Földönkívüli élőlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

" hogyan lehettek minimum 5 ezer éve bölcsebbek az emberek, mint most?"

Észrevetted te is? A XXI-ik századi emberek DÖNTÕ többsége primitíven buta.
Ugye érted hogy értem? <#papakacsint>

Nem, csak nincs kedvem még pár tucat hozzászólással gazdagítani ezt a meddõ vitát.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

gothmog
Ez már a felvilágosodás után van.

gothmog
"Nekem kényelmesebb?" Ejnye. Ilyen elõítéleteid vannak? Pár szóból ilyen messzemenõ következtetéseket vonsz le? Ha azt írnám amit hallani szeretnél, de én közben pontosan tudnám hogy hazudok, akkor rendben lennék a szemedben?

LINK

Eneff
Az ókorban még fényesebb volt.

Persze ennek az az oka, hogy akkor egy szuper-intelligens faj élt, akik fényes elméjükkel bevilágítottak mindent. Plusz titkos üzenetképpen a gízai piramisokban elrejtették a fénysebesség metrikus értékét. (forrás: evolúció topik)

<#hehe>
Eneff
Akkor olyan nagy volt a közvilágítás, hogy bevilágította az egész bolygót.

Sajnos ahogy telik az idõ, egyre jobban fejlõdünk visszafelé a technikában, már piramist sem tudunk építeni. 😞
Ha neked így kényelmesebb, akkor legyen.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

gothmog
"Több van ezek mögött az írásos emlékek mögött, mint puszta fantáziálás vagy természeti jelenségek..."
Hát, vagy nem.

Egy középkori képet is, ha lehetne...<#ravasz1>

Visszafejlõdtünk?
Nézz rá a képre és gondold át ezt még egyszer <#nezze>

Hogy hogyan lehet ? Képzeld el, ha majd ez a foldi emberi faj évezredek múltán olyan tudati/szellemi fokra fejlôdik, hogy nem csak az anyabolygóját hagyja el, de nem is lesz szükséges számára ebben a világban - amit most fizikálisnak látunk - tovább inkarnálódnia.
Gondold el, ha a mai leghûbb társunk a kutya ma írni tudna, vagy valamilyen módon hátra tudná hagyni a jovôbeli foldi kutyaságnak a mai kapcsolatát az emberekkel, mennyire vonzódtak hozzánk és mennyire csodálták a technikánkat. És gondoldd el azt is, ha pl. a mai emberiség szennyei visszamaradnának itt a Foldon, és eltûntetnének szinte minden bizonyítékot arról, hogy valaha is ember járt a Foldon és a jovô képét úgy állítaná be, hogy az egész jovôbeli "kutya civilizáció" minden a kutyák mûve...
Persze a "bukott emberek" abban a hitben kell tartsák a jovô kutyaságát, hogy ôk az Isten legcsodálatosabb teremtményei. Viszont meg kell hogy tegyenek mindent annak érdekében, hogy nehogy a kutyaság is a felemelkedett emberiség sorsára jusson, mert az lenne a bukott "ember" számára, amit utoljára tett... <#bohoc>

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Egyáltalán minek lenne szüksége az Isteneknek fegyverekre vagy hadseregre, ha valóban Istenek lennének? Az óind eposzokban is teljesen egyértelmûvé teszik, hogy hús-vér lények voltak, nem voltak sem tökéletesek, sem halhatatlanok, csak hatalmas volt az erejük és a hatalmuk az emberek fölött. Az "égi lakhelyüket" a kiválasztott Õsbölcsek folyamatosan látogathatták, mint egy létezõ objektumot. A repülõ jármûvek kinézetét sok esetben próbálják leírni a saját szókincsükkel, amikbõl kiderül, hogy mechanikus objektumról vagy gépekrõl volt szó, de így tett Ezekiel prófétá is, aki szintén megpróbálta körbeírni az égbõl alászálló "Isten dicsõségét". Sok helyen azt is megemlítik, hogy az égiek közösültek az emberekkel, ahogy az szegény Lámech-el is megtörtént, aki újszülött fiától megrémült és elmenekült, mert "úgy nézett ki, mint az égi angyalok gyerekei, alakja más, nem olyan, mint mi..." Rengeteg ilyen történet van, és nem csak a Bibliában. Az Ószövetség Istene is inkább hasonlít egy zsarnok uralkodóra, mint a mindent tudó, tökéletes és szeretõ Istenre. Egyáltalán hogy lázadhatott fel Lucifer az angyalok egyharmadával együtt Isten ellen, ahol elméletileg tökéletes boldogság és egység honol? Több van ezek mögött az írásos emlékek mögött, mint puszta fantáziálás vagy természeti jelenségek...

