Földönkívüli élőlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi a tököt jelent ez a mondatod?
Mert, hogy semmi köze az egészhez, az tuti.
Bár sejtem, hogy így egy képzeletbeli menedék mögé bújsz: Dehát válaszoltam--mondod.
Pedig hát a fenét.

Aha,.. tehát itt tartunk újra: mééé van a szomszédnak nagyobb háza ?.. <#idiota>

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Fura, ahogy elment az ISON senki nem jön vissza senki azok közül (nem pont itt az SG-én), akik száz százalékosan bizonygatták, hogy azok ûrhajók. Teméntelen cikk, foto jelent meg bizonyságként. Nem jönnek vissza: hogy basszus tévedtünk. Bocs.
Vagy akár a világvége. Elmentek, jöhetnek az újak.
Azért azt is elképzelem, ahogy akik nyomatják a baromságaikat, jót röhögnek egymás között: egyétek csak, amit mi kiszarunk.

képzelõ erõ

"képzeld csak el, hogy mi rejtôhet a többi mögött.."
Pontosan ez az SaintGerman!! Azok amíg nem tapasztaljuk õket, BÁRMIK lehetnek. Az emberi képzelõ határtalan, és egyáltalán nem biztos, hogy a valósággal egybe vág. Hisz így akármit is állíthatok, te nem tudod bebizonyítani, hogy nem igaz.

"Mondd te miért nem hiszed Istent? Pedig több milliárdan bizonyítják neked, hogy igenis létezik. Sõt napi kapcsolatban állnak Vele."

Hát az, hogy õk is bizton állítanak valamit, amit te nem fogadsz el. Mibõl gondolod, hogy a te állításod biztosabb alapokon nyugszik, mint az övék. Hogy te üzeneteket kapsz "tõlük2? Dehát ugyanezt állítják õk is. És így mehetnénk pontról-pontra, és minden egyezne. Tehát többen állítják a Teremtõt, mint te, ti a félelmeiteket.
Hogy te csak az otestamentumi Urat nem hiszed. Nos te azt mondtad, hogy nem vagy hívõ. Tehát akkor úgy zusammen. Nem??
Meg hogy van az, hogy csak úgy váltogatjuk istenekeinket?
Nem tetszik? A kukába vele, velük. Ha van Isten, akkor csak az Az egy van, volt, és lesz, és nem váltogatjuk, mint a szaros gatyát.
Az utolsó szakasz nem direkte neked szólt😊)

Eneff
Miért nem a kedvenc szmájlidat használod? <#hehe>
Aham, értem. Tehát a fény spektrumán kívül: hôsugárzás található, nem látható fény, röntgen és gammasugárzás. Brávó !

És mind ezt onnan tudjuk, hogy vannak furmányos bizergéink, amik látják helyettünk... Na és a bizergéket ki készítette nekünk ? Mert biza mi bizergéket csak arra készítünk, amit feltételezünk, hogy létezik... <#bohoc>

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

<#hehe>

Jézus fasza! Ténylegbazdmeg ezzel magyarázod magadnak a sok faszságot, amit az agyadba mostál?

Elárulom neked, mi van a többi részen: hõsugárzás, nem látható fény, röntgen, és gammasugárzás.

És azzal egyébként tisztában vagy, hogy mindezt onnan tudjuk, hogy vannak olyan furmányos bizergéink, amik "látják" helyettünk azt, amit mi nem?

Ha meg már ujjal mutogatás a téma, akkor esetleg tükörbe is nézhetsz, hogy te meddig jutottál: egy elmebeteg fasz vagy, és ezt még azok is úgy gondolják, akik nem mondják a szemedbe, és látszólag egyetértenek veled. Ez valóban eredmény, még ha nem is igen irigylem tõled, akkor is.

Eneff
Szerencsére az idegenek nagyobb spektrumot látnak.
Meg persze nekik tágabb a "tölcsérük" is. <#nevetes2>
Mi volt a kérdés ?
Nem csak a két milliárd keresztény, de mi mind átvagyunk verve !

Amit te meg tudsz figyelni, az a fény spektruma, és ez az egésznek a 0,005%, még a tudósaid szerint is.. <#szomoru1> képzeld csak el, hogy mi rejtôhet a többi mögött..

Azt meg hogy mit hogyan kell.. beszélj te csak a magad nevében, de, hogy te meddig jutottál vele a legjobb példa..

