6569
-
rabbiddgog #4482 hülyyeség az egész akinek kell kifejtem!! -
#4481 csak egy kék avián hajó lehetett, azok ekkorák meg még nagyobbak a beszámolók szerint -
Stockbauer33 #4480 http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/08/hatalmas-gomb-alaku-objektum-hagyta-el.html#.VdBqjZchkn9 -
#4479 nesze, nem titkolják
-
Saintgerman #4478 Szerinted az elektromos birkapásztort (kerítést) ki fogja leépíteni, a birka, vagy a gazda ? -
rabbiddgog #4477 A NASA MIÉRT TITKOLJA A FÖLDÖNKIVÜLIEK LÉTEZÉSÉZT
1957-BEN FELIS BONCOLTAK 1ET AZ 51ES KÖRZETBEN
VIDEO IS VAN RÓLA A YOUETUBEOUEN-ON
MEDDIG TITKOLJÁK MÉG????
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.08.15. 23:42:09 -
maki85 #4476 már hogyne lennének??
ők eddig is ezt mondták
A PAPA, az angyalok, a sátán, már ha az nem a PAPA egyszemélyben, meg a többiek sokan -
Saintgerman #4475 ..elég ha a pincéjükbe lemennek -
Stockbauer33 #4474 én elhittem -
#4473 hiteles forrás -
Stockbauer33 #4472 http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/a-vatikan-szerint-is-lehetnek-foldonkivuliek-2386375 -
maki85 #4471 "Megvan a megdönthetetlen bizonyíték"
közben pedig a video hemzseg az állítólag, és a feltételes mondatszerkezetektől -
Stockbauer33 #4470 http://area01.hu/az-okori-egyiptomiakat-a44/ -
Saintgerman #4469 Szerintem már nem igen akad bolygó, ahová ezt a primitív átverést exportálni lehetne.. -
maki85 #4468 "A legfontosabb, hogy Funes kijelentése megengedi azt a gondolatot, hogy a Kereszténységet mintegy exportálni lehet földönkívüli világokba, amelyek még nem tapsztalták meg a “bűnbeesést”, és szabadok az eredendő bűntől."
Föld lakossága kb 7 milliárd, ebből kettő milliárd keresztény
itt is van még tennivaló -
maki85 #4467 igaz!
míg a többi egyház többé-kevésbé próbál nem "lemaradni", Vatikán még mindig leghátul kullog -
maki85 #4466 bár érdekes, hogy az Úr kijelentése, hogy szaporodjatok pont az eredendő bűnt dicsőíti -
#4465 akármennyire is "modern" a mostani pápa, azért az alapvetően egy konzervatív bagázs -
maki85 #4464 és lehet, hogy “mentes az Eredendő Bűntől… a teremtővel teljes barátságban (maradva).”
akkor hogy szaporodnak??? -
maki85 #4463 vatikáni bejelentés készül??
avagy tudják, hogy haladni kell a korral?? -
#4462 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"A különböző földönkívüli csoportok több tucatnyi beadványt indítványoztak, amelyben szerették volna visszakapni saját csoportjaikat, akik expedíciós küldetésen voltak a Földön, hogy tanulmányozzák a bolygó óceánjait, dzsungeleit és a természet más aspektusait.
Ezek a földönkívüliek egyáltalán nem érdekeltek a földiekkel való interakcióban, nem akarnak beavatkozni a bolygó belső ügyeibe, és nem akarták a Naprendszerünkben található más földönkívüli csoportokkal sem felvenni a kapcsolatot. Ezek kivétel nélkül mind pozitív csoportok, akiket csak és kizárólag a bolygó bioszférája érdekelt. Mióta a Naprendszer köré vont kerítésen belül rekedtek, ezek a kisebb expedíciós csoportok elkezdtek szépen lassan kifogyni a készleteikből és bizonyos emberi illetve negatív földönkívüli csoportok elkezdtek vadászni rájuk.
Az ilyen típusú Szuper Föderációs konferenciákon általában 40-60 különböző csoport szokta képviseltetni magát. Ezúttal azonban több mint 100 csoport küldöttei gyűltek össze. Gonzales ekkor felállt és bejelentette, hogy a Föld körüli zárat feloldják és az itt rekedt csoportok visszatérhetnek támogató csapataikhoz. A Föld körüli forgalmat ezután egy szigorú légiirányító/ellenőrző rácshálózat formájában a Titkos Űrprogram Szövetség fejlettebb űrhajói fogják felügyelni és működtetni." -
Saintgerman #4461 Kitűnő videó.. Amikor úgy tíz éve előjöttem a hüllő uralommal az NWO-n, minden votam csak normális nem.