gothmog
Gyakorlatilag az összes õsi mitológia nagyerejû fegyverekrõl és/vagy emberfeletti tulajdonságokkal bíró lényekrõl szól. Ez bennük a lényeg. Thor kalapácsa, Zeusz villámai megvannak? Miféle más fegyvereik lennének az isteneknek, mint kifogyhatatlan íjak, villámok és seregeket legyõzõ erõ? A szövegben, amit ott idéztél van egy-két olyan részlet amit ha akarsz, értelmezhetsz a saját szád íze szerint idegen technológiának, a többi része viszont csak a szokásos mitológiai elem.

A "visszafejlõdtünk" szinte egyértelmû.

allock
Az egyik lehetõség, hogy külsõ behatástól. Másik meg, hogy visszafejlõdtünk.

#hhwnd

"A Mahabharata és a Ramayana"

Pont az egyik kommented miatt terelõdött erre a figyelmem és nagyon tetszik.
Sok kérdést vet fel.
Akár, ha csak azt nézzük, hogyan lehettek minimum 5 ezer éve bölcsebbek az emberek, mint most? Honnan eredt a bölcsességük?

Zéróra ennyi szót vesztegetni...<#szomoru2>

Falra hányt borsó.<#nyes>

Persze, szép is lenne, csakhogy itt nem olyan misztikusan vannak megfogalmazva a dolgok, hogy rá lehessen fogni ilyeneket. Nem fogom itt idézni, de a topikban, amit nyitottam, Baktay Ervin Indiai regék és mondák könyvébõl szóról-szóra írtam ki a részleteket. Õt azért remélem nem vádoljátok meg azzal, hogy szándékosan félrefordította, vagy hogy UFO-hívõ vagy hasonló. Ez csak magyar fordítása a több ezer évvel ezelõtt szanszkritban írt történeteknek. Ott elolvashatod, hogy csak az elsõ néhány történetben, amikbõl idéztem, mennyiszer említenek isteni csodafegyvereket meg égen repülõ harci jármûveket. Gyakorlatilag az összes történet más körül sem forog, csak ezek körül a csodálatos tárgyak és az õket tulajdonló istenek körül.

allock
Több van mint neked. Beláthatnád, hogy amit ma ismerünk, meg belénk tápláltak az mostanra jócskán vérzik pár sebbõl. Ha a fejed tetején állsz, ez akkor sem fog megváltozni. Törõdj bele.

Amit te jelenleg hülyeségnek titulálsz (megteheted), mert úgy ítéled meg, az másokat még igenis érdekelhet, és fog is, ha meggebedsz is.

Hol láttál ilyet, hogy hívõ vagyok? <#nevetes2> Ne keverd már a szart plz.

Pedig néhány bizonyított dolgot mégsem vagy képes elfogadni. Elzárkózol elõle nem kicsit, de még a kétely sem merül fel benned, gondolati szinten sem, hogy lehet abban valami amit más, másképpen állít.

Szeretnéd ha így lenne, bizonyítékok hiányában. 😊

Ez a lényeg, hogy nem azoknak hiszek. Régebben hittem nekik, aztán ahogy kitudódnak a dolgok, rájön az ember, hogy elbaszták a becsületüket, csoda ha bogarat ültetnek a ember fülébe? Nem. Egy ideig meg lehet vezetni az embereket, de aztán van egy szint, amikor már telítõdnek és kételkednek.

Pedig van pár, ami megkönnyítené az életünket, de más irányba terelnek.

Rengetek hátráltató tényezõ van mai napig, aztán meg még több lesz. El nem ismert megtörtént esetekbõl, észlelésekbõl rengeteg van. Képekbõl, videókból még több, hangsúlyozom nem manipulált felvételekrõl beszélünk. Mennyivel könnyebb és hitelesebb, emészthetõbb lenne, ha nem titkolóznának bizonyos szervek, nem? De mindenre van válaszuk, mikor szorul a hurok egy kicsit,és a közvélemény felkapja a témát csámcsog rajta, lehûtik a kedélyeket egy átlátszó válasszal, tény közléssel.

