ezeket biztosan használják is. Pl. ha valakinek zümmög a füle, hangokat hall vagy látomása van, akkor lehet, hogy az UFO-k nanorobotjai csinálják nekik. Sőt kényszeríthetik is őket valamire.
  • Pares
    Amúgy nem:

"...amelyek közül sok hasonló lehet a Földhöz"

De tök mindegy, mert az Univerzumban található Föld-szerű bolygók mennyisége is valahol a több száz milliárdos nagyságrendek közt valószínűsíthető, arról nem is beszélve, hogy az életnek, már eleve a Földön található példákból kiindulva, valószínűleg nincs szüksége "tökéletes földi körülményekre". Csak nekünk van, de ez még egy pár száz évig biztosan nem fog számítani.
  • Palinko
    itt a Földhöz nagyon hasonló bolygókra értette, nem úgy általánosságban a bolygókra, azért nem mind1
  • Pares
    "Az amerikai űrkutatás vezetője emlékeztette hallgatóságát arra, hogy az univerzumban „ezernyi, ha nem milliónyi” bolygó van..."

Khm. Csak a mi galaxisunkban van _minimum_ 100 milliárd bolygó, az Univerzumban pedig szintén _minimum_ 100 milliárd galaxis létezik, szóval... Gyakorlatilag az lenne a csoda, ha egyedül lennénk.
  • maki85
    nincs igazad
    a pasi igazat mondott, sőt én is tudom, hogy van földön kívüli élet: ISS
  • Palinko
    hát ez inkább már orbitális hazugság cím:

A NASA vezetője kijelentette: létezik földönkívüli élet => nyugalmazott vezérőrnagy, „Hiszek abban, hogy egy nap találni fogunk más létformákat, ha nem a mi naprendszerünkben, akkor majd egy másikban.”
  • fonak
    Tipikus clickbait cím:)
  • Stockbauer33 #4409
    Na végre :D
  • Stockbauer33 #4408
    igen
  • precision
    szerintem az ancient alien -es emberek hisznek abban, hogy vannak idegenek :) persze a pénz miatt (is) csinálják, de azért elég sok köztük az Erich von Daniken "fan" és több újságíró is erre tette fel az életét közülük
    maga az egész ősi idegenes teória nem annyira hülyeség, bár magában a sorozatban már mindenben az alieneket látják :) picit szkeptikusan kell nézni, és ha másra nem, arra jó, hogy megismered belőle a Földön lévő érdekes építményeket, helyszíneket, kultúrákat, ősi szövegeket...stb.
    Utoljára szerkesztette: precision, 2015.05.01. 09:44:39
  • Stockbauer33 #4406
    Az összes bizonyíték hamis és kamu.

Nézelődtem a ncore-n és találtam egy sorozatot
    Ancient.Aliens(Ősi Idegenek).Akik leforgatták ezt a sorozatot ők is tudják hogy nincsenek földönkivüli élőlények mégis leforgattak 7 évadot.Az eszem megáll.Komolyan
  • Palinko
    Szerintem a Csengő Zoli az-az ufó

• Prof William
    Na tessék! Van aki az egész életét a földönkívüli élet bebizonyításra szánja, pedig elég lenne csak kinyitni a Bors magazint és ott a megcáfolhatatlan bizonyíték.
  • Stockbauer33 #4403
    vannak :)