Sajnos még mindig az otthoni szemlélet a legelmaradottabb, még a románok is messze leelőznek.. -
Pares #4460 Tegnap néztük a csillagokat, falu határa, minimális fényszennyezés, felhőtlen égbolt, eszméletlen csillagos ég. Láttunk néhány hullócsillagot, repülőket, meg egy műholdat is. De láttunk olyat is, amit nem tudok beazonosítani. Nem úgy nézett ki, mint az utasszállítók, hullócsillagok vagy műholdak, amiket eddig láttam. Amikor észrevettem (szerencse volt, pont arra néztem), akkor egyenletesen és kb. olyan gyorsasággal mozgott, mint egy műhold, halványabb volt mint a csillagok vagy a műholdak és szabályos időközönként halvány pulzálást lehetett észrevenni, mint egy repülőnél, de csak fehér fénnyel, aztán hirtelen kétszer egymás után fényesen felvillant (sokkal fényesebben mint a környező csillagok, olyannyira, hogy aki nem is arra nézett, az is észrevette a villanásokat a szeme sarkából), aztán visszatért a halványan látható pulzáláshoz és aztán elvesztettem a szemem elől, nem láttam tovább. Ez kb. 5-10 másodpercen belül játszódott le. 4-en láttuk, szóval nem káprázhatott a szemünk. -
Stockbauer33 #4459 http://www.origo.hu/tudomany/felfedezo/20150720-stephen-hawking-foldonkivuli-urleny-kutatas-seti-univerzum.html -
maki85 #4458
1996. februári tömeges flotta-megjelenés valódi oka természetesen az akkori Föld elleni arkhón-invázió megakadályozása vagy legalábbis megfékezése volt,
magyar feliratot be kell kapcsolni -
Stockbauer33 #4457 Köszönöm szépen -
maki85 #4456 "Annyit viszont sejthetünk, hogy a földönkívüliek szerettek Afrikába látogatni,"
elgondolkodtató, hogy a fejlett emberiség bölcsője Afrika
habár amikor az afrikai ember megjelent Európában, egy más faj már jelen volt -
maki85 #4455 A kristálykoponyák elkészítéséhez több száz év kelhetett. Ha generációk dolgoztak rajta, még akkor sem lehet megmagyarázni, hogy milyen technikával sikerült úgy megformázni a kristálygömböt, hogy az épségben maradt.
Japánban egy kisiparos raklapszámra készíti a koponyákat
egy általa készített, és egy "hivatalos" koponya között semmi eltérést nem találtak a kutatók -
maki85 #4454 "A dogonok pontos információkkal rendelkeztek arról, hogy a naprendszerünk egy spirális galaxis egyik ágában található, a Jupiternek holdjai, a Szaturnusznak pedig gyűrűi vannak, a bolygók pedig ellipszispályán keringenek a Nap körül."
nagyon jól hangzik, DE
hogyan tudták az akkori fejlettségükkel felfogni, hogy mi is az a galaxis
ez csak egy példa a többi közül
hiszen, durva hasonlat, akkor ez annyi, mintha egy ősi népnek fogalma lenne qvantum fizikáról, de csak a faekét ismeri -
Stockbauer33 #4453 http://hir.ma/18-2/foldonkivuliekre-utalo-nyomok-az-afrikai-emlekek-kozott/545466?utm_source=JMHe&utm_medium=JMHe&utm_campaign=JMHe
http://hir.ma/18-2/indian-legendakban-szereplo-foldonkivuliek/536898?utm_source=JMHe&utm_medium=JMHe&utm_campaign=JMHe
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.07.17. 12:01:36 -
maki85 #4452 -
maki85 #4451 találtam egy linket: mekkora
Ha kivennénk az atommagok közötti teret az Empire State Buildingből, a felhőkarcoló rizsszem méretűvé zsugorodna.
-
maki85 #4450 sőt az egész világegyetem(?!) -
maki85 #4449 valamelyik tud. csatornán volt
ahhoz azonban van gondolom véleményed, ha igaz a húrelmélet, akkor az épület egy rakás energia, rezgés -
Zero001 #4448 Ilyen irdatlan baromságokat honnan a picsából veszel? -
rabbiddgog #4447 a földönkívüli élőlények létezését az amerika egyesült kormány direkt titkolja hogy ne derüljön ki! -
maki85 #4446 ehhez
-
#4445 nem tudom én tegnap este lefeküdtem, néztem az eget, mert épp egy piros zöld fénnyel villogó repülőt néztem, aztán elhaladt és figyeltem tovább, majd 2 szer megjelent fénycsík de nem láttam nagynak ilyen 20 cm volt max, hangja nem volt. valami távoli rakétára gondolok (bár igen nagy szögben volt és akkor hallottam volna a hangját, mert ugye ami nem színes az fütyül), a másik tippem a nagyon gyorsan elégő hullócsillag/űrszemét :D -
maki85 #4444 tökre szerencse, hogy pont akkor videózták a felhőket -
kjhun #4443 UFO karambol.