Nem érdekel a profit orientáltság egyáltalán. Ellene vagyok.

Tiltott tudás? Spirituális tanítókra gondolsz? Miért baj az ha valaki fejleszti magát? Nem ilyen személyre szabott horoszkóppal írogatással persze.A világ számos vezetõje, elitje használja. Készülnek bekorlátozni Eu szinten is, tiltani az ezoterikus oldalakat, magát a szót is kiirtani a keresõkbõl. Vajon miért? TE azt mondanád erre, mert sok benne a hülyeség. És ha valóban használ? El kell gondolkodni rajta.

Ha vágy vezérelt gondolkodásom lenne, cifrábbakat írnék nem? Szerintem de. Olyan jelzõkkel próbálsz illetni, aminek halvány szikráját sem vélem felfedezni magamon. A hívõzés meg nagyon megragadt neked, ennek kifejezetten örülök.

Kezelhetsz idiótaként attól még nem értél el vele semmit .

A köztünk élõ élienekre írtam, hogy a szomszédodban biztos lehet egy...

Kezdem azt hinni nem tudod mit takar a hívõ szó, és milyen egy igazi hívõ, csak dobálózol vele. <#kuss> Csak te szeretnéd minden áron rám erõltetni és beskatulyázni vele.

#hhwnd

gothmog
Villám, mennydörgés, viharok, meteorok és üstökösök, földrengések és vulkánok voltak akkor is.

A különbség ezek közt csak annyi, hogy H.G. Wells a "modern" idõk hajnalán írt lézerrõl, Tesla is akkoriban munkálkodott, érthetõ, hogy beindult a sci-fi korszak a rengeteg, addig varázslatosnak talált új technológia miatt. De az óind eposzok 3000 évvel ezelõtt készültek, amikor gyakorlatilag a kard és íj voltak a csúcstechnológiák, és még jó néhány száz évig azok is maradtak. Ennek ellenére mégis olyanokról "fantáziáltak", ami még a mai embernek is elérhetetlen technológiának számít. Szóval vagy csak kitaláció és képzelgés volt az egész égi háború, tömegpusztító villámfegyverek, repülõ paloták, tüzes szekerek tucatjai és a többi "isteni csoda", és valami rendkívüli fantáziával vegyítették a legnagyobb irodalmi mûveiket, amint te állítod, vagy egyszerûen látták ezeket a dolgokat a saját szemükkel, és a látottakat a saját szókincsükkel próbálták megörökíteni az eljövendõ generációnak. És messze nem õk voltak az egyetlenek.

"Nem hiszem, hogy valahol bármit is tagadnék."

Csak gerinced nincs, hogy fel is vállald. De nézeteid szerint evolúció és tudománytagadó vagy. Kifejezetten röhej, hogy eddig ezt fejtetted ki több tucat hozzászóláson keresztül, most meg pofátlanul letagadod.

"aki nem osztja a nézeteidet, akkor az már hülye, feljogosít téged automatikusan személyeskedésre."

Nem a nézetek osztásáról vagy nem osztásáról van szó, hanem a gondolkodásmódról és logikáról.
És nem tudom, hogy miért kéne külön feljogosítás bármire is. Te beszélsz hülyeséget nyilvános fórumon, hát vállald a következményeit szépen! Ha nem akarod, hogy hülyének nézzenek, akkor ne beszélj hülyeséget, ez ennyire egyszerû.

"Szerintem mindent mérlegelek megfelelõen."

Szerinted nyilván így teszel, valójában meg nem. Az, hogy ufóhívõ vagy, az egyik legszebben mutatja be, hogy valahol ez a mérlegelési folyamat erõsen el lett baszva.

"Kár, hogy benned nem kelt gyanút, talán mert te vagy az akit megfelelõen az agymosás áldozatává tettek?"

Tekintve, hogy én csak bizonyított dolgokat fogadok el igaznak, te meg meséket, így nem hiszem, hogy érdemben felmerülhet ez a kérdés. Mivel az agymosottság megállapításához is a valóság a referencia, így ezen a teszten én eléggé nehezen fogok elcsúszni.
De amint hozol nekem egy élient, el fogom fogadni, hogy korábban téves állásponton voltam.