"Egyetlen primitívebb lény sem zárhatja ki egy magasabb létezését"

Eheh, ezek a konyhafilozófiai alapvetések, beszarok! 😄 😛

Létezést nem lehet a priori megállapítani. Az MINDIG empirikusan kell, hogy történjen, megfigyelés útján.
Amirõl nincs megfigyelés, az praktikusan nem létezik, bármennyire is alátámasztott a létezése elméletileg.

Nem a kérdésemre válaszoltál.
Így viszont még mindig kérdéses számodra a két milliárdnyi keresztény bizonysága??????????

"Isten számomra egy információ halmaz, aminek magam is része vagyok."
Ebben viszont egyetértek veled, ha ezt mint az Univerzumot érted, annak minden "alkotó elemével" együtt.

immovable
Te már olyan okos vagy mint a picsa. Nagy felelõsség a tiéd. Tanítsd a fiatalabb fajokat, mutasd meg nekik az igazságot, mely sok millió éves evolúciód során megtapasztaltál. Óvd õket Xenutól mester. 😄
Hogy félreértes ne essék, én azt jelentettem ki, hogy olyan isten, amirôl az Ó Testamentum beszél nincs ! Ott a félistenek, vagy idegenek egyikérôl van szó, ami egyáltalán nem egyezik azzal az Istennel, amit a Vatikán "elad". Az egyház és a vallások az ember és a természet közé ékelôdve tartja távol a föld lényeit a magasabb önmaguktól leárnyékolva, tudatlanságban és félelemben, önmagunk árnyékában.
Egyetlen primitívebb lény sem zárhatja ki egy magasabb létezését, így én sem teszem. Isten számomra egy információ halmaz, aminek magam is része vagyok.

Te semmire nem vagy kíváncsi, ami kizökkentene a mesevilágodból.

Nos ekkor szoktam azt mondani: LESZAROM!!

Ilyen süket dumára meg aztán végképp nem vagyok kíváncsi.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Jzuska--Jézuska

Neked nincsenek önálló gondolataid? Mi vagy te? Zéró csicskása? + tiltólista.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Még csak annyit, hogy a tõled felsoroltak nem ismeretlenek számomra, hiszen másképp hogyan is alkothatnák véleményt.
Csak tudod ami gyerekkoromban "igaz" volt, az nem igazán az felnõtt korban. Pedig rohadtul hittem a varázslókban, boszorkányokban, meg a többiben.
De basszus rá kellett jönnöm, hogy az ajándékokat nem a télapó, és a Jzuska hozza, hanem a szeretteim. Az kissé problémás lenne, ha attól rettegnék, hogy este mikor támad rám a tûzokádó hétfejû.

Eheh, aranyos, amikor magadból indulsz ki, és az az alapvetésed, hogy senki nem ért az égvilágon semmihez.

Däniken hiteltelenségének megállapításához nem kell ismerni az egész "életmûvét", elég csak egyetlen részletét, ami éppen a saját szaktudással ütközik.

Továbbá kicsit túlságosan hozzászoktál, hogy ellenõrizhetetlen dolgokról beszélsz akkora hülyeséget, amekkorát nem szégyellsz. Ugyanis egy Däniken-kritika nem a misztikus vizsgálhatatlan kategória, mint maguk az ufók, hanem bizony lehetséges utánamenni, hogy tényleg az és úgy állítja-e Däniken, ahogy a kritika mondja.
Innentõl kezdve a hitelességi aggályaid semmisek.

Várom a válaszod:#3985 <#wave>

Nos most lesz az a pont, amikor végleg az ellenségednek fogsz tekinteni, de hát az élet ilyen. Az emberiség ostobább, mint valaha volt, és úgy látszik ez csak fokozódik.
Szerintem is: #4016 (most nem is beszélt csúnyán)

Ne értetlenkedj már, azt írtad, hogy az általam felsorolt "címek és nevek" is ugyan úgy a hiteltelen kategóriába sorolhatók. Tán a Baktay Ervin magyar fordítására gondolsz? Vagy Danikenre (akinek gondolom a "hiteltelensége" miatt egy könyvét sem olvastad, de hiszel másnak, aki azt állítja, hogy hiteltelen).

Azért látom kúpálódsz. <#eljen>

Tuti, hogy az amiknál fog leszállni a legelsõ.😊

<#fejvakaras>

#4000 vs #4001

Hogy érted, hogy mire gondolok?