Azt viszont erõsen kétlem, hogy te képes vagy ilyen feltételt felállítani arra, hogy mikor vetnéd el a kedvenc meséd. Ugyanis eddig is bizonyítékok hiányában, sõt, ellenében hitted azt, amit.

"Vannak erkölcstelenek, hatalom és pénzéhesek, megvesztegethetõk, elnyomottak."

Csak azt nem értem, hogy te miért pont a hatalom- és pénzéhes erkölcstelen csalóknak hiszel.

"Hogyne tudnának. Ne legyél naiv."

Nem, nem tudnak, csak azért hiszed ezt, mert tudománytörténet szintjén totál mûveletlen vagy. Még soha egyetlen igaz tudományos felfedezést, mûködõ találmányt sem sikerült elnyomni. Pedig volt, amikor a világ akkori legnagyobb és akkor szinte korlátlan hatalma próbálta (Római Katolikus Egyház vs. heliocentrikus világkép).
Akiket elnyomottaknak hiszel, azok pontosan a csaló, erkölcstelen pénzéhes kóklerek, akik a tudomány farvizén evickélve palizzák be a hozzád hasonló hiszékeny hülyéket. Az ilyeneket viszont jogosan vetik meg.

"Egyeseknek nem érdeke, hogy a valódi valóságról tényekrõl tájékozódj, értesülj. Kifejezetten ellenzik."

És ezt ki nem szarja le? Nem tudnak ellene tenni.
Illetve egy dologgal lehet, hogy ha meghülyítik az embereket mindenféle jól hangzó mesével, amit õk szeretnek a hülyék elhinni, és aztán foggal-körömmel védik, akármekkora hülyeség is. Oh, várj, nem ismerõs a helyzet valahonnan? Tükörbõl, pl..?
Abba gondolj már bele bazdmeg, hogy ha olyan kurvára el lennétek nyomva, nem csak valami elbaszott üldözési mániával kombinált balfasz sértõdöttség lenne, akkor hozzád egyáltalán eljutottak volna azok az "információk"? Ha TÉNYLEG el lennétek nyomva, akkor olvashatnál, nézhetnél ufós baromságokat? Beszélgethetnél róla itt velem? Teljesen abszurd, amit állítasz, te magad vagy ellene a bizonyíték, MÉGIS beszéled a hülyeséget. Komolyan, ezt mégis hogy a faszba...?

"És mit értel kötelesség alatt itt?"

Kötelességed vállalni a következményeket, vagy befogni a pofád. Az nem megy, hogy hülyeségeket beszélsz, aztán rinyálsz, ha hülyeségnek nevezik.
Továbbá a helyzet az, hogy te olyan dolgokat nem akarsz elfogadni, amik mûködnek és a gyakorlatban alkalmazhatóak, sõt, személyesen te is profitálsz belõlük, ellenben olyanokat fogadsz el, aminek még akkor sem lenne rád hatása, ha véletlenül igaznak bizonyulna. És ez eléggé ostoba dolog.

"Nyilván különbséget tudsz tenni, hülyeség meg hülyeség között is, hiteles és nem hiteles dokumentum között is."

Én igen, te viszont szemmel láthatóan nem. Ez egyébként mûveltség és tudás kérdése.

"Nincs semmi melodráma"

Lófaszt nincs, körülbelül egy tucatnyi "rejtélyes körülmények között" eset van, meg több millió ugyanolyan "tiltott tudást" tanító "mester" (hétköznapi nevén: mocskos csaló), aki meg busásan megél a ti hülyeségetekbõl. Ez az egész megint csak a szándékosan torz statisztikád idióta értelmezése, meg mese, mese meskete.

"Mint mondtam, nyitott vagyok és egyre többen lesznek azok."

Ez a típusú nyitottság fogalma a hiszékenység, kritikátlan és vágyvezérelt gondolkodás, a mûveletlenség és a tudáshiány együttesét takarja. Abban sajnos igazad van, hogy egyre többen vagytok. De mindig könnyebb lesz beszopni egy jól hangzó és egyszerû mesét, meg menni a legkisebb ellenállás irányába, mint a ténylegesen tudást szerezni (gy.k.: tanulni). Megérteni az evolúciós elméletet, és megnézni néhány száz példát, utánanézni, hogyan kapcsolódik ehhez a genetika, a mikrobiológia és a biokémia, az kibaszott macerás. Elolvasni két oldalnyi faszságot meg megnézni két videót arról, hogy nem is kell ezzel foglalkozni, mert az élienek hoztak ide minket úgyis, az kibaszott egyszerû. Nagyon hamar elhiteti veled, hogy most már te kibaszottul mindent tudsz a világról, amit csak kell, és ennek örülsz bárgyún vigyorogva. Aztán véded a jól "megtanult" ostobaságot, mert nincs kedved a másik végérõl közelíteni meg a dolgot. Az túl nehéz, szajkózni a hívõ faszságot kényelmesebb sokkal.

"Jelenleg te kezelsz ellenségként csak"

Én nem ellenségként kezellek, hanem egy idiótaként, mert az vagy.

"Pedig találnál te is, még ha be sem vallod."

Nagyon egyszerû, mondj példát, ha tudsz ilyet! Egyelõre úgy veszem, hogy nem tudsz, mert akkor már most mondtad volna.

"TE mirõl beszélsz ember? 😄 A te szomszédod is egy ilyen lény, nem?"

Ezt nem találtam meg a hozzászólásomban, mire írhattad. Milyen szomszédom milyen lény?

"Kicsit paranoid vagy, ennyire nem kell fosni, hogy ilyen helyzet nem létezhet, csak ember."

Nem tudom, mirõl beszélsz. A korábban említett, véletlenül pont embernek kinézõ élienekrõl? Vagy mi van? Próbáld már meg beidézni, amire válaszolsz, kérlek!

"Nem tagadok, hiszen nincs mit, és eszem ágában sincs semmissé tenni."

Kezd vicces lenni. Szóval elõször kifejted, hogy ufóhívõ vagy. Aztán letagadod, azt mondod, nem vagy az. Aztán most letagadod, hogy letagadtad? Nem kezdesz kicsit belekavarodni a hazudozásba?

"De csak tudod milyen egy igazi fanatikus hívó, vagy az ufo kultusz?"

Igen, pont olyan, mint te. Én eddig még csak pontosan ugyanilyen ufóhívõkkel találkoztam, mint amilyen te vagy. Annyira sablonemberek vagytok, hogy szinte már rutin veletek a beszélgetés. Ugyanazokat a baromságokat mondjátok, ugyanazok a hülye témák(amiket közben kurvára nem ismertek), ugyanazok az érvelési hibák, ugyanaz a sötét mûveletlenség, ugyanaz az evolúciótagadás és tudományellenesség, ugyanaz a B-scifiben elveszett fátyolos tekintet, és mindig, minden esetben ugyanaz a gerinctelen tagadása annak, hogy ufóhívõ lenne.
Szerintem itt a topikban is van rá példa...

gothmog
Sci-Finek, meg fantasynak hívják.
H.G. Wells: Világok Harca (1898)
Úgy van benne pl. láthatatlan mindent felperzselõ sugárfegyver, (energiafegyver? lézer?), hogy olyasmit legkorábban hatvan évvel késõbb kezdenek el fejleszteni.

allock
Nem hiszem, hogy valahol bármit is tagadnék. De ha már itt megjelenik egy ember, aki nem osztja a nézeteidet, akkor az már hülye, feljogosít téged automatikusan személyeskedésre.

Szerintem mindent mérlegelek megfelelõen.

Kár, hogy benned nem kelt gyanút, talán mert te vagy az akit megfelelõen az agymosás áldozatává tettek? Sosem tudjuk meg.

Tudós és tudós között is van különbség bõven, ezt neked kéne a legjobban tudni. Vannak erkölcstelenek, hatalom és pénzéhesek, megvesztegethetõk, elnyomottak.

Hogyne tudnának. Ne legyél naiv.

Sajnos ez így nem igaz. Egyeseknek nem érdeke, hogy a valódi valóságról tényekrõl tájékozódj, értesülj. Kifejezetten ellenzik. Amíg egyes csoportok kezében összpontosul a hatalom, az egész bolygóra leredukálva, addig mindent megtehetnek.

És mit értel kötelesség alatt itt? Kötelességed befogni a pofád, és amit eléd pár lefizetett ember elfogadni? Jelenleg ez zajlik, és ezt szeretnék megtartani.
Nyilván különbséget tudsz tenni, hülyeség meg hülyeség között is, hiteles és nem hiteles dokumentum között is.

Nincs semmi melodráma, informálódnod kéne több helyrõl. Mindenütt ott van, csak keresni kell.