Ugye reagálsz erre? #3985

4001

Melyik kérdésedre?
Pirinyókát ellenséges vagy.<#rinya>

Leszarom a téma körüli szarrágásod.
Van bizonyítékod, vagy csak pofázol bele a levegõbe? Te, és a kedvenc mesemondóid?
Nem az akarat hiánya a baj a részedrõl a bizonyítással, hanem hogy te is tudod, hogy hazudsz, csak eljátszod itt ezt a komédiát.

Végtelen számú hülyeséget ki tudok találni, amihez valahol valakinek érdeke fûzõdhetne, ha igaz lenne. Ez nem teszi ezeket a kitalált dolgaimat igazzá.

Számomra pedig az felfoghatatlan, hogy hogyan lehet a birák között annyira tökkelütött, aki azt hiszi, hogy a gazda elárulja a nyájnak, hogy 'ti birkácskáim bezogy csak haszonállatok vagytok a mi számunkra és ha mi nem lennénk még a fû sem nôlne és mind itt halnátok éhen... Ha mi nem lennék még azt sem tudnátok, hogy hol van a villanypásztor és a ti világotok vége'.. <#idiota>

És neked nem tünik fel "bazdmeg", hogy a világon senkinek, de különösen a gazdádnak nincsen érdekében, hogy neked valamit is bebizonyítson.. annál inkább, hogy eltitkoljon ?... "Bazdmeg"... <#alien2>

Még az sem elég. MINDEN hírcsatorna, szemtanúk tízezres nagyságrendben, esetleg személyes találkozásra lehetõség. Továbbá az idegenekrõl bemutatott tárgyak, jármûvek, eszközök, fiziológia, kultúra, fejlõdéstörténet és történelem, meg úgy általában minden részlet, amit meg lehet tudni. Ez az, ami minimálisan elvárható egy kapcsolatfelvételtõl.

Addig ez csak egy idióta vallás, kinyilatkoztatásokkal, prófétákkal, dogmákkal, a hit megfoghatatlan tárgyával, a 'bizonyítékokkal' amik csak a hívõk számára bizonyítékok és egyébként is körkörös érvelés, meg a többivel.

Ez egy vallás, csak még abból is szar, mert a hívõi nem is tekintik annak. Így egyházat alapítani a lehúzásokra, ami egyébként a többi vallás értelme, arra pont nem alkalmas.

Pluskast
Szerintem amíg valamelyik hírcsatorna nem kezdi el élõben közvetíteni, hogy UFO szállt le a Kapitólium gyepén, addig csak puszta feltételezés.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

MINDEN hiteltelen, bazdmeg, amíg nem mutat bizonyítékot!

Nem tûnik fel bazdmeg, hogy hiába beszél az összes nagy mesemondód fölöttünk repkedõ, évezredek óta köztünk élõ idegenekrõl, mégsem tudnak bemutatni egyetlen kibaszott darabot sem?

Ez valami kibaszottul felfoghatatlan számomra, hogy hogyan lehet valakit ennyire durván bepalizni...

Örvendetes, hogy mindig ilyen vicces kedvedben vagy, viszont a kérdésemre még mindig nem válaszoltál. Tudod mit nem is érdekes. Valószínû, hogy bármilyen "nevet, címet" említenék, alapból hiteltelen lenne.

"olyan szar a minõség"
Nos ez úgy van, hogy az alienek direkte zavaró ferkvenciákat küldenek, ami megakadályozza, hogy értékelhetõ felvételt lehessen róluk készíteni.
Nem akarják, hogy a földiek lekoppintsák.
Bár nem tudom, hogy a kínaiakkal számoltak-e?

nem is azért raktam be😊 olyasmi mint ami neten kering most az a Németországi UFO

"HD webcam"
Ez? <#idiota>

A zene a vampire the masquerade bloodlines nyitószáma <#szeret>

Errõl az egészrõl az jut az eszembe hogy a ruszkiknál nagy divat a dashcam, csomó road rage videó van a youtubeon (na AZOK hd kamerák), õk miért nem vesznek fel soha ilyesmit? Azokat még csak be sem kell kapcsolni ha jön valami érdekes mert folyamatosan mennek.

Komolyan ez a felvétel annyira szar hogy bármi lehet rajta, még ha tényleg ufo is olyan szar a minõség hogy senkit sem fog meggyõzni.

allock
Menthetetlen.