Mint mondtam, nyitott vagyok és egyre többen lesznek azok. Jelenleg te kezelsz ellenségként csak, nem én önmagamat. De próbálj meg hülyének beállítani. 😊

Pedig találnál te is, még ha be sem vallod.

TE mirõl beszélsz ember? 😄 A te szomszédod is egy ilyen lény, nem? Kicsit paranoid vagy, ennyire nem kell fosni, hogy ilyen helyzet nem létezhet, csak ember. Szerintem határozottan nem mondtam ilyet, csak feltevés. <#ijedt> Ne próbáld meg idekeverni a beépülést.

Nem tagadok, hiszen nincs mit, és eszem ágában sincs semmissé tenni.
De csak tudod milyen egy igazi fanatikus hívó, vagy az ufo kultusz? Attól és rohadt messze vagyok, bármennyire is fáj, és próbálsz annak beállítani.

Légy nyitott, ne ilyen alpesi krvaanyád stílusú. <#wave>

#hhwnd

A Bibliában, meg a Terminatorban.

Az anyád picsáját.

Én MINDIG érvelek, még ha a büdös kurva anyádba küldelek, akkor is.

(Látod, most is.)

"Egy félének ismerhetjük, de nem biztos, hogy amit mutatnak nekünk, az úgy is van. Nem minden az aminek látszik, vagy mutatják kb."

Érdekes, hogy ez a kétkedés nincs meg benned olyan dolgokkal kapcsolatban, ami tetszik neked. Egyszerûen úgy válogatsz állítások közül, hogy mit fogadsz el igaznak, meg mit nem, hogy neked mi tetszik.
És ez bizony rettentõen gyáva és ostoba dolog. Gyáva, mert nem mersz szembenézni azzal, hogy a valóság lehet olyan is, ami végül nem fog tetszeni, és ostoba, mert nem a valóság a referencia, hanem a vágyak.

"Elég csak a darwin elméletre gondolni, abban is vannak nagy hibák, melyeket mai napig egyesek nem képesek elismerni, és nem is akarnak,"

Tudod az azért elég gyanús tud lenni, hogy minden balfasz idióta sorra ugyanazokat a dolgokat rángatja elõ. Hol mossák az agyatokat ezzel a szeméttel?
Az evolúciós elmélet milliószorosan igazolt, gyakorlati alkalmazásai vannak. JOBBAN mûködik, mint pl a gravitáció elmélete. Amire célozgatsz hibák, azok csak az értetlenségbõl ,a tények pofátlan letagadásából, és hazudozásból származnak. Nem véletlen, hogy tudományos szinten nincs errõl vita, csak azoknak vannak a dologgal fenntartásaik, akiknek a leghalványabb lila fingjuk nincs a témáról.

"Pedig akiknek a szavára egy független ember adna, ez egy tudós."

És te mégsem adsz a szavukra. Fura, mi?

"Mondtál, írtál valamit egy tanulmányt amit egy kisebb csoport régóta sejt, csak elhallgatják te pedig le merted közölni? El leszel hallgattatva."

Baromság. Ha igazad van, nem tudnak. Ha hülyeséget beszélsz bizonyítékok nélkül, akkor meg jogos. Idióták csak ne ugassanak felnõttek dolgába a partvonalról.

"Az írásodat kifigurázzák"

Azt csak akkor lehet, ha eleve röhejes volt. Tényeket nem lehet kifigurázni. Ha nem tényekrõl beszélsz, megintcsak megérdemled, amit kapsz.

Szokás felhozni, hogy manapság mindenki csak a jogairól pofázik, a kötelességek meg elsikkadnak. Meg hogy következmények nélküli ország, stb. Hát akkor tessék szépen alkalmazni erre az esetre: jogod van pofázni bármirõl, csak akkor a következményeket is szépen tessék zsebre tenni. Ha hülyeséget beszélsz, és bizonyítékod meg nincs (gyakorlatban ez a hülyeség kritériuma), akkor kiröhögnek.
És ez így van rendjén.

"Bedugnak egy zárt osztályra vagy baleset ér."

Jaj, hagyjuk már a melodrámát. Minden "furcsa" halálesetre lehet mondani kéttucat másik kóklert, aki meg évtizedek óta vígan terjeszti a faszságait. Ha olyan kibaszottul nagy elhallgattatás lenne, akkor pl Dänikennek már rég elvágták volna a torkát egy perui nyomornegyedben.