#hhwnd

"Több van mint neked."

Mi is? Megint nem idézted be, amire válaszolsz.

"Beláthatnád, hogy amit ma ismerünk, meg belénk tápláltak az mostanra jócskán vérzik pár sebbõl. Ha a fejed tetején állsz, ez akkor sem fog megváltozni. Törõdj bele."

Belátni csak azt lehet, ami igaz. Ez itt nem igaz, így belátni sem fogom. Ezt a sok sebbõl vérzést meg csak azért látod annak, mert a tudásod vérzik sok sebbõl. A jó hírem az, hogy ezt könnyebb kezelni, mert nem a világot kell megjavítanod, csak tanulnod kell egy keveset. Na jó, sokat.
Beletörõdhetnék, hogy hülyék vagytok, persze, de egyelõre még próbálok belétek egy kis értelmet verni.

"Amit te jelenleg hülyeségnek titulálsz (megteheted), mert úgy ítéled meg, az másokat még igenis érdekelhet, és fog is, ha meggebedsz is."

Jó, hát akkor te hülye maradtál. Nem gond, nem csak neked írom a hozzászólásaimat, hanem minden erre tévedõnek.

"Hol láttál ilyet, hogy hívõ vagyok? Ne keverd már a szart plz."

Elhiszel baromságokat bizonyíték nélkül? El. Akkor hívõ vagy. Kész, pont, téma lezárva. Kár pattognod ellene, ha egyszer tényszerûen az vagy.

"Pedig néhány bizonyított dolgot mégsem vagy képes elfogadni."

Sorold õket, kérlek! Nincs a kezedben semmi, csak spekuláció, csalás, és jól hangzó de ostoba fejtegetések.

"Elzárkózol elõle nem kicsit, de még a kétely sem merül fel benned, gondolati szinten sem, hogy lehet abban valami amit más, másképpen állít."

Ha állít, bizonyítson. Ha nem megy, jogosan nevezem hülyének aki állítja.

"Szeretnéd ha így lenne, bizonyítékok hiányában. 😊"

Megint, micsoda?

"Ez a lényeg, hogy nem azoknak hiszek. Régebben hittem nekik, aztán ahogy kitudódnak a dolgok, rájön az ember, hogy elbaszták a becsületüket, csoda ha bogarat ültetnek a ember fülébe? Nem. Egy ideig meg lehet vezetni az embereket, de aztán van egy szint, amikor már telítõdnek és kételkednek."

Nem, ez valójában úgy van, hogy amikor a tudomány már túl magassá válik neked, hogy felfogd, akkor visszamenekülsz a sokkal egyszerûbb és izgalmasabb mesevilágokba. Azt egyszerûbb felfogni, munka sincs vele, mert készen, kereken eléd teszik az egész mitológiát, nem kell többet gondolkodni és tanulni.
Szánalmas, de népszerû viselkedésforma ez.

"Pedig van pár, ami megkönnyítené az életünket, de más irányba terelnek."

Megint, micsoda?

"Rengetek hátráltató tényezõ van mai napig, aztán meg még több lesz."

Ja, például az, hogy nincs semmi a kezetekben, és mégis bizonyítékot akartok gyártani. Ez tényleg eléggé hátráltató tényezõ...

"El nem ismert megtörtént esetekbõl, észlelésekbõl rengeteg van."

Igen, ilyet én is tudok neked hazudni végtelen mennyiségût, csak azt nem értem, hogy attól neked miért lesz jobb?

"Képekbõl, videókból még több, hangsúlyozom nem manipulált felvételekrõl beszélünk."

Ja, persze, mármint szerinted nem manipulált. Menj már faszomba, te tényleg ennyire elbaszott módon hiszékeny vagy?

"Mennyivel könnyebb és hitelesebb, emészthetõbb lenne, ha nem titkolóznának bizonyos szervek, nem?"

Fordítsuk meg a dolgot: szerinted elképzelhetetlen, hogy nem titkolóznak, csak sok a feltûnési viszketegséges ufóhívõ hülye?

"De mindenre van válaszuk, mikor szorul a hurok egy kicsit,és a közvélemény felkapja a témát csámcsog rajta, lehûtik a kedélyeket egy átlátszó válasszal, tény közléssel."

Oh, gyönyörû, tízpontos öntökönszúrás. A "tény" szó jelentése: ellenõrizhetõ információ. Na, akkor most értelmezd, mit írtál! 😄

"Nem érdekel a profit orientáltság egyáltalán. Ellene vagyok."

Igen? Akkor lehetne, hogy az összes hasznodat mostantól az én bankszámlámra utald? Adok számot...

"Tiltott tudás? Spirituális tanítókra gondolsz? Miért baj az ha valaki fejleszti magát?"

Ha fejleszti azzal semmi gond, csak ez nem fejlesztés.

"Nem ilyen személyre szabott horoszkóppal írogatással persze."

Ezt most miért emeled ki? Nem nagyobb hülyeség, mint amiben te hiszel.

"Készülnek bekorlátozni Eu szinten is, tiltani az ezoterikus oldalakat, magát a szót is kiirtani a keresõkbõl. Vajon miért?"

Mert így is épp elég hülyék az emberek lustaságból, nem kell még pluszban szándékosan is hülyíteni õket.

"És ha valóban használ? El kell gondolkodni rajta."

NEM. Nem gondolkodni kell rajta, kibaszottul nem. TESZTELNI kell, ha mûködik, akkor bevonni az orvostudományba, ha nem, akkor kibaszni a gecibe, és elfelejteni örökre.
Na ezt a második lépést nem vagytok hajlandóak meglépni. Mert tesztelve már lett az összes ezós csodamódszer, és mind kihajításra érett.

"Ha vágy vezérelt gondolkodásom lenne, cifrábbakat írnék nem?"

Szerintem ennél cifrábbakat nem nagyon lehet.

"Olyan jelzõkkel próbálsz illetni, aminek halvány szikráját sem vélem felfedezni magamon."

Ezért mondom. Mert magadon nem veszed észre.

"Kezelhetsz idiótaként attól még nem értél el vele semmit ."

Ja, mert fejlõdésképtelen idióta vagy. A legrosszabb fajta.

"A köztünk élõ élienekre írtam, hogy a szomszédodban biztos lehet egy..."

Én meg erre mondom azt, hogy elmebeteg vagy. Már nem ott tartunk, hogy ESETLEG élhetnek köztünk élienek, hanem BIZTOS, ráadásul olyan sûrûséggel, hogy még a szomszédomba is jut.
Na kész, itt teljesen kiszakadtál a valóságból, barátom.

"Kezdem azt hinni nem tudod mit takar a hívõ szó, és milyen egy igazi hívõ, csak dobálózol vele. Csak te szeretnéd minden áron rám erõltetni és beskatulyázni vele. "

Ne vetítsd ki rám a hiányosságaidat, ha megkérhetlek! TE nem tudod, mit jelent a hívõ. Próbálod magadról lerázni a jelzõt, mert érzed, hogy kellemetlen, de nem fog menni. Mert hívõ vagy. Elfogadsz olyan dolgokat igaznak, amire nincs bizonyíték. Ezt csinálod, és pont ezt jelenti az a szó, hogy hívõ.
Próbálod mentegetni magad, hogy egy ufóhívõ mennyire elborult, csak az a vicc, hogy észre sem veszed, de már régen túl vagy azon a határon, amit még épeszûnek lehet tekinteni.

már ne is haragudj ,de akkor duplán bunkó vagy! a baleseted sajnálatos viszont nincs jogod a saját szenvedésed mögé bújva gusztustalan módon 0/24-ben mocskolódni,nevetni a másikon! JA bocs,neked szabad nevetni a másikon csak nekünk kell szégyelni magunkat??
gondolkozz el ezen!

Eneff
"kis nyomorék"

Amikor 6 éves voltam, oldalról belénk jött egy vagány speedmotoros és maradandó gerincsérülést szenvedtem, deréktõl lefelé lebénultam.
No nem baj, gúnyolódj csak. Majd, ha eljön az ideje Jahve elõtt elszámolhatsz ezzel is, pont, mint az összes többi gaztetteddel amiket elkövettél.
te elég kis nyomorék no life troll majomgyerek lehetsz! mi a fenét keresel itt egyáltalán? 0/24-ben trollkodsz és baszogatod a másikat!

Eneff
Ez biztos az ISON lesz, mindmeghalunk. Azért remélem, hogy a valóvilágot még megnézhetem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://www.facebook.com/Enigmatv/posts/676989618989206:0

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.