"De, jobb lenne a valós világot megismerni, de látod az ember saját magának ellensége."

Igen, azt tisztán látjuk, hogy te önmagad ellensége vagy, és mindent megteszel, nehogy véletlenül megismerhesd a valóságot.
Csak nem értjük, hogy miért vagy ilyen hülye, mikor lehet ne ezt épeszûen is csinálni. Csak le kéne állni arról, hogy az állítások közt aszerint szelektálsz, hogy mi tetszik neked. Aszerint kéne, hogy mi igaz.

"De a valóság a mai nap is tágul folyamatosan kifelé az elképzelhetetlen felé? Gondolok erre, hogy ami pár 100éve elképzelhetetlen volt, azok mára megvalósultak."

Ez eléggé debil megközelítés, hogy mi elképzelhetõ, meg mi nem. Az elképzelhetõ dolgok számossága sokkal nagyobb, mint a megvalósíthatóké, de elképzelhetetlen dolog nem valósítható meg semmiképp. Kétlem, hogy a ma létezõ dolgok közül találnál olyat, amit száz éve ne TUDTAK volna elképzelni.

"Nem kergetek vágyálmokat, csak barátkozok egyes gondolatokkal."

A minket látogató, köztünk élõ földönkívüliek létezését határozottan állítod, de nem kergetsz vágyálmokat?
Hát de, pontosan azt teszed. Még ha önmagadnak is tagadod, akkor is ez a helyzet.

"nem vagyok ufo hívõ. Két lábbal állok a talajon. "

A büdös lófaszt. Azért nem kéne most hirtelen letagadnod mindent, amit eddig leírtál... Tudod, az internet emlékszik, úgyhogy nehéz lesz a leírtakat semmissé tenned.

Melyik mesénkben van szó tömegpusztító isteni csodafegyverekrõl, zajos, égen közlekedõ tüzes szekerekrõl, égbõl alászálló istenekrõl és hasonlókról? Kíváncsi lennék rá...

Sose volt képes többre, csak trágár stílusú személyeskedésre. A "stílus maga az ember" nála tökéletesen igaznak bizonyult...

allock
De a valóság a mai nap is tágul folyamatosan kifelé az elképzelhetetlen felé? Gondolok erre, hogy ami pár 100éve elképzelhetetlen volt, azok mára megvalósultak. Nem kergetek vágyálmokat, csak barátkozok egyes gondolatokkal. Nem fanatizmus szinten, amire vannak példák.

Tévedés azért ne essék, nem vagyok ufo hívõ. Két lábbal állok a talajon. 😊
A netes dolgokra meg már rájöttek rég, készülnek is bekorlátozni bizonyos tartalmakat.

#hhwnd

Ja, és végeredményében leszarom ám, mert egy pillanat alatt regisztálok újra, szal még ráadásul feleslegesen is pattog.

Hogy érezze a törõdést.

Meg hogy amit ilyen önmaga számára megnyugtatóan levezetett, az igazából mennyire aljadék szaremberség kívülrõl.

Fõleg, hogy partvonalról ugat be, semmi köze az itt folyó dolgokhoz, nem neki szóltak a dolgok, amiket kifogásol. Csak idejött, azt feljelentget. Mekkora szarrágó kis geci már, de tényleg?

Az elsõ mondat nem igaz, attól függ ki milyennek ismeri, hogy mennyit tud róla, na meg attól hogy képes-e úgy feldolgozni az infót, hogy a valóságot közelítse, ne a vágyálmait.

A publikációban meg soha nem látott szabadság van. Mindenki azt ír amit akar mióta van net, ez is fail.
A még be nem bizonyított tudományos kijelentések nem automatikusan hibásak addig amíg az ellenkezoje be nincs bizonyítva. Ez vonatkozik az evolúciós elméletre is.
immovable
Túl sok X-aktát néztél.
allock
Egy félének ismerhetjük, de nem biztos, hogy amit mutatnak nekünk, az úgy is van. Nem minden az aminek látszik, vagy mutatják kb.
Elég csak a darwin elméletre gondolni, abban is vannak nagy hibák, melyeket mai napig egyesek nem képesek elismerni, és nem is akarnak, bizonyos tudósokról van szó, szemet hunynak felette. Pedig akiknek a szavára egy független ember adna, ez egy tudós. De mint tudjuk a korrupció, és a hatalom nagy úr.

Mondtál, írtál valamit egy tanulmányt amit egy kisebb csoport régóta sejt, csak elhallgatják te pedig le merted közölni? El leszel hallgattatva. Az írásodat kifigurázzák megsemmisítik. Bedugnak egy zárt osztályra vagy baleset ér. Ez a mai napig így mûködik.

De, jobb lenne a valós világot megismerni, de látod az ember saját magának ellensége.

#hhwnd

Ezt most miért mondtad neki?
Megfogalmazom ezt a hozzászólásod egyértelmûbben:

Egy szolgalelkû spicli vagy.

Legyél magadra büszke!

Igazából nem volt érthetõ 😊
A modikkal van bajod vagy a trollokkal, vagy mindenkivel? És hol a képmutatás?
uwu420 : ezt pedig én nagyfokú képmutatásnak tartom, természetes hogy jobban érzi magát az ember, ha a saját stílusában kommunikálhat, de ahogy itt észrevettem, ezt bizonyos moderátorok nem igazán díjazzák. Viszont, ha személyre van szabva, hogy mindenki egyenlõ, de vannak egyenlõbbek, akiknek mindent lehet, akkor szart sem érnek a meghozott szabályok, akkor én is nyugodt szívvel áthágom mindet. Remélem érthetõ volt, hogy mire akartam rávilágítani.

A körülöttünk lévõ világból csak egyféle van annak ellenére hogy az egyén a hiányos infóiból többfélét is össze tudna rakni.
A spirituális beállítottságú emberekre jellemzõ hogy nem akarják tudomásul venni, hogy az infók közül semmi értelme aszerint válogatni hogy mi az ami tetszik nekik, így elhisznek bármit amihez kedvük támad, és onnantól nekik az lesz a valóság.
Egész iparág épül az ilyen emberek igényeik kielégítésére, ha akarod egész életedbe álomvilágba ringathatod magad, minden meg van hozzá. Végül is a sírba viheted magaddal a hitedet, de nem lenen jobb a valós világot megismerni inkább?
Már egy ideje nem törõdik ezzel senki. Nagyjából rá van bízva mindenkire mit engedhet meg magának. A 420-adik regisztrációmnál tartottam mikor elmúlt a szigor.
Egyébként meg idiótákkal tök felesleges jópofizni, nem lesz tõle jobb senkinek, a legtöbb embernek jól esik ha õszinte lehet😊
immovable
😊 wow. Balázs. Ez igen. Még, még. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://morningshow.hu/az-idegenek-mar-koztunk-elnek/

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

zero: a bunkó paraszt stílusod üti a mondanivalód, pedig a tartalom nem volna rossz

Viszont szabálybetartó ember lévén, összhangban e fórum szabályaival, fel foglak jelenteni, a modi topicban, mert a büntetõpontos oldal alapján, ennél sokkal kisebb stílusbeli vétségek miatt is bannolnak ezek a korrekt moderátorok.

immovable
<#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/ufo/10551201/Jet-in-near-miss-with-UFO.html _____ http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/pilot-ducks-sees-ufo-heading-2952440 _____ http://metro.co.uk/2014/01/05/very-close-encounter-pilot-tells-of-near-miss-with-ufo-near-heathrow-airport-4250169/ ______ http://www.news.com.au/travel/travel-updates/pilot-says-cigar-shaped-object-flew-straight-for-his-a320-airbus-passenger-jet/story-e6frfq80-1226795445788

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

allock
Bókolj még sokat. <#puszis>

#hhwnd

Szerinted nem ismerem ezeket a balfasz elképzeléseket?

Informálódom rendszeresen a divatos ostobaságokról is, persze. Csak nem vagyok olyan hülye, hogy be is szopjam.

Te tényleg annyira hülye vagy, hogy mindent elhiszel, amit mondanak neked?

A gondolkodásmódoddal meg csak addig nincs gond, amíg valaki ki nem használja, hogy ilyen sötét, hiszékeny fasz vagy.

Pataki Attila nem mond semmi különlegeset (amiröl én tudok) ami lehetetlen lenne. Hozzá hasonló tapasztalattal több millió ember van a földön. Ami ôt megkülömbözteti szerintem csak annyi, hogy ki mer állni a saját igaza mellett.

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.